Ritkábban cseréljük a készüléket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg most vettem hosszas vágyakozás 😊 után egy n95-öst, kétéves technika, de ennyire futja csak 😞
De tényleg jó, hogy van benne minden. Amennyit én zenét hallgatok, arra bõven jó az mp3. A gps is hasznos lehet, megyek geocachingelni 😊 határidõnaplót (papír) meg csak a buzik használnak. Egy zsebben elfér minden, ami kell.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
én elõször azért cserélgettem sûrûn, mert valamelyik ismerõsöm mindig nekem adta a kimustrált ezeréves téglafonját. aztán vettem egy siemens sf62-t, ami semmire se volt használható, ráadásul egy év se kellett hozzá, hogy meghaljon a kijelzõje. így beszereztem egy 3330-at, ami egész addig bírta, míg el nem ejtettem (pedig akinek volt 33xx vagy 34xx a birtokában tudhatja, hogy ezek sokat kibírnak). ezután jött egy sgh-e250 anyámtól, majd egy k800i tesómtól. tavaly nyár óta pedig egy pda-telefont (qtek s200) nyúzok. régi darab lévén még nem a legkiforrottabb és hw-sw fronton sem a legtökéletesebb és legújabb, de teljesen testreszabható.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Egy utazásra lehet hogy vinnék magammal mobilt, PNA-t, hordozható média- (DVD) lejátszót, netbookot, e-book olvasót, zsebkonzolt, satöbbit. De egyrészt nem utazom annyit messzire hogy megérje mindezeket megvenni, másrészt arra hogy elfoglaljam valamivel magam egy 1-másfél órás vonatozás során, arra bõven jó egy jobb PDA is. És nincs nálam 8 eszköz 8 töltõvel, mégis tudok filmet nézni, játszani, emailezni, MSN-ezni, olvasni, zenét- és (net)rádiót hallgatni, illetve útbaigazítást kérni ha eltévednék 😊 És egy használtan 50.000 Ft-ért vett HTC Universalom van, ami a zsebemben elfér, mégis van teljes billentyûzet és VGA érintõkijelzõ.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Ha nyaralni megyek nyilvan viszek magammal rendes fenykepezot, de egyebkent varatlan dolgok megorokitesere boven jo a telo es sokszor orulok, hogy van mivel fenykepezni, megha kicsit ratyi minosegben is. GPS arra, hogy varosban kavarogjak nyaralaskor, szinten jo. Botfulem van, MP3 minosegben nem latok kulonbseget😄
Szentem baromi jo, hogy ott van a zsebedben a telo, amivel par kattintassal latod milyen ido van, legujabb hirek, e-mail, net, GPS, fenykepeket videokat tudsz csinalni/mutogatni, latod a teendoidet, stb. Teny, hogy az akksik tenyleg szarok, de azert szep lassan fejlodnek. Csak itt is a programozok trehanysaga, hogy szarul optimalizaljak a telot, aztan 5x annyi aramot vesz fel, mint kene. De 1-2 szoftverfrissites es maris hasznalhatobb😊
A másik: én nekem van a környezetemben divatmobilosok, természetesen pénzt ritkán van rajtuk, arra már nem futja. Szánalom :S
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A privát meg egy k700i, azzal is csak telefonálok meg sms-ezek. 😊
Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!
Én mellesleg mindig úgy gondoltam, hogy a nagytudású mobilokat a gyártók erõltetik a felhasználókra: tegye fel a kezét, aki az elsõ telefonja megvásárlásakor gondolt rá, hogy "de jó lenne, ha lenne benne fényképezõgép". Frászt. Van fényképezõgépem, van kézi GPS-em, van mp3-lejátszóm és van telefonom (nokia 1200). Külön külön, és mindegyik összehasonlíthatatlanul jobb, mint amit egy integrált cucc tud. Az aksiról nem is beszélve: tényleg vicc, hogy manapság egy tesztben le merik írni, hogy "normál használat mellett két napig bírja, ez jónak mondható". A telefonom két hétig(!) bírja, a gps-em 30 órát, az mp3 lejátszóm 15 órát, a fényképezõgépem 3-400 képig. Majd ha minõségben és akksi-élettartamban hozza ezeket egy mobil, és az ára is annyi lesz, mint a fentieknek együttvéve (kb 80ezer), akkor elgondolkodom, hogy kell-e nekem egybe-ketyere, de addig köszönöm, jól elvagyok nélküle.
ebbol is latszik h mennyit ernek ezek az informaciok.. LOL
A 8megapixeles mobiltelo 1 kalap szar, rendes akksit bezzeg senki sem fejleszt, v olyat ami telleg jobba teszi az eletet.. csak a marketingfos.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Starcraft + Diablo III - esemve
Nekem am PDF olvasásra meg szövegszerkesztésre kéne vmi kütyü, az ilyeneket, mint az mp3 lejátszó, gps vevõ, kamera, játékok valszeg sose fogom kihasználni, mert nem tetszenek.
LZ forever
Amúgy szerintem kb 2 éven belül az általam felvázolt tudást meg fogom kapni 60k alatt.
Amúgy nem arról van szó, hogy nem kell jobb, hanem arról, hogy ha már egy csomó pénzt kifizetek akkor ne egy kicsit jobb telót kapjak h több megapixel+kicsivel nagyobb kijelzõ hanem lényeges újításokat: optikai zoom, gps, stb...
\"The voices are back... Excellent.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Te jó ég? Ki az a hülye aki ilyen gyakran cserélgeti a telefonját, egyáltalán minek? Ennyire gyorsan nem fejlõdik a telekommunikáció...
Az én telóm már 3 éves és marad is egy ideig pedig eléggé techbuzi vagyok, de egyszerûen a k750i-mhez képest nem látom a fejlõdést amiért cserélnem kellene. A több megapixel nem ér semmit amíg nincs normális optika, a telefonon netezés nem érdekel mert lassú körülményes és drága jelenleg, egyedül a GPS mozgat meg de az is a windowsos készülékektõl eltekintve használhatatlan mert nincs hozzá normális program.
Majd cserélek, ha lesz normális optikás, optikai zoomos, xenon vakus használható gps-es érintõkijelzõs divxet x264et akadás nélkül lejátszó telefon max 60ért.