Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emberek, egy ki segítség kellene. Múltkor volt itt téma, hogy 2500 Ft-ért van ez a bc2. Pontosan hol is? 4900 mindenhol.

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Fpocok
Bár eléggé szánalmasnak meg visszataszítónak tartom az ilyen fajta videókat, ahol a másikat alázza (Ilyen videót simán lehet csinálni a CoDról is), de azért van benne igazság.

Parasite Eve 2, best game EVER!

egyértelmû nem? 😄D
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Próbálj más drivert, hátha. Mondjuk én a 9.12 óta nem cseréltem, és minden jól megy vele...
TDC Geronimo
Procifüggõ, de 50 fok az picsa... 85-90 felett lehet kezdeni izgulni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Akkor, nemtom, Procinak nem sok az az 50 pár fok? Vagy lehetséges hogy tényleg drivert kellene cserélnem mert most 11.5 ös catalystot használok.
Az semmi a VGA-nak. Egészen 100fokig meg se kottyan neki.
Hát a vga 1 óra játék után 66 és 74 fok közötti értékeket mutat gpu-n meg az árnyalón. a Proci 4 magján meg ilyen 46- 54 fokokat mértem...
Hi!
Egy kis segítség kellene!
Ujraraktam a rendszert ahogy a bf is. Viszont nem tok belépni az accountomba mert elfelejtettem a jelszavamat. Ugy volt beállítva hogy jegyezze meg!

Van rá mód hogy kiküldjék emailbe vagy megváltoztatni???
Kicsirigo
Proci túlhajtás miatt is lehet, de én kipróbálnám egy másik vga driverrel elõször(nekem 10.10-es van most fenn).

Na pont ez nem az a játék ami széthasználja a videókártyákat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Honnan veszed, hogy a VGA hûtése a gond? Egyáltalán utal bármi arra, hogy a VGA miatt van?
LSC
esetleg próbáld dx9-ben futtatni a játékot

My Documents - BFBC2 - Click on Settings.ini and then change DxVersion=Auto to DxVersion=9.

LSC
nekem szintén 6600 van 4gb ram win 7 64 8800gt volt, most 560ti van és sosem volt ilyen😞 ha tudsz kérj kölcsön egy nvidia vga-t próbára, amiket találtam ilyen hibákat mindenkinek radeonja van😞 valaki azt írja régebbi driverrel 10.5 -el megjavult...

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni...

Van egy eredeti Bad company 2 õ feltelepítve a gépemre Q6600 corequad 4 G ram sapphire HD4870 512 gddr5. Minden szép és jó de 2 óra játék után kilép az asztalra, rendszeresen. :S idegesítõ jelenség és nem tudok már mit kezdeni vele, próbáltam flejebb venni a vga hûtését, akkor is kilépett. Win 7 64 bit alatt futtatom. Havalaki tud valami használható infót szóljon... KÖszi
Helyes.
De. Barkacsoltunk ra egy sorszamoszto rendszert ugyfelszolgalatra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nem süllyedünk addig

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

De gondolom itt senki nem használ ipadot?
Smithwarden
<#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

"ha a szabályzatban az van hogy ez nem tiszta akkor nem tiszta"

Ezzel most az égvilágon semmit nem magyaráztál meg.

byzhouse
miért késelõs szerveren mire számítottál? tank csatára?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

shaddam
Mondtam már.A statok miatt.Egyébként meg ha a szabályzatban az van hogy ez nem tiszta akkor nem tiszta.Nem hinném hogy egy kis késelõs marhulás megérne egy bannt.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Aha, akkor azt fejtsd már ki, hogy a kés&pisztoly szervereken folyó játékok miért is nem tiszták?!

Mindenkinek köszönöm a kimerítõ válaszokat!
Találtam egy ruszki késelõs szervert is, az elsõ tíz percben halálra röhögtem magam. Leginkább csak szórakozni jó, igazi csatát nem lehet vívni, fõleg, hogy még a jármû kill-ek is le vannak tilta, bannolás jár értük. (Ki is vágtak, miután tök véletlenül tankal átmentem két ember nyakán.) Inkább maradok a lövöldözõs szervereknél, ott nincs megkötve az ember keze. (Ha egy fárasztó nap után felüdülésre vágyok, lehet, hogy beugrom egyszer-kétszer.)

Igaza volt tanult kollégámnak, tiszta Benny Hill Show.

YouTube: 23Drazse

Koszi szepen, akkor majd letoltok egy ujat.
Udv.
holecsko10
Természetesen igen játszok vele.
Be is mentem ebbe a live chat-be és nagyon segítõ készek voltak, aktiválták is a battlefiled játékokat amiket ép használok.
Mindenkinek köszönöm a hasznos segítséget.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

nekem random fekete pacák vannak az égen, és elõzõ driverel nem volt, nálad is ez lesz a megoldás, drivercsere

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

sziasztok,
nekem egy grafikai problémám lenne. Nemrég vettem meg a játékot elkezdtem játszani a singlet úgy látszódott minden oké, ám amikor jönnek a repülõk és elkezdenek bombázni, akkor a füst, felhõ, tûz stb olyan fehér nagy csikokban felszabdalja a képernyõt, nem szakad meg a játék nem szaggat semmi egyéb egyszerüen csak nagy fehér csikok jelentkeznek a porfelhõk és egyebek helyett. A gépemnek az erõssége biztos megfelelõ tehát azzal nem lehet bajom.
Ilyen eset volt már másnál?
Mit tudok ilyen helyzetben tenni?
Köszi a segitséget,
Üdv.
És játszottál is a bf2-vel?
Mert csak akkor engedi ha bizonyos idõt használtad.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

zotya10002
Ez egy élõ chat!Itt írj nekik!!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Fpocok
nak... késõ van már.

Fpocok
Írjál az EA supporttal.

holecsko10
Üdv mindenkinek!

Egy kérdésem lenne.
Fel szeretném oldani az M1 Grandot a BFBC2-ben.
Néztem videókat leírásokat követtem mindent, de semmi valamiért nem akarja hozzá adni a veterán státuszomhoz.
Meg vettem a Battlefield 2 Complete Collection kiadást is.
A My Soldier-Veteran fülnél próbáltam aktiválni a Battlefield 2-t meg a kiegészítõket is meg a Battlefield Heroes-t, de nem oldotta fel. Annyit írt nekem fent a BFBC 2 oldalon The form has been submitted.
Tud valaki segíteni nekem?
Elõre is köszönöm.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

genRob
Sziasztok! Nézzétek el, hogy nem olvasok vissza több 10e postot. :-)
Újra elkezdtem játszani a gamával. De kivág keypackets 9005-el. Mauális pb frissítés nem jelentett megoldást. Volt vkinek ehhez hasonló problémája és meg is tudta oldani? Ha igen légyszíves osszátok meg velem! Elõre is köszi4 :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

shaddam
Mert a statot elvileg azért találták ki hogy a tisztán játszó játékosok összehasonlíthassák.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

És ez miért is baj?
Ezeken a szervereken is annyi esélye van az ellenfelednek mint neked.

byzhouse
házban bent vagytok 8-an :3

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a statot is számolják.
A kés(repair tool, defibrillator) szerverek pedig hatalmas poén.
Néha mikor valaki menekülõre fogja egy squad elõl, akkor tiszta Benny Hill-show. 😊

Arról nem beszélve, hogy egy csak pisztoly serveren, ugye le van tiltva minden robbanószer és a gránát is, és emiatt folyamatosan jó csapatjáték van, vadidegenekkel is, én legalábbis ezt tapasztaltam folyton.

Most oszinten, nem k... mindegy!? Ha ok keselos szervert akarnak, akkor csinaljanak. Ha ott mindenki kessel pufoli egymast, nekem nincs kifogasom ellene. Mennyivel lesz jobb neked attol, hogy valaki ezutan nem idetlenkedhet egy ilyen szerveren, es mitol rosszabb most, hogy megteheti?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
Siman irsz a szerver szolgaltatonak hogy van ilyen szerveruk es utana neznek figyelmeztetik majd ha tovabbra is ezt toljak elveszik a szervert.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Mindegy, aki akarta már úgyis felgyúrta a statját 50-re ezekkel...
nandorb
Ne agodj belehet jelenteni, a noob szervereket ugyszinten,
LINK mit szabad mit nem!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem is értem miért hagyják, hogy ilyen szerverek beleszámítsanak a statba...