51658
-
#47301 Nincs 'magyarosítás... még. Készül. -
#47300 Lehet venni kamerát rá ha ez a kívánságod :DD -
#47299 Nagyon is jó hobby, csak eladtam mert kellet píz gépre :D
De majd egyszer talán visszatérek de akkor egy 5vagy 600 assal :D
Miért hülye hobby?
Legtöbben azthiszik hogy ez ilyen gyerekjáték, meg tök könnyű és veszélytelen, hát közlöm hogy nem azm persze most hiába beszélek mert úgysem értetek hozzá de ha az ember megtanul reptetni akkor sok örömét leli benne :)
-
Ugyanez a velemenyem...semmivel sem rosszabb az a hobbi mint barmelyik masik. -
Nagydög #47297 "Amugy ezek nagy fassagok hidd el."
Ja. Ellenben a monitor elott kockulassal. -
nono55 #47296 Valaki tudna nekem egy linket adni, ahonnan a BC2 magyarosítását le tudnám tölteni? -
#47295 Amugy ezek nagy fassagok hidd el. Azoknak a predatoroknak amiket az amcsik hasznalnak olyan repcsi kameraval annak jobban orulnek. -
Ry0K3N #47294 Amúgy erre legjobb példa ismerős HAWX-al. Bill+egérrel nyomja és egyszerűen brutális amit leművel vele. Gépágyúval szed szét mindenkit szinte és ha nem tudjuk kilőni a meglévő rakétáinkal hullák vagyunk mert szemtől szembe esélytelen. Szóval ennyit az egérről. Aki megszokja és kiismeri az nagyon veszedelmes vele de mindenképp jobb mint bill-el. -
#47293 baseball uto na. -
#47292 elárulnád, hogy mi értelme ennek? oda vissza repked fel le tök értelmetlenül és annyiba kerül, hogy elmehetnél belőle nyaralni amivel sokkal több élményben részesülhetsz. 1szer én is kipróbálnám kíváncsiságból,de utána lesz*rnám az biztos, mert sok élményt nem szerezhet vele az ember. -
#47291 Fogadok 100000-ben hogy megemelni sem tudnád :D
A legjobb pilóta
-
#47290 nagy élvezet lehet :DDD (nem!) -
#47289 Bazból nemlehet ütőt csinálni! -
#47288 Bazbol uto? -
#47287 Azt megnézem, mikor a korháázban amputálják le a lábadat, vagy elvérzel mert a nyakadat találja el, ez nem holmi 10ezer ft-os tescos gyerekjáték! -
#47286 húha 1rúgással a földön van -
#47285 Kis?
450-es osztályú
Specification:
Length:650mm
Height:230mm
Main Rotor:700mm
Tail Rotor:150mm
Motor Gear:13T/11T
Main Gear:150T
Autorotation Tail Drive Gear:106T
Tail Drive Gear:25T
Drive Gear Ratio:1:11.5:4.24/1:13.6:4.24
Weight(without power system):354g
Weight(including power system):690g -
#47284 kis UAV :D
vagymiazmá, a kis helikopter -
#47283 Nekem ilyenem volt :) az szépen repült, főleg invert-be :DD
-
#47282 ÚRISTEN :S -
eugabesz #47281 Akkor nesze neked,repkedj...:) -
#47280 Hát én eddig csak repülőgéppel repültem meg a boszorkányok állítólag tudnak seprűvel, meg a jin-ek szőnyeggel, de hogy billentyűzet+egérrel, az biztos kemény lehet. -
#47279 Mivel én sosem tudtam rendesen billentyűzettel repülni, mint írtam is, így ezt nem tudom neked megmondani, de aki csak billentyűzettel repült azok állt. nyertek dogfight-ban. Én akié a légfőlény azé a meccs. -
#47278 El nem tudom hogy lehet azt megszokni...pont az a jó az egérben, hogy finomabb manővereket lehet véghezvinni, és ezáltal könnyebben kilehet térni az ellenséges jármű/rpg elől. De kinek mi.. -
#47277 Mert megszokta. -
#47276 Sokkal jobban tudta irányítani? Miért is? o.o -
#47275 Többen már a bf42-ben is csak billentyűzettel repültek, aki meg tudta szokni(én nem sajnos) sokkal jobban tudta irányítani a repcsiket, mint bill.+egérrel. -
#47274 Mondtam én ilyet?
Steam-en nem de tudomásom szerint máshol minden digital store-ban elérhető lesz. -
#47273 nem is lesz BF3 steamen akkor miért mennénk oda? grat... -
#47272 Én mindent egérrel vezetek, de nagyon le van egyszerűsítve az egész repkedés... meg alig van felhajtóerő:S -
Ry0K3N #47271 Bill-el meg nem találsz el szinte semmit, apache és aligator egérrel nekem sokkal jobb míg a szállítóhelik bill-el mennek jobban. -
SzinesGeza #47270 Nem egérrel kell helit vezetni. Billentyűzettel nincs ilyen gond.
Igaz, én még BF2-ben tanultam meg repülni vele. :) -
#47269 Nezz fel a TS3-ra. Ottvannak mindig akik jatszanak.
Cim/Host:Teamspeak.hu
A Battlefield.hu barati tarsasaghoz nezz be. -
Madi92 #47268 Üdv!
Skacok jó lenne egy közös game:D
Így nyáron ráérek szinte minden nap, de nincs kivel játszanom squadban! Ami szomorú:( :D
Szóval ha valakinek lenne kedve, vegyen fel x-en("anonimus92")vagy magában a játékban "Madi(Hun)" néven. -
#47267 Vezetni nemnehez. Inkabb talalni normalis gunnert aki tudja mi a prioritas. Megjatszottam addig sokszor jobban jartam ha 1dul viszem a helit. Seat-Switchelni is tudtam es nemkellett azon verni a fejem hogy a gunner nezzelodni ult be. -
#47266 Én szívesen megyek veled lövésznek a helibe :D
Vezetni én is utálom, meg nem is tudom, de tegnap kifogtam egy csákót, ő volt a pilóta, én lőttem, ez ellen az első pontjukat sem tudta visszafoglalni. Kaptuk is az ívet, h "apache lows" ... -
Nagydög #47265 A nagy felhosodest nem nagyon szeretem, de hogy lassacskan fizikailag osszeolvadunk a hardverrel, az alighanem az "evolucionk" kovetkezo nagy ugrasa. -
#47264 Pedig az Emberiség nagy lelkesen robotizálja saját magát - a helymeghatározós telefonjától kezdve a folyton online lévő konzoljáig... a netről rendelő hőtőgépétől a távolról menedzselhető légkondícionálóig...
-
#47263 Lassan jön a skynet is! Már tanítgatják az MI-t játszani meg olvasni :S
Én személy szerint nem akarom hogy ennyire robotizálódjunk, meg androidok klónok pfúúj, kiráz a hideg :S -
#47262 Meg persze 1984...