Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
De miért is? amikor az ellenség az elején csal gõzerõvel, utána a célegyenes elõtt lelassul?

ez még kimaradt a rosszból 😄

amúgy most nem akarom én lehordani a sárgaföldig, hiszen 8.4 pontot adtam neki. tökéletes játék sajnios nincs, illetve a legutóbbi HP az volt 😄 Közelébe se ér. Lehet ha nem játszottam volna ki anno vagy 5x a HP részt, akkor ezt a részt nyalnám mint a nyalókát, és egybõl 9.5-öt adnék rá. de annyit nem ér jelenleg 😄

pxxl
"-szembe forgalommal gyûlik a nitrogáz, ergó végtelen lehet a nitronk. Hülyegyerekeknek tökéletes."

kell is majd 1-2 idõfutamra, mert anélkül esélytelen vagy. :/

All hail the double x!

Prince23
*közbe javítanám magam, a sivatagi résznél nem autopálya az, hanem csak sima autóút...

Prince23
Játszottam vele majdnem 2 órát egyhuzamban max graffal (ez legalább nem fagy ki 10 percenként mint a CoDBO). Multit még nem próbáltam. vannak jó pályák benne, fõleg a sivatagi autópálya nagyon tetszett, amikor egy versenyautóval kell idõre menni. Ott elkapott a régi HP feeling. de csak ott. Utána elveszett, két percig volt jelen. De összességében kevés az egyedi, és emlékezetes map. Legtöbbet Police módban mentem, eddig teljesen elfogadható a játékmenet. Egyedül a Criterion bassza a csõrömet, hogy közük van a HP címhez.

ami jó:
- néhai HP feeling be-becsillan emlékünkbe, de közel sem maximálisan
- zene, intro
- EMP, szögesdrót használata...

ami rossz:
-szembe forgalommal gyûlik a nitrogáz, ergó végtelen lehet a nitronk. Hülyegyerekeknek tökéletes.
- törés borzalmas, túlságosan látványra mentek Criterionék, túlpepecselve minden. Nincs valóságalapja a hajszáknak.
- 0 fizika, tudom árkád, de azért ennyire. 7 évesek vagyunk vagy mi a fasz?
- úgy érzem a kisebb korosztályt célozták meg ezzel a játékkal, (7-17)
- Criterion

összességében: 8.4/10 EDDIG

pxxl
teszteld aztán meglátod 😄 sztem nem. ennyiért nem.

All hail the double x!

mflex
Most mi van? 😄
Egyik helyen azt olvasom, hogy jó a játék, a másik hsz-bõl meg az jön le, hogy összecsapott tréhányadékmoslékszar <#zavart1>

Érdemes megvenni?

What about the forests?

Totti5
Ha van igényes NFS akkor ez az... engem nem érdekel, de külsõ szemlélõként látom hogy mekkora minõségi ugrást csinált a Citeron az elõzõ hulladékkupacokhoz képest. Azok egy 4-5 pontos összehányt mocskok voltak, ez pedig 9 pontos igényes játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Az a helyzet, hogy az "Undercover"-re nem költöttem még pénzt - pontosan ugyanazon apropóból, amiért ezért a HP2010-ért sem fogok: számos forrás alapján megerõsödött bennem a vélemény, miszerint manapság pusztán a bejáratott névvel akarnak szart ránk sózni.
S ebben a "biznicben" én nem akarok zéró déj palimadár lenni.

Majd megveszem, 990 Ft-ért. Ahogy tettem az Undercover elõttig mindegyikkel.
A többire is ez a sors vár.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elég baj hogy van,annak isszuk a levét.

BoneDragon
Most kicsit elgondolkodtam ezen a nfs mizérián. Elsõ játékom az nfs 2 volt. Hónapokat töltöttem el vele és még mindig a legjobb játék szerintem. De az már mikor volt, jó pár éve.. Lehet ha most annyi idõs lennék és ez lenne az elsõ játékom ugyan úgy szerelmes lennék ebbe, mint anno a 2. részbe. Öregszünk, nagyobbak az igényeink, elvárásaink. Ennyi a történet. Nem kell mindig felhozni a régi játékokat, mert mi is hozzá tettünk ahhoz, hogy ne tetszenek a mostaniak. Öregszünk emberek, ez a helyzet 😊

<#eljen><#eljen><#eljen>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

BoneDragon
De attól még mondhatok véleményt, ami igaz is. Szerintem egyet értenek velem a "nagyok" 😊

Totti5
Van egy olyan furfangos eszköz hogy gamepad.

Totti5
Ez hülyeség már bocsánat. Ha képes voltál a szemétkupac Undercoverért kiadni pénzt, akkor ezt premierkor kellene venned....

Rage47
hát mivel kellene? kormánnyal, egy árkád játékot?😄
Totti5
A demo alapján 10szer igényesebb mint az elõzõ NFSek, amúgy meg a Börnáut készítõitõl mi a jó francot vártak az emberek? nem mellesleg az irányítás nem rossz benne, talán nem billel kellene?

akkor nézz róla videókat😄

Muttley
mert még kekszbokszon nem elérhetõ

Just do it :)

Muttley
pár napja látlak itt, nem jegyeztem meg a neved
és még néhányan... ha inged, vedd magadra 😉

IMYke2.0.0.0
Köszönjük, Emese.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen, jó... de miért nem próbálod már ki???

Diezel
Tényleg van megoldás? : ) na az nemrossz, már eléggé unom minden egyes belépésnél az iránybillentyûket meg a wsad-t állítgatni, de elég sokat piálhatott meg szívhatott aki a fejében összehozta ezt az alap billentyûzetkonfigot. ha az alap beállításoknál játszanék valakinek vennie kellene videóra ahogy atlétikázok a billentyûzettel...

Akkor leírod nekem privibe hogy mit kell tennem ahhoz hogy végre megjegyezze? : )<#beka2><#zavart2>

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

FIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKAFIKA

pxxl
élvezhetõ, ha éppen unatkozol, és egy jót akarsz száguldozni, bohóckodni 😊 de nem olyan élvezetes, mint pl egy grid.

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Nekem az szûrõdött le, hogy nagyon jól tettem, hogy nem rendeltem elõ.
Imádom (!!!) a Need for Speed-sorozatot. Mindegyik (!!) PC-n elérhetõ kiadvánnyal játszottam.
Igen, még a hulladék, 300-al száguldó terepjárós Undercoverrel is.

Az a vélemény alakult ki bennem, hogy ez a kiadvány elsõsorban multira készült, és hogy nem akarták egészre elkészíteni, hogy fizetõs/nemfizetõs DLC-kkel javítgassák, és hogy jövõre, vagy bármikor a most hiányzó feature-ök eladhatók legyenek ÚJKÉNT.

BoneDragon
Nem válaszoltam a kérdésedre elég komolyan?

IMYke2.0.0.0
Grafika-mániákusoktól eltekintve - SAJNOS, valamint az itt, általatok, más játékosok által leírtak alapján - igaza van.
S ez nagyon szomorú.

Mellette, olvasgattam máshol is.
Sokakat idegesít még:
- driftelés vs kanyarodás,
- a rásegítés,
- a fékezés megoldása,
- a láthatatlan falakba/akadályokba ütközés
- hangok
- az, hogy azonnal minden komolyabb autó elérhetõ, nincs "ladder" és kihívás
stb.

Muttley
jaj ne... 😞
Komolyabb skacok
Pixxel, Hunfatal, Bullit, Samsung123, IMYke, Szabi1991..és még néhányan,
Ettõl a sok rossztól eltekintve, ÉLVEZHETÕ a játék??
Vagy tényleg csak 10 éves kor alatt...

IMYke2.0.0.0
Bal oldali menü - "Summary" - "Reviews" - "Player reviews"
Minden játékuknál így van.

Durva.
Csajok tényleg nincsenek benne? 😊

Totti5
Az egész ott veszti el a hitelességét miután az Undergrudot szebbnek itéli. Ilyenekkel nem kell foglalkozni, amit ír az minden csak nem valós.

a sznobság teteje...

bazdmeg azért ennyire nem kéne túlozni:S

BoneDragon
Nem vagyok lusta, csak eskü nem találtam 😊 Elég komoly... Remélem erre észbekapnak

Kérdés: megvetted?

Annyira magyar hozzáállás ez... semmi se jó nekünk... gecire unalmas már:S
Én 1920x1080-on is teszteltem és gyönyörû volt... de az 1280x1024es monitoromon is... szép és pont

IMYke2.0.0.0

BoneDragon
Mert? Mi történt ott?

IMYke2.0.0.0
Aztaqrvaélet: gamespot-on olvassatok user review-t!!!

BoneDragon
Nekem tetszik az irányítás, könnyen megszokható. Na a másik hiba amit észrevettem, hogy ha 1 életcsíkja van már csak a rendõrnek és oldalról vagy hátulról vagy bármilyen szögbõl épp hogy koccanok vele vagy súrolok, akkor az több métert pördül-forog-dobálódzik, szóval mindent csinál. Vicces látvány 😄

pxxl
nem idegesítõ, mert meg lehet szokni hamar, és am is kevésszer kell belenyúlni, mert paldógázzal bemész a nyarba, egy kis kézifék a kanyar közepén, rááll az ívre és gyönyörûen ki is jön 😄 hosszabb, nyújtottabb kanyaroknál kell néha korrigálni, de a gázról nem kell levenni a "lábad" 😊

All hail the double x!

Te honnan veszed, hogy én low-on, 800x600-ban toltam? 1650*1050-ben játszom full grafikával és vicc. Élsimítás is nulla. Most nem sorolom fel azokat az autós játékokat, melyeknek sokkal jobb a grafikája és jó pár évvel ezelõtt láttak napvilágot. (igazából majdnem az összes) Másik pedig, hogy én nem is firtattam azt, hogy szimulátoros irányítást szeretnék, de ennek a fizikája pocsék. A legnevetségesebb az, amikor nekimegyek egy másik autónak, az a látvány és a hang is felháborító... Motorok hangjáról, gumicsikorgásról nem is beszélve. Belsõ nézettel mi történt, elfelejtették beletenni?
Vezetési élménybe is belekötnék, pár perc múlva unalmassá válik. Grid, Shift, stb... sokkal izgalmasabb volt, s ugye egyik sem szimulátor, de hangsúlyozom, nekem nem is kell szimulátor.
Elképzelhetõ, hogy egy patch orvosolja ezeket a problémákat, majd kiderül.
Úgy írtam le mindezt, hogy én mindig is szívesen játszottam NFS-el.

Tényleg volt a pro street is... nah azzal se játszottam😄

BoneDragon
Rendõr AI? Olyan nem létezik... Komolyan le kell lassítanom, hogy utolérjen és bele tudjak menni, kész röhej 😊

BoneDragon
Sebesség érzet egyáltalán nincs, az az elmosódás nagyon ráférne, ezért nem értem minek van a menübe olyan beállítás, hogy elmosódás ki/be kapcsolása. Tiszta ciki

Muttley
Ja és milyen a rendõr AI?
olyan HP2-s brutálállat?
vagy
olyan lájtosabb TDU1?

Muttley
na, vazze :-)

IMYke és Pixxel,
ez a gépi beavatkozás mennyire drasztikus és idegesítõ?
menüben lehet esetleg variálni a music, sfx, ambient hangok balanszával?
a tube-on eddig lambo gameplay van fent, ott azért úgy ahogy hallható a motorhang, de nem ordít (sajnos)

Engem az egész maszlagból 1 (azaz, h 3) dolog rohattttttttttttul zseníroz
az elmúlt 2 hét történéseibõl látható, hogy a kizárólag a grafikára, a sebesség érzetre ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS A HANGOKRA (kellene) mentek rá.
A grafika - vannak hibái, lesz.rom, nekem teccc
sebesség feeling - videoról nekem átjön, bár látványban tényleg nem sok a különbség 200 és 300 km/ h között
A HANGOK VISZONT -
Van az autóknak jellegzetes hangja, még ha alig hallható verzióban is?
Értem ezalatt pl Subaru: bu-bu-bu hang, M-es BMW kiékelt fûnyíró hang stb.-stb.
Van-e az óóóóótóóók hangja között KÜLÖNBSÉG?

IMYke2.0.0.0
Mondtam, hogy bõvülni fog a lista 😊

IMYke2.0.0.0
Én azért sûrûn használtam féket.
- Most Wanted
- Carbon
- Pro Street:
- Undercover:

BoneDragon
Kimaradt a legfontosabb. Az ellenfelek egyszerûbbek mint a faék...

fék nélkül végigjátszható - mint az összes kivéve talán a shift😄 (undercovert nem tudom... az nem nevezhetõ játéknak)

pxxl
- pl "drivetelésnél" autómatikusan bevágja az ellenkormányzást, és neked fordítva kell vissza-ellenkormányozni, hogy íven tartsd a verdát 😊 tehát pl jobbra driftnél jobbra kell ellenkormányozni a gép autómata ellenkormányzását, de persze könnyen átfordul, és akkor balra vissza kell hozni az ívre.

- nem adja vissza a száguldástérzetet

- tényleg furák a hangok, sokszor alig hallani õket

- pl villog a rendõrautó, de a környezeten ez nem látszik (a lámpák fénye)

All hail the double x!