100
A mentalista ( RTL Klub, 1. évad, hétköznap 19:00)
-
S8DJ #100 Sziasztok. A drága RTL miért nem vetíti le az utolsó 5 részt az évadból? -
#99 2012-Sep-30 The Mentalist 05x01 The Crimson Ticket
Unknown The Mentalist 05x02 Devil's Cherry
Unknown The Mentalist 05x03 Not One Red Cent
Unknown The Mentalist 05x04 Blood Feud -
Inquisitor #98 A mai epizódban a nyomozót aki annyira szeretet volna infót a Red John-hoz vezető utolsó nyomról, a zsaru gyilkos fasziról teljesen véletlenül hívják Lerouge-nak? :D -
Dean Winchester #97 üdv.
hányadik résznél jár az rtl klub?? mert ezt csak szinkronosan nézem , eredeti hanggal tök gáz :D
-
#96 most kezdtem el a harmadik évadot, és már a 4. :l -
#95 azt hittem már vége van :O -
#94 o.0 -
#93 2011-Sep-22 The Mentalist 04x01 Season 4, Episode 1 -
Dean Winchester #92 én is azt várom -
#91 3. évadot mikor szinkronizálják már le? :o
-
#90 húú érdekes volt az utolsó rész :) -
Grenzjager #89 Mentalista után könnyű rákattani a Dr.Csont-ra :))) -
#88 ÁÁÁ már majdnem megnéztem a 2. évad összes részét :) Már csak 2 rész van hátra de nem merem megnézni mert akkor mit nézek? :)) A 3.-al lesz valami? Lesz magyarul? Tud róla valaki valamit? Hátha van itt egy bennfentes :) -
Dean Winchester #87 első évad egyébként meg az rtl klubbon minden hétköznap 19.00kor! -
Grenzjager #86 első két évad online nézhető -
morcosharcos1 #85 az egyik kedvenc sorozatom, a kedvenc színésszemmel együtt(Simon Baker) hihetetlenül jól ki van találva ez a sorozat...mondjuk az a baj hogy mostanság nem nagyon tudom megnézni mert mindig dolgozok és így ritkán szoktam csak látni...amúgy nem tudja valaki hogy hol tudom megvenni dvd-n a sorozatot?? vagy letölteni vagy valami...csak mert akkor azzal ellennék amikor hazaérek a meloból és még nem vagyok álmos...amúgy annak a rendőrcsajnak mi a rendes neve?(a valós életben) csak mert az meg eléggé jó kis csaj... :) szóval mindenkinek nagyon tudom ajánlani a mentapistát :) meg még egy annyi hogy ez a sorozat csak az RTL-en megy?? nincs máshol is ahol délelött van vagy éjjfél után? Előre is köszönöm a válaszokat :) -
ldavid #84 hát idén elég sok hét volt a kettő közt (2009. szeptember 24. - 2010. február 2.), persze kezdhetik hamarabb is a következőt, de esélyesebb, a Castle második évada, ha jó a nézettség
-
Dean Winchester #83 pár hétre rá,mint idén :P
-
#82 és mikorra szinkronizálják le? :-l -
ldavid #81 a CBS-en igen -
#80 remélem, szeptemberre már adják a kövi évadot :o -
Dean Winchester #79 igen.
22.résznél na mondom sok rész óta semmi Red John, mivan ezek elfelejtették? 23.részben meg megkaptuk,hát ledöbbentem, meglepődtem picit fasza vége lett.
én azt hiányoltam,hogy volt mikor RJ több részen keresztül is jelen volt aztán vagy 8 részben semmi! akkor csinálták volna ugy h 2 rész ilyen natur majd 1 rész RJ,de ne igy hogy hosszú időt kihagynak :(
ááh...nembaj várom a köv. évadot :D -
#78 vége az évadnak? :S -
Dean Winchester #77 felirattal néztem és nekem kurva uncsivá vált :D első évadot szinkronnal néztem persze.
-
#76 ez az a sorozat ami nagyon idegesített magyar szinkronnal, elveszett a játék amit a karakterek hozzáadnak angolul és magyarul nem jön át szinkronosan. -
Dean Winchester #75 úgy már más :D
én is megpróbáltam de Jane hangja jobban bejött szinkronnal így inkább megvártam ! -
#74 de én megnéztem feliratosban :-) -
Dean Winchester #73 ?
mivel a 2. évad 23 részes és most volt asszem a 19.rész így nehezen képzelhető el h vége :D -
#72 vége??? :OO -
#71 Na hát vége
várom a 3ik évadot (Y) -
Dean Winchester #70 ja fasza volt :D am hiányolom,hogy most alig van szó red john-ról! az első évadban meg szinte minden részre jutott belőle... -
Dean Winchester #69 12.résznél járok , most szedem a 13at szóval még nem tartok ott :D -
#68 Azért a mostani sem volt rossz. :)
A sportkocsikkal eljátszadozott... :))) -
Dean Winchester #67 7.rész sztem állati volt :D
jane és bosco együtt :D
vége meg elég megható volt mikor bosco átadta a red john ügy aktáit patricknek :) -
#66 Hát ez a sorozat... :)
A mai valami hatalmas rész volt.
-
ldavid #65 nem, évad közben szerintem nem szokás belekezdeni a következőbe -
#64 A 3 évad már forog amúgy? -
Dean Winchester #63 am vártam,hogy jöjjön szinkronnal azt most nézem h le is maradtam :D
szóval lassan lehet nekilátni a sorozatnak,asszem a 4.részt nem láttam :) -
#62 -
Dean Winchester #61 írtam a modiknak...