Battlefield 1943 Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy játék fejlesztésénél _bármit_ is közvetlenül a driverekkel buherálnának? Az még DOS-ban a különféle fityfasz VESA hülyeségeknél volt divat, azóta már kurvára nem így mûködik a számítógép.

És igen, komolyan gondolom, hogy a "jaj sok különbözõ hardverre kell optimalizálni" egy kurvanagy átbaszás, ugyanúgy, mint ahogy a "konzol olcsóbb, mint a PC" állítás is, vagy hogy a "Force Unleashed-hez túl gyenge egy PC".

A pofánkba hazudnak. Hozzászokhattál volna már.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

0Fritz0
Hehe, kõl a büntipont. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

majd gyün a bammegcsávó és behúzza 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mikrobi 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

JAG1
Gerzsi meglátta, hogy róla beszélünk és urvamérgesen leült Gridezni.
<#mf1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
naná kõ a ték😊

www.czekoart.hu

3TOMI3
lacc coo minnyá beszervezem ide <#hehe>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

0Fritz0
Rólad beszéltem.

(Flém ON! <#nyes>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ez gyenge .. ebbõl mégsosenem volt flém :|

zavar mi? hogy majd miután hazaméc melóból lesz behúzva az öccáz 😄D

0Fritz0
punci

Kovács legény
nah flémejünk már GErzsi ratyi vót hozzá, így nem lesz meg az 500hsz😞

www.czekoart.hu

JAG1
Azt ugye te sem gondoltak komolyan, hogy ennyi egy játék optimalizálása, hogy DirectX, meg on/off...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
ha abból indulok ki hogy a régi tvjátékoknál egy lófasz nyáklapra ráfért 3000+1 játék<#idiota>

www.czekoart.hu

Running
Ha abból indulunk hogy egy Age of Conan esetén kb 6 hónapja küzdenek a dx10 hadrendbe állításval és még mindig nem sikerült, akkor....

dronkZero
"Konzolra össz vissz 2-3 HW-re kel fejleszteni, míg PC-re mennyi féle HW van..."

Ja, a HW sokféle, viszont amire fejleszteni kell, a DirectiX az meg már '95 óta egységes.
Azt meg ne akarja nekem megmagyarázni egy fejlesztõ sem, hogy egy options menü, meg a csillivilli effektek _KI_kapcsolgatása egy játéknál olyan gecire kurvanagy munka lenne...

Kovács legény
szerintem meg basszák meg

www.czekoart.hu

Running
Nem akarlak elkeseríteni, de konzolos játékból sikerjáték esetén pl 5x annyi fogy kb, mint pc-s verzióból. Ráadásul a konzolos játék drágább, olcsóbb a fejlesztés és gyorsabb is.
Ha csak a számokból indulunk ki, akkor egy Bad Company-ból kb 8x akkorát kaszáltak mint egy siker Bf2-bõl. Na most te mire koncentrálnál? Kiadnak évente 1 konzolos játékot, ami jó pénz, vagy kockáztatni egy PC-s játékkal amely akkor se nagy nyereség, ha siker játék lesz.

Kovács legény
hát jah konzolon nem akad össze vidi- meg hangkarival mint az összes eddigi bf

www.czekoart.hu

JAG1
Tényleg nem éri meg gondolj bele...
Konzolra össz vissz 2-3 HW-re kel fejleszteni, míg PC-re mennyi féle HW van...
Ráadásul a pc-sek fele lewarázsolja, míg konzolon nem teszik annyian.
Plussz a nép fele átpártolt konzolra.

Kovács legény
szerintük...
baszki kurvára hasonlít ez a mentalítás valamire... netán nem magyarok a fejlesztõk?

www.czekoart.hu

Kovács legény
összehasonlítva a konzollal biztos jóval kevesebb a bevétel, fõleg ha azt nézed hányan játszanak tört szarral

www.czekoart.hu

JAG1
Hát b+ és ezek fognak nekünk BF3-at csinálni...

dronkZero
Hát, igen, az már BF2nél látszott, hogy kurvára el vannak maguktól szállva, és leszarják a kommjunitit. Mikor kezdett játszhatóvá válni a BF2? Úgy egy év elteltével?

Beers
Ne mondd már, hogy a PC-s fejlesztés ennyire nem éri meg!
Szeretném én azt a számlámon látni, amit a pc-s bf-ekkel kaszáltak!
Még most is 2k+ bf2 szerver megy!
Gondolom nem 3-an játszanak rajta!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Valahol, valamikor rákérdeztek arra az egyik fejlesztõnél, hogy szoktak e ötleteket meríteni a béef modokból. Válasz: Természetesen ismerik a nagyobb modokat, és van aki ki is próbálta már, de ötletet nem merítenek belõle, mert nincs szükség rá.
Errõl ennyit.<#idiota>

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Running
Az a helyzet, hogy eléggé másodlagos lett a PC-s játékok piaca. Válság van, a kiadók a bevételre koncentrálnak és az a konzolos játékokban van. Ezért nincs évek óta Pc-s béef. Egyszerûen 2x annyit kaszálnak egy Bad Company-val, mint egy Pc-s béeffel. A mostani felállásból is ez tûnik ki. Lesz Bfbc2 ami megint csak konzolos inkább. A Pc-sek szemét meg kiszúrják egy techdemóval, amig össze nem dobnak valami Bf3-at. Nem sietnek vele, úgyse lesz nagy pénz belõle. Szerintem el sem kezdték volna, ha nem basztatnák õket annyit. Ha folytatódik a konzol térhódítása, akkor még ennyit se kapunk, mint eddig.

Beers
Szerintem a DICE-ban már senki sincs benne, aki anno!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

JAG1
Én csak azt nem értem, hogy ennyi energia belefeccöléssel akár jó is lehetne, ki a tököm gondolja zt, hogy ez így jó lesz? Egyszerûen nem hiszem el, hogy ne kérdeznének meg õsbéefes kecsegeket, hogy sztük mi lenne jó...
Vagy nem játszana akár egyikõjük is a modokkal, amibõl ötleteket lehetne lopni. Nem hiszem el. Tuti mesterségesen butítják szarásig az egészet.
Rájöttek, hogy a kódot veszi a sok pöcs, abba van a lóvé...

nemnemnem! a közönség csak uzsis zacsit és sörös hûtõládát kap viszont hozhatja a sims-ben felszedett csaját és jól berughatik

dronkZero
Az ugye azért nem baj, ha értelmezem az elérhetõ információkat, nem csak a farkamat markolászom örömömben, hogy "jajdejó BéjeF!"?

JAG1
A pilóta üthet el közönséget, a közönség rakhat fa gerendát az útba. A szerelõk meg hadonászhatnak a villáskulccsal, ez úgy is menõ most bf-ben basszameg...
Villáskulccsal érted...Béefben...szánalmas...

bakvarnyu
Meg kell várni a játékot és utána itélkezni!

Beers
Mikor kiderült, hogy ez lesz a következõ bõr azon a bizonyos rókán, kicsit megkérdõjelezõdött bennem, hogy lesz-e normális bf még egyszer!

Kovács legény
civil lakosság😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
áldozat kaszt?

www.czekoart.hu

Kovács legény
megvan játszottam vele amikor kijött, nem volt az olyan szar el lehetett vele bohóckodni de bf hangulatom nem volt.
leginkább azt utálom amikor sufnitunningolható fegyók vannak 100000kis kütyü meg kurvaannya. Fakkom azt gépfeó egy pistol gránát és kés mi kell még?

www.czekoart.hu

JAG1
Lenne szerelõ, pilóta, meg közönség kaszt...

Beers
mintha a 2142 ilyen lett volna.....
BF-ek szégyene!!!

Kovács legény
minek repülõ?
Mindenki superman lesz és lazerszemmel lövöldözzük egymást😄

www.czekoart.hu

JAG1
<#eljen>

Kovács legény
<#hehe>
Szeretem GErzsikét de igaz ami igaz😄

www.czekoart.hu

dronkZero
Eheh, ez de szar szöveg, _eddig talán nem volt folyamatos a csata_?! Kit néznek ezek hülyének?

Következõ az lesz, hogy a repülõk is már a levegõben spawnolnak... Na az lenne az a szitu, amikor végleg és örökre lemondanék a BFrõl...

mivan G.Erzsi méf épíszível is lekörözte a többijeket? 😄DDDDDDD lol

JAG1
Jahh és ráadásul APC-vel nyerte...<#hehe>

dronkZero
"Itt mentek a rinyák hogy mikor lesz már új Bf erre csak az megy hogy ez fos meg szaros konzol, ahelyett hogy örülnétek mi is kapunk valamit."

Étteremben is ezt mondod, ha a tányérodra szarnak, és azt szolgálják fel? Azért vártuk az új BF-et, mert egy kibaszott BF-et szeretnénk. Az a tény, hogy ennek is Battlefield a neve, az még nem jelenti azt, hogy ez egy új BF. Ez már nem az a játék, ez nem BF, ez egy konzolos fostömlõ.

"Inkább csak azt láttom hogy "lehet" végre kapunk olyan BF játékot amiben több örömet lehet majd szerezni és nem kéne addig elitélni amig az ember ki nem próbálja és maga tapasztalja meg milyen. "

Szerintem meg létezik az az információmennyiség, amit begyûjtve anélkül lehet véleményt formálni valamirõl, hogy személyesen is megtapasztalnánk.
És ez egyelõre szarnak tûnik.

"ogyha mondjuk anti-tanknál van 3 gránátod és az elfogy akkor össze vissza rohangálsz egy kibaszot support kaszthogy hogy "agy már ammot B34" vagy mondjuk 42-ben mehetél dobozt keresni addig meg mögötted elfoglalták a pontot és baszhatad mert lehet fontos volt az a pont. "

Te Gerzson, baszd már meg, mikor váltál konzolos vérpisti faszkalappá(már ne is haragudj)?
Hol az isten faszába zavart az téged mondjuk BFV-ben, hogy fogy a lõszer? Vagy hogy "vissza kell menni, mert elfogy a lõszer"? Ilyen mégis, mikor volt? Mikor volt rá _IDÕD_, hogy kifoggyon a lõszer? Egy BFV-ben, BF2-ben kb 10 játék 150 spawnjából egyszer van lõszerproblémám.
Miért akarod megmagyarázni ezt a kõkemény faszságot?

...

Egy idõben leszartam, hogy "jaj, EA, elkúúúúúr mindent, amihez csak nyúl", nem nagyon hittem el, azzal nyugtatgattam magam, hogy "áh, ott a BF sorozat, az is EA, mégsincs elkúrva"... Szal ezzel egy világ omlott össze bennem most... 😛

Volt az a faszom Heroes, ami úgy volt hogy ingyenes lesz, tavaly tavaszra ígérve, még mindig úgy kell szopni a faszukat a kulcsért, meg egyébként is egy kalap fos. Reméltem, hogy az is csak egy ilyen kis kitérõ elkurvulás, majd lesz rendes BF is. De így kezd fogyni a reményem, hogy lesz-e még valaha tényleg jó BF... 😞

jahh véken simán ki lehetne egy körpályát alakítani hogy 2-3 anyahajót egymásután rakni a két végén 1-1 rámpavezetne le és a dekken lenne a depo a rajttal 😄D :|

Running
Szerintem innen. 2005 vége, Race War verseny gyõztese:
<#vigyor>

Kovács legény
mennyit ér neked, hogy ne menjek az EA-hoz az ötletemmel? Hmmm?😄

www.czekoart.hu