3199
Battlefield 1943 Pacific
  • Bala10
    erre nem tudnék úgy válaszolni, hogy a politikát ne keverjem bele... de azért megpróbálom. attól, hogy ez van, még lehet beszélni arról, hogy nem tetszik. nem kell mindent elfogadni és beletörődni(itt lenne az utalás a politikára:D főleg a maira).

és igen, tudom, hogy semmit nem változtat majd, hogy én leírom ami nem tetszik, de had írjam már le. te szó nélkül elfogadod ezt a tényt én nem. nekem komoly frusztrációt okoz, ha nem beszélhetem ki magamból a dolgokat és ennek az offline lakói sínylenék meg a következményeit.
  • Gyuszopapa
    Értem én hogy mit mondasz de helyettem ne a gép játszon már mert akkor oda a játékélmény.
  • Lunatic83
    pénz beszél....
    ameddig jóval több Pistike szaladgál a szervereken, mint "ős-bf42-es", addig ne is várjunk javulást.... előbb utóbb a flash fps játékok is nagyobb kihívást fognak jelenteni...
  • Gyuszopapa
    Meg egyebek.
  • Gyuszopapa
    Te játszottál már a BF2-vel.Ott nem látod az ellenfél nevét a falon keresztül ha megspottolják.
  • TDC Geronimo
    Mindenhol profitmaximalizálás megy nem vettétek még észre? Legyen az FPS, RTS, MMO akármi. Ez egy ilyen elbaszott világ lett. Nem kell ezen csodálkozni. Bármeddig elmennek annak érdekében, hogy minél több pénzt hozzon, a többit leszarják. Ez van sajna.
  • Bala10
    csetelsz a haverokkal, mobilozol...
  • Gyuszopapa
    Sőt a következő BF-be már célozni se kell csak az egér gombját sípszóra nyomkodni,mert magától ugrik rá a célra a fegyver és sípszóra lősz.Mire jó ez?Hát legalább mellette tudod nézni a tv-t,kajálsz.
  • Gyuszopapa
    Na az azért van hogy a sok béna balfasznak ne vegyék el a kedvét a játéktól.Ezért beépitettek egy legális WH-t a játékba.Mert legalább igy sokkal több példányt birtak eladni belőlle.Mert Pistike elmeséli a barátainak hogy milyen jó és könnyű a játék,falon keresztül lehet látni az ellenfelek nevét.
  • Bala10
    ki is fogom, ne félj. de addig fikázom azokat a részeket amik nem tetszenek. :D

amúgymeg igen, csak remélhetjük, hogy kijön bf még pc-re. és jó is lesz. :P
  • Bala10
    nemtom, én kb 2x 3x is megpróbáltam a bf2-t és igyekeztem spotolni, mert ha van, akkor használom is. de nem jött be. nem tetszik, mert elveszítette a játék azt a kis élvezetét, hogy csak nagyából tudod merre van az ellen és kergetőztök a háztömb körül, vagy sikerül elbújnia és nem találod. én a 42vel kezdtem online pályafutásom, kipróbáltam időközben sok mást is(pl fh2) de ott is a spotolás eléggé illúzió romboló volt.

engem zavar és kész.

nem tudom ám, hogy mekkora a pálya, mert nem próbáltam konzolon(nem is akarom), azt meg főleg nem tudom, hogy ez pc-n változik é. remélek, míg meg nem jelenik, aztán majd elválik. :)
  • TDC Geronimo
    Mindegy próbáld majd ki és utána alkoss véleményt szerintem...ha még valaha jön PCre bf :D
  • Bala10
    nem is, mert azt mondták, hogy a 42 lesz az alapja. annyi más változat jön ratyi bf2es alapokra, minek ezt is belekeverni?! reméltem, hogy ez nem lesz olyan, hát akkor lehet ezentúl a bf nem lesz az én játékom.
  • TDC Geronimo
    Látod pont erről beszéltem. Te se tudsz elszakadni 42től, pedig ideje lenne, mert csalódni fogsz összes BFbe, ha továbbra is ugyanolyan gamet vársz.
  • MrYeti
    csak nem értem, hogy miért zavar. nekem nem rémlik, hogy bf2ben olyan gyakran spottolnának az emberek. azokon a pici pályákon meg nem tudom hova akarsz elbújni. alagutat tudtommal nem lehet ásni :)
  • Bala10
    a spotolással? játssz egy picit a bf42vel(újra) és rájössz, hogy tök felesleges. :) nem is az, hogy felesleges. teljesen más úgy játszani, hogy nem tudod hol az ellen. :D
  • MrYeti
    mi a baj vele?
  • Bala10
    "Újításokra, eredeti ötletekre mindig szükség van. Ez a kijelentés hatványozottan igaz a játékokra: aki nem képes valami újat felmutatni, az nem fog sokáig életben maradni a piacon. Egy ideig a DICE is a „szokványos” fejlesztők közé tartozott. A már kipróbált recepteken finomítottak, és azok alapján adták ki játékaikat. Ám a svéd fiúk is rájöhettek, hogy ezzel nehéz lesz valami nagyot alkotni, és összedugták a fejüket. Az eredmény pedig egy ötlet lett, amit később formába öntöttek, majd elnevezték Battlefield 1942-nek. Ez az ötlet pedig nagyon egyszerű: képzeljünk el egy olyan játékot, ami visszaadja az igazi csatatér élményét azzal, hogy a felhasználónak lehetőségében áll minden egyes járműbe beszállnia."

igények. kik igénylik pl a spotolást egy második világháborús játéknál?
  • Lunatic83
    reméljük a legjobbakat... a BC-hoz is free volt a cucc...
  • TDC Geronimo
    Hát volt ilyen jogi faszság szöveg még mikor megjelent, hogy ha bármiféle letölthető cucc lesz hozzá a jövőben, akkor az ingyenes lesz. "EA MAY PROVIDE CERTAIN INCREMENTAL CONTENT AND/OR UPDATES FOR NO ADDITIONAL CHARGE, IF AND WHEN AVAILABLE." Most ez nem tudom, hogy patchre vagy DLCre vonatkozik :D
  • Lunatic83
    nem is az a kérdés h jön, vagy nem, hanem h ha jön, akkor mennyire fog fájni... (~M$ pont)
    mert nehogy az legyen a vége, h a "komplett" játék drágább lesz mint egy "normális/teljes értékű" game....
    mert azért valljuk be az a 4+1 pálya, csak egy vicc...
  • TDC Geronimo
    ? -.-

Lesz valami meglepetés bejelentés most a héten gamescomon. Én egy 43as DLCre tippelek, BF3 még túl korai. Ha meg DLC lesz, jó eséllyel ki is jön még 2010 előtt.
  • Lunatic83
    "Megjelenés: idén nyár "

mi fog megjelenni az elkövetkező két hétben?
    csak nem egy DLC a 43hoz??? XDDD
  • Lunatic83
    sajnos, vagy szerencsére, de nincs....

BF:BC nincs is jobb amikor egy idióta kb. - 70 pontnál jár...
    elmenekülni/bújni előle ugye nem lehet, mert csapattárs, mindent lát...
    mit csinálhatsz? kilépsz? megvárod amíg megunja? megölöd(rontva a statisztikádat? bár néha rohadtul nem érdekel... múltkor 3-4 ember várta a helikoptert, miközben elég nagy harc folyt, és azért a 3-4 ember elég nagy hiány a harcmezőn, ezt meguntam, s leraktam közéjük egy c4-et... egyik se ment el onnan...sorry ... XD)? de akkor meg csak azért is rád száll, s csak rád fog vadászni...
    sajnos mostanában nem divat beépíteni egy szavazásos kick rendszert, x% szavazat után kikerül a játékból....stb...

ennek ellentéte a 43, ott tankkal megyek át a társam fejét, az se számít... :) azért szép lenne egy ff a 43ban, milyen "harcok" mennek már néha a 2 nyomorék repcsiért... lenne sérülés, csak abból állna a játék team1 xy1 -> team1 xy2 ....

ezek ellenére mind2 játékot imádom, még mindig, igaz néha alig látok az idegességtől... de ez az én hibám, az én bénaságom miatt van... akinek nem tetszik egyik játék se, az játsszon az énkicsipónimmal, vagy egyéb amőbáknak írt játékkal :)
  • TDC Geronimo
    Ezen már ezerszer végigmentünk. Évek során kerültek bele ezek a ficsőrök a BF részekbe és ezeket viszik is tovább a következőkbe. Ez van, ezt kell szeretni. Teljesen olyan úgyse lesz már egy BF se, mint a 42 volt vagy a vietnam vagy bármelyik más. Ezt el kell fogadni, változnak az idők és változnak az igények is. Kénytelenek elmenni ilyen irányba, főleg ilyen kiadóval a hátuk mögött. Jó ez így is, persze lehet fikázni, hogy ez meg az jajj de szar, meg mennyire casualbarát. Örültök majd neki, ha kijön végre PCre én csak ennyit mondok :p
  • Lunatic83
    ~kard, csavarkulcs, meg szurony...
  • Bala10
    de ha egyre jobban hasonlít a bf2-re, akkor miért a 42re mutogatnak?
  • Lunatic83
    és hogy jelölöd meg? max. késsel :P
  • TDC Geronimo
    Meg van jelölve, úgy mint bf2be.
  • JagFater
    Az hogy van, hogy 1:42 től látja az ellen nevét a falon át?
  • Landor
  • schrank
    " fórum / Játékosok fóruma >> /..."
    " fórum / Konzolosok fóruma >> / ..."
  • Zs0lt1
    már megjelent!
    fogalmazz pontosabban, vagy inkább kattints ide!
  • schrank
    azok a képek megtörtént eseményeken alapulnak ellentétben ezzel a játékkal ami sose fog megjelenni ...
  • Smithwarden
    Sokkal hasznosabb nekunk mint a te buzi kepkereseseid + linkeleseid.
  • TDC Geronimo
    Konzolon nincs. Legalábbis 43ba. Erre az volt a válaszuk, hogy 43 ugye fun miatt készült és ha egy szerencsétlen egyfolytában öli a csapattársait az ugye nem fun :p De ez a konzolos verzió. PCről majd köv héten lesz infó elvileg.
  • 0Fritz0
    lebuktam :)
  • Tuvok #2322
    na, mindig a TK-n jár az eszed .. :D
  • 0Fritz0
    Jut eszembe, ugye van friendly fire?
  • TDC Geronimo
    Igen, de néha a büntitopikra is