Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
na a látottak alapján, sínautózás és ráadásul nem eredeti Hot Pursuit érzés... kuka

Grove4
WTF? megfordulunk "verseny???" közepén????Mi volt az az elágazás????

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nekem nem annak tûnik...

<#violent><#violent><#violent><#bdead>

SötétBarom
Tuti nem lesz. 😄DD Nem látja senki, hogy ez egy szar MW kopi, csak fákkal, nem pedig open-world várossal? 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ajjaj, most jut eszembe, hogy sehol se láttam belsõ mûszerfal nézetet! :S
Ha nem lesz, megõrülök, Hot Pursuit nem lehet belsõ nézet nélkül, a legelsõ HP-ben is volt, a HP2-ben pedig nagy csapás volt hogy az volt az elsõ NFS, amiben nem volt!

Ezt én is néztem tegnap, az NFS High Stakes borítóján nem lehet Murciélago, mert a Murci 2001-es a játék pedig 1999-es 😄
Szerintem a követekezõ történt: mivel azt még az EA Canada készítette, azok, akik felvitték a borítókat a needforspeed.com oldalra, lövésük sem volt az NFS High Stakes-rõl, az elsõ nagy felbontású borítót, amit találtak a neten, feltöltötték a needforspeed.com-ra... <#banplz>

Grove4

Ezek az NFS 4 borítói.
Nekem pl az utóbbi van meg, csak angol verzióval.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

[HUN]FaTaL
lol

http://goo.gl/gd6Zi5

Tigristank
Tök jó, DE az NFS 4 borítóján mit keres a Porsche mellett 1 Murcielago? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Bence94
porsche unleashed a legjobb játék a világon <#finom> az kéne mai über atom grafikával és fizikával plusz only pc<#finom><#vigyor1><#szeret><#guluszem1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Kíváncsi vagyok lesz e egyszer High Stakes 2 <#circling>
Vagy mondjuk Ferrari Unleashed, vagy hasonló. <#crazya>

SLICK
Nekem a Most Wanted is már csak azért tetszett mert benne volt a Mercedes SLR McLaren. Amúgy meg unalmas és rövid volt.

Szerintem sem, a Black Box szerintem fent van a rajongók Most Wanted listján (ez mekkora) 😄DDD
Remélem nem igazak a pletykák, bár már elég rég óta terjengenek, tavaly óra.

SLICK
Black Boxnak meg se szabadna engedni már további NFS részek készítését szvsz...

Hát, ha igazak a pletyik...hogy a Black Box fogja a 2011-es NFS-t hegeszteni, nem kizárt 😄

Prince23
Nekem NFS közül favorit a Hot Pursuit 2 , utána meg a MW. Tutu lesz amjd most wanted 2 is 😄

Most elbeszéltünk egymás mellett.
Levelem azoknak szólt, akik szerint ez csak egy szar Most Wanted klón, open world nélkül, mert akkor ezek szerint fogalmuk sincs honnan indult a széria.
Ez leginkább visszatérés a gyökerekhez (EA Canada részek), ahogy ígérték. Legalábbis az elsõ benyomást illetõen. Vagyis leginkább a The NFS-re, NFS III Hot Pursuit-ra és az NFS High Stakes-re emlékeztet.
Remélem tényleg nem is lesz benne tuning, mert már nagyon untam.

De komoly a needforspeed.com, felvitték az oldalra az összes NFS-t, infókkal meg borítóképekkel. (kivéve az NFS V-Rally és NFS V-Rally 2-õt, meg az MCO-ót)

bertino
na, mar megint egy "majdenmegmondommilyenvoltareginfsmertakiwantedezikazassetudjamilyenvoltezregen" user.

nekem nincs bajom ezzel, csak leallhatnatok ezekkel a szovegekkel.

ha nem tudja hat nem tudja, le kell szarni es szo nelkul elmenni mellette, nem mindig okoskodni meg terjeszteni az eszt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
"Éljen a Shift és a Hot Pursuit 3!!! "

SALUT

Aki itt Most Wanted-ezik az nem tudja mi is volt az NFS valójában.
Csak szólok, hogy a legelsõ NFS gyönyörû tájakon játszódott, nem volt open world, nem volt tuning, csak is gyári szupersportkocsik, meg rendõri üldözések. Az a játék akkor nagyon ütött, még a korabeli gamer újságaim is megvannak róla, csak úgy áradoztak a játékról.
Ez a játék visszatért a gyökerekhez, már amennyire lehet így 17 év után...
Én nagyon örülök, hogy a tavalyi Shift után kaptunk még egy fantasztikus részt idén is. A tavalyi Nitro meg az idei World pedig ott van a tuningolósdi sínautókázóknak, akik annyira Most Wanted fan-ok, nekem viszont személy szerint elegem volt belõle!
Éljen a Shift és a Hot Pursuit 3!!!

Végre...végre, tudtam, hogy a Criterion majd visszahozza a NFS-t. Hot Pursuit elsõ része volt a kedvencem, és örökre marad is.

Grove4
A HP 2 még az egyénialakítóstunningolós korszak elõtt jött ki.
Nem értelek.

a pro street az utolsó amit megvettem eredetiben. azóta nekem nem jön be egy NFS sem. u1 u2 mw ps van csak meg de ezek jók, bár a PS már kicsit ratyi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Régen nekem nagyon tetszett a tuning, de mostmár meguntam. Pl Pro streetben is stock autókkal versenyeztem.

atila4
hát én nem vagyok a tuning mellet 😄, mert akkor sokat foglalkozok vele, hogy megcsináljam az autot és nem marad játékra idõ 😄 De majd jön a BlackBox által fejlesztett nfs is és abba lesz tuning. Valószínû az neked jobban fog tetszeni, de ez ízlések és pofonok 😊

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

FSpofon
A jegy árából vehetnél inkább egy igazi játékra termett gépet (xbox).

Arab money

de azért a tuning jó, mert valamilyen szinten egyénire alakítod az autódat. ebben meg ugye nem lehet. HP2 is ezért volt számomra olyan egyhangú.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

"E3 is over, and it looks like Need for Speed Hot Pursuit has left an impression. Here is a quick run-through of the nominations it racked up over this passed week:

1. 1UP -- Best Racing Game (WINNER!)
2. IGN – Best Xbox 360 Game
3. IGN – Best PS3 Game
4. IGN – Best Racing Game
5. Electric Playground – Best Racing Game (WINNER!)
6. Games Radar -- Reason to Live Award
7. Game Pro -- Best of E3
8. Machinima -- Best Racing Game
9. Gaming Excellence – Best Racing Game
10. Gaming Excellence – Best Graphics (technical)
11. Gaming Excellence – Best Multi-Platform Console

The full slate of winners will be posted soon, so if NFSHP wins any more awards we'll be the first to let you know!"

atila4
Szerintem ez überelni fogja azokat 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

egy U2 és MW mix kéne Shiftes graffal. na az lenne az álom NFS 😄 nekem.

underground 2
Muttley
Szóljááááá mikor mész,
viszünk kamerát <#idiota>

Just do it :)

Ha nem lesz PC-n beta, akkor elutazok kanadába, és felgyújtom az EA épületét.

Grove4
A Most Wanted óta számomra nem volt jó NFS.

gabi89
Na még csak az kellene 😞
Hála istennek nem terveznek tuningot amúgy. Nem is passzolni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Prince23
Hál istennek. Már tököm tele volt a városokkal meg az idióta egyszerûsített tunningokkal.

legutoljára az Underground rendelkezett a legrészletesebb tunninggal, a többit mindet összecsapták.

modelcar
Úgyis ezután nem sokkal jön a másik NFS. (black boxos?) Abban lesz tuning

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

akkor nem veszem meg...😄

Nem lesz tuning.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

végre visszatérnek a száguldozáshoz. csak vegyíthetnék egy kis most wanted feelingel. tuningolni a verdát 😄

-.-

Prince23
Szeptember 23-tól versus beta!

Csabesz6
Ááá, dehogy.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

modelcar

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
irányítás Burnout-os nem?😄

Grove4
Amúgy nem hiszem, hogy sikeres lesz, már annyira hozzászoktunk a nyitott világhoz.

Tigristank
Az animációk is mennyit fejlõdtek már 10-15 év alatt. Az elsõ NFS-ekben még valódi felvételek voltak az intrókban, aztán NFS 4 óta már animációsak. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.