Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy vads-al jól lehet szedni a helit, az van atacama-n is és heavy metalon is ... csakhát oda is belõ
I met God. She's black
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
I met God. She's black
Tisztelt Felhasználó,
Kérelmét, amelyet terméktámogatási központunknak címzett, rögzítettük .Szolgáltatásunk javításának érdekében ezentúl kizárólag a segítségnyújtó weboldalunkon keresztül lehet kapcsolatba lépni munkatársainkkal. A terméktámogatás honlapját a következõ címen érheti el : http://termektamogatas.electronicarts.hu/
Ezek a változtatások elõsegítik ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásunk hatékonyságát. Hogy megkönnyítsük az új online jegyrendszer használatát, létrehoztunk egy használati útmutatót, amelyben megtalál minden információt, hogy kapcsolatba léphessen velünk. Kérjük, hogy minden szükséges adatot adjon meg a hibával kapcsolatban, hogy minél gyorsabban megoldást tudjunk találni a problémájára.
Kérjük látogasson el a terméktámogatási oldalunkra az alábbi linken keresztül. A kérésére 24 órán belül (csak munkanapokon) válaszolunk.
http://eahu.custhelp.com/cgi-bin/eahu.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=cVBw5FWj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_faqid=24127.
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
Tisztelettel.
Az Electronic Arts Terméktámogatás csoportja
na most ezzel mit csináljak az a folsõvel nem tudok mit csinálni az also meg hát az egészen fura dolgot csinál
De sok játék van, ahol még közben lõhetsz is. Sõt régen mennyi autorun on/off-os játék volt (duke és quake klónok).
Nekem néha a kihajolás és a hasalás hiányzik, de túl lehet élni.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
én ma vettem meg a játékot, a BF3-ból érkezem, az volt az elsõ Battlefield, amit kipróbáltam. kitalálhatjátok, hogy meggyõzött, ha most kipróbálom az "elõdjét" is :)
ha megengedtek egy kérdést: az normális, hogy sprint közben nem tud oldalazni a katona, csak arra menni, amerre az egérrel irányítom?
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- ez a legkevesebb amit megtehetsz,mert te bonyolítottad túl a dolgot,kedves noname harry!
<#papakacsint>#papakacsint><#wilting>#wilting>
Blizzard Entertainment [email protected]
most nézem, nekem van accom 4sharedre:D
akkor lehet azt írja ki..de egy reg is 2 perc../ezt erre: #51128/
I met God. She's black
Én kérek elnézést, hogy te bénázol...
lehet, hogy a rossz drótot vágtad el. A pirosat kellett volna :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
1100 órát beleöltem de máig képes meglepni...
Csak simán bekéseltem a hálót hogy átjussak rajta erre felrobbantam mint az atombomba.
I met God. She's black
De utánna:
Mi ez a szar,minek kell itt túlbonyolítani, az egészet....szarok rá!!
Kérek valamit oszt 50 hszbe lesz mire meglesz!
<#kacsint>#kacsint>
<#ijedt>#ijedt>
Köszönöm!!
Töltsd fel nekem valahová,légyszives.
<#help>#help><#worship>#worship>
Megcsináltam a dolgot, de úgyanúgy nem lép tovább, ime:
<#help>#help>
szobanövények, sok kemper csipa
I met God. She's black
I met God. She's black
I met God. She's black
- ea_logo_hd.bik-et törlöd
- Új jegyzettömb dokumentum az útvonalra
- átnevezed "ea_logo_hd"-re
- kiterjesztését átírod *.bik-re
Az 1 kb-os fájl miatt a játék gyorsan átlépi az intro-kat. Ennyi.
Ha kitörlöm(mert már ezt megtettem),akkor meg nem lép tovább magától amíg esc-t nem nyomok.....na mindegy hadjuk a francba az egészet....
<#hehe>#hehe>
Érdekelne, hogy mi olyan humoros abban, hogy törölni akarja az INGYENES, nehéz munkával készített honosításom által feltelepített, néhány másodperces logómat, amit ráadásul át lehet lépni egy ESC lenyomásával?