204
A híres kémnő kalandjátéka
-
#84 Nem kellene végigjátszás? Mert olvasgatom, de nem tudom, hogy a Zolinger gyárban vagy és ott kell a kódot megfejteni?
Minden esetre belinkelem a végigjátszást:)
Végigjátszás -
IXEMGabeo #83 ez hihetetlen most ennél Ladoux jeljódfejtő rendszerénél akadtam el, pedig megjártam már Madridot meg minden megvan Zollinger kódjához, de mégse megy ez a minigame...hiába forgatom a jeleket nem tudom kirakni az üzenetet:( -
#82 Még nem tudja, hogy taliznánk:D Sajnos elég féltékeny a férjem, és az nem jelent semmit, hogy Ő ismeri.:D Tuti ki lesz akadva.:D -
IXEMGabeo #81 hopsz, szóval ismeri a férjed is...akkor aztán könnyebb a helyzet, mert elvileg megbízik mindkettőtökben a férjed -
IXEMGabeo #80 hmm szóval te titokban találkozgatsz fiatal srácokkal ejnye-bejnye:D:Dviccen kívűl jó közvetlen lehetsz akkor...sztem, mindig az a legjobb amúgy, ha őszinte vagy annyit mondasz a férjednek, hogy egy nagyon kedves barátoddal találkozol, akivel dumálgatsz. Próbáld meg úgy mintha természetes lenne nem félve...tudom a másiknak nyílván nem esik jól, de csak beszélgetnél az illetővel és utána azt mondanád rögtön mennél is haza -
#79 De bajban vagyok, mert egy másik fórumon talit szerveztünk, de csak ketten leszünk, a srác aki jön, vidékről jönne Pestre, és írta privibe, hogy hova akar menni, moziba, Margit szigetre Mekibe. Én csak azt hittem beülünk valahova azt annyi.:D Ismerjük egymást személyesen a férjem is ismeri, de mégis mit fog szólni ehhez:D
Ja, hogy nem enged a menedzser, volt olyan nálam is már tiszta ideg voltam.:) -
IXEMGabeo #78 nem nem elkezdődött az OKJ, pénteken van szabadnapom illetve hétvégén, de a heteken is du mindig fel tudok nézni, ha nincs programom...
miért lennél bajban?
#76: nem az a bajom, nem enged táncolni menni a menedzserem, mert nincs elég inspiráció és ugyebár azt meg nagyítóval lehet keresni, de nem találtam olyan személyt akitől lemásolhattam volna a mozdulatot...eddig 2 táncos küldetés volt, most megint ezt a Von Kallénak vagy kinek kell táncolni, mert különben nem tudom a Zollinger kódját addig lehallgatni a rendőrségen itt tartok -
#77 Sehogy, rákerestem gogoléba, és kicsibe volt, én meg felnagyítottam:D
Hiányoztál ám, azt hittem itt hagytál most már.
Olyan bajban vagyok, hogy nem tudom mi lesz belőle:D -
#76 Hát én valahogy eltaláltam, mert sikerült, akkor táncikálhatsz egy darabig:D -
IXEMGabeo #75 jaja nagyon belejöttél ebbe:D hogy csináltad ezt? -
IXEMGabeo #74 igen képzeld a könyveken szereplő kezdőbetűkből a DAIMLER-t kirakva megnyít a széf:D mocsokság volt, ezt az ember honnan tudná leírás nélkül? Black mirrorban marha jól megoldották az ilyen széfes kombinációkat, ott gondolkozva ki tudtam találni illetve mindig megtaláltam hozzá a kodót papíron, vagy fényen átvilágítva (gondolok itt Robert szobájára [1. rész], illetve Darren főnökének a széfjére [2. rész])
amúgy megint elakadtam most kellene egy tánc a Von Kallénak, csak nem találom a táncmozdulatot, amivel a Gabriel menedzserem továbbengedne a színpadra...sehol se találok és a leírásban sem írták... -
#73 Gabesz hol vagy már?:D Nagyon fajin lett a bannerem -
#72 Igen arra gondoltam
Sikerült tovább jutnod?
Ide is kéne egy banner:) -
IXEMGabeo #71 kapott biztos egy jó ajánlatot:), kaptál akkor egy másik Gabeszt:D -
#70 Volt itt a fórumon egy srác, olyan jól beszélgettünk egész sokáig és ő is Gabesz volt, csak kiment Angliába dolgozni, és nem netezett onnan. -
#69 Az adatlapodon láttam, hogy meddig voltál:D
Annyira sajnálom, hogy nem tudok segíteni, talán 2-3 éve játszottam vele és teljesen nem jön be a kép, hogy mit és hogyan kell csinálni.:( De biztos rájössz, ügyes vagy.:) -
IXEMGabeo #68 ja barátoknak Gábor, vagy Gabesz:)
ki volt fent éjjel 3-ig?:D tegnap eljutottam a Mata Hariban a lopakodásig nem tudom mit kell csinálni a könyvespolccal...ez az a rész, amikor a repülőgép terveket kell ellopni, mivel a Wright fivérek feltalálták a gépeket, de Anthony Fokker új vadászgépének a tervei után nyomozunk...ezenkívűl nagyon durva, h egy cseh üzletember, gépiparos lányáról Mercedes Jellinekről kapta a nevét a Mercedes személygépkocsija...nagyon durva, erről nem tudtam, sőt még Luois Renaultval is találkoznom kell:D, ha nem is tökéletes a játék csomó történelmi személy van benne, már ezért érdemes kijátszani ezt a játékot...márcsak Henry Ford, Thomas Edison hiányozna csak sajnos ők amerikaiak:D Zeppelin meg német volt, talán vele találkozhatnánk is:D hallod ez az autó raktáros, lopakodós rész idegesített mindig a rohadt patkányok nyüsziítenek a csaj meg visszamegy az autó mögé állandóan:S, de most meg a könyvek eligazítását fogalmam sincs mi alapján kell -
#67 Persze aki éjjel 3-ig fent van, az még alszik:DD -
#66 De én beírtam a bogyóka nevet a googléba, és kiadott jó pár csajszit fényképpel, meg cicát is:DD
Tényleg eddig nem is néztem a neved, elég egyedi:)) -
IXEMGabeo #65 jaja valószínűleg Uri Geller volt egyébként...xD
amúgy pofonegyszerű volt a bogyóka becenév nem sűrűn van;) látod mennyi mindent lehet az ember becenevével kezdeni:D az a mázlim, hogy az én nevem csak az SG-n van sehol máshol:D -
#64 Honlapomról, máshonnan nem igazán, hacsaknem valaki megsúgta Neked:D -
IXEMGabeo #63 és szerinted honnan? többet találhatsz:D -
#62 Van sokféle hasonló, hatalmas fórum ez az sg.:) -
#61 Hát, hogy honnan szereztél infót rólam:D Arról meg is feledkeztem:D -
IXEMGabeo #60 nem semmi milyen topikok léteznek:D erre nem is gondoltam köszönöm -
IXEMGabeo #59 ??? melyik részét?:) -
#58 De akkor nem kell az IMG ha a Kép beszúrása gombot nyomod meg, oda simán a linket kell csak betenni.:)
Itt próbálkozhatsz nyugodtan:) -
#57 Jaaaa, értem már:DD -
IXEMGabeo #56 jaa pl az IMG parancs a kép betételéhez kell, csak nekem nem jelenítette meg...megvan egy újabb kép, a menüt gondoltam annak, ami téglalap alakú majdhogynem -
IXEMGabeo #55 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elhiszem, hogy piszkálja a csőröd:D maradjunk annyiban, hogy a neten bárkit, bármiből meg lehet találni, ha fent van...egyébként az is elképzelhető, hogy van egyfajta mentalista képességem;) ki tudja kedves Azareus;) -
#54 Nem értem, milyen parancs? :D Én csak beteszem a kép linkjét, és leokézom, és megnyomom a mehet gombot.:)
Súgd már meg nekem, hogy honnan tudsz infókat rólam?:DD
-
IXEMGabeo #53 az odáig megvan, hogy kép beszúrása csak nem mind1 milyen linket, milyen paranccsal teszek be, mert valamikor nem jeleníti meg nekem a képet -
#52 Nem baj, ha dumálunk, van egy játékos topic ahol már régóta dumcsiznak másról is, ezidáig nem szóltak rájuk:))
Van itt a kék gomboknál olyan, hogy kép beszúrása oda kell a linket betenni.
Majd később elmondom, de ha benézel azokba a topicokba, láthatod az utolsó hozzászólásokat. -
IXEMGabeo #51 akartam kérdezni hogy tudod betenni a képet? IMG-vel vagy hogy? -
IXEMGabeo #50 azért kár, ott lehetne dumálni többet itt csak flamelnénk...ki, mi, kik miatt?
-
#49 Lehet, hogy Te zavartál meg, de most már lenyugodtam -
#48 Akkor jó, és így van igazad van.:)) Volt egy topicom, sajnos be kellett záratnom, és nem is merem kinyitni, vannak itt akik miatt nem merem. -
IXEMGabeo #47 jaa nyugi nem kell kapkodni:D amúgy bocsi, ha miattam megzavarodtál:D nem állt szándékomban átcsapni Mata Gabeoba -
#46 Bele tévedtem a topicokba:DD
-
IXEMGabeo #45 szerintem nem lett rossz, ügyi vagy
miért ne beszélgetnék veled? minden ember egyenrangú, aki megérdemli:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mellesleg sztem fiatal vagy hozzá, az én anyám az sztem várhat rá sosem lesz nagymama:D:D:D