Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Pont most írtam le. Függene a csapatattól, de nyugodj meg ettõl nem kell félned nem lesz ilyen, mert le se fog a csapat szarni az esetek 90% ban. Végülis a játék egy CoD nagy pályákkal meg pár jármûvel.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Lacee86
Na jó, ezt inkább nem veszem meg. Inkább Cod-hoz szoktam (Cod4, World at war), nem szeretek nagyon másoktól függni, itt meg ahogy olvasom, ez elég csapatjellegû játék. Inkább majd vmi újabb Cod részt próbálok jó áron beszerezni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szabii98
Az is jó, mikor Heavy Metalon vagy, mindenki sniper meg engineer, és senki nem tud hozni lõszert, gyakorlatilag a full cuccosod kifogy, mert senki nem hajlandó lõszert hozni :D:D

I met God. She's black

Metalmilitiakid
Én azért vagyok ideges, mert még annyi csapatszellem sincs a játékban mint anno a bf2 ben volt, amióta teljesen lemásoltak a CoD ot. Szeretem a CoD ot is, a maga mûfajában, de hogy a bf széria is azzá váljon az nekem nagyon fáj. Én is sokszor halok, de ált azért mert én próbálok segíteni másokon meg a zászlón/lerakón az életem árán is, a csapat 80% a meg kempel vagy vmi medic cuccal darál valahol...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szabii98
én is ideges vagyok, mert vagy összejön 1-2 jobb kör, vagy olyanok vannak akik tényleg, és ezt nehéz bevallani, jobbak nálam. Jó igaz, nemvagyok egy csoda játékos, de szerintem eléggé átlagos vagyok. Sokszor végzek a tabella elsõ felében, mégis sokszor nyírnak ki :D

I met God. She's black

Norby646
A hitbox-ot én se dícsértem soha de a többivel nagyjából vagyok elégedve. Én is néha idegbajt kapok, de az inkább más játékosok miatt van, nem a játékkal van bajom. Dehát nem vagyunk egyformák, megértem ha neked bizonyos okok miatt nem tettszik.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Metalmilitiakid
Na igen ez a baj, hogy mind a kettõvel elég sokat játszottam és mind a kettõ egy kalap szar, nem csak a hitbox al van a baj. Meg a BC2 ben fõleg a kasztok szétosztása ami igen zavaró, meg hogy teljesen irreális fegyversebzések vannak, kb mintha minden fegyver teljesen más ûrmértékû lõszert lõne, mikor a nagy része mind 5.56 os. Az meg, hogy nem tudom elvezni vele a játékot, csak folyamatban káromkodom amikor szaladok 5 métert majd egy 5 másodperccel elõtte kilõtt golyó fejbekap mikor már a házba is beszaladtam az megint az én hibám.

Norby646
Miért egy rakás szar? Ez hülyeség, azért mert valakinek nem tettszik másnak még tettszhet.

Amúgy akinek nem tettszik a bc2 hitbox-a játtszon fél órát a bf3-al és meglátjuk mi lesz a véleménye... Én is azt hittem a bc2 hitbox rendszerénél nicns szarabb. Hát tévedtem...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

szabii98
sztem is jó a játék. Jó, inkább elmegy kat.
a hitbox ma is mûvelt elég fos dolgokat...

I met God. She's black

Metalmilitiakid
Te valami fehér holló lehetsz :D Utoljára nemtom mikor hallottam azt, hogy valakinek nagyon bejön a BC2, általában mindenki csak szidja mert egy rakás szar :D

Lacee86
Biztos vmi akció volt. :)

Norby646
Én 4-ért vettem 576-ban úgy fél éve vagy 3/4 éve... Nekem nagyon bejön a game, igaz most a bf3-al is sokat tolom. Sztem megéri, bár azért az komoly hogy régebbi lett a játék, még csak nem is adnak cd-t és mégis 1000-el drágább mint amennyiért én vettem... :/

Lacee86
Sziasztok!
Látok egy ilyen lehetõséget: link
Ennyit megér egy digitális letöltés? Végül is ez ugyanúgy eredeti játék, csak annyi, h nem kapok DVD-t? Pörögnek még mindig jól a szerverek?

liquivent
Egy kis segítség azoknak, akik szeretnék a régi játékaikat betenni ORIGIN alá.
Nekem két hetembe került, de a (magyar) supportos kolléga kitartó segítségének köszönhetõen sikerült úgy, hogy megmaradtak a katonáim statisztikái is.

Régi EA játékok egyesítése Origin fiókkal Blog bejegyzés

Örülnék, hogy ha esetleg a Battlefield.hu -ra is felkerülhetne ez a Blog bejegyzés, mert azt gondolom, ott nagyobb tömegekhez jut el, mint a saját klános weboldalunkon.
Ez ügyben lehet keresni a liquivent kukac ptdclan pont hu email címen

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

szabii98
igen, 4v4.
keress squad rush szervereket. én tudok egy jót, most fejbõl nemtudom, de azon mindig vannak.

I met God. She's black

erieskrisz
De akkor ezt csak valami 4vs4 felállásban lehet megcsinálni amenyi egy squad nem <#kerdes>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

szabii98
Valparaiso is hasonló map :) csak ha jól emlékszem, 1 védõ állással hosszabb

I met God. She's black

IMYke2.0.0.0
Isla Inocentes pálya ebbõl a szempontból (is) ideális erre a célra.
Védõkként egyszerûen beszorítjátok a támadókat a domb mögötti bázisra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Pedig, azt elég könnyû összehozni: nyerj meg a csapatoddal egy Rush (Lerohanás) meccset, ennyi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

erieskrisz
Ja balfax voltam és nem néztem meg hogy csak a Squad Rush Winner pin hiányzik .Csak az a baj azt nem tudom hogy lehet összehozni.<#kerdes><#kerdes>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

IMYke2.0.0.0
"Exemplary Combat Service": 5000 pont
Meg kell szerezned MINDEN harci kitüntetést. Tehát az összeset:

Assault Rifle Efficiency - In a round, kill 7 enemies with assault rifles 100
Grenade Launcher Efficiency - In a round, kill 4 enemies with grenade launchers 100
Sniper Rifle Efficiency - In a round, kill 7 enemies with Sniper Rifles 100
Handgun Efficiency - In a round, kill 4 enemies with handguns 100
Shotgun Efficiency - In a round, kill 4 enemies with shotguns 100
Rocket Launcher Efficiency - In a round, kill 5 enemies with rocket launchers 100
Light Machine Gun Efficiency - In a round, kill 7 enemies with Light Machine Guns 100
Submachine Gun Efficiency - In a round, kill 7 enemies with Submachine Guns 100
Emplacement Efficiency - In a round, kill 5 enemies with stationary weapons 100
Explosive Efficiency - In a round, kill 4 enemies with explosives 100
Melee Efficiency - In a round, Kill 4 enemies with melee weapons 200
Anti Vehicle Efficiency - In a round, destroy 4 enemy vehicles 100
Combat Efficiency - In a round, reach a kill streak of 6 100
Combat Excellence - In a round, reach a kill streak of 8 200
Kill Assist - In a round, do 7 kill assist 100
Savior - In a round, do 2 savior kills 100
Avenger - In a round, do 2 avenger kills 100
Marksman - In a round, do 5 headshots 100
Ace - In a round be the best player 200
Gold Squad - In a round, be part of the best squad 200
Nemesis - In a round, kill an enemy 5 times 200
Payback - In a Round, kill your nemesis 100
Squad Member - In a round, obtain on attack and one defend order 200
Wheels Of Hazard - In a round, do 3 road kills with any vehicle 200
Car Warfare - In a round, kill 4 enemies with cars 100
Tank Warfare - In a round, kill 7 enemies with tanks 100
Naval Warfare - In a round, kill 4 enemies with sea vehicles 100
Air Warfare - In a round, kill 5 enemies with air vehicles 100
M-Com Attacker - In a round, blow up 4 M-COM stations 100
M-Com Defender - In a round, defend 4 M-COM stations 100
Rush Winner - Win a Rush Round 100
Conquest Winner - Win a Conquest Round 200
Squad Deathmatch - Win a Squad Deathmatch Round 100
Squad Rush Winner - Win a Squad Rush Round 100
Flag Attacker - In a round, capture 4 flags 100
Flag Defender - In a round, defend 4 flags 100
Resupply Ops - In a round, do 7 resupplies 100
Surveilance Ops - In a round, do 5 motion mine assists 100
Medical Ops - In a round, do 5 revives 100
Maintenance Ops - In a round, do 7 repairs 100

"Elite Service": 10000 pont
Szerezd meg az ÖSSZES kitüntetést.

Fpocok
Passz... gugli nem segít?

Parasite Eve 2, best game EVER!

erieskrisz
Sziasztok valaki megtudná mondani hogy mi hiányzik az utolsó 2 insignias éremhez nem tudok rájönni.
itt a link a statomrol stat

szabii98
port valdeznek olyan kurvajó betöltõ zenéje van...aztán közben sehol semmi, minden gyökér szerveren atacama meg heavy metal megy

I met God. She's black

sziasztok !
magyar squadok keresnék, ha még van.
ha esetleg tud valaki, az írjon pm-et légyszi,köszi .
Viszket már a kezem a trollkodásodért, minõsítetlen megnyilvánulásodért. Ne ha úgy járj, mint snicker.
Adok kötelet, lámpavasat meg majd kabu keres neked.
Van.Van normális admin mod a bc2hõz, olyan szerót keress, aminek a nevében benne van, a sok korlátozás, mert ott valszeg olyan mod fut alapból,amiben a baserape tiltva van, és ugyan olyankor is be tud menni lelõni,de csak 1szer, utána kivágja az admin tool.

Segíteni akar az ember, és még azt sem hagyják.Szánalom.

szabii98
van olyan szeró ahol nincsenek gyökér baseraper csírák? LVL8as kishurka ugrál a kezdõnkön az összes többi gyökérrel a bázisunkon (Y)

I met God. She's black

Fpocok
Keress fel egy orvost...

Szia snicker...ban megkerülése bannal jár.
szabii98
1 perc után kivág a szerókról pb-s hibaüzenettel..help? leszedtem a legfrissebb pb-s cuccot de semmi nem változott

I met God. She's black

vissza raktam a játékot*

Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy pár napja leformáztam a gépet..tegnap vissza is raktam de amikor be akarok jelentkezni kéri a sorozatszámot, de amikor beírom akkor az írja hogy az már aktiválva van. Ilyenkor mi a teendõ?

Ezt ne itt kérdezd,amúgy megolvasgasd a honlapot ott minden le van írva!
<#nezze>

Blizzard Entertainment [email protected]

JocoHun
Hali. Erre valaki tud valamit? Most csak állnak a szerverek vagy végleg be halt.
szabii98
kinek a rege vagy? az eredetivel gyere... így 'álarc' mögött könnyû ám dumálni

I met God. She's black

Ezek azt hiszik hogy én csalok bc2ben...:D Pedig lejátszottam egy menetet veled, és nem egy magyarral...jelezzétek kérem ha van 110/0 kd-m esetleg gyõzelembe viszem folyton a csapatomat...
IMYke2.0.0.0
Nem mondanám - tekintve, hogy olyan szar a netkapcsolatom, és a gép, amin játszottam, hogy ritkán fordult elõ, hogy elsõ voltam. De igaz, elõfordult párszor :)

szabii98
szellemi szint <#eljen>

I met God. She's black

húzzál innen a csíter kurva anyádat döglönél meg az egész családoddal együtt te rohadt tetû. anyád sírján csíteljél majd fasszopó

Szarrá játszottad, vakon is elsõ lennél a csapatban mi? :D
Sziasztok!
Ps3-on keresnék embereket BFBC2-re. PSN: bredm1
Norby646
Értem. Egyébként szép eredmények, én most vhol 32 fölött járhatok, bár az utóbbi idõben nem sokat játszottam vele a bf3 miatt... Kár volt... :D Az vhogy nem az én asztalom egyelõre. :)

IMYke2.0.0.0
Csak azért mutattam meg a statisztikámat, hogy alátámasszam a mondandóm második felét . Önreklámozás nem volt a célom.
S nem mellesleg, már nem is vagyok aktív részese a játéknak :)

Norby646
A statjaidat nem értem miért mutogatod most, elhiszem, megértem és tiszteletben is tartom a véleményed amíg ez kölcsönös. Na mind1 maradjunk abban hogy mind a ketten mást gondolunk errõl. Felesleges ezen vitatkozni. Mellesleg igazad van midnenki szarik a másikra és sajnos ritkán tud szórakozni az ember emiatt, csak ez bosszantó. A legjobb megoldás nyilván amit te is írtál de ezt se könnyû kivitelezni, meg ennyire azért nem is foglalkoztat a játék... :) Na piece! <#wave>

IMYke2.0.0.0
Egy 50-es (575 óra 36 perc) és egy 44-es (316 óra 52 perc) katona után azért (és talán) én is tudom, hogy mirõl szól a Bad Company 2. <#vigyor5>

<...>amiket illik betartani." - Mindenki szarik az egészre. Te is a saját érdekeidet nézed, mások is. Jó tanács: Ha valódi, "csapat" meccset akarsz vívni, akkor keress vagy alkoss egy klánt, lehetõleg személyes ismerõsökbõl és harcolj úgy. TS vagy Xfire alap. Csapat taktikai megbeszélés, fegyverek, kasztok felosztása és folyamatos megbeszélések játék közben = élvezhetõbb, eredményesebb harcok.
Egyedül, ebben a játékban (is) nem sok esélyed van a "jó" szórakozásra. Tény.

Fpocok
Tapasztalataim szerint, akik a helikoptert rapelik, azok általában kurvára leszarják a csapatérdeket és csak a fragre mennek. Ez volt BC2ben, és ezt látom BF3ban is. Nem mindenki, de a legtöbbjük.

Norby646
A csapat/egyéni gyõzelem a lényeg? Jah hát akkor ha megvan az összes bázis bemegyünk 3 tankal az ellenség fõbázisára és szórjuk õket mert így könnyebben gyõzünk és a stat-unk is javul. Elismerem ha vki ügyes vmiben, de ez a játék nem errõl szól. Mivel ez egy játék és másokkal játtszunk így vannak dolgok amiket illik betartani. Persze menjen a helivel ha õ abba jó de ne nonstop mert lehet más is szeretne vele menni és az ellenséggel szemben se fair. Fontos a gyõzelem és az egyéni stat-ot is sokan annak tartják de azért ne midnen áron. Mellesleg sztem a szórakozás a játék lényege. Csak sajnos már mindenki szarik mindenkire és gondolom úgy van vele, hogy hát ez nekem így nagyon fasza, a másikra meg szarok nagyívbõl idegeskedjen csak.

Tegnap 1 szerón kíívételesen a jobbik csapatba osztott de amikor felkerültem a pontlista élére akkor szépen átdobott a gyengébb csapatba. A végén mi nyertünk de egy ritka szar csapatba voltam. Oasis, us az ellenség. A gyökér csapattársaim szépen bementek az ellenség fõ bázisára írtani a népet és azoknak így esélyük se nagyon volt kitörni. Odaehettem volna én is mert így könnyen szerezhettem volna még több pontot de nem mentem mert nem fair, és miért idegesítsem az ellenfelet csak azért hogy nekem 10-el több ölésem legyen a végén...? Mellesleg persze csak sikerült 1-2 nek nagy nehezen kivergõdni-e és elfoglalniuk a leghátsó bázist és természetesen én voltam az 1etlen aki rohant vissza és próbált 4-5 ellen kezdeni vmit mert a többiek ettõl függetlenül is ott faszkodtak.