51658
-
#47221 Ez fassag nemdob fps-t. Ha akarsz tobb FPS-t vegyel normalis gepet. Az a reender ahead fassagot mikor allitottam laggoltam 200-ig ugralt a ping. -
#47220 Bedobom ide is, hátha valaki hasznát veszi:
c:/felhaszn/user/documentumok/BFBC2/settings.ini -ben írd át ezeket a sorokat:
VoipEnable=false beszéd... nem szüks, ha TS-t használsz
Overgrowth=medium bozót sűrűség, itt lejjebb veheted, game-ben nem
Undergrowth=medium fűsűrűség ua
Bloom=false ... nem érdekes
HSAO=false ... szintén nem kell
MSAA=0 ... éls. kikapcs
Water=medium víz min.
DxVersion=9 kényszerített 9 (ha auto, akkor a VGA tudásút használja asszem)
RenderAheadLimit=0 előre renderelt képek száma minek 2-3 ???
Aztán másold ki a system32 mappádból a:
D3DCompiler_43.dll
D3DX9_43.dll
d3dx10_43.dll
d3dx11_43.dll
Írd át a 43-at 42-re, és cseréld ki a játék pb mappájában lévővel.
Így a legújabb Dx file-okat fogja használni a game. (mivel saját dx-et használ, nem a rendszerre telepítettet, az újabb meg jobb)
Ha többmagos rendszered van, illeszd be a parancsikon, cél... végére a " +fullproc kapcsolót:
"C:\Games\Battlefield Bad Company 2\BFBC2Game.exe" +fullproc
, és rendszergazdaként futtasd a game-t. Így jobban kihasználja a procidat a játék.
Külön rányomhatod folyamatoknál, hogy magas prioritásban menjen.
Elég procifüggő ez a game, de ezekkel a beállításokkal semmivel sem lesz rondább a játék, viszont eléggé megugrik az fps szám. "kicsit" élvezetesebb lesz ~80fps-el tolni!
"Jah még vmi, ha nVidia karid van, erre a játékra állítsa be az nvidia vezérlőpultban, az: Előre reprodukált képkockák számát 3-ról 0-ra."
Ez is dob kicsit rajta.
FOV-ot meg számoljátok ki a BFBC2 Fov Calculator -al! -
#47219 nevegyetek szart. amugy miert nem probaljatok ki a diabolic servereket. Ittvan a szomszedban horvatorszagban. -
Amadeus HU #47218 A Vietnamos szerver elköltözött máshova mert a gameserver frankfurti szervere akkora fos Új IP -
#47217 ide csak magnum ammo és red dot kell semmi más -
#47216 jaja, pont most kaptam meg én és a magnum töltényeket -
#47215 Az ilyen szerverek valahogy nem akarnak működni. Multkor bementem egy lvl 20 alattiaknak szóló szerverre, mondhatom fun volt -
#47214 Maximálisan egyetértek a szavaiddal - én követtem a haveromat az elmúlt napokban [ő 30-as szintű], és csak úgy szopom a f... fakanalat rendesen.
Eszembe sem jutott, hogy a szerver nevekben keressek ilyesmiket, de köszönöm az információt, és ezentúl így járok el - a magam érdekében.
-
barmi #47213 ^_^ -
#47212 Mindegyik neveben benne a "HUN", ezt ird be a szerverkeresobe.
Amugy kis szintukent, ha nem akarsz egybol a melyvizben "szenvedni", erdemes sztem alacsony szintre korlatozott szervereket keresni.
Altalaban "noob" vagy "level", "lvl" szavakkal talalod meg ezeket a keresoben.
Par dolog amit kesobbi szinteken kap az ember elegge erositi a karaktert, sztem talan a magnum ammo (+25% minden sebzes minden toltenyhez) jelent rengeteget a csatakban.
Ugy tudom ezt 15-os szinten kapod majd meg.
Meg ha eleg jol is jatszik valaki, sajnos nem egy havert lattam, hogy kezdokent felment alap szerverekre es gyorsan elment a kedve az egesz BC-tol, mert az erosebb 25+ -os karakterek elegge szetszedtek. -
#47211 Hogy tudok a bannerben lévő MAGYAR szerverekre csatlakozni?! Gyors válasznak örülnék :)
-
#47210 Epic troll is epic
-
#47209 Köszönöm szépen a hasznos információt! -
#47208 Itt frissisd be. -
#47207 Mikor frissül az a rohadt kis kettes a nickem előtt?
Már 7. szintű is elmúltam. -
#47206 Non-STEAM-es vagyok.
A STEAM-fiókomon csak ajándékba kapott játékok vannak. Ördögtől való a Gőz.
-
#47205 nonsteamesek vagyunk =| -
#47204 nem egyszerűbb ha te írod ide a kérdést? sokaknak az van -
#47203 Ha van köztetek olyan, akinek steam-es BC2 van, az írjon már rám egy pm-t!
-
#47202 Félreértések elkerülése végett: a LAN T3-as vonal az egyetemi kollégiumban volt :) -
#47201 Otthon, a saját gépemen nincs internet - vezeték nélküli hulladék netre nem költök / városból kellett visszaköltözzek [albérletemben 2 Mbit volt, előtte 7 évig T3-as vonalon nyomultam] - így hiába van erősebb, jobb gépem, a játékkal nem tudok felmenni a partikba.
A linkelt konfig a könyvtára, ahol leledzik a fantasztikus közösségi házas 0,5 Mbit.
Az egér egy kétgombos 'dobdutánam' világítós xardarab.
Beállítások: 1024*768/60 Hz, alacsony beállítások mellett = pixxelek háborúja a képernyőn.
No comment. -
KaBuTo666 #47200 Semmi, én pocok pörköltet szoktam enni! -
#47199 Valami gond van a pockokkal? -
SzinesGeza #47198 Nane. Ekkora baromságot.
Ennyi erővel (ilyen vaslogikával) a "Hans Höger-fanklub" is lehetne. :) -
#47197 1 pocok adja :$ -
#47196 Hogy lehet ilyen hosszú avatart berakni ? :D -
Nagydög #47195 Vannak fura emberek. Emlegettem mar, hogy van egy szerver, ahova szivesen jarok. Ma sajnos megjottek a tulajok nagyobb szamban, ami altalaban kinyirja a jatekot. Attacama, minden zaszlo a mienk, a sajat csapatom, harmunk kivetelevel, az ellenfel alapbazisan ul, a palyan talalhato osszes tankkal es helivel gyilkolva a spawnolokat. -
#47194 Értem, köszi . -
#47193 Jéé visszajött :D -
#47192 Mindenkinek eltűnt a "rangos" Nick -neve???
Vagy csak én nem látom!? -
#47191 most már igen :D
eddig 4 van a játékon belül -
#47190 Ahogy fejlődsz, fogod kapni a red dotot meg a 4x scopeot. Nem sokat kell hozzá játszani, asszem pár szint után megvan ha egy kasztra koncentrálsz. -
#47189 Hello !
Évek óta nem multiztam, de ma kipróbálam a BC2-öt...
A láma kérdésem az lenne, hogyan tudok (majd) valami reflex irányzékhoz jutni ? -
#47188 #47130 -
Nagydög #47187 Gyanitom, hogy egyszeru fajlcsere, ugyhogy az en tippem, igen. Na, most jol kisegitettunk. Majd Imi... -
#47186 nem. szia -
nono55 #47185 Sziasztok!
Steam-es BC2-őt is lehet magyarítani? -
#47184 Azt tudtad-e hogy a baratlistadban osszesen 20baratod lehet? -
#47183 megyek kicsit zúzni, ph_pohar néven alkotok, jelöljetek :D -
#47182 Az a videokartya nagyon gyenge ehhez a jatekhoz. Igazabol a jatek leszarja mivel proci zabalos... Meg azert a 2GB is keves. Milyen felbontasban jatszol,tobbi beallitas? netalan fullHD-t probalod kihuzni minden maxal?