Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
"- Villogó kép, ha az alt-tab kombinációval kilépünk az asztalra, majd vissza a játékba.
- A kontroller beállításokat néha nem menti a játék, ezt is orvosolják.
- A kormány holtjátékán is csiszoltak.
- Ha a saját autód hangja túl alacsony volt, akkor is erre a tapaszra van szükséged.
- Végül pedig a ritka fagyások, mikor a karrier mód térképébe lép a játékos.
Az ajándék pedig a javításhoz három új autó: Bentley Continental Supersport Convertible, Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster, és a Dodge Viper SRT10 Convertible Final Edition válik elérhetõvé azok számára, akik feltelepítik a patchet."
Az egész amúgy csak ráérzés, gyakorlás kérdése. 😉
Én pl mostanában pár elvetemült barátommal folyamatos idõdöntögetéseket játszok, mikor is nem egy versenynél azt veszem észre, hogy ha ellenfeleim is vannak, azokat pár száz méter után már visszapillantóba se látom, hivatalos idõeredményekre meg sokszor tizen másodperceket verünk. 😊
Mondjuk én elismerem kocka is vagyok, meg nagyon rá is éreztem a játékra.
A játék irányítása egyébként szerintem mûvészi. Nagyon látványosan, szépen lehet benne vezetni. Ilyen eltalált egyedi irányítással árkád játékban még nem találkoztam.
Rettentõ jó játék lenne ez, ha nem fosnák telibe szinte a PC-seket. Még így is nagyon sokszor szabadidõmben leülök pár órára multizgatni meg visszavenni a vezetést idõeredményekbe, ahol közben elvette valaki.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Csak ennyi baj van vele de sajnos ez elég ahhoz hogy lerontsa az egész játékélményt...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
te is SZIMuláááááááátort szerettééé vóóna és/ vagy elakadtááááá vhol és így pfujdesz.rezazenefeshápéígyúgy 😊
ugye?
Just do it :)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
A mostani patch is csak azoknak számít valamit akinek ilyen grafikus kártyájuk van, de azon kívül semmi javítást nem eszközöltek, pedig még mindig nem tökéletes a játék optimalizálása...
Amúgy 1 óra mókára össze bírtunk gyûlni páran szerencsére, de azért viszonylag gyorsan kezdett feloszlani a csapat. Állítom, ha funkciógazdagabb lenne az egész rendszer, talán 2 órát is bírtuk volna.
Mindenesetre én alig várom a következõ ilyesféle összetalálkozást. Kár, hogy a mostanin ittasan kellett részt vennem, mert közvetlen elõtt unokatesóméknál nõnap volt és iszogatások is voltak. Pont este 8-ra sikerült hazaérni. 😊
De készüljetek mert nem vagyok egy profi:-)
Nem régóta van meg!
Írjatok majd itt hogy mentek-e fel!!
Addig igyekszek majd mindenkit felvenni.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Köszi mindenkinek a segítsíget!
Te is mindent nézel csak azt nem amit kell!
HOT PURSUIT ONLINE-be van!<#pias>#pias>
Na akkor most nézzétek, nálam így néz ki a menet, ahol (és közbe sem) az égvilágon semmi menüt nem találok, ahol lehetne gépelhetni bárhova is játékosnevet. Csak egy végtelenül elkonzolosított menüt látok.
Ha ti tudtok hozzáfûzni valami okosat, azt késõbb felveszem barátnak. <#idiota>#idiota>
Meg lesz az keresgélj:-)
Jó éjt!
Én máshogy írtam:-)
Csak beírod a nevet és felveszel!
Ha nem jó a név úgyis írja!
Elfogadni nem tom hogy kell!
Ha már elkezdtem megint szapulni akaratlanul, tényleg hol találom azt az alapfunkciót, haol vissza tudom igazolni a barátfelkéréseket? <#idiota>#idiota>
Ezt utóbbit ugye mindenkitõl kérdem, hátha tudja valaki.
Amúgy vegyetek fel engem is a játékban! A nevem : Stiflermama
<#wave>#wave>üdv
Vettem egy nem fullos, de jó kis joy-t a játékhoz!!
Azt vettem észre hogy amikor kilépek a játékból, akkor nem jegyzi meg az írányitás beállításokat!
Lenne valami megoldás erre?Mert mindig újra kell így kalibrálni:-(
Választ elõre is köszi!!
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved