Battlefield 1943 Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
A madarak még mindig esznek? :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

énakarok lenni a zigazgató

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

JAG1

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

így nem leszen 500<#szomoru2>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
néma csend

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mivan ratyik?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mesor
böff

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

JAG1
Nahh, a sok lámpi várja a 499-et...

TDC Geronimo
még 20

Bogdogege
ték

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

JAG1
Az a szerencsénk, hogy nincs itt Boxer.

TDC Geronimo
Most tényleg résen leszek! <#idiota>

JAG1
Nahh gyerünk, nem érek rá. :-)

uHs Gerzson
Egy igazi ösbéefes <#taps>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

505thZajcev[PT]
Tiszteletem az uraknak! 😛
Kosz az infot.

joebacsi
27

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Nyem 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

JAG1
Nahh, enyém lesz az 500 is köcsögök. <#mf1>

JAG1
Sztem legyen Ránning. :-D

Zerénd
30

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Sõt! Mivel önönmagam nyítottam ezt a totyikot, ezért nem szerintem, mert igy mintha deokrácija lenne, hanem ö és kuss

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Szerintem legyen ez a köcsög Dzsotratatatata a házi gizda

joebacsi
szeva te õsbfes ratyi 😊

katt
igen: wake, iwo, guadalcanal

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
helyes :d

505thZajcev[PT]
Hol van a gamerol vmi info? Tenyleg 3 map lesz benne?

JAG1
Jóvan akkor css... <#mf1>

nekünk 500 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
OPC helyett CoFB 😊

meggymagékat integráltátok, és õk voltak olyan ratyik, hogy bewowultak 😊

Zerénd
Nekem aztán mindegy milyen lesz, már várom, mert kíváncsi vagyok rá nagyon. Ugyhogy kuss basszátok meg!!!!!! 😄

joebacsi
php-t kurvául ugyanúgy "hajtja végre" mind az ie, mind az ff, mivel szerver oldali nyelv, és nem a böngészõk fordítják 😊

amire te gondolsz, az a css-re, javascriptre igaz

uHs Gerzson
Majd az ArmA II <#idiota>

dronkZero
Na, arra kíváncsi is leszek, mert az ArmA valami irtózatosan szar lett... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

uHs Gerzson
Szerintem az Operation Flashpoint 2 ezt az igányt nagyon ki fogja elégiteni, igaz a lyuk ássás nem lesz benne de helikopterrel lehet majd jármûveket szállítani stb. 😊

uHs Gerzson
Úgyis megcsinálják ha kijön a játék 😄 Amúgy remélem könnyebb lesz majd modolni és akkor kapjuk a fincsi játszható játékot.

És én is szeretlek B34 😄DDD <#mf2>

dronkZero
Nekem egy sokkal "realisztikusabb" nagy pályás jármûves BF kéne, lehetõleg aszimmetrikus csapatokkal, hagyományos spawnrendszerrel*, meg vietnámos extrákkal. (helivel szállítható tank, kocka, úszó tank, leásható lyuk)

*Amikor írták, hogy "ne aggódjatok, megoldjuk a spawnkemp problémáját", akkor azt hittem, hogy a zászló körül, de random lesz a spawn, hogy nem lesznek fix spawnhelyek. Aztán lett helyette ez a leaderes téma. Szerintem nem tett jót a dolognak, publikra fasza, de warra... Na mindegy, mindenesetre nekem jobban bejött az, hogy amikor el lett kúrva egy támadás, akkor volt érte bünti, utazni kellett.

JAG1
Én A PR modot csinálnám meg új endzsinnel, kicsi változtatással.
Pölö spawn idõ rövidítése, kicsit több választható kaszt egy csapaton belül és egy pöttyet kisebb pályák. Szal hangyafasznyit infantrisabbra és megvan a király gém...

Egyébként meg kabbe b+. :-DDD <#mf1>

uHs Gerzson
Gyurjunk a BF:BC2-re abban legalább még megvannak azok a dolgok amiket még BF-nek nevezhetünk <#idiota>

uHs Gerzson
Nem vagyok durci csak B+ ment egész nap és elégé levezettem a feszültségem veletek 😄

uHs Gerzson
Ha azt mondanám hogy a BF2-t átpakolnák az új enginere és annak elönyeivel megvenétek? Eddig KLegény írta le hogy szerinte egy 42-s alapokra kéne építeni a csak PC excluzive BF-t. A többiek meg is írnák mit szeretnének vagy csak a fikusz kukisz fog menni? Igaz hogy ez csak engem érdekel.

JAG1
Akkó azé vagy durcis? :-DDD

uHs Gerzson
"Étteremben is ezt mondod, ha a tányérodra szarnak, és azt szolgálják fel? Azért vártuk az új BF-et, mert egy kibaszott BF-et szeretnénk. Az a tény, hogy ennek is Battlefield a neve, az még nem jelenti azt, hogy ez egy új BF. Ez már nem az a játék, ez nem BF, ez egy konzolos fostömlõ."

Én is félek a konzolos átírattól de azt láttom benne hogy jobb mint a BF2 jobban átérezhetõ az egész játék.

"Szerintem meg létezik az az információmennyiség, amit begyûjtve anélkül lehet véleményt formálni valamirõl, hogy személyesen is megtapasztalnánk.
És ez egyelõre szarnak tûnik."

Pár videó meg infó, igen levonható a következtetés, de azt is számitsuk bele hogy ez nem a végleges játék, a producer is megmondta hogy sokminden még változtatás alatt van.

TDC Geronimo
de kis agresszívek vagytok ma :d (gogoak 500!)

uHs Gerzson
Bekaphatod már nem gridezek B+ 😄DDDD

Fujiryu
Ez volt az alap taktika es aki csinalta a taktikat az szoban a meccs elott elmondta mindenkinek mi a dolga, es ha nem ertette megmutatta.ezek utan vegig a kommander iranyitotta a meccsen az embereket.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu

Kommander/MEDIC :Kezdésnél jelzi az ellenfél mozgását majd a jeepel a megfelelõ helyre
megy és lövi az esetlegesen megjelenõ gyalogosokat és idõben szól ha jönnek hátra.

I.SQUAD: 1./ENGI. Az APC-t vezeti lemegy ROADra és behúzza a zászlót, utána
a másik oldalról védi a Road zászlóját, nem foglalhatja be
az ellen ha hátulra mennek visszamegy
3./AT Segít behúzni a roadot és utána az APC-vel együtt védik a zászlót
ha a southon baj van megy vissza segíteni

5./MEDIC Segít behúzni a roadot utána a North zászlójánár várja a
támadókat éleszti akit tud, és besegít az apc-nek a Road
védésébe ha kell

FOntos hogy gyorsan odaérjenek a ROADhoz szóval a 3.-as az elején csinálhat
egy külön SQUADOT és a rászpawnolásos módszerrel az APC elött odaérhetnek

3 és 5 is lespawnolhat az elején és megy roadra

II.SQUAD 2./ENGI a Tankot vezeti és egybõl megy Northra ha megvan a zászló átadja a
líderséget 4.-nek A North védése a feladata és lõni a spawnoló
APC-t és TANK-ot

4./AT Behúzni Northot a feladat, utána õ lesz a líder és a tetõrõl lövi az
ellenséget ha átjött meg a spawnoló dolgokat ha tudja

6./AT Behúzni a Northot Lõni aki átjõn a folyón

7./AT Behúzni Northot Utána senkit nem engedni át a folyón

CSAK a tankos spawnol le és egybõl megy a NORTHRA a többiek a mecset
kanyarjánál spawnolnak rá 4-es felmegy a tetõre

FONTOS! Az átjövõ páncélosokat lõjétek elõször, utána a gyalogosokat
A tank és az AT-sok egyszerre lõjenek rájuk.

Ezen az oldalon könnyû dolgunk van mert elõnyösebb pozícióból indulunk,
szóval szerintem elég ha tartjuk a három pontot és pörgetünk meg
fregelünk, de ehez együtt kell mozogni.Szóval figyeljetek erre.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Kovács legény
csak az elejét olvastam el mert tök hosszú és küönben is lusta vagyok olvasni ugyhogy csak az elejére reagálva.
Nem egyszer gyõztünk vagy majdnem gyöztünk úgy hogy sokkal skillesebb volt az ellen de jobb volt a taktikánk, esetleg a kör közepén váltottunk akkorát hogy nem tudtak hirtelen mit kezdeni velünk. És ez leginkább a kommandereknek köszönhettük (Erdõs,Kornél)

www.czekoart.hu

dronkZero
"mig az osszes nagy europai klan csak a 8v8at, mert abban kell igazzan taktikazni es odafigyelni."

Ez szerintem kurvára nem így van, csak a nagyon prö-k ezzel fényezik a saját faszukat.

Soha nem a taktikánkkal volt a gond, hanem azzal, hogy nem tudtuk megcsinálni. Mert lenyomtak erõbõl, mint a szart. Hiába feladat, hogy akkor "húzd be az X zászlót", hogyha folyton pofánlõnek 1v1ben a klánból mindenkit.
Ugyanígy hiába feladat, hogy "akkor te meg te itt védekezel", hogyha õ meg õ azonnal fekszik fejlövéstõl.
BFV-ben 6 ember alatt nagyjából nem is lehetett támadásnak nevezni az akciót, és rohadtul nem azon múlt egy pályán elért eredmény, hogy Kovács Ubul él-esportolónk mennyire ügyesen osztja a heccsátot... Persze beleszámított, de nem kizárólag ezen múlt.

Egy 8v8 warnál nyilvánvalóan nagyobb hangsúly van az egyéni teljesítményen, mert kevesebb az ember.

Kevesebb az eszköz is, így a lehetõségek száma is.

Kevesebb a zászló, tehát a lehetséges támadási célok is.

Nem, szerintem egyértelmûen minden szempontból kevesebb ész kell hozzá, kevesebb taktika, ellenben több múlik a skillen.

Igen, a 8v8 valóban pörgõsebb a 12v12-nél, de primitívebb is, nagyon sokkal.

Az lehet, hogy neked a pörgés az élmény, nekem meg nem. Ezek szerint mások az elvárásaink a BF-ekkel szemben.

Figyeljmáááá, küldj már nekem egy kész taktikát egy 8v8 mapra plíz! Már mi az, amit te kidolgozott taktikának tartasz, meg hogy úgy általában, mennyi és milyen feladata van az embereknek? Mert egyelõre csak halvány sejtéseim vannak errõl a 8v8ra überkidolgozott taktikákról, mert nagyjából nálunk abban ki is merült a dolog, hogy felsoroltuk, hogy ki mibe ül bele, meg volt kb 1 darab nyíl, hogy "akkó' aztat ott basszátok szíjjel". Aztán elindultunk, ha megöltük õket, akkor hurrá, ha nem, akkor meg szopás a kör hártalévõ részében... De igazán olyan rohadt kevés a lehetõség, hogy nem is nagyon tudom elképzelni, hogy ennél bonyolultabbat mit lehet kihozni...

Fujiryu
Hat azert az is vicces volt amikor mashturon en maradtam egyedul a helikopterrel 12v12 OCn.Amikor meg a heli felrobbant meg 5 percig a hotel tetejen tancoltam az oroszokkal 😊

Kovács legény
dehogynem, gyere fel az 1994.32.0 szerverre és lenyomjuk

www.czekoart.hu

REPS0L
64es mapon, késsel <#hehe>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu