Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Akk megveszem vmelyik nap...köszi.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Én sem vagyok valami nagy gyilkológép de ettõl függetlenül remek szórakozás számomra ez a játék még mindig ! XD

My signature

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Smithwarden
Sokan.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Morphin
Hali!
Sokan tolják még ezt a játékot?Mert kéne már valami új móka,és már nem is annyira drága...lehet megvenném!?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

lehet, õszintén szólva nem vagyok valami jó az assault-al meg a medickel se.
Jobb szeretek védekezni..stb ezért is szeretem jobban a recont nem halok meg annyiszor.De a másik kedvencem az engineer M-14-el vagy g3-al.

byzhouse
keveset ölsz

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Elnézést elírtam 6000 kill és 800 halál<#banplz>

Persze 600 kill és 800 halál ki hiszi ezt el,és 26h alatt naná hogy lehetséges én 255h alatt öltem meg 8000 embert.

szívesen máskor is.Tudod van aki csak nem rég jött ám, valakinek új.

Egy újabb Aimbotos köcsöggel bõvülhet banlista

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Smithwarden
Koszonjuk Emese az infot amit mar tobb mint 1 eve is tudtunk.

fegyvertõl függ,nem mindegyik sniper öl elsõ lövésre,a hangtompítós puskákból legalább 2 headshoot kell.Plusz a távolság is közrejátszik, minél messzebb a célpont annál kisebb a sebzés.
Itt van 2 táblázat rajta a távolság és hogy mennyi a sebzés.

Smithwarden
Most mirol beszelsz?
Snipernek hol kell HCn 2-3 golyo?
Egy loves labujjba es ott a frag.

Azért nem minden csöves képes ám eltalálni egy futó embert 200 méterrõl.Akinek megy az meg is érdemli a dicsõséget,próbáljátok ki egyszer milyen nehéz leszedni valaki 250 méterrõl.Még az álló célpontot se egyszerû.,nem hogy olyat amelyik még mozog is.De felesleges ezen vitázni szerves részét képezni a játéknak, ha akarjátok ha nem benne van.A valóságba se úgy megy hogy odaszól az ellen telefonon hogy snipert ne hozzá mert az nem ér.Minden kasztnál vannak noobok akik csak begubbasztanak valahova aztán osztják az áldást az assault játékosok nagy része nem játszik okosan csak rontanak elõre minden ész nélkül,én sunynogni szoktam és így foglalom el a zászlókat simán be lehet jutni úgy is hogy nem veszik észre aztán csendbe lekéselni az ellent,vagy a tankra pakolni a c4-et.De általában zászlót védek és a közelébe maradok még mindenki más rohan elõre,nem egyszer foglaltam már vissza akár tankkal jöttek akár gyalogosan.A múltkor 2 tankot intéztem el egyszerre úgy hogy mögéjük lopakodtam, és visszafoglaltam a zászlót szépen egyes egyedül.De nem csak reconnal megyek, sok mindentõl függ, pályától vagy attól hogy hogy áll az állás...stb.
ma is toltam az iramon és alig mentem a reconnal de az tetszett, jött egy csávó felém kiugrott a helibõl és reflexbõl sv98-al 3 méterrõl hasba lõttem távcsõ nélkül.Akkora hátast dobott hogy szakadtam,vagy 2 méterre elrepült úgy hogy csinált egy bukfencet is:)
Meg leszedtem 2 helit a T90-el,a fõlöveggel.

byzhouse
mert igazából nem halnak az emberek 2-3golyóba csak 1tárba

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Smithwarden
HCre irtam a no skillt es ott milyen tudas kell ahhoz az egy gomnyomashoz messzirol?

"Es ha leul valahol a palya elejen egy bokorba, aztan onnan lodoz a masik vegebe, akkor ugy se er semmit."
Pont errol beszelek. Nem er kb semmit a csapatnak.
Masokat fedezni mas kaszttal is lehet, foglalni sem tud semmit messzirol.
Szinte csak fragvadaszatra es pozitiv k/d-re jo.

Azt azert nem mondanam, hogy nem kell hozza skill. Mikor futas kozben a palya masik vegebol fejbecsurnek, az morcossa tesz. Mondjuk szerintem HC-n van letjogosultsaga a snipernek, de ott se bolt action fegyverrel, hanem mondjuk SVU-val. Es ha leul valahol a palya elejen egy bokorba, aztan onnan lodoz a masik vegebe, akkor ugy se er semmit.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

csokikutya
Ezért.. mikor felidegesítem magam beszállok helikopterbe és adok a snipereknek egy kis dzsemet

http://www.moddb.com/members/hungarocell

SpeedXHUN
<#eljen><#eljen>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Smithwarden
Kb ugyanaz a velemenyem mint Eugabesznek.
BC2ben a sniperek 90+% -a csapatjatek nelkuli fullkemper lama...

Es itt azert idegesitobbek mint mas jatekban mivel vegtelen a latohatar, nincs x meter utan kod effekt, tehat a hulyegyerekek vidaman elvannak a jatek vegeig egy adott helyen.
Mondjuk csipa fejlovese elol (foleg ha nem lenne alaplaggos a jatek netkodja) elegge el lehet mozogni, kiveve persze HCn.
Ott katasztrofalis a sok egylovetu instantkilles railgunos fullkemper sniper.
Semmi skill nem kell hozza, par km-rol neha megnyomja a gombot es veri a kis faxat a statra. <#levele>

Egyetértek:)
Egy kis vita sose árt feldobja a topicot,és legalább kulturáltan végezzük nem egymás anyázásával.

ez legyen a legnagyobb problémátok az életben.:)
Na, léptem...szasztok....<#wave>
Szerintem legalább ugyan annyi negatívumot lehet megemlíteni a többi kasztnál is mint a snipánál. Az hogy a nagy többség (tisztelet a kivételnek) noobkodásra használja a kasztot, még nem jelenti azt hogy minden csipa egy noob. Illetve, érdekes módon arról nem zengenek a topikok amikor az assaultosok vagy az engineerek noobkodnak...az valahogy elmegy...pedig aztán azok is tudnak fájdalmasan kretének lenni...
Hát nem mindenki ilyen én igen is használom azt az eszközt és ha nincs senki a zászlónál aki visszafoglalná akkor magam megyek oda ha kell pisztollyal.Már nem azért de az assaultok fele meg elég nagy balfasz csak mennek elõre mint a marhák aztán egy szaros zászlót se tudnak elfoglalni,sokszor egyedül képes voltam arra egy szaros pisztollyal mint amire 4 assault nem volt képes mert lelövette magát a gecibe már azelõtt hogy odaért volna.Nem kell általánosítani nem mindenki játszik úgy ahogy te azt leírtad.Nem tudom mihez kezdenétek recon nélkül mikor az ellenfél csapatába van 3 legalább nálatok meg egy se.

" és özönlik az ellenség de még mielõtt elérne a zászlóíg a felét leszedem jó messzirõl "
...és persze amibõl 10-15 mp múlva már a zászló mellett gugoló társára éled 3,vagy 6 és amit a csipa még csak hírbõl sem lát,mert akkor fel kellene adni a jó kis megérdemelt helyét,s amit HC-n pl. be sem tud spottolni,mert az már nem jut el a tudatáig,hogy egy motion-al is megoldhatná,azzal legalább annyit segít,hogy tudja a társa,mire számíthat.

[IRAM] leader

<#integet2>
Hát ez az szerintetek hányszor védtem már meg zászlót?Oasis-on mikor egy nyamvadt zászló a mienk és özönlik az ellenség de még mielõtt elérne a zászlóíg a felét leszedem jó messzirõl így a védekezõ csapatnak megmarad az az 1-2 a 6-ból ami odaindult.Vagy szerintetek hányszor segítettem elfoglalni zászlókat?
Nem kéne lehurrogni mindenkit aki ezt a kasztot választja nélkülük se lenne jobb sõt akkor meg az lenne a baj.Pl ha van minitérkép akkor meg lehet jelölni az ellenfeleket rajta, ha épp olyan cucc van a fegyveren ami nem kis segítség.

[IRAM] leader

Azt hiszem Te a noob sniperekrõl beszélsz, olyanok mint az általad említett cg-s, és m60-asok...Én ezekrõl a sniperekrõl írtam:
"A sniperek többsége jól helyezkedik, spawn pontot biztosítva a csapatnak, jelöl, tüzérséget ad, és nem utolsó sorban írtja az ellent, ezzel jól felidegesítve õket."
A demoralizáció a játék ugyan olyan fontos része, mint a jelölés, vagy a csapatmunka.
Gondolom akkor nem szídod a csipát amikor Õ jól pozicionálva mélyen az ellenség bázispontja mögött elhelyezkedve neked is SPAWN PONTOT BIZTOSÍT....pl. Heavy Metal pályán nem egyszer sikerült így megfordítani a csata kimenetelét. Hiszen beállnak a fõbézt lõni, fragelnek...erre egy leleményes snipa kioson, és jól elviszi a sqadot a foglalható bázisig. Vagy amikor az ellenséges erõk lényeges erõfölénnyel bevesznek egy bázispontot, és az "ott maradt" csipa biztosít neked is visszajutási lehetõsséget...gondolom akkor sem haragszol rá...:)
Nem minden sniper "csak" lone wolf..., bár a kaszt sajátossága az egyedül lét, mégis szerves része az egésznek.
Ciki lett volna kihagyni...háát, nem is tudom...szerintem a béef is és a beed kampány is olyan lett volna sniper nélkül, mint a meggyes süti meggy nélkül..ehetõ, de ízetlen..:)
Ja, és igen, van amikor tök jó egy kicsit nézelõdni is...a domboldalon, jó messze a csatától...csak én meg az m95-ösöm...csiripelnek a madarak.......a természet lágy ölén egy marksman headshoot....:)
Van hogy sok van a pályán hazudnák ha azt mondanám hogy nem de 1-2 sose árt ha másért nem is azért hogy az ellen snipereit kiiktassa.De pl rush játékmódba nem tanácsos mert akkor annyi az egész játéknak fõleg ha a támadó csapat fele sniperbõl áll.
Én is jártam már így pl laguna presa vagy melyik volt a hegyrõl 2-en voltunk sniperek csak erre a játék vége a fele a csapat 90%-a a hegyrõl lõdözött mindennel az állomásra meg senki nem ment hogy felrobbantsa, próbáltam egyedül assaultal de kurvára nem volt esélyem nyílt terepen.Engem is idegesít mikor a 16 csapattársból 8-9 sniperrel megy.Aztán gubbasztanak egy helybe, a másik fele meg értelmetlenül szaladgál.A másik amit rühellek az az hogy a társak elmennek az ellenfél bázisára kempelni miközben az ellenfélé az összes zászló, a sok hülye nyomorék meg azt a 2 nyamvadt embert lõdözi a bázison aki véletlenül oda spawnol.Már nem azért de ki az a hülye aki oda rakja magát mikor az összes zászló az övék?Persze ilyenkor próbálok alkotni vlamit elfoglalni egy zászlót de semmi esélyem rá mikor az összes ellenfél odajön hogy visszafoglalja az én csapatom meg ott dekkol az ellenfél bázisán és néz ki a fejébõl.A csapatmunka szart se ér ott állok lesérülten erre jön egy medic és baszik rá, látja hogy alig élek de le se szarja odalövök a lába elé hogy figyeljé má te pöcs de azt is leszarja.Lõszerrel szintén ritka ha valaki csak úgy odadob egy csomagot hogy nesze b+ legyen mit a tejbe aprítani.Magyar szerver meg alig van ami van az meg nem hc.Az iram szerverre szívesen járnék de most se megy, már vagy 2 napja nem megy.Pedig ott azért van némi csapatmunka, a külföldiekhez képest legalábbis.

Na ne...ezt már lerágtuk párszor,mármint ezt a csontot...támadó csipa meg stb.,holott a legtöbben tisztában vagytok vele,hogy semmi keresni valója a csipának a pályán,csak ciki lett volna kihagyni...és ne gyertek nekem a cg-s,meg az M60-as noobokkal,az egyik kiktat egy tankot,vagy helit ha kell,a másik meg jó esetben ad életerõt,ha észrevezi,mit akarsz.
De a sniper 95%-a kemper,magának való visszahúzódó játékmódot játszik és ha mondjuk egy adott pályán (pl. Isla Inocents) beállnak,annak a játéknak mint élmény már lõttek.Jah...vagy hogy ti csak nézelõdni jártok szerverekre??Akkor elnézést,nem szóltam.

[IRAM] leader

Azért nem tetszik senkinek mert messzirõl is tud lõni nekik meg nincs esélyük visszavágni.Bezzeg mikor egy M60-al kempel valaki 100 méterrõl azzal semmi baj nincs ugye?Vagy amikor bedekkol a fal mögé aztán várja hogy arra jöjjön valaki.Az is kemperkedés azzal a különbséggel hogy nem m24-el vagy más fegyverrel követi el hanem m60-al.A játékosok fele ezt csinálja beáll egy ablakba vagy valahova és onnan lõdöz állandóan, a sniperek annyiban mások hogy õk egy kicsit távolabbról csinálják mint a többi.
Amúgy kinek mi a kedvenc fegyvere?
Nekem M-24,M-95,G3,M-14,C4,WWII M1911 .45.
A WWII M1911 .45-el már 542 embert szedtem le.

Imádtam, annak idején Bf2-ben is, no clay, no c4.....
Ugyan mááár.....
Ja az assaultnak meg no gp30, a suppnak no lõszeres tagyó, a medicknek meg no defibri....
ÉS olyan nem lesz hogy pusztán stat javítás miatt ki kell állni a pálya közepére minimum 3-szor ingyen fragnek?
Szóval, ha benne van használjuk, mindenkinek szíve joga hogy az adott lehetõsségek közül melyiket választja. Én pl. játszok mindennel, de marhára utálom, hogy egy adott szituációban kellene egy snipa, de mivan??? jó nagy fakkk, mert a szerveren csak 2db-ra van limit...:(
Na mind1...szóval valahogy olyan érdekes ez az antiszemitizmus a snipákkal szemben...tisztára mint a négerek a fehérek között..:) pedig csak egy bokrot húztak magukra..:)
Hmm, érdekes hogy minden más kaszt kilengéseit milyen nagy tolarenciával kezelik. Például, amikor a medic M60-as volt a hõs csúzli, valahogy a rinyáláson kívûl nem történt soha semmi...vagy az energizer sniper rakétája, valahogy nem nagyon akarják kitiltani egyiket sem. Ez egy háborús játék, annak minden összetevõjével. A snipa ugyan úgy szerves részét képezi a csapatmunkának, mint bármelyik másik kaszt. A sniperek többsége jól helyezkedik, spawn pontot biztosítva a csapatnak, jelöl, tüzérséget ad, és nem utolsó sorban írtja az ellent, ezzel jól felidegesítve õket....Szóval tessék egy kicsit a henteseket (assault) is szídni, ne csak a "bozótosokat"...:)
Mi meg téged. <#hehe><#hehe>
Nem szeretjük a snipereket.slussz.

[IRAM] leader

És persze nem szabad sokáig egy helyen maradni mert megjegyzik hogy honnan szedted le õket és mikor odamennek bosszút állni akkor,kinyírhatod még egyszer.Én nem az a fajta vagyok aki fél órán keresztül ugyan onnan lõ, gyakran váltogatom a helyeket és arra megyek ahol épp zászlót foglalunk vagy épp az ellen foglalná el.Persze régebben elõfordult hogy sokáig maradtam egy helybe de ez csak akkor fordult elõ ha jó helyet találtam az és az ellen csak rohan bele a célkeresztbe.Nincs baj a Recon kaszttal és nem is értem miért van ez a nagy anyázás ellenük, nem egyszer mentettem már meg a csapattárs seggét vagy épp a zászlót és szedegetem le az ellenfél mesterlövészeit.Ez a kaszt is éppúgy hozzátartozik a játékhoz mint az assault.Ráadásul a játékosok fele még csak lõni se tud vele rendesen csak össze-vissza szórja az áldást.Én a futó játékosok 90%-át elsõre eltalálom legyen az 50m-re vagy 150-re.Sokszor van ám hogy úgy mentem meg a társak életét hogy még csak nem is tudnak róla, mikor megjelenik mögöttük az ellenfél,vagy épp lövik õket...stb

gyanús,lövöldözõ bokorral.
lol xD
Amúgy elõszeretettel használják a tetõket, magas pontokat de a fa tetejét is mert nem egy pályán fel lehet rá ugrani.Még a romba dõlt épületek gyanúsak vagy a romok tetején vagy a romok alatt lehetnek még.
Én is kaptam már jó párszor rakétát, miután vagy 10 ember leszedtem az ablakból vagy máshonnan elõszeretettel küldözgetik az m2-es rakétákat ahelyett hogy face to face módszerrel jönnének.Persze elhiszem hogy idegesítõ ha valaki kempel mert engem is szoktak.Csak nekem meg ez idegesítõ hogy arcba kapom a rakétát.Volt hogy mindent kaptam egyszerre annyira felhúztam a népet, gránátok röpködtek, utána tüzérség és még a bradley is beszállt.De meg tudtam lógni.Érdemes használni a motion sensor-t úgy hogy magad mellé dobod vagy a közeledbe,nem egyszer mentette meg a seggem a sunyi kis hátulról lekéselõs bosszúszomjas bakáktól:D

Jah,ezt én sem értem mi baj ezzel...én azt szoktam erre írni,ha rinyálnak,hogy neked is van b+,használd...
A csipakorlát is csupán azért van nálunk,mert szerintem az a játék halála,ha tele a pálya mindenféle gyanús,lövöldözõ bokorral...

[IRAM] leader

Kicsit hiszterikusak helyenkent a jatekosok, meg az adminok is. En is siman belevagom a raketat barkibe, ha eppen azt talalom hatekonynak. Eszembe se lesz berohanni valahova, ahol tudomasom szerint is legalabb harman dekkolnak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

gyerekek ezen a fórumon írta valaki hogy lehet módosítani valami ini fájlt hogy állandó legyen az FPS érték?

nekem 140-150 szokott lenni a ping, átlagba 200 alatt van,de van hogy több.6mbites nettel.De amúgy osztott netünk van és néha az öcsém youtubozik vagy hasonló de attól még nem szokott nagyon sok lenni a ping.
Én meg a 10.000 halálon vagyok túl:(
A kill még nincs annyi sajnos:(

Smithwarden
Jatekoknak nem kell nagy savszelesseg (5-20kb/sec fel-le), inkabb a stabil kapcsolat a lenyeg es ne menjen mas mellette ha jatszotok.

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy egy 4MB-os bérelt vonal mögött (4MBfel/4MB letöltés) hányan tudjuk normális sebességgel nyomni a játékot?! Mekkor sávszélesség kell a játéknak?!

Ha valakinek van tapasztalata azt megköszönném nagyon!

M
Ezért béna dolog ez a nagy szabályozósdi. Public = Play for fun

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Antiról? :D
Írsz a fórumukba, és leveszik... ott van jópár admin, aki mindenre egybõl permbant nyom.

Na most egy szerveren a "perm ban" az a végleges (életem végéig tartó) ban?

Kétszer öltem RPG-vel (elõször egy konténer fedezékébe bújt faszihoz küldtem be egy rakétát, kaptam is warn-t, utána pedig egy tankra lõttem de kiugrott a manus és telibe kaptam) így ki is vágtak. :(
Pedig nagyon jó HC, No sniper szerver volt.

Metalmilitiakid
Úgylátszik annyira csíter, hogy már error t ír a vehicle score jára :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nandorb
Ez a legkemenyebb csavo BC2 helijeben:galahard Nezd meg az apache es a mi-28-as killjeit... edig o csak pilota.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life