Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
<#eljen> :))
amúgy vads-al jól lehet szedni a helit, az van atacama-n is és heavy metalon is ... csakhát oda is belõ

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
A játék lényege a csapat / egyéni gyõzelem - õ megtesz mindent érte. Lehet mérgelõdni, átkozódni (én is tettem néha) de el kell fogadni. Sõt, be lehet szállni a helikopterbe és meg lehet próbálni, amit õ :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Norby646
Én se bírom ezeket a helikopteres ügyesgyerekeket. Nem azzal van a baj hogy jól megy neki, hanem azzal hogy befoglalja a játék elején a helit utána egyészen a játék végéig azzal megy és szórja a népet. Ez sztem elég unfair dolog. És sajnos általában tényleg csak 1-2 ember van aki próbálja vhogy leszedni de szinte esélytelen, és azért lássuk be a fölrõl 7-8 rakéta ellen nincs sok esélyed. Néha véletlenül eltalálom tankal, rakétával vmelyiket de nagyon nagyon ritka és az is inkább csak a rettenetes hitbox-nak köszönhetõ. Amúgy bf3-ban nincs olyan szerver amire ha belépnék akkor ne lenne egy ilyen ügyeske aki a helikopterrel/repülõvel szopat mindenkit. Csak sajnos elvileg nem ez lenne a játék lényege.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

szabii98
fú de kivagyok az igor heli csodáktól....40es szinten, arany apache-val ütlegeli a fejlõdni kívánókat. + természetesen, rajtam kívül mindenki sniper(sokszor meghaltam, mégis nekem volt a legtöbb pontom) de nem is éri meg idegeskedni, mert a hõs putyin fia igorka beül a helibe és vagy 10 percig ott van , SENKI NEM SZEDI KI, mert ugye õk csap sniperek, ez nem az õ dolguk, ráadásul nem mozognak így igorka csak engem lát <#eljen> 1v1 heliben, akárhogy próbálom legalább eltalálni, lehetetlen...najó...

I met God. She's black

február vagy márciusban a tescoban
Fpocok
Mikor vetted? hol?

Parasite Eve 2, best game EVER!

emberek nálam nem fogadja el a cd-kulcsot a játék pedig eredeti és ha kreálni akarok profilt akkor nem fogadja el pedig az EA profilom adatait írom be és írtam egy üzenetet az EA terméktámogatásnak és ezt a levelet kaptam

Tisztelt Felhasználó,

Kérelmét, amelyet terméktámogatási központunknak címzett, rögzítettük .Szolgáltatásunk javításának érdekében ezentúl kizárólag a segítségnyújtó weboldalunkon keresztül lehet kapcsolatba lépni munkatársainkkal. A terméktámogatás honlapját a következõ címen érheti el : http://termektamogatas.electronicarts.hu/

Ezek a változtatások elõsegítik ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásunk hatékonyságát. Hogy megkönnyítsük az új online jegyrendszer használatát, létrehoztunk egy használati útmutatót, amelyben megtalál minden információt, hogy kapcsolatba léphessen velünk. Kérjük, hogy minden szükséges adatot adjon meg a hibával kapcsolatban, hogy minél gyorsabban megoldást tudjunk találni a problémájára.

Kérjük látogasson el a terméktámogatási oldalunkra az alábbi linken keresztül. A kérésére 24 órán belül (csak munkanapokon) válaszolunk.

http://eahu.custhelp.com/cgi-bin/eahu.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=cVBw5FWj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_faqid=24127.

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.

Tisztelettel.

Az Electronic Arts Terméktámogatás csoportja

na most ezzel mit csináljak az a folsõvel nem tudok mit csinálni az also meg hát az egészen fura dolgot csinál
Valóban ritka az a játék, ahol sprint közben korlátozva van az oldalazás.

De sok játék van, ahol még közben lõhetsz is. Sõt régen mennyi autorun on/off-os játék volt (duke és quake klónok).

Nekem néha a kihajolás és a hasalás hiányzik, de túl lehet élni.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

giornalista
csak szokatlan volt a BF3 után, mert ott ez megoldható.
Nem mintha a való életben könnyen lehetne 30KG felszereléssel sprintelni és közben oldalazni is.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Fpocok
Normális. Legalább is ebben a játékban.

SpeedXHUN
:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Normális. De inkább úgy fogalmaznék, hogy abnormális. :D
giornalista
sziasztok!

én ma vettem meg a játékot, a BF3-ból érkezem, az volt az elsõ Battlefield, amit kipróbáltam. kitalálhatjátok, hogy meggyõzött, ha most kipróbálom az "elõdjét" is :)

ha megengedtek egy kérdést: az normális, hogy sprint közben nem tud oldalazni a katona, csak arra menni, amerre az egérrel irányítom?
scomcomputers
Dehogy is....amúgy nem müködik a fájl,de írtad is hogy nem tudtad tesztelni, de megoldottam ezt is....köszi!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

IMYke2.0.0.0
Szóval, még én vagyok a senkiházi, mert segítettem. Értem. Köszönöm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Én kérek elnézést, hogy te bénázol"
- ez a legkevesebb amit megtehetsz,mert te bonyolítottad túl a dolgot,kedves noname harry!
<#papakacsint><#wilting>

Blizzard Entertainment [email protected]

scomcomputers
Megoldottam...
<#ravasz1>

szabii98
<#hehe>
most nézem, nekem van accom 4sharedre:D
akkor lehet azt írja ki..de egy reg is 2 perc../ezt erre: #51128/

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
Felõlem szarhatsz rá, de azért tettem fel a tárhelyemre, hogy ne töröljék, és MINDIG le lehessen tölteni.
Én kérek elnézést, hogy te bénázol...

Fpocok
lol.
lehet, hogy a rossz drótot vágtad el. A pirosat kellett volna :D

Azért durva esetek még mindig vannak a játékban.
1100 órát beleöltem de máig képes meglepni...
Csak simán bekéseltem a hálót hogy átjussak rajta erre felrobbantam mint az atombomba.
szabii98
csak egy esc am nemtom mit spirázod túl :) de nekem mûködik..<#nemtudom>

I met God. She's black

scomcomputers
Látom hogy download:

De utánna:

Mi ez a szar,minek kell itt túlbonyolítani, az egészet....szarok rá!!
Kérek valamit oszt 50 hszbe lesz mire meglesz!
<#kacsint>

szabii98
?? a no virusosra mész, ott free download és megy

I met God. She's black

scomcomputers
Köszi, de nem lehet letölteni.....regelni kell az oldalra,nem lett volna egyszerûbb a data.hu-ra feltenni...
<#ijedt>

IMYke2.0.0.0
A játék már nincs fenn ezen a gépen - úgyhogy a mûködését nem tudom visszaigazolni.

IMYke2.0.0.0

scomcomputers
Na akkor tudod mit légyszives csinálj nekem egy ilyen fájlt én meg bemásolom,felülírom oszt annyi neked ez úgy is megy te vagy a szerzõ..hehe
Köszönöm!!
Töltsd fel nekem valahová,légyszives.
<#help><#worship>

IMYke2.0.0.0
S ráadásul, megoldható egy másik *.res fájl segítségével :)

Ez nagyon nem tûnik bonyolultnak. :D
IMYke2.0.0.0
Elfelejtettem szólni, hogy a *.bik-ké alakult fájl header-jébe (HEX-ben!) ezt be kell másolnod, hogy a játék lássa a speciális fájlt:

scomcomputers
Ööö gond az hogy "bik" kiterjesztés nincs "res" van....
Megcsináltam a dolgot, de úgyanúgy nem lép tovább, ime:

<#help>

scomcomputers
Köszönöm szépen!

szabii98
<#idiota>

I met God. She's black

A csúcson kell abbahagyni...:D
szabii98
támadó voltam..jött a másik map, megkaptam a fél csapatod..én sem vagyok profik de õk .. :D
szobanövények, sok kemper csipa

I met God. She's black

Egy csapatban voltunk?:D Azt hittem támadó voltál. :D Rémlik valami hun nevû ember aki a támadó csapatban volt.
szabii98
ne is mond, utána milyen szar lett a csapat...képtelenség játszani :D

I met God. She's black

Velem, próbáltam védeni a maradék pontunkat és ölni erõvel de hát...tankkal jöttök, a csapatom egy rakás fos így inkább léptem a játékból.
szabii98
veled találkoztam ma lerohanáson? védõ voltál és helivel szedtél minket utolsó védõnél isla-n asszem

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
Total Commander - belépsz az általam megadott útvonalra
- ea_logo_hd.bik-et törlöd
- Új jegyzettömb dokumentum az útvonalra
- átnevezed "ea_logo_hd"-re
- kiterjesztését átírod *.bik-re

Az 1 kb-os fájl miatt a játék gyorsan átlépi az intro-kat. Ennyi.

scomcomputers
Jól van akkor nem törlöm....majd nyomom az esc-t, amit eddig is tettem,de azért elég sokat van hogy felveszem az 5.1-es fülest game indít, és elflejtek esc-t nyomni akkor a LOGÓ hangja..nem a KÉP.... az agyvelõmig sívít....no ez volt az oka :)
Ha kitörlöm(mert már ezt megtettem),akkor meg nem lép tovább magától amíg esc-t nem nyomok.....na mindegy hadjuk a francba az egészet....
<#hehe>

Nem humoros, hol írtam hogy nevettem? Csak kuncogtam!
IMYke2.0.0.0
Be vagy szívva? <#ravasz1>

Érdekelne, hogy mi olyan humoros abban, hogy törölni akarja az INGYENES, nehéz munkával készített honosításom által feltelepített, néhány másodperces logómat, amit ráadásul át lehet lépni egy ESC lenyomásával?

Miért ne? :D
IMYke2.0.0.0
S arra kérdeztem rá - miért is?

#51100 meg a #51101 együtt egy kis kuncogást eredményezett nálam.
IMYke2.0.0.0
Mi a nevetés tárgya? <#nemtudom>

haha