A mentalista (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
akkor hozzánk jó pár hónappal késõbb jut el nem?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
és lesz több évad belõle vagy hagyták igy függõben a dolgot, és megvárják h mekkkora sikert arat ezaz éva? Mert nálam 10/10 :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de a multkori részben a legnagyobb megdöbbenésemre nem vörös cimevolt :D
Pilot
Red Hair and Silver Tape
Red Tide
Ladies in Red
Redwood
The Thin Red Line
Red Brick and Ivy
Red Handed
Flame Red
Red Brick and Ivy
Red John's Friends
Red Rum
---
Paint It Red
Crimson Casanova
Scarlett Fever
Bloodshot
Carnelian Inc.
Russet Potatoes
A Dozen Red Roses
---
Red Sauce
Miss Red
---
Blood Brothers
Red John's Footsteps
ReaL MaDRid x siempre
kicsit unalmasnak és idegesítõnek találom azt ,hogy minden résznek a címében benne van a vörös szó :S
Esetleg ezzel szeretnék egyedivé csinálni a sorozatot,hogy minden egyes résznek a vörös xxx címet adnak ?
ReaL MaDRid x siempre
nekem ez olyan colombo remake,na nem egészen de egy kicsit az!De nembaj mert ettõl szeressük a sorozatot:P
ReaL MaDRid x siempre
am ja én is sejtettem hogy õk lehetnek,de azt nem gondotam hogy egyszerre mind a 4en :D
jó rész volt,nekem bejön a sorozat nagyon is!
a csávó milyen homokvárat épített már...:D
ReaL MaDRid x siempre
NA EZ az asori amit netrõl nem szednék le mivel sok benne a szöveg és ennél nagyon sokat kellene olvasni.Sztem ez tipikus kötelezõ szinkronnal nézni filmsorozat,emelett gondolkodos is szal nekem tetszik.
ja igen és jó mert nem egybefüggõ sorozat mint sok társa!Colombo feelingem támadt :D
egy szó mint 100 fasza sorozat!!!444444
takarékosság szempontjából a topic hülyeség mert még amcsiban is most megy az elsõ évad szal hölyeség,de mind1 hajrá!érjük be mi magyarok az amcsi topicot :P
Jó sorozat, de nekem 10 rész után valahogy érdektelenné vált.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ReaL MaDRid x siempre
Inkább tényleg egy igazi látnokos sorozatot csináltak volna, az érdekesebb lenne.
De az hogy jön a Fõszereplõ-nyomozó aki mindent észre vesz, viszont rajta kívül mindenki ostoba és semmire nem jön rá,szerintem ez már nagyon unalmas.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
[merlinw.org]
A medve nem játék.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mint valaki irta elõttem a karakterek teljesen jellemtelenek, és ami még nagyon zavaró hogy 1-2 dolgot teljesen átvettek a Monk-ból(Pl. Az a jellemzõ kézmozdulat amikor körülnéz a helyszínen). Szóval gondolom megpróbálnak a monkra hasonlítani de sajnos ez nem sikerült. Aki ilyesmi sorozatot akar nézni az nézze meg a Monk-ot mert annál nincs és valószínûleg nem is lesz jobb sorozat. Még a poénok nélkül is jóval jobb lenne mint a mentalista az érdekes ügyek miatt.
Nem értem. Elsõ részt vmi sokkal ütösebbre kellett volna csinálni, hogy továbbra is nézze akit megfog.
Majdnem elaludtam rajta még így is, hogy nem volt benne reklám.
Yo, Bitch!
Én pl kifejezetten örülök, hogy megnyitotta :)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ReaL MaDRid x siempre
amit meg te is mondtál: ha beéred a sorozatot,onnantól megint kell várni egy hetet...viszont akkor meg feliratra is kell mindig várni,így meg csak leülök és hétfõ esti pihenésként megnézem az aktuális mentalista részt :) erre simán jó.ha meg angolul nézem,akkor vagy arra koncentrálok nagyon,hogy mit mond,vagy olvasom a feliratot,az meg már nem igazán pihenés :)
meg így tv-ben feelingesebb,nem kell töltögetni,stb,meg legalább van mirõl beszélni másokkal,pl osztálytársak nem szednek semmilyen sorit,tv-ben nézik,van mirõl beszélni :D bár így is van mirõl...:D meg addig sem kell töltögetni,tudom másra használni a sávszélt :)
ReaL MaDRid x siempre
Kár, hogy nem tudtam, de biztos bepótolom. És mit szóltok hozzá? Megéri a reklámot?
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Yo, Bitch!
Na meg véleményként: Ez gáz sorozat, de kinek mi. Én utálom az ilyen jellemtelen karaktereket meg színészeket.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ReaL MaDRid x siempre
Yo, Bitch!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az elsõ rész tetszett,frankó hogy így tud mindent a csávó,nézni fogom (Y)
ReaL MaDRid x siempre