100
A mentalista ( RTL Klub, 1. évad, hétköznap 19:00)
-
#60 bannert át kéne írni, keddre :D -
#59 -
#58 Csönd van pedig ez a sorozat is nagy kedvenc. :) -
#57 ja:D -
#56 végre megint lesz értelme a hétnek és mindig a keddet várom majd:D -
ldavid #55 nem olyan nagy szám szvsz eddig a 2. évad, talán az 5. rész tetszett eddig, a legjobban (bár még a csütörtökit nem néztem meg) -
Dean Winchester #54 kössz.
mrt én az uj évadot elkezdtem nézni feliratosan de vhogy ráuntam..
szal én örülök az rtlnek h adják és akkor én is nézni fogom szépen :) -
#53 RTL Klub -
#52 február 2. 21:20 -
Dean Winchester #51 pontosabban? -
#50 hell yeah -
#49 na már majdnem csak egy hét... -
#48 így van -
Dean Winchester #47 de ezaz amerikai verzió ...
akkor hozzánk jó pár hónappal később jut el nem? -
#46 Next episode: 2x01 -- Redemption (Sep/24/2009) -
#45 nem bírok addig várni -
Dean Winchester #44 amerikában szeptemberben?! magyaron meg talán pár hónapra rá,gondolom én! -
#43 és mikor fog kijönni? -
Dean Winchester #42 lesz második évad ,várható volt :D -
#41 óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
és lesz több évad belőle vagy hagyták igy függőben a dolgot, és megvárják h mekkkora sikert arat ezaz éva? Mert nálam 10/10 :D -
#40 Nem derült ki és nem kapta el, maradt minden a régiben. -
#39 na most akkor a sorozat végén kideülrt h ki aza red john vagy még mindig nem kapta el? -
Dean Winchester #38 na utánajártam ,van az eredetiben is red szócska :D
de a multkori részben a legnagyobb megdöbbenésemre nem vörös cimevolt :D
Pilot
Red Hair and Silver Tape
Red Tide
Ladies in Red
Redwood
The Thin Red Line
Red Brick and Ivy
Red Handed
Flame Red
Red Brick and Ivy
Red John's Friends
Red Rum
---
Paint It Red
Crimson Casanova
Scarlett Fever
Bloodshot
Carnelian Inc.
Russet Potatoes
A Dozen Red Roses
---
Red Sauce
Miss Red
---
Blood Brothers
Red John's Footsteps -
#37 red john vagy ki a rák miatt...amúgy az eredeti címekben azt hiszem nincs is semmi vörös,minden cím átlagos azt hiszem,ez a vörös csak az rtl mániája :D már várom a mai részt -
Dean Winchester #36 hát most pótlom az elmaradást :D
kicsit unalmasnak és idegesítőnek találom azt ,hogy minden résznek a címében benne van a vörös szó :S
Esetleg ezzel szeretnék egyedivé csinálni a sorozatot,hogy minden egyes résznek a vörös xxx címet adnak ? -
#35 azt nem vágtam,hogy kamu hipnózist alkalmaz,de amúgy túl egyszerűnek tűnt... :D -
Dean Winchester #34 ja és gondoltad hogy kamu hipnozist alkalmaz?
nekem ez olyan colombo remake,na nem egészen de egy kicsit az!De nembaj mert ettől szeressük a sorozatot:P -
#33 én már ott képben voltam mikor mindig négyen voltak,meg hát szándékosan ellentmondtak egymásnak mindig,stb szvsz nagyon átlátszó volt...:D tudtam hogy mind a négyen bennevannak,de hogy tényleg hárman nyomták volna le...na ezt nem gondoltam volna,de szerintem elég amatőr lett,hogy ezért halt meg az őr meg ezért halt meg a csaj is. láttátok hogy halt meg a biztonsági őr? csak benyomott neki egyet azt paff,ennyi volt? :D haggyukmár :D:D:D de azért a kamuhipnózis szép volt (Y) :D -
Dean Winchester #32 jaj azon behaltam :D
am ja én is sejtettem hogy ők lehetnek,de azt nem gondotam hogy egyszerre mind a 4en :D
jó rész volt,nekem bejön a sorozat nagyon is! -
#31 na,ma néztem meg a hétfői részt,nekem ez is tetszett,persze már az elejétől lehetett sejteni hogy ők voltak...
a csávó milyen homokvárat épített már...:D -
Dean Winchester #30 hát ja,én is néztem és tetszik a sorozat!
NA EZ az asori amit netről nem szednék le mivel sok benne a szöveg és ennél nagyon sokat kellene olvasni.Sztem ez tipikus kötelező szinkronnal nézni filmsorozat,emelett gondolkodos is szal nekem tetszik.
ja igen és jó mert nem egybefüggő sorozat mint sok társa!Colombo feelingem támadt :D
egy szó mint 100 fasza sorozat!!!444444
takarékosság szempontjából a topic hülyeség mert még amcsiban is most megy az első évad szal hölyeség,de mind1 hajrá!érjük be mi magyarok az amcsi topicot :P -
Lateralus #29 Különálló ügyek, részenként. Szóval önállóan is nézhetők. Van egy átívelő szál, amit viszont nem nagyon erőltetnek az első 10 részben (amíg néztem).
Jó sorozat, de nekem 10 rész után valahogy érdektelenné vált. -
#28 A részek összefüggőek(mint pl. a Hősök) vagy különállóak ? -
#27 Megnéztem én is délután az első részt (NCIS-t azért nem cserélek be akármire :)) Nekem tetszett, bár ez a bele a közepébe annyira nem jött be. Meg valahogy az ügyet olyan szemvillanás alatt megoldotta, nem vártam helyszínelők szintű nyomozást (az annyira amúgy sem jön be, hogy 5 percig szöszölnek valami hajszállal, aztán rájönnek, hogy nem ér semmit) de olyan lightos Numb3rs-es, vagy valami kis nyomozás imitálás nem ártott volna. Tehát mindent összevetve első résznek kicsit harmatos volt, de azt hiszem nézni fogom, mert összességében jól szórakoztam rajta. -
#26 jó,akinek nem tetszik nem muszáj nézni,senki nem kényszeríti rá őket :D -
TomDantes #25 Épp ezért gyenge szerintem...nagydolog még egy remek megfigyelőképességű nyomozó...hű de érdekes... lenne ha nem lenne sok ilyen
Inkább tényleg egy igazi látnokos sorozatot csináltak volna, az érdekesebb lenne.
De az hogy jön a Főszereplő-nyomozó aki mindent észre vesz, viszont rajta kívül mindenki ostoba és semmire nem jön rá,szerintem ez már nagyon unalmas. -
#24 Jó kis sorozat, bár semmi újdonság nincs benne. Amolyan modern Sherlock Holmes. Tökéletes megfigyelőképesség, meg egy régen hajszolt sorozatgyilkos, aki végigkíséri a karrierjét.Egyetlen érdekes probléma a bűnesetek megoldásán kívül amivel foglalkozik a sorozat, az a szellemvilág kérdése. -
#23 Abszolút nem poén orientált. Ellenben van benne pár humoros elszólás. A főszereplő nagyon el van találva, ő viszi a hátán a sorozatot. -
#22 Nézzetek egy-két részt a New Amsterdamból. (Nincs itt még topcija.) Sajnos hamar véget ért, de ami készült belőle, azt pl. nagyon eltalálták. -
#21 Szar.