51658
-
#47504 Mert az igazi háborúban kiállnak a rét közepére LMGvel? :< -
DonSzykla #47503 Hellóztok lenne egypár kérdésem hát ha tudtok nekem segíteni.
1. Múltkor felvettem ismerősnek a játékba valakit és most meg eltűnt a listáról, aztán most kaptam tőle egy felkérést el is fogadtam de megint csak nem jelzi.
2.Felvettem xfire-n is nézem az x szerint játszik, felmentem én is de ott meg azt jelezte hogy nincs fent senki.
Most ezek a hibák vagy mik ezek mitől vannak mi a meg oldás vagy majd magától helyre áll?
-
#47502 Őrülök ,hogy segíthettem .
azért a laggolásokkal b.szhatnának valamit kemény mp-re beakadtam nem is egyszer. -
#47501 Hallode gege, mostantól csak veled játszom :D Ilyen statokat sztem még soha nem hoztam ebben a szutyokban :D -
KaBuTo666 #47500 ték -
#47499 Most felőlem mehetünk, ha jösz fent leszek ts en. -
#47498 mer olyan kurva élvezetes mostanában a game, egész nap csak ezt tolom :D -
KaBuTo666 #47497 Látom te is megakadtál 30+ szinten. -
#47496 ja -
#47495 PCn ez altalaban igaz, de az 5 millios eladast konzolra ertettem.
Ott sokan vesznek sima single jatekot is. -
#47494 Ha csak single játékok lennének akkor nem lenne eladás konkrétan, vagy ki venné meg a szingleért? ott a warez... aminek jó a multija tartós azt megéri! -
#47493 ja megvan -
#47492 mikor jelent meg ez a szar am? -
#47491 Akkor az EA-s haszonbol mar csak 104 evig tudjak a szervereket futtatni.
Tuti joval kevesebben jatszanak egyszerre mint 1 millioan es tuti egy gepen tobb dedikalt szervert is futtatnak.
Viszont meg igy is siman megeri nekik a dolog, mert ha peldaul nem tartananak fent szervereket a multi reszhez, akkor csak a single jatekot sokkal kevesebben vennek meg.
Tippre 10 millio helyett mondjuk csak fele lenne az eladas, kb 5 millio.
Tehat siman megeri nekik fizetni a szervereket, boven megterul a dolog. -
#47490 Ezért írtam a mai napon a Battlefield.hu szerveren, hogy mennyire kellene már egy anti-camp megoldás - srcipt/program/kutyafüle - a BC2-be.
5 mp-ig kuksolsz egy helyen: bammm, kipurcansz.
-
#47489 Ugyanolyan szánalom mint a BO-ban mindenki lapít a bozótosban vagy valamelyik sarokban és várja , hogy bokán lőjön valakit . -
#47488 szia Nincs azon a pályám repcsi :).Mission 2 pályán nézzd meg azt a videot amit be raktam a linket hogy egy pályára gondolunk e :) -
barmi #47487 Pityergés helyett inkább keress olyan szervert ahol korlátozva van a csipák darabszáma (mondjuk max. 1, 2 vagy 3) és akkor nem az lesz, hogy 8 játékosból 7 db snipa ...
A HC-ről pedig csak annyit mondanék, hogy egységnyi idő alatt kb dupla annyi enemyt tudsz lelőni (csak egy hülye példát mondtam) így több pontot kapsz és gyorsabban fejlődsz valamivel (Igaz jobban is kell vigyáznod a szánalmas kis életedre mert hamar picsánszúrnak és akkor meg csak pislogsz mint hal a szatyorban hogy ez meg WTF volt ??? :P Szóval kinek a pap, kinek a papné! :D -
#47486 Miért szánalom a hc? Leírnád részletesen? -
SzinesGeza #47485 Én ezt az SC-ről gondolom.
(pl spot, bújkálós-gyógyulás, találatkor vagy meghal vagy nem .........) -
#47484 BKV Előre Sc ? -
#47483 egy csapatban vannak -
eugabesz #47482 Tapasztalat...az SC is.. -
#47481 A játék színvonal sem változott amíg nem toltam, éljen a csapatmunka
A HC meg egy szánalom -
Gyuszopapa #47480 Számold ki hogy mondjuk van 10 milla konzolos és van 1 milla pc-s.A 10 milla konzolosból játszik átlagosan 1 milla egyfolytában ez lehet több is de én csak ennyit számolok hogy ne legyen túl sok.Ha minden szerver 24-es akkor ha mind tele van 41666 szerver kell ennyi játékosnak.Számold ki kb. mennyi lehet a bérleti díj.Ha csak havi díjra számolok 1000 ft.-ot az havi 40 milla a játék ára 10000 de abból 4-5 ezernél több nem jut az EA-nak.Havi 8000 db játék ára megy a bérlésre.Pc-nél 0ft. -
SzinesGeza #47479 Játssz HC-n. Ott nincs sírás-rívás. :) -
#47478 Oksa írj hogy mikor. -
RAMyMamy #47477 lehet azért, mert konzolon többen veszik/vették a játékot és így ott jobban megtérül nekik? -
Gyuszopapa #47476 Akkor a konzolosok jóval többe kerülnek mint a pc-s játékosok.Gondolom az EA fizeti a bérlést. -
#47475 ingyen van nekik -
Gyuszopapa #47474 A konzolosok bérlik a szervereket? -
Gyuszopapa #47473 Akkor mégis nagyok. -
#47472 Tevedsz a bc2 jatekszerver igenyei nem nagyok 800MB memoriaval megelegszik igaz kene neki 4magos proci. Sok helyen 2magot biztositanak neki. Persze mint a Multiplay-nel 16magos szervergepek vannak, es sajnalnak 4magot adni vagyis azert meg kulon fizzetni kell.
Amit esetleg a DICE megtudna oldani hogy EU-ba is legyen 1master szerver es biztos nem lenne lagg. -
#47471 szerintem ezek a szolgáltatók akikkkel leszerződtek arra voltak beállva, hogy cs1.6 meg cod4 servereket futtattak, amiből 10-20 darab is elmegy egy normális gépen egymás mellett
ebből meg negyed annyi se, bővíteni meg nem akarnak és így szenved az egész -
#47470 De ha szervereket irsz, akkor arra gondol az ember, hogy hardveresen szarok, azt pedig nem hiszem.
Sztem a konzolos netkodot copyztak at PCre es utana mar nem akartak javitgatni. -
#47469 egyszerűen szarok a serverek
ha belekéselsz egy kerítésbe látszik hogy az is késve esik szét -
#47468 Talalati doboz. Hehe.
Nagyon furcsa igy irva.
Talan talalati felulet vagy ilyesmi, de valahogy az angol hitbox hangzik igy is a legjobban.
Amugy igazad van, de sztem a hitboxal nincs is gond, inkabb a netkod van szetcsuszva es a szerver regisztralja hibasan es kesve, rossz idoben a talalatokat. -
#47467 A BF:BC2 azért kalap kutyaürülék, mert jól eltoszták a találati dobozt (anglomániákusoknak: hitbox) és a netkódot.
Ha ez a két dolog jó lenne, nos... akkor nem utálná a fél világ.
-
KaBuTo666 #47466 Aki elolvasta...ez esetben te is. :-) -
Gyuszopapa #47465 Ez egy kalap szar,a cod is egy kalap szar az MW2 óta,a BF2 is egy kalap szar volna ha ennyi jármű volna benne kis pályákkal és nem léteznének módjai.