Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy kis segítség kellene!
Ujraraktam a rendszert ahogy a bf is. Viszont nem tok belépni az accountomba mert elfelejtettem a jelszavamat. Ugy volt beállítva hogy jegyezze meg!
Van rá mód hogy kiküldjék emailbe vagy megváltoztatni???
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
My Documents - BFBC2 - Click on Settings.ini and then change DxVersion=Auto to DxVersion=9.
Szeretnék kérdezni...
Van egy eredeti Bad company 2 õ feltelepítve a gépemre Q6600 corequad 4 G ram sapphire HD4870 512 gddr5. Minden szép és jó de 2 óra játék után kilép az asztalra, rendszeresen. :S idegesítõ jelenség és nem tudok már mit kezdeni vele, próbáltam flejebb venni a vga hûtését, akkor is kilépett. Win 7 64 bit alatt futtatom. Havalaki tud valami használható infót szóljon... KÖszi
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ezzel most az égvilágon semmit nem magyaráztál meg.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Találtam egy ruszki késelõs szervert is, az elsõ tíz percben halálra röhögtem magam. Leginkább csak szórakozni jó, igazi csatát nem lehet vívni, fõleg, hogy még a jármû kill-ek is le vannak tilta, bannolás jár értük. (Ki is vágtak, miután tök véletlenül tankal átmentem két ember nyakán.) Inkább maradok a lövöldözõs szervereknél, ott nincs megkötve az ember keze. (Ha egy fárasztó nap után felüdülésre vágyok, lehet, hogy beugrom egyszer-kétszer.)
Igaza volt tanult kollégámnak, tiszta Benny Hill Show.
YouTube: 23Drazse
Udv.
Be is mentem ebbe a live chat-be és nagyon segítõ készek voltak, aktiválták is a battlefiled játékokat amiket ép használok.
Mindenkinek köszönöm a hasznos segítséget.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
nekem egy grafikai problémám lenne. Nemrég vettem meg a játékot elkezdtem játszani a singlet úgy látszódott minden oké, ám amikor jönnek a repülõk és elkezdenek bombázni, akkor a füst, felhõ, tûz stb olyan fehér nagy csikokban felszabdalja a képernyõt, nem szakad meg a játék nem szaggat semmi egyéb egyszerüen csak nagy fehér csikok jelentkeznek a porfelhõk és egyebek helyett. A gépemnek az erõssége biztos megfelelõ tehát azzal nem lehet bajom.
Ilyen eset volt már másnál?
Mit tudok ilyen helyzetben tenni?
Köszi a segitséget,
Üdv.
Mert csak akkor engedi ha bizonyos idõt használtad.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Egy kérdésem lenne.
Fel szeretném oldani az M1 Grandot a BFBC2-ben.
Néztem videókat leírásokat követtem mindent, de semmi valamiért nem akarja hozzá adni a veterán státuszomhoz.
Meg vettem a Battlefield 2 Complete Collection kiadást is.
A My Soldier-Veteran fülnél próbáltam aktiválni a Battlefield 2-t meg a kiegészítõket is meg a Battlefield Heroes-t, de nem oldotta fel. Annyit írt nekem fent a BFBC 2 oldalon The form has been submitted.
Tud valaki segíteni nekem?
Elõre is köszönöm.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Újra elkezdtem játszani a gamával. De kivág keypackets 9005-el. Mauális pb frissítés nem jelentett megoldást. Volt vkinek ehhez hasonló problémája és meg is tudta oldani? Ha igen légyszíves osszátok meg velem! Elõre is köszi4 :-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ezeken a szervereken is annyi esélye van az ellenfelednek mint neked.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Néha mikor valaki menekülõre fogja egy squad elõl, akkor tiszta Benny Hill-show. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
LINK mit szabad mit nem!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life