Battlefield 1943 Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
mundjuk majdhogynem a 42 formájára csinálnám meg az egészet

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Honnan veszed? xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
😄DD

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

JAG1
Azt, autóverseny lenne belõle. <#hehe>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

uHs Gerzson
Ha mi lennénk a tesztelõk akkor tuti jobb BF-t csinálnánk <#hehe><#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Jó lenne ha nem adnátok ötleteket a fejlesztõknek. 😄

Kovács legény
ajjajj kárvolt megszólalnom<#ijedt>

www.czekoart.hu

Beers
Ezt az ötletet le fogják nyúlni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kovács legény
én is kipróbálom majd ha lesz gépem hozzá, de nem jósolok túl nagy sikert részemrõl neki

www.czekoart.hu

Kovács legény
következõ fejlesztés, hogy nem lesz halál, találatoknál csak pontokat kapsz/veszítesz hogy kurvára folyamatos legyen a csata

www.czekoart.hu

Kovács legény
hát nekem kimondottan tetszett 42-ben hogy szaladgálni kellett a medic/ammo boxokhoz.
Most meg lövöldözik majd mindenki mint a hülye, megpihen egy kis zugban feltölt és folytatja. A snipa is szépen befészkeli magát és végigpötyögteti az egész kört úgy hogy megsem kell mozdítania a seggét.

www.czekoart.hu

JAG1
Persze, én is ki fogom próbálni, sõt, de akkor is a kurva annyukat...
Annyi mod van, annyi féle lehetõség, miért nem élnek vele?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

uHs Gerzson
Azt olvastam hogy azért probálják ki hogy a csaták folyamatosak legyenek valamelyest.

Zs0lt1
Egyébként az a poén, hogy eddig a cod fejlesztõi koppintottak ötleteket a dicetõl, most meg fordítva, ami felettébb szánalmas. Azt mondjuk nem tudom, hogy az örök töltény ötletet honnan szedték, mert az a codban nincs. Hálistennek :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
És ha nem fogom szeretni akkor meg lehet kövezni utána B+ 😄

uHs Gerzson
Egy probát mindenképp megér számomra, és én is faszságnak tartom ezt az új modszert de BF:BC2-ben úgyan az a rendszer van mint BF2-ben hála az égnek. Mondjuk ott is bevezethetnék az ammo és healt dobozokat.

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JAG1
De ez BF b+, nem kód.
Faszomnak csinálnak Kódot a béefbõl?
Ezer, meg ezer lehetõségük lenne a örök ammó/élet helyett, de nem, mert akkor a pattanásos vérfaszok nem tudnának vele játszani és nem vennék...

uHs Gerzson
Öngyögyitás ami bevált a cod szériában, igaz a vérpistikák mekkája. Az örök töltény meg azt jelenti hogyha mondjuk anti-tanknál van 3 gránátod és az elfogy akkor össze vissza rohangálsz egy kibaszot support kaszthogy hogy "agy már ammot B34" vagy mondjuk 42-ben mehetél dobozt keresni addig meg mögötted elfoglalták a pontot és baszhatad mert lehet fontos volt az a pont. Itt ha elfogy a löszer egy kis óra mutatja mennyi idõ mulva kapsz újra lösszert ezt úgy számolták ki és tesztelik most is hogy valahogy egyensülyban legyen és ne az legyen hogy gránát és rakéta spam legyen mint BF2 karkandon.

uHs Gerzson
Inkább csak azt láttom hogy "lehet" végre kapunk olyan BF játékot amiben több örömet lehet majd szerezni és nem kéne addig elitélni amig az ember ki nem próbálja és maga tapasztalja meg milyen.

Kovács legény
najóvan baszki ,de teljesen elkúrják az egész játékot, hogy a pöcsfej vérpistik vegyék ezt a szart apuci pénzén.
Örök töltény öngyógyítás...ne vicceljünk már! Biztos szép csilli-villi lesz az egész de szerintem nem az a lényeg

www.czekoart.hu

Beers
Te kocka vagy, neked mindegy milyen lesz 😊!

uHs Gerzson
1 engine 2 játék. Egyikünk sem probálta még ki úgyhogy csak azt mondhatjuk el amit a videókban láttunk és olvasunk itt.

uHs Gerzson
De azt nem értem mi a gondotok, most az a probléma hogy az Ea pénzt vesz ki az emberek zsebéból vagy az hogy csak egy rókabõr lehuzás az egész? Itt mentek a rinyák hogy mikor lesz már új Bf erre csak az megy hogy ez fos meg szaros konzol, ahelyett hogy örülnétek mi is kapunk valamit. Játszotam a Bad Company elsõ részével és ég és föld a BF2höz képest. Jobb hitbox, könnyebb irányitás, nagyobb taktika lehetöség. És nem a fos xbox kontroral hanem bill + egérrel probáltam.

schrank
de-de ez egy 3-4000ft-os demo lesz sõõõt még csak nem is demo hanem a demo-nak a demo-ja <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
3map 3kaszt ez inkább demó

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Ez nem demo hanem egy full játék, az idõ elbaszására 😊

uHs Gerzson
Lesz BF: bad company 2 ami egyfajta utódja a BF2-nek.

Bad Company 1 trailer:

JAG1
Hát ja.
Kódot csinálnak a béefbõl. Szép lassan átszoktatnak a konzolos szarságokra...

Kovács legény
jah és az ea bekaphatja amiért szétkúrja a bfet...

www.czekoart.hu

schrank
csak a 15$-os demo lesz a nyáron ll.WW-s a full game 1 év múlva az jelenidõs szerû lesz ...

Kovács legény
ez nem az új bf lesz ez csak valami fos amivel kiakarják szúrni a sok csicska vérpisti szemét télen jön ki a BC2 ami modernkori csicska játék lesz

www.czekoart.hu

dronkZero
Tényleg II.VH-s lesz az új BF?! Nabasszameg, kurvaélet... Akkor egyáltalán nem biztos, hogy érdekelni fog... 😞

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

uHs Gerzson
Plusz infó:

-neten biztos megvásárolható lesz, de még gondolkoznak egy dobozos verzión is.
-az ár kb. 3000-4500Ft között lesz.
-méret 350 és 400mb között várható

schrank

nekünk nem váza hanem porcelánelefánt .. ugye nembaj? 😮 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

és a tv tetején van egy vázával együtt. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hol látsz itt terítõt?
helyesebben: az gáz,ha a terítõ vonza a tekinteted! 😊
nekem pl. csak a lankás domborulatok látszanak,de nagyon! 😊
<#eljen>

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

DummyBoy
dartvéder for perzident xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

REPS0L
Ték <#hehe>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
jah, hasonló terítõnk van, csak az egyenes <#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kifli
jóóó a banner<#whatever><#nyes><#szeret>
azért mert te vagy olyan kocka, hogy olvasod mind a kettõt, még nem mindenki ilyen. 😊

én pl azt a másikat 1x néztem meg az elején, aztán kész. nem is értem téged miért zavar ez. de komolyan nem értem. kezdem néha azt hinni, hogy neked mindegy mibe, csak legyen valamibe belekötni...

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tõgy

vissza a battlefield.hu t és oda menjenek a dolgok ne totalbattlefield meg istentudjami 😄

Fujiryu
Nem is azert mondtam, hogy baj meg hogy loptok a masiktol.De igy kvazi van ket ugyanolyan tartalmu oldal, ami egyedul a designban kulonbozik es az egyik helyen te a masikon meg Gergo a fonok.De nem szoltam semmit nyugodtan nepszerusitsed az oldalad, nem kell ide a feszesseg.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zerénd
Hüle e vagyol? Majd én elintézem 😄DD
Lesz még: Magyarok ak47-esétõl ment meg uram minket 😄DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Kovács legény
dehogyis, jutyubon nem láttad hogy a néni megmondta, hogy elpusztul a az egész világ, csak a szent magyarok élik túl a kárpát medanszijében?
Eljön a vég de jesszuska leszáll és megóv minket te kis butuska

www.czekoart.hu

Running
Ezt már bebuktuk...

Zerénd
Jaja, ezt mondom már mióta én is, legyen az egész egy nagy Magyarország vagy Hunnia, és a hivatalos nyelv mindenütt a Magyar. 😄DD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,