51658
-
#47544 Na ez viszont egy könnyebb kérdés: BFBC2>MoH
MoH multija egy nagy rakás szar. Ilyen BF-CoD keverék lett... ráadásul nincs benne rombolhatóság, mint a BC2ben. -
#47543 Nekem már sikerült lelőnöm tankkal is, RPG-vel is, és rögzítettel is.
Más kérdés, hogy gyakorlott pilóta ellen nincs ellenszer.
Sőt, ha gyakorlott partnerrel játszik, aki bejön utásszal és leszállások után javítja, amikor szükséges, egy meccset is megnyerhet a kopter.
-
#47542 Jah, én újonc vagyok de ezt én is észrevettem !
Gyakorlati kérdés: kempelő helikoptert hogy lehet lelőni ? :)
Marhéra idegesítő hogy távolról lövi a respawnt vagy a comot és semmivel nem lehet lelőni ... Van rpg de az nevetséges....
( Mondjuk dice szerintem ne csináljon repülő eszközt multi játékba, mert vagy lehetetlen játszani ellene pl. BFV, vagy lelövik 10 másodperc alatt BF2 ...) -
szatomi30 #47541 Köszi, akkor megveszem! Egy próbát megér. Melyik a jobb ez a BC2 vagy a Medal of Honor 2010 multiban? Azt is próbáltam a bétát és az is nagyon tetszett. :) -
#47540 Maga a játék nem tökéletes, de ilyen olcsón simán megéri! -
#47539 Nos, a Battlefield.hu-n kívül az IRAM-mal próbálkoztam egyedül, már ami a magyar szervereket illeti. Sajnos, mindkét szerverről ki-kirúg a script, amikor 260 fölé megy a pingem.
Nem tehetek róla, hulladék, vezeték nélküli net...
Ezért, német, szlovák, lengyel szervereken játszom.
S bizony, bal felső sarokban egy-egy meccs alatt minimum fél tucatszor látom a kiírást, ahogy a szerver kirúg valakit MULTIHACK és más meg-nem-engedett segédeszközök használata miatt.
De, míg ki nem rúgja, 1-2 találatot bevisznek.
-
szatomi30 #47538 Én régen a bétán játszottam, ott nagyon laggolt a szerver :S. De szerintem megveszem 576-on 2500 Ft. -
eugabesz #47537 á,dehogy,nagy igazságot mondott,de csapatban elviselhető HC-n. -
#47536 Úgy érzem, kicsit eltúlzod a dolgot. -
eugabesz #47535 Mert pocsék helyeken játszol és nem csapódtál még egy csapathoz sem...úgy kicsit élvezetesebb,pláne ha jól el is szórakozunk a másik baklövésein... -
KaBuTo666 #47534 Rengeteg csaló?
Akkor én bizony isten szerencsés ember vagyok, hogy már 3 hete nem volt szerencsém olyan szerveren játszani ahol lett volna egy csaló is. :-) -
#47533 Röviden:
Szörnyű netkód, még szörnyűbb hitbox (program által számított találatok), rengeteg csaló, zéró taktika.
-
szatomi30 #47532 Miért akarnám kitépni a hajam? :) -
#47531 Kizárt. Az EA Hungary inkább bezúzatja a lemezeket, semmint hogy 2990 Ft alá engedje.
-
KaBuTo666 #47530 Vajon fog még lejjebb menni az ára? :D
1000 forint pár hónap múlva? :D -
#47529 Megéri. -
#47528 Ki akarod tépni a hajad multiban? Akkor vedd meg! -
KaBuTo666 #47527 Férfi vagy vagy félig férfi? -
szatomi30 #47526 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri megvenni a játékot 3000Ft-ért a cd galaxisnál? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! -
#47525 Aha akkor teszerinted a bfbc2 HC megfelel az igazi háborúban látottakkal.
Te is akkora ász vagy mint a házigazdátok, akkor neked is -
#47524 Van egy ócska fegyverem amit eddig összekapartam ,az sem látszik a játékban :)))) -
#47523 nem bf.hu hanem Battlefield.hu -
#47522 BF.hu -
#47521 De nem írják ki, hogy melyik normális!:D -
#47520 Az amúgy sokszor van, hogy szemlátomást eltalálom az ellent, vérzik is, vagy a mellén robban a gránát, mégis lelő és a killcam-ban 100-as a hp-je?
Hitbox szar vagy a killcam ? :) -
#47519 menjél normális szerverre -
#47518 Hát én pár napja kezdtem, de elég közepes ez a játék. helivel lövik folyamatosan a repawnt, sorba dobálja ki az embereket aimbottal, mindenki kempel, hátralopóznak a bázison, újraszülető embereket lődözik..... Gyenge 3-as.
mondjuk nekem jó, csak kocajátékos vagyok, ha beleunok kikapcsolom :DDDD -
eugabesz #47517 Csapatpénzt nem illik elsörözni... -
KaBuTo666 #47516 Több pénz lesz sörre. -
#47515 Rendben,remélem az új szerverre is lesz lehetőségem felmenni,mert ahogy írtam nagyon normálisan kezdtétek és normálisan kezelted,kezeltétek a dolgokat,problémákat. A mostani helyzetre nem térek vissza többet,leírtam mi a bajom,te válaszoltál,ennyi. A tanulságot mindenki maga letudja vonni.
És féreértések elkerülése végett,én sosem azért reklamáltam,mert valaki jól játszik és pl sokszor letudott lőni,hanem azért,mert gerinctelen módon elrontja mások játékát. Elismerem azokat akik jól lőnek és tehetségesek,de a nem korrekt játékot nem csipázom.
-
pett3rson #47514 akkor nálam valami más gebasz lesz még vagy ez egy új bug, mert már játszottam párat, igaz, nem elejétől végéig, de nem is keveset...mindegy, bénázok egy egész meccset az alapfegyókkal..hátha...de ez nagyon gáz gyerekek... -
eugabesz #47513 Az IRAM szerver a hónap végén befejezi a pályafutását,ennyi volt,majd a bf3-ban ujraindul....azt hogy melyik csapattársam milyen módon játszik,nem az én kompetenciám meghatározni.Sajnálom. -
eugabesz #47512 Csak szerezned kell egy pár pontot valamelyik szerveren és visszaadja...ez is egy a sok bug közül. -
pett3rson #47511 nem oldotta meg a steam verify sem :( mit kellene kitörölnöm, hogy a steam visszarakja az eredeti statot? ami fura, hogy a szint megvan, de a fegyók és a cuccok azok eltűntek.. -
#47510 Az egyik német szerveren tapasztaltam,bár az nem volt camp,csupán futottam és lőttem egyet egy m24 el,és persze betalált,meghalt az ellenség,de abban a pillanatban kiraktak azzal az ürüggyel,hogy campeltem. Na az is egy script volt,szóval létezik ilyesmi,persze ez azért szerintem durva,mert az én esetemben nem campelés volt,csak sima kill egy snipa fegyóval. -
#47509 Gabesz,az azért amit Snor művel a szervereteken az nem szép. Hátramarad sniperkedni és írtja az előrefutó emberkéket. Szóltam neki erre azt írta "ne rinyalj" visszakeresheted a logból,ott van az,nem hazudok. Meg a másik az,hogy egyszercsak eltűnt a beírás (all,squad,team) lehetősége és csak a server irományait lehetett olvasni,hiába próbáltam írni nem jelent meg. Nézd én régen szerettem oda járni az IRAM szerverre,de egyre jobban elmegy a kedvem tőle. Egyébként Furky nevü emberkétek is előszeretettel marad az ellenség bázisán nem megy védeni az mcom-okat. Ma black hawk-al jöttek és elakartak bújni hátul, csak láttam,merre ment és kilőttem. Én téged mindig korrekt embernek tartottalak,ha az IRAM-ról volt szó,ha megoldható intézkedj,hogy ilyenek ne legyenek. Köszönöm. -
pett3rson #47508 hányszor?? -
Axl Rose #47507 Nekem is ezt csinálja most. Majd holnapra kialussza az EA. Úgy tűnik megterhelő számukra a BF3 Alpha :-) -
#47506 kilépsz-visszalépsz -
pett3rson #47505 Ha eltűntek a fegyvereim, de a szintem megmaradt mi a fészkes fenét kell csinálni??? mi ez a szar bug??