Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My signature
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Sokan tolják még ezt a játékot?Mert kéne már valami új móka,és már nem is annyira drága...lehet megvenném!?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Jobb szeretek védekezni..stb ezért is szeretem jobban a recont nem halok meg annyiszor.De a másik kedvencem az engineer M-14-el vagy g3-al.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Itt van 2 táblázat rajta a távolság és hogy mennyi a sebzés.

Snipernek hol kell HCn 2-3 golyo?
Egy loves labujjba es ott a frag.
ma is toltam az iramon és alig mentem a reconnal de az tetszett, jött egy csávó felém kiugrott a helibõl és reflexbõl sv98-al 3 méterrõl hasba lõttem távcsõ nélkül.Akkora hátast dobott hogy szakadtam,vagy 2 méterre elrepült úgy hogy csinált egy bukfencet is:)
Meg leszedtem 2 helit a T90-el,a fõlöveggel.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Es ha leul valahol a palya elejen egy bokorba, aztan onnan lodoz a masik vegebe, akkor ugy se er semmit."
Pont errol beszelek. Nem er kb semmit a csapatnak.
Masokat fedezni mas kaszttal is lehet, foglalni sem tud semmit messzirol.
Szinte csak fragvadaszatra es pozitiv k/d-re jo.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
http://www.moddb.com/members/hungarocell
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
BC2ben a sniperek 90+% -a csapatjatek nelkuli fullkemper lama...
Es itt azert idegesitobbek mint mas jatekban mivel vegtelen a latohatar, nincs x meter utan kod effekt, tehat a hulyegyerekek vidaman elvannak a jatek vegeig egy adott helyen.
Mondjuk csipa fejlovese elol (foleg ha nem lenne alaplaggos a jatek netkodja) elegge el lehet mozogni, kiveve persze HCn.
Ott katasztrofalis a sok egylovetu instantkilles railgunos fullkemper sniper.
Semmi skill nem kell hozza, par km-rol neha megnyomja a gombot es veri a kis faxat a statra. <#levele>#levele>
Egy kis vita sose árt feldobja a topicot,és legalább kulturáltan végezzük nem egymás anyázásával.
...és persze amibõl 10-15 mp múlva már a zászló mellett gugoló társára éled 3,vagy 6 és amit a csipa még csak hírbõl sem lát,mert akkor fel kellene adni a jó kis megérdemelt helyét,s amit HC-n pl. be sem tud spottolni,mert az már nem jut el a tudatáig,hogy egy motion-al is megoldhatná,azzal legalább annyit segít,hogy tudja a társa,mire számíthat.
[IRAM] leader
Nem kéne lehurrogni mindenkit aki ezt a kasztot választja nélkülük se lenne jobb sõt akkor meg az lenne a baj.Pl ha van minitérkép akkor meg lehet jelölni az ellenfeleket rajta, ha épp olyan cucc van a fegyveren ami nem kis segítség.
[IRAM] leader
"A sniperek többsége jól helyezkedik, spawn pontot biztosítva a csapatnak, jelöl, tüzérséget ad, és nem utolsó sorban írtja az ellent, ezzel jól felidegesítve õket."
A demoralizáció a játék ugyan olyan fontos része, mint a jelölés, vagy a csapatmunka.
Gondolom akkor nem szídod a csipát amikor Õ jól pozicionálva mélyen az ellenség bázispontja mögött elhelyezkedve neked is SPAWN PONTOT BIZTOSÍT....pl. Heavy Metal pályán nem egyszer sikerült így megfordítani a csata kimenetelét. Hiszen beállnak a fõbézt lõni, fragelnek...erre egy leleményes snipa kioson, és jól elviszi a sqadot a foglalható bázisig. Vagy amikor az ellenséges erõk lényeges erõfölénnyel bevesznek egy bázispontot, és az "ott maradt" csipa biztosít neked is visszajutási lehetõsséget...gondolom akkor sem haragszol rá...:)
Nem minden sniper "csak" lone wolf..., bár a kaszt sajátossága az egyedül lét, mégis szerves része az egésznek.
Ciki lett volna kihagyni...háát, nem is tudom...szerintem a béef is és a beed kampány is olyan lett volna sniper nélkül, mint a meggyes süti meggy nélkül..ehetõ, de ízetlen..:)
Ja, és igen, van amikor tök jó egy kicsit nézelõdni is...a domboldalon, jó messze a csatától...csak én meg az m95-ösöm...csiripelnek a madarak.......a természet lágy ölén egy marksman headshoot....:)
Én is jártam már így pl laguna presa vagy melyik volt a hegyrõl 2-en voltunk sniperek csak erre a játék vége a fele a csapat 90%-a a hegyrõl lõdözött mindennel az állomásra meg senki nem ment hogy felrobbantsa, próbáltam egyedül assaultal de kurvára nem volt esélyem nyílt terepen.Engem is idegesít mikor a 16 csapattársból 8-9 sniperrel megy.Aztán gubbasztanak egy helybe, a másik fele meg értelmetlenül szaladgál.A másik amit rühellek az az hogy a társak elmennek az ellenfél bázisára kempelni miközben az ellenfélé az összes zászló, a sok hülye nyomorék meg azt a 2 nyamvadt embert lõdözi a bázison aki véletlenül oda spawnol.Már nem azért de ki az a hülye aki oda rakja magát mikor az összes zászló az övék?Persze ilyenkor próbálok alkotni vlamit elfoglalni egy zászlót de semmi esélyem rá mikor az összes ellenfél odajön hogy visszafoglalja az én csapatom meg ott dekkol az ellenfél bázisán és néz ki a fejébõl.A csapatmunka szart se ér ott állok lesérülten erre jön egy medic és baszik rá, látja hogy alig élek de le se szarja odalövök a lába elé hogy figyeljé má te pöcs de azt is leszarja.Lõszerrel szintén ritka ha valaki csak úgy odadob egy csomagot hogy nesze b+ legyen mit a tejbe aprítani.Magyar szerver meg alig van ami van az meg nem hc.Az iram szerverre szívesen járnék de most se megy, már vagy 2 napja nem megy.Pedig ott azért van némi csapatmunka, a külföldiekhez képest legalábbis.
De a sniper 95%-a kemper,magának való visszahúzódó játékmódot játszik és ha mondjuk egy adott pályán (pl. Isla Inocents) beállnak,annak a játéknak mint élmény már lõttek.Jah...vagy hogy ti csak nézelõdni jártok szerverekre??Akkor elnézést,nem szóltam.
[IRAM] leader
Amúgy kinek mi a kedvenc fegyvere?
Nekem M-24,M-95,G3,M-14,C4,WWII M1911 .45.
A WWII M1911 .45-el már 542 embert szedtem le.
Ugyan mááár.....
Ja az assaultnak meg no gp30, a suppnak no lõszeres tagyó, a medicknek meg no defibri....
ÉS olyan nem lesz hogy pusztán stat javítás miatt ki kell állni a pálya közepére minimum 3-szor ingyen fragnek?
Szóval, ha benne van használjuk, mindenkinek szíve joga hogy az adott lehetõsségek közül melyiket választja. Én pl. játszok mindennel, de marhára utálom, hogy egy adott szituációban kellene egy snipa, de mivan??? jó nagy fakkk, mert a szerveren csak 2db-ra van limit...:(
Na mind1...szóval valahogy olyan érdekes ez az antiszemitizmus a snipákkal szemben...tisztára mint a négerek a fehérek között..:) pedig csak egy bokrot húztak magukra..:)
[IRAM] leader
lol xD
Amúgy elõszeretettel használják a tetõket, magas pontokat de a fa tetejét is mert nem egy pályán fel lehet rá ugrani.Még a romba dõlt épületek gyanúsak vagy a romok tetején vagy a romok alatt lehetnek még.
Én is kaptam már jó párszor rakétát, miután vagy 10 ember leszedtem az ablakból vagy máshonnan elõszeretettel küldözgetik az m2-es rakétákat ahelyett hogy face to face módszerrel jönnének.Persze elhiszem hogy idegesítõ ha valaki kempel mert engem is szoktak.Csak nekem meg ez idegesítõ hogy arcba kapom a rakétát.Volt hogy mindent kaptam egyszerre annyira felhúztam a népet, gránátok röpködtek, utána tüzérség és még a bradley is beszállt.De meg tudtam lógni.Érdemes használni a motion sensor-t úgy hogy magad mellé dobod vagy a közeledbe,nem egyszer mentette meg a seggem a sunyi kis hátulról lekéselõs bosszúszomjas bakáktól:D
A csipakorlát is csupán azért van nálunk,mert szerintem az a játék halála,ha tele a pálya mindenféle gyanús,lövöldözõ bokorral...
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Én meg a 10.000 halálon vagyok túl:(
A kill még nincs annyi sajnos:(
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy egy 4MB-os bérelt vonal mögött (4MBfel/4MB letöltés) hányan tudjuk normális sebességgel nyomni a játékot?! Mekkor sávszélesség kell a játéknak?!
Ha valakinek van tapasztalata azt megköszönném nagyon!
M
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Írsz a fórumukba, és leveszik... ott van jópár admin, aki mindenre egybõl permbant nyom.
Na most egy szerveren a "perm ban" az a végleges (életem végéig tartó) ban?
Kétszer öltem RPG-vel (elõször egy konténer fedezékébe bújt faszihoz küldtem be egy rakétát, kaptam is warn-t, utána pedig egy tankra lõttem de kiugrott a manus és telibe kaptam) így ki is vágtak. :(
Pedig nagyon jó HC, No sniper szerver volt.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417