Battlefield 1943 Pacific
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
BFV-bõl jöttünk 11-en. Jól összeolvadtunk a 13-15 fõs fasztuggyakikkel. (OPC, vagy miapicsa?) Így lettünk eX. Ez elvileg 26 ember. Kb egyetlen 12-es meccsre sem lettünk meg. OPC-sekbõl két ember maradt egy vagy két warra, aztán elhúztak õk is wowwal maszturbálni. Közben a 7th-bõl is rájöttek páran, hogy nem is tetszik nekik a BF2, elkezdtünk fogyni.
Aztán persze folyton kevesen voltunk a 12-es warokra, vettük fel az embereket orrba-szájba. De kb ugyanolyan intenzitással léptek is le a régiek. Aztán mire észbe kaptunk, hogy "jaa, hát akkor játsszunk 8v8-at", addigra már késõ volt, használhatatlanná esett szét a klán...
Meg egyébként is, szarok a 16-os mapok. Addig rendben, hogy 1 tank vagy 1 heli is elég lehet, de a nulla dzsip és APC az már igen kevés. Gyakorlatilag ki van herélve a játék 16-os mapon.
De még csak nem is a kevés jármû a baj. A baj az, hogy nem lehet hová menni, nem lehet taktikázni. Van három zászló, az egyik rögtön a saját fõbéz. Ez a 3 zászló is szinte mindig vonalban van, nincs mit trükközni. Nulla taktika, nyers erõ, azt' szevasz. BFV-ben a taktikázást, az ellenfél különbözõ lehetséges lépéseire felkészülést, az ellenfél megtévesztését, meglepését, átbaszását szerettem csinálni a legjobban. Tekintve, hogy BF2 16-os mapon nekünk is, az ellenségnek is annyi a kelléktára, hogy jön, vagy nem jön, így olyan kurvára sok ész nem kell hozzá...
A másik dolog, ami kurvanagy visszalépés, hogy az oldalak közt semmi különbség nincs. Kínosan ugyanazt tudják a különbözõ oldalak. BFV-ben totálisan különbözõ volt az amcsik meg a vietek felszerelése, mégis megvolt az egyensúly. Ezzel szemben a BF2 uniformizált cuccai, jármûvei irtózat gagyi megoldás szerintem.
Na mindegy, ez már történelem... 😊 Én még azért reménykedek, hogy lesz egyszer egy jó BF is, vagy legalább egy sikeres koppintás...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Melyik moddal játszottál te? Nem a zombimoddal, meg a hellokittyvel kel tolni...
BF2 egyszeru mert van benne 5 fele jarmu(jeep,apc,tank,heli,repulo) amik nagyjabol ugyan ugy mukodnek, es egyik sem tomegpusztito.POEban is a repuloknek annyi bombajuk volt, hogy egy rarepulessel 4-5 pancelost siman ki lehetett nyirni.Egy fel karkand meretu teruletet be lehetett bombazni ha az ember gyorsan nyomkodta a bombakiereszto gombot.A gepfegyvere meg az 1 meteres pancelbol is ementali ssajtot csinalt.Szoval a jo szorakozas volt, de azoknak akik nem hasznaljak ezeket a jarmuveket, azoknak eleg szivas.http://www.youtube.com/watch?v=3t5l5mVkY1c&NR=1oltak benne jo dolgok, de messze nem volt olyan szorakoztato mint a bf2.pl shilkaval en el tudtam lenni orakig a gyalogosokat apritva de unalmas lett egy ido utan a tul sokat sebzo fegyverek miatt 😊
2142-t már meg sem néztem, azt hallottam, hogy unlock nélkül nem is nagyon lehet játszani, csak pisztollyal meg biztos izgi lehet warozni... 😄
Úgyhogy kurvára nem vagyok kibékülve a DICE-szal. Látszott BF2nél, hogy nem lesz ennek jó vége, de azért erre az elfaszlámásodásra, hogy élet meg lõszer automatikus töltõdése, erre nem számítottam azért...
Egy adott utasítást nem egyformán hajt végre mondjuk a firefox, meg az ie.
Tehát a bemenet egységes, csak a kimenet nem lesz ugyan az.
Szóval, bár nem értek hozzá, a dx csak része a dolognak, nem az az alapja egy alkalmazásnak. Szal van egy endzsin, ami a program futtatásáért felelõs, aztán a garfikai megjelenés már más tészta, ott jön elõ a dx.
Na erre én is kíváncsi vagyok, tájékoztass lécci, ha van infó.
www.czekoart.hu
A modok meg arrol szolnak, hogy minden bokorban van egy jarmu aminek van 60 fele lovese es mindegyik loves mas jarmuvet tud kiszedni egy lovesbol.Meg minden hazban van valami szuperfegyver ami jo a jarmuvek ellen.A modok szorakozni jok de ertelmes jatekra nem igazan alkalmasak.
Alkalmazás megmondja a DX-nek, hogy mit akar, a DX meg a megfelelõ driveren keresztül megcsináltatja a mûveletet a hardverrel. Tehát a hardveredhez már közvetlenül csak a DX-nek van köze, pont ez a lényege, hogy a különbözõ hardverek ellenére egységes az utasításkészlet.
Namármost, a fejlesztõk nem turkálnak sem a DX-ben, sem a driverekben. Csak a saját programukban.
Tehát eleve az a tétel hazugság szerintem, hogy létezik olyan egyáltalán, hogy "hardverre optimalizálás".
Azt el tudom képzelni, hogy egy nyers, átgondolatlan engine-t lehet optimalizálni, de akkor az egyszerre optimalizálódik az összes hardverre. Vagy ha mondjuk jóVGA specifikus effekt, akkor annak az optimalizálása nem javítja persze egy erre az effektre nem képes kártya teljesítményét.
Szerintem ez a "jaj sok hardverre kell" c. dolog inkább arról szól, hogy max grafikáról kiindulva úgy kell lefelé skálázni, úgy kell kiiktatgatni az effekteket, hogy közben ne váljon egy hányadék fossá a látvány. Hogy egy régebbi gépen úgy menjen el, hogy még lásson valamit a júzer.
Jut eszembe, vannak ismerõseim, akik játékfejlesztõ cégnél dolgoznak, majd jól rákérdezek, hogy megy ez. Elképzelhetõ, hogy teljesen faszságokat hordok itt össze, de azért meglepõdnék...
Faszt érdekel, mi van kódba. Nekem BF szerû BF-et adjanak, ne Kód szerû BF-et.
:-)
www.czekoart.hu
A konzol szerintem egy nagyrakás szar (mind)!
Az EA meg lepippanthatja az összes konzolost!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A cod4es lovoldozos rendszer az szerintem jobb mint a bf2-es(kihajolas pl nekem hianyzik a bf2bol) es ezt akarki megmondhatja aki jatszott a cod4-el es nem ragad le ott, hogy 64 ember egy hotel meretu teruleten.Ha lesznek jarmuvek, akkor mar picit sem fog hasonlitani a codra mert a jarmuveken van a hangsuly minden bfben, szoval azon csak nyerhet az ember hogy normalis infantryreszt raknak bele.A gyogyulas meg nem veszes, ugyis mindig amiatt sirtok, hogy 5 medicpakkon ul es nem lehet leloni.Szerintem nem rossz rendszer ez a gyogyulgatos se, meg lehet csinalni jora is.Es nem az a gyogyulos rendszer, hogy mint egy terminator megy es folyamatosan gyogyul 😊
Szoval nektek az a bajotok, hogy meg mindig azon sirtok, hogy nem olyan lesz mint az a bf amit szerettek(trs mindig azon sir hogy bezzeg a vietnam mennyivel jobb volt, masok meg a 42-t istenitik).El kell fogadni, hogy mas jatekot csinalnak, nem ugyan azt mint 3 eve annyi kulonbseggel hogy szebb a grafika.A 42, vietnam, bf2, bf2142 kozott is hatalmas kulonbsegek vannak szoval egyertelmu hogy van olyan amelyiket jobban szeretitek.
A jatek meg szerintem is szar lesz a harom szar map miatt, es hogy egy ilyen konzolosan lebutitott verziot csinalnak belole harom kaszttal.Meg azt is lefogadom, hogy telepakoljak, megint olyan dolgokkal amiknek a hasznalatahoz semmi nem kell, csak lebaszod a sarokba es tuti megvan a kill, mint a claymorenal.A BC2-re meg kivancsi vagyok, abbol meg jo is kisulhet de ez az 1943 ez sztem is szar lesz.