Battlefield 1943 Pacific

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ki kérdezett?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
kb annyit tudok, mint te a jo modorról. szarfaszu barátom...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

uHs Gerzson
Szerintem a csipa PC-n 2 lövés testre kell majd a fejes meg instant kill 😊 Azt konzolon csak 1 lövés a nehezebb irányítás miatt.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Snexi
pedig régebben mennyiveljobb volt,kb minden játékból a megjelenés elött hetekkel volt demó (ha jól emlékszem a bf2142nél is) mostmeg...

TDC Geronimo
Majd megjelenéssel egyidõben trial.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Snexi
jöhetne már egy demó pc-re<#eplus2>

TDC Geronimo
fegyóknál nem lehet így újratölteni, rakétavetõnél van csak ez, de gondolom bugos -.-

Snipereket meg itt is utálom meg ott is utálni fogom szal mind1 😄

a tárazást (ahogy nézem a videókat) elég csak elindítani álá híróz és már válthatsz is át másik fegyverre?
a másik ami érdekel hogy majd nem e lesz e a csípa majd egér+bill-vel kicsit fölényben??

amúgy a regenerálódással kapcsolatban énis Bala véleményén vagyok

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Az már rég volt, felejtsétek már el. Változnak az idõk, változnak a játékok is... Ha nem lenne fejlõdés változtatás, még mindig a wolf3d-vel játszanánk.

erdos
Hát nem tudom, ki kell majd próbálni de a 42-ben még a legjobbaknak is csak szökõévben egyszer volt gondjuk a lõszerrel, mire odaért volna addigra úgyis meghalódzott és ott nem lehetett a a kettõhússzal az úttesten a halottakat pattogtatni 😄 Az hogy nincs splash damage az jobban izgat, elõvehetnék a 42-t tanulmányozni egy kicsit....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

értem én, meg örülök is neki, hogy szép, de ha már így hangsúlyozzák azt, hogy bf42, meg minden, akkor kéretik olyanra is csinálni. semmi más bajom nincs vele, csak ez a kettõ. és mivel jódarabig nem jön majd ki 2.vh-s battlefield, ezért muszáj jónak lennie. 😊 régivel meg játszottam eleget, bár néha még fel-fel megyek a lasa szerverre 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
A Cod is jó játék de kibaszott unalmas, akárcsak te!<#unalmas>

werkfilm
változnak az idõk
de lehet játszani a régivel is.

Beers
Most más kezd sok lenni pistike!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

hátde nemár. és ha nem lövöm meg jól, elmegy, majd regenerálódik? ugyanmár. bf 42ben meg hányszor volt az, hogy elfogyott a töltény/nem lehetett ész nélkül lõdözni mindenre/ és amiatt lõttek le, vagy veszett el egy zászló. a csipákról nem is beszélve. itt majd a játék elején elbújnak és elõ sem jönnek a végéig. ez marha jó... azmeg, hogy mi van a cod4ben, leszarom. nem codozni akarok, hanem béfeezni. ilyenekkel nem kéne elszúrni ezt a játékot.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

azt sem tudod mirõl van szó, csak idejöttél szart fosni.

TDC Geronimo
Eddigi review értékelések

# IGN (8.5 / 10)
# IGN Video Review
# GameSpy (4.5 / 5)
# Team Xbox (8.8 / 10)
# Official Xbox Magazine (7.5 / 10)
# GameReactor.se (8 / 10)
# Edge Magazine (9 / 10)
# Game Informer (8.5 / 10)
# Games Radar (9 / 10)
# G4TV (4 / 5)
# Game Pro (4.5 / 5)
# Xboxic (8 / 10)
# DigitalBattle (8 / 10)
# Euro Gamer (8 / 10)
# Strategy Informer (8.7 / 10)
# NextGen (80 / 100)
# Gamer Limit (9 / 10)
# Push Square (4 / 4) (PS3)
# 1UP (B+)
# UGO Games
# Atomic Gamer (83 / 100)
# Arstechnica
# CheatCC (4.3 / 5)
# Loot Ninja (5 / 5)
# PALGN (8.5 / 10)
# Just Video Games (8 / 10)
# Playstation League (8 / 10)
# Hooked Gamers (9 / 10)
# Gameplanet (9 / 10)
# Totally Gaming Network (9 / 10)
# The Power Review (9 / 10)

TDC Geronimo
Videomontage a jó kis vietnamos zenével

TDC Geronimo
Milyen demóban?

DarkSector
talán csak a demoban nem?

TDC Geronimo
ja azt is akartam írni csak már fáradt vagyok 😄
Igaz, hogy csak 3 class van benne, de ez az eddigi legjobban balanceolt bf szvsz

uHs Gerzson
Nem csak az álványban van hanem a löveg mellet is 😊 íyg nem kell állandoan váltogatni a helyett 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Amúgy szerintem így van korrektül balanceolva a dolog. Ott a géppuskaállvány rajta, azzal kell a gyalogosokat irtani. Más kérdés, hogy kontrollerrel kicsit nehézkes 😄

uHs Gerzson
Meg ott van a géppuska is a tankban 😊

DarkSector
😛PPPPP

Zs0lt1
Nem gáz az örök töltény, mert van tárad, és mindig kell tárazni, de a táraid nem fogynak el. Szóval akárhányszor újratárazhatsz.
A regenerálódó élet sem ház sztem, egyrészrõl, mert hasonló van a cod4-ben és ha jól meglövöd az ellent, akkor az ottmarad.
Jah ami még kicsit gáz, az a tank. Nincs splash damage. Telibe kell találni az ellent, különben ha 1 méterre csapódik be a tank lövedéke vígan sétál tovább. Mondjuk ezt sztem pc-ben javítani fogják.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
flém, aminek a nagy részérõl lemaradtál b34

miarákvaneitten?e

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DarkSector
jah hogy neked ez vicces...te is ien sunyi paraszt vagy. csücsülsz egy sötét sarokban mintha szarnod kéne és azt hiszed vagy valaki?
háát akkor téged is utállak...😄

0Fritz0
Konzolratyi Vs ALL for the 10K! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Beers
Látom, átteszi a bf1942-es csapat is a fõhadiszállását ide 😉!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

FiveOmensXXXXX
Itt komoly kommunikáció folyik Hunter 😛

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

még ien spamet még 😄DD

FiveOmensXXXXX
Összefoglalva: konzol, cod ratyi aki single játékokba öli a napjait és tört cod szervereken játszik, mert csóró és bf-el csak 1 hetet játszott életében 😄

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

érdemes a többit is elolvasni, jókat lehet röhögni rajta 😄

Beers
Több kérdésem nincs!
Elég elolvasni ezt a hozzászólásodat!

DarkSector
yes...
ez iga.sorry én elfelejtettem odairni, hogy tört szrókról van szó...thx a helyesbítést.

haveromis beállt ablak sarkába lmg-vel red célzás mellett, és cross-on nézte hol jövök.

utána elküldtem az annyába...nah ezé nem játszok már nagyon vele.
persze csiterek meg kempes fickók mindenhol vannak de akkoris.

Snexi
cod4ben a csíterek 99%-a tört szerveren volt
eredetin meg merem kockáztatni azt hogy nem is találkoztam egyel sem (elég sok ideig törtön játszottam és csak utána eredetin igy nem emlékszem)

DarkSector
igen tény hogy annak van talán (lehet biztosra mondani) a legnagyobb tábora...de fejlõdhetne picit a többihez képest.

DarkSector
te se vagy több 5-nél az tuti, amien értetlen vagy, meg gyerekes a hozzászólásaiddal. olvass vissza.
én nem mondtam semmi hülyeséget ezzel...
ha kell neked valaki, akkor szolj...de engem nem kapsz meg...<#vigyor1>

DarkSector
én nem haragszom ha leszarjátok..
õksem.

én csak a személyes leszólásokat nem szeretem.
engem nem izgat ha egy játékot szól le valaki, vagy akár egy géptipust, ha már a konzolok szoba jöttek.
cska engem ne!!!thx

amugy cod 4 is szar....vagyis a szar az nem szar, hanem inkább unalmas csiterek és kemperlowok gyülekezete, akik elbasszák az ember kedvét.

FiveOmensXXXXX
És ezért jobb? ó akkor a cs a legjobb játék vagy a sc, mert azokat mégtöbben nyomják mint a cod-ot...

cuncimókus. lehet ezzel a tizenéveseknél menõ vagy, de itt csak magadat járatod le, nem is kicsit. 😊

DarkSector
jah felhúzzuk az elsõ helyre...csak még 10.000 hsz-t kéne...😄DDDDDD

uHs Gerzson
Az lehet hogy ök cod-al nyomják de mi ezt szeretjük, õk sem örülnének ha leszaroznám a drága codjukat.

DarkSector
háát ha hülyeségeket kérdeztek vagy mondtok...akkor mit csináljak? 😄

Bogdogege
10.vagyunk, hajrá hajrá

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

DarkSector
huh már a billentyüzet sem a régi...😄

mekeg=meleg akart lenni...

Beers
lol, nem unod még saját magad hülyeségeit?

DarkSector
nem azt sem kösz szépen de a lányokat szeretem...de van a munkahelyen egy (saját bevallása szerint mekeg srác ) ha kell beadlak neki, hogy vegyen fel 😄