51658
-
#47584 Azt nem állítom, hogy überjó vagyok, de szerintem igen is vannak jobb fegyverek. Bár sniper ritkán vagyok nem mindegy hogy az 50-essel lábom lövöm és meghal ....Vagy a lőszer miatt nem tom, nem értek a lovakhoz, lényeg hogy szerintem teljesen hülyeség, autószimulátort is úgí játszunk, hogy egyformák az autók ...
De hol lehet ilyen plussz dolgokat venni ? -
Ry0K3N #47583 Nem lehetelen, de 10 óra alatt egy teljes kaszot ki lehet maxolni és onnan már el lehet indulni valamerre. -
#47582 5-10 ora alatt 22es szintet ugye nem gondoltad komolyan... -
barmi #47581 A paraziták fele folyamatosan elbújkált a már elfoglalt bázisokon és gusztustalan módon spawnkilleztek minket ezért gondoltuk hogy úgy sincs szükségük a helire, mert ugyebár a bészrépnél gusztustalanabb dolog nem létezik ... Megérdemelték amit kaptak. (ha megdobnak kővel dobd vissza tehénnel! ez az én filozófiám. Akinek pedig ez nem tecccik az bek@phassa ! ^_^ ) -
determinator #47580 Van egy rossz hírem. Nem azért tudnak ledarálni mert nekik jobb fegyverük van, hanem azért mert tapasztaltabbak ebben a játékban.
A fegyverek nem "jobbak" csak 3 tulajdonság változik (valamiben jobb, valamiben rosszabb), és lehet hogy a te stílusodhoz való fegyvert később szerzed meg.
22 szintig mindent ki lehet unlockolni,kb 5-10 óra. -
Ry0K3N #47579 Ott a Specact kit vedd meg azt 1 ójróért. -
eugabesz #47578 Jelentem az IRAM szerver valószínűleg a hónap végén megszűnik...majd ha kijön az új bughalmaz,elindítjuk abban a formátumban. -
eugabesz #47577 Semmivel sem,amiért jobb a sebzése az a magnum ammo,ami a kezdőknek ugye még nincs meg... -
SzinesGeza #47576 Ezért mondtam hogy játssz HC-n. Ott nincsenek azok amiket írtál. -
#47575 Sokkal jobb a sebzése, bár koca vagyok ezt még én is tudom :))) -
SzinesGeza #47574 Majd rájössz, hogy azokkal nem könnyebb. :) -
#47573 Fegyvert nem lehet ebben a játékban pénzért venni ? Amennyit én tolom 2 év múlva sem érem utol a közép mezőnyt sem, viszont néha csak ámulok mikor felveszek egy jóval magasabb szintű fegyvert a földről, hogy azzal mennyivel könnyeb .... -
#47572 Az ellenségtől ellopkodni a járműveit nem szép dolog,pár szerveren ezért bannolnak is. -
pett3rson #47571 köszi -
#47570 Jobb eger gombbal, ha be van rakva az ability/perk.
Ha hallod a sipito hangot, hogy befogtak akkor nyomd meg azonnal es huss, mar nincs is rajtad a nyomjelzo.
Viszont ha kicsit kesel vele es mar kilottek rad a raketat, akkor hiaba szeded le a tracert, az a raketa mar kovetni fog teged vegleg...
Csak ugy uszhatod meg, ha fedezekbe repulsz nagyon gyorsan es annak robban a raketa, nem a helidnek.
-
pett3rson #47569 nekem sosem volt kedvencem bf, inkább cod párti vagyok, de most olcsón lehetett hozzájutni ehhez, meg a vietnam-hoz és gondoltam kitolom amíg megjelenik az új mw :)
rohadt idegesítő a ping benne, meg ez a hitbox dolog, ezek nélkül már egész jó élményjáték lenne, de így...pár órát el van vele az ember, aztán ha megunom játszok mást.
a vietnam viszont nagyon hangulatos lett, a zenék, meg a rádiós dolgok az elején, végén azok nagyon jók. -
barmi #47568 Én már lőttem le tankal helikoptert egy lövésből (double kill XD ) . [ biztos valami ultraláma pilótát fogtam ki mert folyamatosan olyan alacsonyan és lassan repült hogy tökéletes célpont volt még a tanknak is] Egy kör alatt Port Valdezen kb háromszor csináltam meg velük, ezután már inkább fel sem szálltak és így szépen elhoztuk a helijüket és otthagytuk nekik a tankot amit aztán helivel kb 4 másodperc alatt szétkaptunk (újabb double kill XDD) ! :DDDD -
#47567 Szerencsére nem folyamatosan 260+ a pingem.
Átlag 105-160 [alacsony pingű szlovák szervereken], rosszabbakon szokott 200 fölé csúszni.
Most jövök egy hardcore német szerverről, ahol pl. stabilan megvolt a 102.
-
pett3rson #47566 heliből mivel tudom lőni a füstöt amit mondasz? -
#47565 Hát pont erről beszélek, ha az ilyesmi nektek jó játék akkor gratulálok ! :DDD -
pett3rson #47564 az a 19-25 is egy nagy kamu, egy százast adjál hozzá még...legalább. már itt bukik a baba.
egyébként elején tényleg nehéz játszani, meg meg kell tanulni a pályákat, a fegyvereket, a járműveket kezelni, használni, hogy Neked melyik cast fekszik - nekem pl medic tetszik legjobban, tök jó újraélesztgetni a társakat :)
tegnap volt egy olyan pálya ahol beálltunk szikla mögé, 2 medic 2-3 assault és még akik arra jártak, mert rájöttek mit is játszunk :) és feltartottuk a komplett mezőnyt, mert nem tudtak mellettünk elmenni :) lőszer volt, élesztgettük, gyógyítottuk a társakat, mindig volt aki fedezzen és lőjön, nagyon nagy fílingje volt :) én alig lőttem, de kiszedtem párat az ellenből azért. lehet ez tetszik benne, mert tudom, hogy kicsi az esélyem ilyen ping mellett normálisan ölni, de van amikor összejön egy-egy jó kör.
csak most van ez a bosszantó bug, hogy eltűnt minden eszközöm és fegyóm, így nem tudok normálisan játszani :( -
#47563 Jo helist leszedni legjobban legvedelmi agyuval (kb 2-3 rovid sorozat ha jol celzol) es tank/telepitett geppuskakkal lehet.
Elvileg erre lenne kitalalva a Tracer ugye, hogy a nyomjelzot ralovod es arra ra tudod loni az RPGt vagy a GUSTAVot, de azt egy jo pilota smoke perkkel (flare) leszedi siman, es mire raloned a masodik jelzot, addigra lemegy ujra a cooldownja (kb 10 sec, ezt nagyon elbasztak), szoval sokszor nem er semmit.
Ha k***a skilles vagy akkor iranyithato AT4-el is le tudod szedni a (nem verprofi) helist, sok gyakorlassal es kis szerencsevel. -
#47562 De azokat nem az adott szerver rugja ki, hanem a globalis PB bannokat mutatja minden szerveren.
Szoval igy mar nem is olyan sok az a csalo, de legalabb latszik, hogy dolgozik a punkbuster valamennyire.
Mas multi jatekoknal is ennyi a cheater, ha nem tobb. -
#47561 Én 19-25 -ös pingü szerverekre járok és ott is sokszor szét van csúszva a találat meg amit látok :DDD
De ez annyira nem zavar tökéletes netkód nincs ...Sokkal inkább hogy a játék maga kínálja fel a lehetőséget a sok élményrombolásra való dologhoz .
Helikopter, kempelés, respawn kempelés , a sok agyon tuningolt fegyver az én alapomhoz képest ( aki kitalálta ez a fejlődésesdit azt kéne agyonverni ...) stb ...
Én nem veszem komolyan így nagyon nem zavar hogy elég gagyi szegény játék ,esténkén jól elvagyok vele kis ideig, de 10-ből jó indulatal is csak 3 pont ...
Hangok jók, garfika szép, pályák hangulatosak, csak a játémenet BF -től szinte már elvárhatóan átmegy agyatlan darálásba . -
barmi #47560 OMG... 260 körüli ping cseppet sok ehez a játékhoz ... 110-140 körüli ping még elmegy de azért ott is néhányszor lyukat lő az ember . 260-as pingel felejtős a multi ha csak nem akarsz folyamatosan szitkozódni . -
determinator #47559 Játéknál nem a sávszélesség a fontos, hanem ping.
60Mbit-es net is lehet szar játékhoz. -
#47558 Akarom mondani 60. UPC. -
#47557 Én gagyi nettel tolom - de elhiheted, nem ezért hibáztatom a játékot.
Összes Xfire-s haverom szidja, mint a bokrot, azokat a dolgokat, amiket leírtam.
Nekem van a legszarabb a netem közöttünk. A leggyorsabb kapcsolat pedig 70 Mbit. -
Ry0K3N #47556 Aztán miért? Több célpont és a mortar is szereti a 32 playeres pályákat. A csalók miatt meg nem tudom miért rinyál mindenki, az eddigi 44 óra alatt csak egyel találkoztam az is az én csapatomba és lövöldözte le a szerencsétleneket támadó rush kezdőn úgy hogy ki sem tudtak onnan jönni :D
Laggot ritkán tapasztalok pedig nem egy nagy szám netem van 240k down 20k up
-
determinator #47555 Amit látsz a bal felső sarokban, hogy bannolja az embereket a pb, az általában a pb pub üzenete, vagyis összes védett szerver ban üzenetét látod.
Tehát egyáltalán nem biztos, hogy arról a szerverről rúgták ki amelyiken éppen játszol. -
SzinesGeza #47554 Aha, szóval gagyi nettel tolod de azért a játékot hibáztatod.
:) -
szatomi30 #47553 Ez vicces a Vietnam többe kerül mint maga az alap BC2. De a videók alapján az is biztos nagyon jó. Csak drága azért 5 pályáért meg 25 fegyverért. -
#47552 Én nem vettem meg. Így a magyarítás sem fog kiterjedni rá. -
szatomi30 #47551 Nektek meg van a Vietnam? -
#47550 S épp ez benne a jó.
Hidd el, a tömegnyomor megöli a játékot. -
szatomi30 #47549 De egy ilyen rush pályán az a 16 meg 24 ember az nem sok. -
#47548 ...meg a 16-osok. -
#47547 32 a max... de majd rájössz, hogy néha nem az a legjobb, hanem a 24esek. -
szatomi30 #47546 Egyébként a szerverek nem laggolnak? És mennyien lehetnek max rajta? -
szatomi30 #47545 Értem. Akkor megveszem, már régóta meg akartam csak vártam hogy lemenjen egy kicsit még az ára.