51658
  • Cris99
    Szerintem is, nem értem mi áll ez mögött és mi értelme, de tényleg lassan elérünk oda hogy semmid sincs biztonságban, ha nem a hackerek majd az EA elveszi :D
  • IMYke2.0.0.0
    Így kell támogatni a digitális disztribúciót (igen, a kapzsi Valve féle STEAM-et is), meg a felhő alapú tárolást, online működő gépeket, házakat stb.
    Szép új világ... [Huxley]
  • DarkSector
    Lehet nem sokat, de kicsit felháborító, mindegy az időintervallum maga a sunyi gondolat hogy 2 év pihi letörlik, ÉRTED AMI A TULAJDONOD, és vedd meg utána ha kell megint.
    Maga a gondolat hogy inaktivitás miatt törölnek egy vicc. Szerintem.
  • Cris99
    Naná, nemtudom mennyi embert érintene ez, de tényleg idióta döntés, miért jó ez az EA-nek?
  • Cris99
    Az én Copterx 450esembe volt erő :DDD
  • DarkSector
    Igen ezt beszéltük mi is, csak tudod van aki esetleg pihen és később nosztalgiából akar játszani régi játékaival, csak jó ha mindenki tisztában van ezzel is.
  • Nagydög
    Mettudomen! Nekem nem megy vele. Ero az tenyleg nincs a helikben. Vacak olomleggombok.
  • Cris99

mondjuk ki az aki 2évig nem lép be?
  • DarkSector
    Mivel EA játék, ezért nem árt ha tudja mindenki:

Origin kliens 24 hónap inaktivitás után törli a játékokat a profilból!
  • Cris99
    Egérrel miért nehéz? sztem nevetségesen kőnnyű is, sajnos :S
    Azt utálom hogy kicsit döntöm a helikoptert és már megy is le mint állat, alig lehet elemkedni vele :S
  • Nagydög
    Egerrel en se tudom vezetni. Joystickel jobb volt, de az meg osszeveszett a Nostromommal, igy inkabb nem repulok. BF3-ra viszont mindenkeppen rendbe kell vagnom.
  • Cris99
    de az HC-ben, simában benne mész, vagy tologat :S
    Ma kicsit felhűztam magam minden öt percben ment a: LOWTEAM, oh my god what a LOWTEAM! xDD
    a sok idióta beúl a helibe beszállok(blackhawk) és akkor lezuhan, nekimegy a fának, vagy belemegy az ellen bázisába meg a vízbe :S
    A másik véglet az hogy ugye mindenki csak gunner akar lenni blackhawnál ott állnak 2en is, mondom egye fene majd kapok pontokat most leszek pilóta, mitadisten 5percig köröztem az ellen felett de ezek a retardáltak nem képesek eltalálni senkit, SENKIT!!!
    :DD lÁtom csákó helibe be, höjj ibolygott mint állat meg tolatott hátra, höjj jajj úristen be is írtam: idiot in the air! xDD aztán hátraszaltóval bele a vízbe :DDD majdnem behugyoztam :S
    Nemhinném hogy olyan nagy kunszt helit vezetni mert nem az :/ de ma a hülyéket fogtam ki :(
  • Czdano
    Hardcore szervert ajánlanám speciálba. Ott ilyen problémám nemvolt még.
  • Nagydög
    Pocsek utkozes vizsgalat. Az egyenesen halado sajat tank viszont siman elgazol, ha kiugrasz belole.
  • Fpocok
    Amikor késelsz valakit, akkkor látod is majd a dögcédulát megjelenni.
  • Cris99
    Amúgy quaddal miértnem lehet roadkillezni? szinte sosem sikerült max 1x, mindíg keresztülmegyek rajta :S
  • IMYke2.0.0.0
  • Cris99
  • Cris99
    MEG! ki is dobra felűl hogy milyen.
  • Nagydög
    Yepp! Ha akarsz, adhatsz diszsortuzet, de nem kovetelmeny.
  • IMYke2.0.0.0
  • Cris99
    vannak furcsa dolgok szó mi szó :) multkor helit akartam célbavenni at4el és aki kiugrott azt találtam el xDD
  • IMYke2.0.0.0
    Tehát, csak a késeléssel megy - és semmi extrát nem kell tennem utána?
    Egyszerűen a késeléssel meg is van a dögcédulája?
  • Fpocok
    Amúgy meg igen... el vagy nézve
  • Nagydög
    Akkor most kepzeld, mennyire idegesito, mikor latod, hogy telibetalalod a helit tankkal, az meg talalatjelzes nelkul tovabb kelepel. Azert igy is csitereztek mar le ilyesmiert. Jo, zsinorban haromszor en is furcsalnam.
  • Fpocok
    Le kell késelned.
  • IMYke2.0.0.0
    Nézzétek el nekem, kezdő vagyok: Hogy tudok dögcédulákat szerezni másoktól?
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nem csak én kapok idegbajt...
  • Cris99
    A hitboxot ne is említsd, kiráz a hideg!
    lv96-ra ha 4x zoomot raksz szinte képtelenség ölni vele, nem vicc
    csávó 2méterre gugol, mind2en mozdulatlanok voltunk, 2x rálőttem a nyakához még csak meg sem sebezte :S persze ő felél fordult és 2golyótól haltam :SS
    Ja meg ha fut, elkezdem lőni már majdnem egy tár belement xm8 lmg-ből még mindíg fut, vagy ki se lehet nyírni, de én ha bunge jumpingozok futás közbe kézenállva akkoris 3-4 golyótól halok :S szupi
    Remélem nem kamuztak hogy BF3-ban sokkal jobb lesz :/
  • Cris99
    Nekem maxon, full AA stb, kivétel vsync, átlag 90-100 fps.
    Régi géppel kicsit bajosabb volt de egy kis állítgatással jó volt azon is :)
  • bajgunar
    Igen, jó lenne max-on, max AA-val tolni a game-t 3D-ben.
    De mivel van egy kocsim, egy asszonyom, 2 nyaralóm, s még ki szeretnék menni külföldre is nyaralni egy hetet, + most b@sztak meg a sünök 40k-ra, így sajnos őszig még nagyon nem lesz gépfejlesztés. Akkor is csak procit és vga-t akarok venni, cseréli.
    Akkor majd menni fog egy fokkal még jobban. Addig marad a tweak ezen a gépen.

byzhouse --> Király vagy! Lehetek a barátod? Igaz nekem csak 80 fps HD-ban, tweak-elve, AA és esesdé nélkül!
  • DarkSector
    Hát az hogy neked nem kell AA az egy dolog, ezt nem geciségből írom, de nem mindegy hogy aa-val nyomod a 80fps-t vagy aa nélkül.

Mondjuk tény hogy nekem se fontos ezért nem újítok masinát de tény hogy jobb maxon erős géppel inkább. :9
  • byzhouse
    nem tudom nekem minden maxon van és 125 fps ESESDÉ nélkül, király vagyok? :O
  • bajgunar
    Neked fenn sincs, nem is tolod, akkor miért vagy kiv. mi van itt a fórumon?

Vágom h graf-ot butítasz a cfg-ve, de játékon belül füvet,bozótot,hsao-t,bloom-ot nem tudsz lejjebb venni, kikapcsolni. Nem? Akkor meg miről beszélünk?
    Jah bocsi, villogjatok az SSD-s vinyótokkal meg a quad-sli rendszeretekkel.
    Sry, nekem csak ez vam, meg jó pár embernek! Akiknek meg szüksége van a tweak-re, hogy jobban menjen! Semmivel sem lett rondább a game, ellenben óriásit dobott az fps-en. Ha mindez meg benne lenne az options-ben nem kéne "tweak"elni átirogatni a cfg-t. De csak komlett grafikai beállítás van, külön részletekre nem terjed ki!
    Nekem meg normális gépem van, amire kell, tökéletesen elegendő.
    Ha neked meg megy 16x AA-val 40fps-el, az SSD-s quad sli rendszereden, legyél vele boldog, nekem nem kell 1xAA -sem, meg ssd-hdd sem. Mégis megy ~80fps-el ezekkel a beállításokkal.

Ha meg lenne pénzem gépre, én is vennék, de mivel vannak fontosabb dolgok is mint gépre költsek így nem a gép kerül előtérbe, ellenben veletek. Addig meg marad a "tweak". Sajnálom!
  • nandorb
    Ezt mar nemrakom fel tobbet. DICE tudja miert. Amig ok nemkepesek egy Master Server problemat megoldani es meg jopar mas dolgot addig ez a jatek teljesen felejtos. Masik dolog meg hogy a jatek kozel 11honap utan hallott volt de segaz,kiadjuk a Vietnamot ami sokkal jobban fut mint az alapgama. Nembeszelve arrol hogy kovi szerver patchben azt is elbasztak. Szal majdha megtanulnak vmit es kiis javitjak akkor talan felrakom.
  • DarkSector
    Azt vágod hogy ugyanúgy a grafikát meg effecteket butítod a cfg-vel mintha bent a graphics-nál csinálnád csak itt pontosabb paraméterekkel lehet?
    Csak hogy tudd csodák nincsenek, jól mondták az előbb venni kell egy normális gépet, ha nem akkor bemész az opciókhoz lejjebb húzol 1-2 beállítást és ugyanez kapod.

A dx téma az oké az lehet hogy plusz extra, de a cfg nem.
  • bajgunar
    Akkor te ne tweak-eld! Vegyél normális gépet, hogy legyen fps-ed.
    Érdekes mégis dob rajta, nem is keveset! És nem csak nekem.
    A patch-ek meg nem sokat értek. A hitbox is még mindíg = 0 -val.
    Ugyanúgy "kanyarodik" utánad a golyó, mint a megjelenéskor. A textúra villogásról nem is beszélek. (nem csak nállam! akit ism. kb vagy 17 gamert, nálluk is ugyanúgy, és mind más-más konfig)
  • nandorb
    1gond van a tweakek amiket most irsz le amikor megjelent a jatek akkor meg erdemes volt vele bajlodni. De azota mar valtoztak a driverek meg a jatek is patcheken keresztul.
  • bajgunar
    Háát érdekes, alanti cfg-m van, nem mondom hogy szarul ment max graf-on, éls. nélkül, de ezekkel a beállításokkal még jobban megy.
    A render ahead limit meg nem mindenkinek dob rajta, az is igaz.
    Nekem pl használt. Mert nem számol előre 2 képkockát a proci, hanem a jelenlegit számolja és küldi egyből a vga-nak.
    De hogy mi köze a ping-hez? Mert h az egered válaszideje nagy, későn reagál, lejjebb veszed az értéket és begyorsul az egered, de ezt is írja nvidia is. Akkor nem értem.
    Meg több bfbc2-es tweak oldalon is elmagyarázzák érthetően. Mind1.
    Jah bocsi, nekem ilyen "nem normális" gépre tellett kb 2 éve 400k-ból.
    Igaz ma már sz@rt sem ér, de még mindíg elég jól megvagyok vele.
  • Amadeus HU
    A szolgáltató tök mindegy azoknak is ugyan úgy kell bérelniük az ea servereket