Battlefield 1943 Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
1v1? Senki?<#vigyor><#idiota>

Kovács legény
8vs8 tényleg jó volt lehetett parázni és fordítani nagyokat nézni ahogy az utsó játékosunkat kergetik a hegytetõn dzsippel😄 de a 12vs12 közelebb áll a pici szivemhez

www.czekoart.hu

Fujiryu
Ebbol latszik, hogy keves 8v8as waron jatszottal.Keves olyan map van ahol jobb taktika kell mint pl a 16os mustar city ahol csak 4 zaszlo van, de ahhoz, hogy megnyerd a mapot, egyszerre kell 3 zaszlot fogni es az ellenfelet beszoritani a fobezre es nem kiengedni onnan.A 16os mapok arrol szoltak, hogy az ember behuzzon eggyel vagy kettovel tobb zaszlot mint az ellenfel, es utana benntartsa a maradek pontjan.Ehhez jo taktika kellett, es hogy az ellenfel ne tudjon atmenni meg kellett szervezni a vedovonalat is.Mindenkinek meg volt a dolga.Anno ez volt a baj a 16os NC-ben, hogy mi addig csak infantryt meg 12v12-t nyomtunk, mig az osszes nagy europai klan csak a 8v8at, mert abban kell igazzan taktikazni es odafigyelni.Igy ok mar 3 eve begyakorolt taktikakat csinaltak, amikor mi meg csak kezdtuk csinalni a taktikakat es epp hogy rajottunk hogy hogyan kene.Szoval szerintem, a 8v8 volt a legizgalmasabb az osszes fele verzio kozul a bf2-ben, a 12v12 is jo volt de abban nem volt akkora porges mint a 8v8-ban.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

dronkZero
Ehh, ja, a 7th ebbe rokkant bele.

BFV-bõl jöttünk 11-en. Jól összeolvadtunk a 13-15 fõs fasztuggyakikkel. (OPC, vagy miapicsa?) Így lettünk eX. Ez elvileg 26 ember. Kb egyetlen 12-es meccsre sem lettünk meg. OPC-sekbõl két ember maradt egy vagy két warra, aztán elhúztak õk is wowwal maszturbálni. Közben a 7th-bõl is rájöttek páran, hogy nem is tetszik nekik a BF2, elkezdtünk fogyni.
Aztán persze folyton kevesen voltunk a 12-es warokra, vettük fel az embereket orrba-szájba. De kb ugyanolyan intenzitással léptek is le a régiek. Aztán mire észbe kaptunk, hogy "jaa, hát akkor játsszunk 8v8-at", addigra már késõ volt, használhatatlanná esett szét a klán...

Meg egyébként is, szarok a 16-os mapok. Addig rendben, hogy 1 tank vagy 1 heli is elég lehet, de a nulla dzsip és APC az már igen kevés. Gyakorlatilag ki van herélve a játék 16-os mapon.
De még csak nem is a kevés jármû a baj. A baj az, hogy nem lehet hová menni, nem lehet taktikázni. Van három zászló, az egyik rögtön a saját fõbéz. Ez a 3 zászló is szinte mindig vonalban van, nincs mit trükközni. Nulla taktika, nyers erõ, azt' szevasz. BFV-ben a taktikázást, az ellenfél különbözõ lehetséges lépéseire felkészülést, az ellenfél megtévesztését, meglepését, átbaszását szerettem csinálni a legjobban. Tekintve, hogy BF2 16-os mapon nekünk is, az ellenségnek is annyi a kelléktára, hogy jön, vagy nem jön, így olyan kurvára sok ész nem kell hozzá...

A másik dolog, ami kurvanagy visszalépés, hogy az oldalak közt semmi különbség nincs. Kínosan ugyanazt tudják a különbözõ oldalak. BFV-ben totálisan különbözõ volt az amcsik meg a vietek felszerelése, mégis megvolt az egyensúly. Ezzel szemben a BF2 uniformizált cuccai, jármûvei irtózat gagyi megoldás szerintem.

Na mindegy, ez már történelem... 😊 Én még azért reménykedek, hogy lesz egyszer egy jó BF is, vagy legalább egy sikeres koppintás...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

<#vigyor2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

marad az önbeporzás! 😄DD 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fujiryu
Hat en azthittem, Running lesz a lany a kapcsolatban, de ha mar te is aztmondod hogy te vagy a csaj akkor...<#vigyor5><#wave>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Running
Hazuttok.<#rinya>

akkor marad Zero neki 😄DD

bazza
ISTENEM DE SZÉP BANNER <#pardon1><#szeret><#szeret><#szeret>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kovács legény
Születésemkor kilopták a méhemet ugyhogy sajnos én sem😞

www.czekoart.hu

Fujiryu
Hetero vagyok szoval ense 😊 Marad a KLegeny 😊

Darukezelő
Miért is? 😊

JAG1
Nekem má van gyerekem, szal én nem játszok. :-))

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

kivel akarsz? Dzseggel - Fujival - Zeroval - KL-l .. mert velem nemfox 😄DD

Fujiryu
BF2-ben a 32es mapokon, jo 12v12es warokat lehetett jatszani fuggetlenul a spawnolastol, mert mindket oldal ugyan azt megcsinalhatja es eleg ritkan volt kergetozes.A 8v8 az meg azert volt szerintem kurva jo, mert ott mindig tortent valami.Az meg, hogy keves jarmu volt az sose zavart, mert a helibol max 1 van 32ben is, es a tank ha volt eleg nehezen volt kiszedheto, szoval jo moka volt egyedul atkent egy tank ellen csatazni.

JAG1
Hát akkor te eltévedtél...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
akkor hajrá mert multi az igazi

www.czekoart.hu

Kovács legény
ezaz flééém😊

www.czekoart.hu

Darukezelő
Igen, én egyaránt élveztem a singlet, és a multit. BF2 nem volt fent sokáig a gépemen, legjobban a BF1942-vel, és a BFV-vel szórakoztam. Bár a seggbuta botok miatt nem túl élvezhetõ a játék single része sajnos. Multiban biztos jó móka, de addig nem jutottam el egy BF résszel sem. 😊

Running
Inkább csináljunk gyerekeket.<#idiota>

JAG1
Te hülye vagy b+...
Melyik moddal játszottál te? Nem a zombimoddal, meg a hellokittyvel kel tolni...

Fujiryu
Hat en is szerettem, mert jo moka volt.De amikor benyulta egy olyan gyerek az artit aki tudta hogyan lehet beloni azz ellenseg fobezet, onnantol kezdve nekem unalmas volt a jatek.
BF2 egyszeru mert van benne 5 fele jarmu(jeep,apc,tank,heli,repulo) amik nagyjabol ugyan ugy mukodnek, es egyik sem tomegpusztito.POEban is a repuloknek annyi bombajuk volt, hogy egy rarepulessel 4-5 pancelost siman ki lehetett nyirni.Egy fel karkand meretu teruletet be lehetett bombazni ha az ember gyorsan nyomkodta a bombakiereszto gombot.A gepfegyvere meg az 1 meteres pancelbol is ementali ssajtot csinalt.Szoval a jo szorakozas volt, de azoknak akik nem hasznaljak ezeket a jarmuveket, azoknak eleg szivas.http://www.youtube.com/watch?v=3t5l5mVkY1c&NR=1oltak benne jo dolgok, de messze nem volt olyan szorakoztato mint a bf2.pl shilkaval en el tudtam lenni orakig a gyalogosokat apritva de unalmas lett egy ido utan a tul sokat sebzo fegyverek miatt 😊

dronkZero
Ja, de melyik BF alkalmas értelmes játékra? Sztem utoljára normálisan a BFV-vel lehetett warozni. BF2-ben ezek a 16-os mapok megölik a BF-es játékélményt, egy-egy tank, meg néha egy-egy heli nem az a jármûves kánaán. 12 vagy 16 (+2) embert a 32-es mapokon warozásra meg képtelenség volt stabilan, hosszabb távon klánban tartani... Ráadásul a leaderre spawnolós faszsággal maj' egy évig tönkre volt kúrva az egész warozás, kurva izgalmas volt a repülõbõl kiugró, kiirthatatlan 6 fõs sqaudok egymással kergetõzése...
2142-t már meg sem néztem, azt hallottam, hogy unlock nélkül nem is nagyon lehet játszani, csak pisztollyal meg biztos izgi lehet warozni... 😄

Úgyhogy kurvára nem vagyok kibékülve a DICE-szal. Látszott BF2nél, hogy nem lesz ennek jó vége, de azért erre az elfaszlámásodásra, hogy élet meg lõszer automatikus töltõdése, erre nem számítottam azért...

JAG1
Én ezt úgy képzeltem el, mint mondjuk a php-t.
Egy adott utasítást nem egyformán hajt végre mondjuk a firefox, meg az ie.
Tehát a bemenet egységes, csak a kimenet nem lesz ugyan az.

Szóval, bár nem értek hozzá, a dx csak része a dolognak, nem az az alapja egy alkalmazásnak. Szal van egy endzsin, ami a program futtatásáért felelõs, aztán a garfikai megjelenés már más tészta, ott jön elõ a dx.

Na erre én is kíváncsi vagyok, tájékoztass lécci, ha van infó.

Kovács legény
Az alap bf meg arról szól hogy nincsennek olyan fegyverek amik bármit is érnének?

www.czekoart.hu

mert a kód4 alkalmas értelmes játékra?? 😮

Fujiryu
Tudom, de nem erdekel.Ha valamit ki akarsz javitani benne nyugodtan tedd meg 😊

Running
Nem kötekedésbõl, de megint sarkítasz.<#vigyor>

Kovács legény
a poe pl kurvajó kis mod

www.czekoart.hu

<#nyes>

Fujiryu
az a baj hogy neked a latasod a bfekig es annak a modjaiig terjed.Ami meg ezen kivul van az szar.Csak sajnalni tudlak, hogy ennyire nem tudsz mas jatekot elvezni 😊

A modok meg arrol szolnak, hogy minden bokorban van egy jarmu aminek van 60 fele lovese es mindegyik loves mas jarmuvet tud kiszedni egy lovesbol.Meg minden hazban van valami szuperfegyver ami jo a jarmuvek ellen.A modok szorakozni jok de ertelmes jatekra nem igazan alkalmasak.

dronkZero
De pont ezaz, hogy két PC-s játék közt a különbséget a DirectX támogatása adja. Most térünk át éppen a kilencesrõl a tizesre A DirectX- meg pont az alkalmazás szint és a driver szint közti kapcsolatot adja.
Alkalmazás megmondja a DX-nek, hogy mit akar, a DX meg a megfelelõ driveren keresztül megcsináltatja a mûveletet a hardverrel. Tehát a hardveredhez már közvetlenül csak a DX-nek van köze, pont ez a lényege, hogy a különbözõ hardverek ellenére egységes az utasításkészlet.

Namármost, a fejlesztõk nem turkálnak sem a DX-ben, sem a driverekben. Csak a saját programukban.
Tehát eleve az a tétel hazugság szerintem, hogy létezik olyan egyáltalán, hogy "hardverre optimalizálás".

Azt el tudom képzelni, hogy egy nyers, átgondolatlan engine-t lehet optimalizálni, de akkor az egyszerre optimalizálódik az összes hardverre. Vagy ha mondjuk jóVGA specifikus effekt, akkor annak az optimalizálása nem javítja persze egy erre az effektre nem képes kártya teljesítményét.

Szerintem ez a "jaj sok hardverre kell" c. dolog inkább arról szól, hogy max grafikáról kiindulva úgy kell lefelé skálázni, úgy kell kiiktatgatni az effekteket, hogy közben ne váljon egy hányadék fossá a látvány. Hogy egy régebbi gépen úgy menjen el, hogy még lásson valamit a júzer.

Jut eszembe, vannak ismerõseim, akik játékfejlesztõ cégnél dolgoznak, majd jól rákérdezek, hogy megy ez. Elképzelhetõ, hogy teljesen faszságokat hordok itt össze, de azért meglepõdnék...

Kovács legény
500ig kizárt😄

www.czekoart.hu

Running
Ma már annyit sírtunk, pihenni kéne.<#vigyor>

JAG1
Van ám élet kód nélkül is. Rengeteg mod van, amit ha felhasználnának, a kód olyan lenne, mit a supermario.

Kovács legény
jah codkészítõk csináljanak bfet oszt kész

www.czekoart.hu

Fujiryu
Hat pedig a cod eleg sok helyen veri a bf2-t jatekelmenyben.Ami persze a bf2rol is elmondhato.Szoval a kettobol egy jo jatekot lehetne csinalni

Fujiryu
take

JAG1
:-)

JAG1
Mindenki ahhoz méri, meg hasonlítja...
Faszt érdekel, mi van kódba. Nekem BF szerû BF-et adjanak, ne Kód szerû BF-et.

Fujiryu
es ki mmondta hogy ez cod lesz es nem bf?

JAG1
Neked is mondom, ez BF, nem Kód. Eszem megáll, hogy mindenki a pöcsöm kóddal jön...

JAG1
Elmegyek hugyozni, be ne tékeljétek a 400-at...

Kovács legény
nem hozok akkor többet kólát!<#schmoll2>

www.czekoart.hu

JAG1
Azt, hogy hazudnak nem vitatom, de nyilván tesztelni kell, meg nem mindegy a hw-sw kapcsolat, szal...

JAG1
Nekem, vagy átdobok valamit b34!

:-)

Kovács legény
most kinek higgyek?<#fejvakaras><#nemtudom><#falbav>

www.czekoart.hu

Beers
Egy biztos, ha nem lesz pc-re normális bf, akkor én befejeztem!
A konzol szerintem egy nagyrakás szar (mind)!
Az EA meg lepippanthatja az összes konzolost!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fujiryu
Hat amugy meg Zero ahogy irtad, 150-bol egyszer ha elfogyott az ammod, szoval valszeg akkor nem fog zavarni az sem, hogy sose fogyhat el, mert azelott meghalnal, hogy elfogyhatna ha lennne limit.Szoval most semmit nem fog ez valtoztatni, hogy nem fogy el...
A cod4es lovoldozos rendszer az szerintem jobb mint a bf2-es(kihajolas pl nekem hianyzik a bf2bol) es ezt akarki megmondhatja aki jatszott a cod4-el es nem ragad le ott, hogy 64 ember egy hotel meretu teruleten.Ha lesznek jarmuvek, akkor mar picit sem fog hasonlitani a codra mert a jarmuveken van a hangsuly minden bfben, szoval azon csak nyerhet az ember hogy normalis infantryreszt raknak bele.A gyogyulas meg nem veszes, ugyis mindig amiatt sirtok, hogy 5 medicpakkon ul es nem lehet leloni.Szerintem nem rossz rendszer ez a gyogyulgatos se, meg lehet csinalni jora is.Es nem az a gyogyulos rendszer, hogy mint egy terminator megy es folyamatosan gyogyul 😊
Szoval nektek az a bajotok, hogy meg mindig azon sirtok, hogy nem olyan lesz mint az a bf amit szerettek(trs mindig azon sir hogy bezzeg a vietnam mennyivel jobb volt, masok meg a 42-t istenitik).El kell fogadni, hogy mas jatekot csinalnak, nem ugyan azt mint 3 eve annyi kulonbseggel hogy szebb a grafika.A 42, vietnam, bf2, bf2142 kozott is hatalmas kulonbsegek vannak szoval egyertelmu hogy van olyan amelyiket jobban szeretitek.
A jatek meg szerintem is szar lesz a harom szar map miatt, es hogy egy ilyen konzolosan lebutitott verziot csinalnak belole harom kaszttal.Meg azt is lefogadom, hogy telepakoljak, megint olyan dolgokkal amiknek a hasznalatahoz semmi nem kell, csak lebaszod a sarokba es tuti megvan a kill, mint a claymorenal.A BC2-re meg kivancsi vagyok, abbol meg jo is kisulhet de ez az 1943 ez sztem is szar lesz.