Mata Hari

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Nem értem, milyen parancs? 😄 Én csak beteszem a kép linkjét, és leokézom, és megnyomom a mehet gombot.😊

Súgd már meg nekem, hogy honnan tudsz infókat rólam?😄D

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

az odáig megvan, hogy kép beszúrása csak nem mind1 milyen linket, milyen paranccsal teszek be, mert valamikor nem jeleníti meg nekem a képet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bogyoka
Nem baj, ha dumálunk, van egy játékos topic ahol már régóta dumcsiznak másról is, ezidáig nem szóltak rájuk😊)

Van itt a kék gomboknál olyan, hogy kép beszúrása oda kell a linket betenni.

Majd késõbb elmondom, de ha benézel azokba a topicokba, láthatod az utolsó hozzászólásokat.

akartam kérdezni hogy tudod betenni a képet? IMG-vel vagy hogy?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért kár, ott lehetne dumálni többet itt csak flamelnénk...ki, mi, kik miatt?

bogyoka
Lehet, hogy Te zavartál meg, de most már lenyugodtam <#hehe>

bogyoka
Akkor jó, és így van igazad van.😊) Volt egy topicom, sajnos be kellett záratnom, és nem is merem kinyitni, vannak itt akik miatt nem merem.

jaa nyugi nem kell kapkodni😄 amúgy bocsi, ha miattam megzavarodtál😄 nem állt szándékomban átcsapni Mata Gabeoba<#vigyor><#hehe><#vigyor>

bogyoka
Bele tévedtem a topicokba😄D

szerintem nem lett rossz, ügyi vagy

miért ne beszélgetnék veled? minden ember egyenrangú, aki megérdemli😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mellesleg sztem fiatal vagy hozzá, az én anyám az sztem várhat rá sosem lesz nagymama😄😄😄

bogyoka
Úgy érzem nem tudom jobban megcsinálni:

bogyoka
Hm, honnan tudtad meg?😄 Lenyûgözõ vagy, és most már nem fogsz velem beszélgetni?<#vigyor5> Jah, azért köszi😊)

nem tudom, amúgy belejöttem a nyomozgatásba

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem gondoltam volna viszont, hogy már nagymama vagy, ha úgy van grat, pont az édesanyámmal vagy sztem egyidõs ez tuti fix...
dupla spoiler

bogyoka
Jó, akkor addig már nem is jösz?😄

majd jelentkezem, ha továbbmentem😄

bogyoka
Tényleg hülyeséget írtam😄D

A táncolás sokszor nem sikerült nekem, béna voltam.😄 Te ezek szerint ügyesebb vagy😊

ezt jól megaszondtad😄 amire nem gondolnék? pl le kell vetkõzni érte vkinek?😄

már táncoltam kétszer a dagadt manageremnek, tánc is elég érdekes volt 2x kifügyültek maxra csináltam a kurzor helyezését, erre fújolnak, mert a csík nem érte el a szintet, mondom oké türelem😄 erre észreveszem kivillan egy piros lámpa rányomok és voala elégedett velem a fõnök😄 csak az a furcsa h nem kaptam érte pénzt:S

bogyoka
Aha, beugrott az eleje, emlékszem már rá.😊 Hû ott én is elbíbelõdtem a magnézium miatt, valami rémlik, de nem tudom pontosan, hogy mit csináltam, olyan amire nem is gondol az ember.

érdekes game, de valami hiányzik belõle, ami megvolt a Black mirrorban...kevés a tárgy, kevés az ember, elején még azt hittem izgi lesz mikor Matát megláttam harisnyában és vörös hálóingben igencsak szexi volt😄 még jól indult, utána Párizsban kellett bóklászni, a Brit Embassynál sikerült lefotozni és elcsenni a papírokat infók voltak a Német tengeralattjárókról..aztán voltam Berlinbe is (idegesített, h a vonatvonalon mindig elkapott a kalapos zsaru😄)
találkoztam pl Marie Curievel, adtam neki szerelmi tanácsokat is, voltam Monacoban ott evvel az Oscarral dumáltam, akinél teljesítettem a missziót (az a csávó akivel össze kellett feküdni az elején az a lenyalt hajú bajszos ürge)😄

aztán most ott tartok, h magnéziumot kellene adni a Marie Curienak mindenféle kémiai tárgy van ott nem bírom kombinálni õket nincs magnézium elakadtam picit😄

nem egészen picit lightos suli, de januárban lesznek vizsgák szval addig van idõ tanulni xD

bogyoka
NA, a végén még lejátssza a játékot😄

bogyoka
Jajj, az a suli, akkor ritkán fogunk találkozni😞 No, de nem baj, gondolom esténként csak válaszolgatsz majd😄
Nagyon fázom én is játszanék, de egy félelmetes kutya az ellenségem és nem bírom kinyírni <#idiota>

rendicsek a suli szeptember 1-jén indul addig van idõm játszogatni úgyis rossz idõ van😄

bogyoka
Tyhû már nem is emlékszem arra amit írtál, de tényleg a csajszi nekem is tetszett.😊 Azért néha számolj be, hogy merre jársz, legalább felelevenítem magamban a játékot.😊

kipróbáltam rögtön, nos ez ugyanaz a Crawnberry production készítette, amelyik a Black mirror 2-ben is volt, ugyanaz a mentésrendszere van...

egyelõre az elején vagyok, érdekes, párbeszéd közben kattintani kell a tárgyra az rajta marad a kurzoron és utána mégegy kattintás kell, h oké legyen😊 nagyon tetszetõs a grafika, normálisa mozog a szájuk, szépen közelít a kamera egyenlõre mégcsak egy estélyi helyszínen vagyok, alakul majd úgyis a sztori. Nagyon tetszik Margaret naplója, a Black mirror 2ben kicsit többet kellett lapozgassak, h megtaláljam a dolgokat, de ez nem tûnik bonyolultnak, ami jó...(jól néz ki a fõhõsnõ😛😄)

nem baj azért köszi😊

bogyoka
Így van, és a játékból is megtudható ezek a dolgok, én onnan tudtam meg, hogy milyen nõ is volt Mata Hari.
Ha elakadsz, már nem biztos, hogy tudok segíteni, nagyon régen játszottam vele.😊

már szerzem is be😛😄

amúgy érdekes életrajzi tanulmányokat olvastam errõl a nõrõl és összeállt a kép, hogy tulajdonképpen egy pénzsóvár dolgozni nem akaró 19. századi ribanc volt, aki a mai Indonéziában (Holland-Indiákon) korcsosult el (maga módján szép és bájos volt, de számomra az jött le egy indiai cigány asszonnyá vált😄...1905-tõl kezdve kezdett el normalizálódni akkor legalább elismert táncosnõvé vált, de késõbb már voltak utánzói így nem igen volt szükség rá amolyan "van másik" eset lett, táncosnõk szerte voltak jelen Európában innentõl...mivel táncosnõ volt voltak ismerettségei Francia politikai körökben, ezért felbérelték H21-es fedõnéven, hogy kémkedjen az ellenség után (Németország) Belgium területén is...

bogyoka
Nagyon jó kis kaland volt, és igen, táncolni is kell majd vele😊)

hmm a fõhõsnõ miatt is érdemes kijátszani😄 imádom a nõi karaktereket jó nézni õket mikor kalandoznak pl Nina Kalenkovot vagy Kate Walkert imádtam õket😉 Mata Hari ráadásul egy táncosnõ is azokat meg szeressük😛

-ez tök jóbak ígérkezik, lehet hogy megveszem😊

every damn day

Encore
Nemrég akadtam rá és játszottam végig. Nagyon igényes kalandjáték, szerintem a legjobbak közt van. Tetszett a grafika, a hangulat, minden nagyon jó.
Pozitívumok:
-igényes
-szép
-jó a történet
-gyors

Negatívumok:
-a minijátékok nem lettek túl jók
-kevés tárgykombinálás
-Kicsit talán könnyû volt
Qwerty4
"

Qwerty4

Qwerty4
Én végigvittem, írtam egy kis véleményt/ajánlót más fórumokra, ide is bemásolom:

"Mata Hari egy holland származású egzotikus táncosnõ, aki másodállásban kémként dolgozott (a valóságban is).Megbízójával a háború (I. vh.) kitörését szerették volna megakadályozni (bárcsak sikerrel jártak volna...de kevesek voltak hozzá).
Mata kettõs játszmát folytatott, kiemelkedõ kapcsolatai voltak Párizs elõkelõségeivel, politikusaival, illetve Berlinben is igen jó ismertségi köre volt.Minden férfit levett a lábáról elõadásaival, szépségével, agyafúrtságával.
Kémnõnk nem olyan erõszakos, mint a NOLF hõse Cate, õ fegyver nélkül oldja meg a feladatait.Mûfajból (és a történelembõl) is adódóan, hiszen ez egy kalandjáték.Azért szerencse nem túl bonyolultak a feladványok.Viszont nagyon szét kell nézni a környezetben, mert egy apró elem (tárgy vagy akármi) hiánya és már meg vagyok akadva, aztán jön az idegesség.Úgy általában nagyon szórakoztatóak a feladatok.De a táncos ügyességi részek viszont nem nagyon jöttek be, a végére már úgy megnehezedett, hogy nem is tudtam megcsinálni, ki kellett nyomjam, szerencsére ezt a játék felajánlja.
A környezet kiváló, ritka szép kalandjátékról van szó.A háború elõtt álló még idillikus hangulat sugárzik belõle.A zenének is köszönhetõen, nagyon kellemes muzsikát írtak a játéknak.
Kémkedésünk során sok híres városba utazhatunk😛árizs, Berlin, Monaco, Madrid.

Negatívumok:
-táncos ügyességi feladatok
-sok utazás egy-egy tárgyért sok 100 km-re kell elutazni, ez sok kattintással jár
-a városok évek elteltével sem változnak semmit, minden elem, minden ember ugyanott van
-pár logikai hiba, nem részletezem

Pozitívumok:
-hangulat
-helyszínek, grafika
-Mata szépsége
-feladatok
-zene
-történet
-kiváló kezelhetõség/irányítás

Értékelés:89%

Qwerty4

Kijött angolul is.
kirol
Már mondom meg van, köszi.
Pont ma töröltem le a játékot. 😊 De felrakom újra.

bogyoka
van igen, magyarul játszom, de németül van meg a játék.
A férjem rakta fel a magyarítást rá, sajnos nem tudom honnan szedte le.

bogyoka
Már rájöttem, hogy nem idegeskedek miatta, hiszen láttam, hogy például a Dracula3 címû játéknak is így nyitottak topicot, mert nem tudott tovább jutni. Azért köszi😊

kirol
Ennek van magyarítása? Megtaláltam. 😊

Miért kéne törölni, ha még nincs topikja ennek a játéknak? Ne te érezd magad szarul.

Laky
Gondolom a te hozzászólásaid fontosabbak voltak.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kmarha
hát akkor nincs más mint uninstall és beszerezni egy másik verziót

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bogyoka
Tudom, és oda néztem a végigjátszásba, ha nem tudtam valamit, nem vagyok hülye, régóta játszom és sok játékot vittem végig, de épp ez a bibi, hogy nem lehet kinyitni a csatornafedelet, akkor bugos a játékom.

És miért zavar, ha topicot nyitok? Majd akkor törlik, nekem erre a kérdésre volt szükségem válaszra, hátha mást kell csinálni még.

Csirke4
Kurvajó, hogy nincs még topikja de azért a flame, hogy "MINEK ÚJ TOPIC?+?!?!?!" az fontos hogy meglegyen.<#szomoru2>
ebbe kurválkodni is kell?

toysoldier
...akkor keresd meg google-ben ami kell.

felesleges ezért topicot nyitni -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Toyo
Igen, én is innen copyztam be azt a pár sort, de gondoltam nem linkelem, mert még végigolvassa.. 😄

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Kmarha
google-ben kapásból találtam 3 végigjátszást hozzá 😄

lájtos reklámként meg ajánlom minden kalandjáték kedvelõnek az alábbi oldalt:
http://www.adventuregames.hu/fooldal

ha jól láttam, végigjátszás itt is van ehhez a játékhoz (is)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bogyoka
Igen, hátha lesz még aki játszik vele, nekem szükségem van segítségre😊

toysoldier
ezért biztos kellett egy új topic?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.