51658
-
KaBuTo666 #47383 "A leggyengébb láncszem az ember" -
barmi #47382 A steam fiókodat ellopták ? aztmeghogy ??? 0.o -
#47381 ea support tud segíteni. -
csupacsaki #47380 Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kb 1 hete nem tudok bejelentkezni a játékba, kiírja hogy nem találja az accountot. Természetesen eredeti a game, sőt még a vietnamot is megvettem. Nagyon remélem nem lopták el az accountomat. kb 3 hónapja a steam fiókomat ellopták benne a cod 6-al.
Ha tud vki segíteni pls írjon. Köszönöm előre is! -
#47379 1. Not sure, if troll.
2. Milyen szervert rakjak be?
3. Nem mondtam, hogy törlöm az offokat. Azt mondtam, hogy utána törlöm... persze később majd tényleg törölhetem... -
#47378 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#47377 akinek van specact kitje, annak terepszínű az M95? mert nekem a sima, és a SA is mattszürke/fekete -
eugabesz #47375 Helyesen, monnyon le...(nekem semmi gondom vele,csak helyesbítettem) -
KaBuTo666 #47374 -
Amadeus HU #47373 nem hogy az offok törlését nem végzi el de még az új szervert sem rakja be a bannerben. Ennyit a "munkájáról" Mondjon le -
#47372 Na elmész a tudod hova
Tej 4 ever, én legtöbbet kakakósan tolom az igaz :)
-
#47371 na, még itt vannak, szerencsére el tudtam olvasni :D -
#47370 -
#47369 addig offolhatunk? (csak,hogy legyen munkád) :D -
SzinesGeza #47368
"Bill-el meg nem találsz el szinte semmit"?
Erről a vicc jut eszembe mikor a férj mondja a feleségnek:
- Anyukám, gyere már ide. Hát már két hete nem dugtunk.
- Hát te!
-
#47366 "Sokkat" ja.
De lehet nem annyit, mint amennyi "fassagot" te szoktal irni minden mashoz. -
#47365 8tól törlöm a tejes repcsis off topik posztokat. Ne mondjátok, hogy nem szóltam. -
#47364 Sokkat konyitasz a temakhoz... Az biztos. -
#47363 Durvan megy mar az offolas...
(Csak annyit irok ehhez a temahoz, hogy a tej sajnos total egezsegtelen.
Kalcium, feherje, stb...csakhogy ez alig bir beepulni a szervezetbe es total savasit, tehat a vegen eppen a csontokbol vonja el a kalciumot.
Fuggetlen statisztikak alapjan azokban az orszagokban, ahol semmi allati tejet nem vesznek magukhoz, azokban sokkal kevesebb a csonttores/csontritkulas.
Akinek van kedve olvasson utana komolyabban es nem kell feltetlen hinni az osregi "kutatasoknak" es a marketingnek.)
De hat ez egy BC2 topik faxom. :p
-
#47362 1. igen
2. nem -
Nagydög #47361 Eleg sok olyan ember el, aki fobe lotte magat, valahogy megis tulelte. Mire kovetkeztetunk ebbol?
1. A fobeloves tulelesi eselye alacsony, de nem nulla?
2. A fobeloves egeszseges? -
#47360 Én is sokat ittam, bicajjal jártam a tejért minden nap, falun nőttem fel, ennek ellenére bizton állítom amit lentebb írtam :)
ON / -
#47359 Mégis itt vok! -
#47358 Állatok testnedveit nem isszuk fertőtlenítés nélkül ! :) -
#47357 Én is ittam, nem is keveset! A friss, bögrébe fejt tényleg testmeleg az igazi. Ami még a fejéstől habzik!
Csaj a sok tejtől fehérje érzékeny lettem, annyit ittam!
Olyankor tiszta piros kiütéses lettem, ezért vissza kellett venni a túlzott fehérje fogyasztást! Még a csarnokba is toltam "malackergetőn" a nagy tejeskannákban a sok tejet. Ott bele kellett önteni egy óriási kádba, amiből ha megtelt egy tartájos autóba fejték át.
Ott a csarnok-ban is milyen fennséges illat volt! -
eugabesz #47356 Én szívesen írnék arról is,mennyire gagyi lett az új pach...lécci intézz nekem egyet. -
#47355 Hány emberről hallottál aki belehalt a házitejbe? Életveszélyes? ^^ -
#47354 Eléggé elmentünk offba. Próbáljátok kiheverni, mert kapni fogok a fejemre. -
eugabesz #47353 Én utáltam,mert mindig nekem kellett köpülni a vajat,mert én voltam a legkisebb,de az íze aztán mindenért kárpótolt...ha rátetted a sütőből kivett,forró krumplira,szépen szétolvadt....hmm.Nem szaladgált ide-oda a tetején mint a mostaniak. -
#47352 Mert sok benne az egészségtelen zsír ! :)
Meg mert pasztörizálatlanul életveszélyes baktériumokat ihatsz meg vele...! :) -
#47351 Mai napig házitejet iszunk 100x jobb, a bolti hozzá képest víz -
#47350 Ivott itt bárki IGAZI tejet?!
Tudjátok azt, amit előtted fejtek ki a tehénből, még testforró, és előtted szűrik meg, majd kapsz hozzá finom, friss kenyeret, és ízesítés nélkül nyomhatod magadba.
Mert én bizony így nőttem fel. Szép és okos ember lettem. [Na jó, szép nem.]
-
eugabesz #47349 A tej nem is forrásból jön....hogy mit nem hisznek egyesek....édes jó... -
#47348 Nézd, ez attól függ hogy mit és hol veszel. Piacon, ellenőrizhető forrásból kitűnő tejet lehet venni. -
#47347 mostani tejeket nem nevezném tejnek :| -
#47346 Nem feltétlen erre gondoltam... -
#47345 Drága hobbi. -
#47344 Hatja kb. olyan a szamitogep mint maga az ordog a hazban. -
#47343 A számítógépnél mint hobbi, bármi jobb !!!
Ezt saját tapasztalatból mondom, 30-40 körül mindenki rájön majd .... -
#47342 A szádon a nikotint fújod ki? ok.
Hát a tej az finom részemről és azért iszom, nem muszájból.