Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez még kimaradt a rosszból 😄
amúgy most nem akarom én lehordani a sárgaföldig, hiszen 8.4 pontot adtam neki. tökéletes játék sajnios nincs, illetve a legutóbbi HP az volt 😄 Közelébe se ér. Lehet ha nem játszottam volna ki anno vagy 5x a HP részt, akkor ezt a részt nyalnám mint a nyalókát, és egybõl 9.5-öt adnék rá. de annyit nem ér jelenleg 😄
kell is majd 1-2 idõfutamra, mert anélkül esélytelen vagy. :/
All hail the double x!
ami jó:
- néhai HP feeling be-becsillan emlékünkbe, de közel sem maximálisan
- zene, intro
- EMP, szögesdrót használata...
ami rossz:
-szembe forgalommal gyûlik a nitrogáz, ergó végtelen lehet a nitronk. Hülyegyerekeknek tökéletes.
- törés borzalmas, túlságosan látványra mentek Criterionék, túlpepecselve minden. Nincs valóságalapja a hajszáknak.
- 0 fizika, tudom árkád, de azért ennyire. 7 évesek vagyunk vagy mi a fasz?
- úgy érzem a kisebb korosztályt célozták meg ezzel a játékkal, (7-17)
- Criterion
összességében: 8.4/10 EDDIG
Egyik helyen azt olvasom, hogy jó a játék, a másik hsz-bõl meg az jön le, hogy összecsapott tréhányadékmoslékszar <#zavart1>#zavart1>
Érdemes megvenni?
What about the forests?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
S ebben a "biznicben" én nem akarok zéró déj palimadár lenni.
Majd megveszem, 990 Ft-ért. Ahogy tettem az Undercover elõttig mindegyikkel.
A többire is ez a sors vár.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
és még néhányan... ha inged, vedd magadra 😉
Just do it :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor leírod nekem privibe hogy mit kell tennem ahhoz hogy végre megjegyezze? : )<#beka2>#beka2><#zavart2>#zavart2>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
All hail the double x!
Imádom (!!!) a Need for Speed-sorozatot. Mindegyik (!!) PC-n elérhetõ kiadvánnyal játszottam.
Igen, még a hulladék, 300-al száguldó terepjárós Undercoverrel is.
Az a vélemény alakult ki bennem, hogy ez a kiadvány elsõsorban multira készült, és hogy nem akarták egészre elkészíteni, hogy fizetõs/nemfizetõs DLC-kkel javítgassák, és hogy jövõre, vagy bármikor a most hiányzó feature-ök eladhatók legyenek ÚJKÉNT.
S ez nagyon szomorú.
Mellette, olvasgattam máshol is.
Sokakat idegesít még:
- driftelés vs kanyarodás,
- a rásegítés,
- a fékezés megoldása,
- a láthatatlan falakba/akadályokba ütközés
- hangok
- az, hogy azonnal minden komolyabb autó elérhetõ, nincs "ladder" és kihívás
stb.
Komolyabb skacok
Pixxel, Hunfatal, Bullit, Samsung123, IMYke, Szabi1991..és még néhányan,
Ettõl a sok rossztól eltekintve, ÉLVEZHETÕ a játék??
Vagy tényleg csak 10 éves kor alatt...
Minden játékuknál így van.
Csajok tényleg nincsenek benne? 😊
bazdmeg azért ennyire nem kéne túlozni:S
Annyira magyar hozzáállás ez... semmi se jó nekünk... gecire unalmas már:S
Én 1920x1080-on is teszteltem és gyönyörû volt... de az 1280x1024es monitoromon is... szép és pont
All hail the double x!
Vezetési élménybe is belekötnék, pár perc múlva unalmassá válik. Grid, Shift, stb... sokkal izgalmasabb volt, s ugye egyik sem szimulátor, de hangsúlyozom, nekem nem is kell szimulátor.
Elképzelhetõ, hogy egy patch orvosolja ezeket a problémákat, majd kiderül.
Úgy írtam le mindezt, hogy én mindig is szívesen játszottam NFS-el.
IMYke és Pixxel,
ez a gépi beavatkozás mennyire drasztikus és idegesítõ?
menüben lehet esetleg variálni a music, sfx, ambient hangok balanszával?
a tube-on eddig lambo gameplay van fent, ott azért úgy ahogy hallható a motorhang, de nem ordít (sajnos)
Engem az egész maszlagból 1 (azaz, h 3) dolog rohattttttttttttul zseníroz
az elmúlt 2 hét történéseibõl látható, hogy a kizárólag a grafikára, a sebesség érzetre ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS A HANGOKRA (kellene) mentek rá.
A grafika - vannak hibái, lesz.rom, nekem teccc
sebesség feeling - videoról nekem átjön, bár látványban tényleg nem sok a különbség 200 és 300 km/ h között
A HANGOK VISZONT -
Van az autóknak jellegzetes hangja, még ha alig hallható verzióban is?
Értem ezalatt pl Subaru: bu-bu-bu hang, M-es BMW kiékelt fûnyíró hang stb.-stb.
Van-e az óóóóótóóók hangja között KÜLÖNBSÉG?
- Most Wanted
- Carbon
- Pro Street:
- Undercover:
- nem adja vissza a száguldástérzetet
- tényleg furák a hangok, sokszor alig hallani õket
- pl villog a rendõrautó, de a környezeten ez nem látszik (a lámpák fénye)
All hail the double x!