51658
-
Most rakja, izgulás megy 1000-rel:D:D. -
Honnan szedted le ilyen gyorsan? -
Clethcriss #5618 Igen én is erre jutottam. Ő nem ismeri azt, hogy csapat munka :D -
nem értem ezt amit írsz?
pont ezt mondom, alapból nem tudsz mit csinálni, folyamat leköti az embereket hogy egy szar tankot kelljen mindig kilőni, és ha sikerül, akkor meg közben a gyalogosokra nem lehet figyelni. -
Unreal1942 #5615 Akkor még nem játszottál BF el. -
Clethcriss #5614 HC-n.. akkor... akkor.. te pro vagy :O -
Ja. -
Na jó, nekem 400 korul jon most, megyek mezni majd jövök, addig ne öljétek le egymástot. -
Unreal1942 #5611 Erről szólt mindig a BF sorozat. Sokkal inkább csapat munka.
RPG,akna, vagy valamilyen erősítés kell a tankhoz. Mi evvel a baj? -
ugye nektek is 4x4 karakter a kulcsotok? -
persze de legalább ingyen lenne, érted...akkor rendben.
bár ígyse pénzért néztem meg, de iszonyat csalódtam benne, tökre nem ezt vártam játékmenetben. -
simon7108 #5607 na nem mondod:D
miért a valo életben mivel lehet szerinted kiloni 1 tankot?vizipisztollyal?:D -
Clethcriss #5606 Az 576-nál tegnap regeltem és ma megkaptam a kulcsot... egy kicsit free volt, de kibírtam 0 forintot érte. (i hope működni is fog XD) -
Mégis mit vártál?nem lesznek járművek?Tankot meg igenis könnyű kikerülni,max neked nem megy,de megint a játékod szidod. -
Gabe18 #5603 Az aztán ki van egyenlítve... Na de az nem ide tartozik.
Nekem is volt ezzel egy ilyen félelmem amit te írsz,hogy túlzottan a járművek felé terelődik a multi része ennek.
De éppen ezért vettem a béta kulcsot,megnézem,ha jó jó,ha nem nem. -
simon7108 #5602 ebbol a key osztásbol már nem lesz szerintem semmi a badcompany2.com-on....
pedig csak ki akartam probálni,hogy-hogyan fut a gépemen:Dde mivel valoszínuleg nem futna maxon ezért inkább majd megveszem PS3-ra és kész.... -
jah én meg nyomok messziről hc-n 1 pisztolyt, és akkor megbahhatod a perkeket.
de itt ha nem szerzel rpg-t, akkor baszhatod, mert a tankor hiába lövöd pisztollyal. -
Clethcriss #5600 kivan egyenlítve a játék? te arra gondolsz mikor one man army, GL plusz danger close-zal szétbombázod az ellenfelet? vagy amikor a mesterséges lagg azaz a commando segítségével 6 méterről késelsz ami alapból auto aim? az tényleg baszottul ki van ám egyenlítve.. te is mehetsz tankkal akkor, tudod-é? -
:dd najó -
Gondolom igen. -
Unreal1942 #5597 Ki van egyenlítve mi? Marathon, LW, Commandó az egyenlóség nevében
-
Kb 2x lőttek ki tankból összesen eddig,mire bemér egy tank,addigra 4-en lövik rakétákkal.Box demóval semmi baj nincs,max te vártál mást. -
Emailre kb. 1000 év múlva válaszolnak, inkább telo. -
amugy hogy lehet lemondani majd, emailt kell irni?
-
harvypoker #5593 2000 forint volt egy beta kulcs itteni terjesztoknel ami beszamithato a teljes jatek araba...
Aki ennyit nembir ki haljon ehen :D -
leszarom a többit...nem válogatni kell én erre voltam kiváncsi, és ezt vártam nem a szar iwnetes hulladékot.
az jó, mert ott ki van egyenlitve a játék, csak ott a rendszer szar. -
Föcsök #5591 De nem kell semmit sem telepíteni? Mert nekem írt ilyet mikor kiválasztottam az international region-t hogy lehet nincs a valami telepítve vagy az Atcive-X nincs engedélyezve. Te felraktál valamit?
-
Nem tudom mit idegeskedsz. Előrendeled 576 azt ha megkaptad lemondod ennyi. -
Azért ez a "csak az nem kap beta kulcsot aki nem akar, mert tele lesz a net" elég erős kijelentés volt, nekem még mindig semmi.
-
Faszán jön 1-1,4mb-val Fileplanetről, megéri sorba állni! -
simon7108 #5587 ha unatkozik akkor add nekem:D -
MattX #5586 Sajnos nincs olyan szerver ami kibírna ennyi makacsul próbálkozó ember a világ minden tájáról! Ezt illik tudni, és nem az EA-t szidni, hogy tudhatták volna! Soha nem volt olyan h egy ilyen szitut gördülésmentesen tudtak volna kezelni, és nagyon sokáig nem is lesz!:) -
D4v3 #5585 Ha valaki mindenképpen meg szeretne szabadulni a kulcsától, én szívesen elfogadnám O.o -
codot tudom neked ajánlani akkor. -
Clethcriss #5583 a "régi" bf... oké haver -
Remélem ma még lesz valami müködő oldal is XD
Ez vicc mindig ez van 1szer már tanulhatnának belőle :S
Sajna torrenteken sincs nagyon fenn :(
Gameshell vagy filefront jo lenne ha lenne... Vagy vmi faja gyors oldal ami mg nem omlott össze már unatkozik a beta keyem -
Bala10 #5581 np, neked találták ki a cod-ot, nem szégyen az. :) -
jah mire lelövik, ledarál mindenkit, ha meg lelőtték, indit új tankot.
egy rakás szar...
a maradék katona meg a hegyoldalban sniperezik, meg a sziklák mögött a lmg-vel páztáz, ez hihetetlen...
a régi battlefield teljessen más volt... -
Ez igen!!! mw2 gyilkos -
Na sikerült elindítanom letöltést. Addig tolom mass effect, míg leér.
Cry me a river darksector