51658
  • lac coo
    Azt nem állítom, hogy überjó vagyok, de szerintem igen is vannak jobb fegyverek. Bár sniper ritkán vagyok nem mindegy hogy az 50-essel lábom lövöm és meghal ....Vagy a lőszer miatt nem tom, nem értek a lovakhoz, lényeg hogy szerintem teljesen hülyeség, autószimulátort is úgí játszunk, hogy egyformák az autók ...

De hol lehet ilyen plussz dolgokat venni ?
  • Ry0K3N
    Nem lehetelen, de 10 óra alatt egy teljes kaszot ki lehet maxolni és onnan már el lehet indulni valamerre.
  • Smithwarden
    5-10 ora alatt 22es szintet ugye nem gondoltad komolyan...
  • barmi
    A paraziták fele folyamatosan elbújkált a már elfoglalt bázisokon és gusztustalan módon spawnkilleztek minket ezért gondoltuk hogy úgy sincs szükségük a helire, mert ugyebár a bészrépnél gusztustalanabb dolog nem létezik ... Megérdemelték amit kaptak. (ha megdobnak kővel dobd vissza tehénnel! ez az én filozófiám. Akinek pedig ez nem tecccik az bek@phassa ! ^_^ )
  • determinator
    Van egy rossz hírem. Nem azért tudnak ledarálni mert nekik jobb fegyverük van, hanem azért mert tapasztaltabbak ebben a játékban.
    A fegyverek nem "jobbak" csak 3 tulajdonság változik (valamiben jobb, valamiben rosszabb), és lehet hogy a te stílusodhoz való fegyvert később szerzed meg.
    22 szintig mindent ki lehet unlockolni,kb 5-10 óra.
  • Ry0K3N
    Ott a Specact kit vedd meg azt 1 ójróért.
  • eugabesz
    Jelentem az IRAM szerver valószínűleg a hónap végén megszűnik...majd ha kijön az új bughalmaz,elindítjuk abban a formátumban.
  • eugabesz
    Semmivel sem,amiért jobb a sebzése az a magnum ammo,ami a kezdőknek ugye még nincs meg...
  • SzinesGeza
    Ezért mondtam hogy játssz HC-n. Ott nincsenek azok amiket írtál.
  • lac coo
    Sokkal jobb a sebzése, bár koca vagyok ezt még én is tudom :)))
  • SzinesGeza
    Majd rájössz, hogy azokkal nem könnyebb. :)
  • lac coo
    Fegyvert nem lehet ebben a játékban pénzért venni ? Amennyit én tolom 2 év múlva sem érem utol a közép mezőnyt sem, viszont néha csak ámulok mikor felveszek egy jóval magasabb szintű fegyvert a földről, hogy azzal mennyivel könnyeb ....
  • item
    Az ellenségtől ellopkodni a járműveit nem szép dolog,pár szerveren ezért bannolnak is.
  • pett3rson
    köszi
  • Smithwarden
    Jobb eger gombbal, ha be van rakva az ability/perk.
    Ha hallod a sipito hangot, hogy befogtak akkor nyomd meg azonnal es huss, mar nincs is rajtad a nyomjelzo.

Viszont ha kicsit kesel vele es mar kilottek rad a raketat, akkor hiaba szeded le a tracert, az a raketa mar kovetni fog teged vegleg...
    Csak ugy uszhatod meg, ha fedezekbe repulsz nagyon gyorsan es annak robban a raketa, nem a helidnek.
  • pett3rson
    nekem sosem volt kedvencem bf, inkább cod párti vagyok, de most olcsón lehetett hozzájutni ehhez, meg a vietnam-hoz és gondoltam kitolom amíg megjelenik az új mw :)
    rohadt idegesítő a ping benne, meg ez a hitbox dolog, ezek nélkül már egész jó élményjáték lenne, de így...pár órát el van vele az ember, aztán ha megunom játszok mást.
    a vietnam viszont nagyon hangulatos lett, a zenék, meg a rádiós dolgok az elején, végén azok nagyon jók.
  • barmi
    Én már lőttem le tankal helikoptert egy lövésből (double kill XD ) . [ biztos valami ultraláma pilótát fogtam ki mert folyamatosan olyan alacsonyan és lassan repült hogy tökéletes célpont volt még a tanknak is] Egy kör alatt Port Valdezen kb háromszor csináltam meg velük, ezután már inkább fel sem szálltak és így szépen elhoztuk a helijüket és otthagytuk nekik a tankot amit aztán helivel kb 4 másodperc alatt szétkaptunk (újabb double kill XDD) ! :DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Szerencsére nem folyamatosan 260+ a pingem.
    Átlag 105-160 [alacsony pingű szlovák szervereken], rosszabbakon szokott 200 fölé csúszni.

Most jövök egy hardcore német szerverről, ahol pl. stabilan megvolt a 102.

• pett3rson
    heliből mivel tudom lőni a füstöt amit mondasz?
  • lac coo
    Hát pont erről beszélek, ha az ilyesmi nektek jó játék akkor gratulálok ! :DDD
  • pett3rson
    az a 19-25 is egy nagy kamu, egy százast adjál hozzá még...legalább. már itt bukik a baba.

egyébként elején tényleg nehéz játszani, meg meg kell tanulni a pályákat, a fegyvereket, a járműveket kezelni, használni, hogy Neked melyik cast fekszik - nekem pl medic tetszik legjobban, tök jó újraélesztgetni a társakat :)
    tegnap volt egy olyan pálya ahol beálltunk szikla mögé, 2 medic 2-3 assault és még akik arra jártak, mert rájöttek mit is játszunk :) és feltartottuk a komplett mezőnyt, mert nem tudtak mellettünk elmenni :) lőszer volt, élesztgettük, gyógyítottuk a társakat, mindig volt aki fedezzen és lőjön, nagyon nagy fílingje volt :) én alig lőttem, de kiszedtem párat az ellenből azért. lehet ez tetszik benne, mert tudom, hogy kicsi az esélyem ilyen ping mellett normálisan ölni, de van amikor összejön egy-egy jó kör.
    csak most van ez a bosszantó bug, hogy eltűnt minden eszközöm és fegyóm, így nem tudok normálisan játszani :(
  • Smithwarden
    Jo helist leszedni legjobban legvedelmi agyuval (kb 2-3 rovid sorozat ha jol celzol) es tank/telepitett geppuskakkal lehet.

Elvileg erre lenne kitalalva a Tracer ugye, hogy a nyomjelzot ralovod es arra ra tudod loni az RPGt vagy a GUSTAVot, de azt egy jo pilota smoke perkkel (flare) leszedi siman, es mire raloned a masodik jelzot, addigra lemegy ujra a cooldownja (kb 10 sec, ezt nagyon elbasztak), szoval sokszor nem er semmit.
    Ha k***a skilles vagy akkor iranyithato AT4-el is le tudod szedni a (nem verprofi) helist, sok gyakorlassal es kis szerencsevel.
  • Smithwarden
    De azokat nem az adott szerver rugja ki, hanem a globalis PB bannokat mutatja minden szerveren.
    Szoval igy mar nem is olyan sok az a csalo, de legalabb latszik, hogy dolgozik a punkbuster valamennyire.
    Mas multi jatekoknal is ennyi a cheater, ha nem tobb.
  • lac coo
    Én 19-25 -ös pingü szerverekre járok és ott is sokszor szét van csúszva a találat meg amit látok :DDD

De ez annyira nem zavar tökéletes netkód nincs ...Sokkal inkább hogy a játék maga kínálja fel a lehetőséget a sok élményrombolásra való dologhoz .
    Helikopter, kempelés, respawn kempelés , a sok agyon tuningolt fegyver az én alapomhoz képest ( aki kitalálta ez a fejlődésesdit azt kéne agyonverni ...) stb ...

Én nem veszem komolyan így nagyon nem zavar hogy elég gagyi szegény játék ,esténkén jól elvagyok vele kis ideig, de 10-ből jó indulatal is csak 3 pont ...

Hangok jók, garfika szép, pályák hangulatosak, csak a játémenet BF -től szinte már elvárhatóan átmegy agyatlan darálásba .
  • barmi
    OMG... 260 körüli ping cseppet sok ehez a játékhoz ... 110-140 körüli ping még elmegy de azért ott is néhányszor lyukat lő az ember . 260-as pingel felejtős a multi ha csak nem akarsz folyamatosan szitkozódni .
  • determinator
    Játéknál nem a sávszélesség a fontos, hanem ping.
    60Mbit-es net is lehet szar játékhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Akarom mondani 60. UPC.
  • IMYke2.0.0.0
    Én gagyi nettel tolom - de elhiheted, nem ezért hibáztatom a játékot.
    Összes Xfire-s haverom szidja, mint a bokrot, azokat a dolgokat, amiket leírtam.

Nekem van a legszarabb a netem közöttünk. A leggyorsabb kapcsolat pedig 70 Mbit.
  • Ry0K3N
    Aztán miért? Több célpont és a mortar is szereti a 32 playeres pályákat. A csalók miatt meg nem tudom miért rinyál mindenki, az eddigi 44 óra alatt csak egyel találkoztam az is az én csapatomba és lövöldözte le a szerencsétleneket támadó rush kezdőn úgy hogy ki sem tudtak onnan jönni :D
    Laggot ritkán tapasztalok pedig nem egy nagy szám netem van 240k down 20k up
  • determinator
    Amit látsz a bal felső sarokban, hogy bannolja az embereket a pb, az általában a pb pub üzenete, vagyis összes védett szerver ban üzenetét látod.
    Tehát egyáltalán nem biztos, hogy arról a szerverről rúgták ki amelyiken éppen játszol.
  • SzinesGeza
    Aha, szóval gagyi nettel tolod de azért a játékot hibáztatod.
    :)
  • szatomi30
    Ez vicces a Vietnam többe kerül mint maga az alap BC2. De a videók alapján az is biztos nagyon jó. Csak drága azért 5 pályáért meg 25 fegyverért.
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem vettem meg. Így a magyarítás sem fog kiterjedni rá.
  • szatomi30
    Nektek meg van a Vietnam?
  • IMYke2.0.0.0
    S épp ez benne a jó.
    Hidd el, a tömegnyomor megöli a játékot.
  • szatomi30
    De egy ilyen rush pályán az a 16 meg 24 ember az nem sok.
  • IMYke2.0.0.0
    ...meg a 16-osok.
  • Fpocok
    32 a max... de majd rájössz, hogy néha nem az a legjobb, hanem a 24esek.
  • szatomi30
    Egyébként a szerverek nem laggolnak? És mennyien lehetnek max rajta?
  • szatomi30
    Értem. Akkor megveszem, már régóta meg akartam csak vártam hogy lemenjen egy kicsit még az ára.