3199
Battlefield 1943 Pacific
  • TDC Geronimo
    :O

Remélem kapunk valami hivatalos dátumot a héten
  • Landor
    úúú és ott a DJ Hero reklámja XDD
  • uHs Gerzson
    "And BF1943 is coming for PC real soon, I can guarantee that because I heard it straight from the devs mouths, and it will not be the console version. It will be a PC game. Shoot me if I am wrong."

:)
  • TDC Geronimo
    Kicsit több, mint 1 hónap alatt túl az egymillión
  • TDC Geronimo
    BF ez is meg az is
  • Landor
    rossz topik te nyomi
  • 0Fritz0
    Persze hogy van, csupán körül kell nézni és nem agyatlanul rohangálni. :)
    BF2-ben is milliószor láttam, hogy simán elfutnak az ellenség mellet, ha valaki nem basz le melléjük egy gigantikus jelzőlámpát "itt az ellenség vaksikám!" felirattal és legalább 70-es betűmérettel. :)
  • MrYeti
    GamesCom a battlefieldről
  • TDC Geronimo
    mai BC2 trailer
  • TDC Geronimo
    konzolos nem fog
  • MrYeti
    és márc 5 is csak akkor, ha nem csúszik...
  • TDC Geronimo
    ja elég ütős volt a trailer. Messze van március 5e :s
  • MrYeti
    hát, ahogy nézem ma semmit sem tudunk meg a 1943 PC verzióról. de a bc2 videó fasza volt :)
  • Smithwarden
    Nem tudom ez a Natal...en keptelensegnek tartom hogy pontosan lehessen vele iranyitani a dolgokat.
    Egerhez hasonlo dolgot kitalalni nem lesz egyszeru amivel gyorsan es PONTOSAN lehet celozni, pl ugye fejre.
    Regota nezem a hardver probalkozasokat ilyen temaban de meg csak meg sem tudtak kozeliteni az aranylag regen kitalalt egeret.

Talan gamepad jobb oldalara rakott kis erintokepernyo amit mondjuk huvelykujjal kezelsz, nem kellene asztal hozza ugye es hasonlo lenne mint az eger, de lehet ez is szar megoldas, mint ahogy a tobbi.
  • Gyuszopapa
    Ja én meg majd egész napos gálya után ugrálva játszom a tv elött mint egy majom.
  • Gyuszopapa
    Na most játszani akarunk vagy aludni mert hát az a kényelmes.Nekem a kényelem azt jelenti hogy hátradölök becsukom a szemem és pihenek csukott szemmel,de hát igy nem tudok játszani mert nem látom a játékot.A végén oda lyukadunk ki hogy megint a gép fog helyettem játszani csak beírom neki hogy ki vagyok és egyébb tulajdonságaimat és ő lejátsza helyettem a gémet.Ez a kényelmes.Olyan ez mikor a pénzes banda veszi a fullos WOW accountokat pénzért mert nincs kedvük és idejük 0-ról kezdeni,meg lusták is.Akkor hol van megint a játékélmény?
  • TDC Geronimo
    Jövőre jön ez a natal és valószínűleg az új konzolgenerációnál már irányító se lesz 2012 környékére... Addig ez bőven megfelelő :p

Meg aztán ne hidd, hogy annyian tolják egérrel meg billel. Aki konzolt vesz nem azért veszi, hanem pont a kényelem miatt.
  • Lunatic83
    kicsit ez olyan amikor régen még a Quake-nél és társainál "bejött" az egér... aki még csak bill.-vel nyomta, alapból halálra volt ítélve....
  • Smithwarden
    Eger utan FPShez a gamepad az kb olyan mintha a kor alaku kerek utan visszaternenk a negyzet alakuhoz...
    Adjak ki szep kis osszeget es vegyek draga, uj "fejlett" jatekgepet aminel gagyibbra van megcsinalni az iranyitas mint a 10 eves gepemnel amit reg a kukaba dobtam.
    Amit irsz lehet igy van eddig oke, csakhogy a teny: mar VAN jol mukodo eger/bill kombo es hasznaljak is.
    Ezzel azt akarom mondani hogy hiaba tolsz valamit normalisan "fairul" paddal mint a legtobben es padot hasznalsz FPShez is, egyre tobbszor jon valaki egerrel es szanaszet lovi a fejed.
    Azert akarmennyire nem veszed komolyan a jatekot, ez total idegesito dolog.

Regen ugye nem volt semmi gond a gamepaddal konzoloknal, de mostmar a konzolok atvettek a PCrol az FPSeket, sot mostmar arra irjak foleg es vagy csusznak a PCsel vagy ki sem adjak!
    Akkor oldjak meg valahogy a dologot.
    Adjanak alap eger csatlakozast es FPSeknel odaulok az asztalhoz vagy csinaljanak egy uj, normalis kontrollert FPSekhez.
  • Gyuszopapa
    Ja hát ingyen kellene de pénzt nem adok érte.
  • Gyuszopapa
    A spottolás nem faszság.Hanem ugyanazt a funkciót tölti be mint amikor beszélgetsz TS-en a többiekkel és közlöd velük hogy egy hk és egy heli huzza a zászlót.Most képzeld el hogy játszom egy külföldi szerveren,hogy a faszba mondom el a spanyol anyanyelvű squad társamnak hogy a zászlónál mire számitson.Valami más ötleted van erre mint a spottolás?
  • MrYeti
    My Little Pony
    viccet félretéve szerintem mindenki örülne, ha ott virítana egy konzol a TV mellett. én legalábbis nem adnám vissza :)
  • Gyuszopapa
    Miért?Mondj olyan játékot amiért vennem kellene.
  • Gyuszopapa
    Lesz majd meglepetés egy ilyen a seggükbe a pc-seknek.
  • TDC Geronimo
    ".Azért se fogok konzolt venni pedig volna rá pénzem." Ezzel az a baj, hogy hosszútávon csak magaddal baszol ki :D
  • Gyuszopapa
    Mit gondoltok mennyi pénzt tett le a EA és a DICE asztalára a mikrofos és a sonyi hogy egyelőre csak konzolon legyen ez a gém.Azzal az indokkal huzzák hogy még nincs kész pc-re holott ps3-ra a legnehezebb késziteni játékot.Szerintem nem is fog megjelenni mert levan zsírozva az egész.Érdekes hogy mostanába egyre több játék jön ki úgy hogy évekik hitegetik a pc-seket aztán meg csak konzolon jelenik meg.Azért se fogok konzolt venni pedig volna rá pénzem.
  • MrYeti
    bc2 videó 100%, a PC meglepetés meg az lesz, hogy nincs meglepetés
  • TDC Geronimo
    új nyálcsorgatós bc2 trailer biztos, hogy lesz
  • TDC Geronimo
    Ja láttam, remélem itt lesz szó már PCs bfről meg a meglepiről -.-
  • TDC Geronimo
    sigh... konzolon maradjon csak a kontroller. Pcre ott az egér meg a bill. Konzol sok szempontból kényelmesebb, mint a PC és a kontroller is ezek közé tartozik. Az egy dolog, hogy nem annyira alkalmas HC fpsekhez, de talán nem is kell hogy az legyen. Sokszor nekem kényelmesebb ágyból fekve játszani egy kontrollerrel a kezembe, mint egér/bill felett görnyedni. Ne akarjatok konzolokhoz egeret meg billt. Simán meg tudnák csinálni, de onnantól kezdve elveszítené a konzolos fílinget. Akinek nem tetszik az nem vesz azt kész, de ebbe a Pc vs konzol vitába kár megint belemenni. Konzol már nagyobb üzlet sokkal, mint a PC ezt láthatja mindenki. Megszoksz vagy megszöksz.
  • MrYeti
    ha valaki élőben akarja nézni a megnyitót
  • Landor
    mondtam hogy árkád szar :D
  • 0Fritz0
    A csalás nem az egér, hanem a kontroller alkalmatlansága miatt gyárilag a játékokba hegesztett aimbot. Na az aztán nagyipari csít.
    Ezzel pont az értelmét veszti el a dolog.

45K... na ennyit a híres támogatottságról.
    Meddig tartana (és milyen null pénzekbe) a gyártóknak beépíteni a konzolokba a milliárdnyi PC alaplapján évtizedek óta rohadó portokat és a hozzájuk tartozó drivereket?
  • Smithwarden
    Egyre erosebben rugdossak az embereket a konzolok fele...

De akkor legalabb egy kurva egeret adnanak alapbol az FPS-ekhez es akkor sok pc-s nem gondolkozna sokat a vasarlason.
    Kicsit korbeneztem a temaban, mar van "komolyabb" atalakito ami laggmentesen es teljesen normalisan kezeli az egeret, csak persze kurvadraga, 45ezer forint kb (xim360).
    Vannak "olcsobbak" kb 15-25ezer forintert, de azok laggosak, nincs olyan hardveros rasegites mint a dragabbnal.
    De ezek mellett a forumokat olvasgatva azt latom, hogy a legtobb xboxos utalja az egeres jatekosokat ami vegulis valahol ertheto mert bar hivatalosan nem cheat az eger, de vegulis megis kicsit hardveros "csalas" a tobbiekkel szemben...
    Szoval nevetseges kb most az egesz.

2-3 eve varok mar valami uj BF-et (vagy valami normalisabb katoni multis FPS-t amiben jo a fizika, rombolhatosag) es itt folyamatosan szarakodnak a kiadasokkal.
  • Lunatic83
    "....az eredeti tervek szerint egyszerre jelent volna meg mindhárom támogatott platformra, a sors (és az üzleti megfontolások) azonban úgy hozta, hogy a PC-s változat bemutatóját egészen szeptemberig tolták el. Most azonban a német GameStar értesülései alapján, a premier időpontja még távolabbra került tőlünk. Az sem kizárható, hogy csak jövőre kerül rá sor.

Az Electronic Arts reagált a német magazin szerkesztőségének megkeresésére, s azt megerősítette, hogy a Battlefield 1943 valóban nem fog szeptemberben asztali rendszereken háborút kirobbantani, ellenben új időponttal már nem szolgálhattak....."
  • 0Fritz0
    A spot-olás faszság és kész. :)
  • TDC Geronimo
    Én is elsírtam a bánatomat nem egyszer ezek miatt, de rájöttem, hogy teljesen felesleges magam idegesíteni vele és megpróbálom úgy élvezni, amilyen formába elém rakják, mivel semmit se tehetek ellene. 43nál megpróbáltam és élvezem is :)
  • Gyuszopapa
    Köszi
  • Bala10
    értjük
  • Gyuszopapa
    Nem mindenki játszik azért hogy húúú 20-at öltem 2-szer haltam.Én azért az élményért jászom ami akkor ér amikor nállam sokkal jobb játékosokat freggelek le,ne a játék jelölje ki nekem a nevét hanem a saját skillem segítségével sikerüljön.