4553
-
#2849 köszi Ezt sejtettem. -
bruna #2848 De most akkor ahhoz a verzióhoz is kell mód ,hogy váltsunk manuálisan vagy az csak úgy benne van a nem eredeti verzióban ? -
High end PC #2847 Ez a kamera nézet irányításra LOL, innen aztán belátható minden, a repülőgépek is ilyen magaságban szállnak itt a játékban :D
-
bruna #2846 Hát ez kár , azért ilyenekre figyelhetnének... -
#2845 Manuális sebességváltó: nincs. [Csak hobby hack segítségével - ami eredeti EU-s kiadvánnyal nem működik (még), WRZ-zel tökéletesen - lásd: #2841]
Térkép: csak online módban látható
Utálom is ezért a fejlesztőket.
-
bruna #2844 Sehol nem lehet beállítani a sebesség váltást ebben a játékban ?
Meg menet közben megnézni az egész térképet ? -
#2843 Nem véletlenül írtam felsorolva - mert az US-WRZ-zel mindkettő tökéletesen működik.
-
High end PC #2842 Nekem eredeti Limited Edition van, magyarországi, és mégis működik a camera hack! (nagy mák)
Ellenben a manuális váltó hatására még csak el sem indul a játék! Jön egy ablak indításkor, hogy a program működése leállt. :(
Majd idővel... -
#2841 "Szerencsések" azok, akik nem eredetivel játszanak:
- működik a camera hack
- működik a sebességváltó. [A "Scroll Up/Down" nem más, mint a Keypad 8 és a Keypad 2]
A manuális váltó bugos: amikor megállsz, az autó kifarol és magától elindul, alapjáraton gurulva - így hagytam, és közel 3 km-t ment 15 km/h sebességgel előre, én meg csak néztem.
-
#2840 Unom hogy mindig kirúg az ONLINE-ból!
Nekem jó erős gépem van! a Mafia 2-őt is igen jól bírja!
háttérben futó alkalmazásokat be kéne zárnom Pl. különösen az Adobe Reader Updater-t! (nélküle rendben volt, igaz hogy 1x-2x próbáltam , csak 1-1 ellen módot)
És a többi? (steam.exe, DaemonToolsLite.exe)
Az Autolog a csalásokat is figyeli?
Ui.: Melyik felbontáson lesz a legalacsonyabb részletesés? -
#2839 Igen azzal én is szivok még mindig -
Blum #2838 Én személy szerint csak az Északi McLaren F1-es időmérős futammal szoptam sokat. Többi az könnyen ment. -
#2837 igazad van, egyébként nekem is egyre jobban tetszik (főleg mióta camhackel van belső nézetem : D) meg most már hozzászoktam az autó terelgetéséhez. ÉN amugy is jobban csipem az arcade versenyeket lévén hogy amúgy sincs kormányom mert annyira nem vagyok elkötelezett gémör...
de a régi nfs3:hp-vel évekig játszottam
am nekem sok időmérős küldit nem sikerült aranyra hozni (pl. corvettes rendőrös) nektek mennek ezek? -
mobilosok #2836 Kipróbáltam PC-n a játékot. Nem rossz, de a régi Hot Pursuithoz ( NFS3 ) sehol nincsen.
Sok a csicsa, a menü beállítás puritán, ( ha valaki látta a NFS3 menüjét tudja miről beszélek)
szinte az egész menü az Online játékra épül.
Nagyon megvan kötve az ember keze, a régiben meg szinte mindent te állítottál be.
Mi hol legyen a kijelzőn, mennyi forgalom legyen, színeket keverni az autóra, autó bemutató videók, összehasonlítások, Knockout, Tournament mód stb...
A pálya, ország, vagy hívhatjuk akárminek, vonalvezetése eléggé unalmas.
Pl. Az Eagle Crest nevű rész, elég vicces. Aki látta a Summit nevű pályát a régi NFS-ekben, az kiröhögi.
Egyhangú az egész.
A régiben:
Emelkedők, alagutak, éles beláthatatlan kanyarok, sziklás részek., ha belementél a hóba havas lett a monitor széle, havas fenyőfák, néhol szűk utak.
Ez ahhoz képes egy nagy 0.
Fent van pár könnyebb kanyar, aztán mehetsz is le a "hegyről".
Van még mit tenniük, remélem egyszer valaki tényleg alkot egy ahhoz hasonlóan élvezetes játék.
Pedig már 12éves a játék. De még a NFS4 is egész jó volt. Esetleg a Porsche. -
Blum #2835 :DDD -
High end PC #2834 Az tényleg kemény. Biztos a nitrótól felpörögnek a villamos berendezések is
És az milyen, hogy ha nitrózol, gázt sem kell nyomnod, de gyorsul a gép mint a vadállat? LOL. Úgy néz ki az égéstérbe kerülve az N2O keveredeve a benzin-levegő keverékkel magától lehúzza a gázpedált -
High end PC #2833 Nem tudom, nekem már nincs nV-ém. -
#2832 az is tök érdekes hogy le van kapcsolva a fényszóród, de mikor nitrózol akkor a bekapcsolt lámpa fénycsíkját húzza -
#2831 Hogy csináltok rendőrrel ilyen screeneket? én is próbáltam, de tele van 1 rakás felirattal a képernyőm meg telik az idő is, nemtudok úgy beállni hogy rendesen látszódjon a verda. meg a szirénát sem tudom kikapcsolni, pedig be van állítva a H billentyűre. tőlem csak 1 ilyen telt:
-
High end PC #2830 Szerintem csúszni fog a március valamicskét. -
High end PC #2829 Sőt, a hivatalos EA Shift 2 weboldalon tavaszt írnak!
Shift 2 Unleashed weboldal
El leszünk látva jó kis részekkel évente már kétszer is, több stúdió munkáját dícsérva, és nem 11-12 hónapoknént fog ugyanaz a stúdió kidobni gyorsan valamit.
Szerintem a Criterion-t is fel fogják kérni a folytatásra (High Stakes 2, vagy még korábbra visszanyúló részekre való remake-re). -
#2828 Én márciust olvastam megjelenésnek -
#2827 Már nyáron meg fog jelenni?:)
A shift jó, ez is jó, nem is egy kategória. :) -
High end PC #2826 Ez a játék a fun-ra megy rá, és teszi milyen szuperül, simán a leutóbbi 8 év leghangulatosabb NFS része nekem az arcade NFS kategóriában (1997-ben az NFS II is mennyire unreal bohóckodás volt, mégis mindenki micsoda hangulatos részlént emlékszik vissza rá, mert a körítés csak úgy ontotta a hangulatot)
Aki realitást keres a HP-ben, szerintem rosszul teszi, annak majd jön a Shift 2 Unleashed majd nyáron, az infókat eltekintve, az is mérföldkő lesz a maga "szimesebb ízű" kategóriájában az NFS-ek közt.
Szerintem idővel ez a rész is nagyobb megbecsülést kap majd, mint a harmadkori NFS széria egyik örökzöldje. Szerintem. -
#2825 Nvidia Controlban hogy is kell élsimításra kényszeríteni a játékot?
Manage 3D settings-Program Settings-Add NFS11.exe-és alatta a specifynél lehet beállítani.
Vagy nem? -
#2824 Freeride-ban gurulgatok - ebben a gépben lévő VGA miatt a monitor által még elviselhetően megjelenített legkisebb felbontás mellett is nagy az irányítás-LAG: értelmetlen lenne vele karrierezni.
Kéziféket a kereszteződéseknél használom/nék, amikor is jobbra/balra fordulnék a más játékokban rég megszokott módszerrel.
Az eredmény: menetiránnyal hátnak fordulva áll meg. Rettenet.
Arról már nem is beszélve, hogy 5-10 méteren állok meg 270 km/h-ról is a kézifékkel. WTF?
-
#2823 Nem tudok betelni ezzel az autóval,annyira tetszik:)
-
High end PC #2822 Én sem használtam még a kéziféket, csak free drive-ban bohóckodni. Miért, te karrierben avval veszed a kanyarokat? Nagy hiba, akkor még nem éreztél rá az irányításra. A bejárati ívnél a gáz mellett benyomsz egy kis féket, majd a kanyar közepe előtt felengeded, a gázt tovább nyomod, és szépen be lehet csúsztatni, egészen a kijárati ívig. -
#2821 Nekem sehogy sem akar működni!!!
miért nem működik! -
#2820 "Tele van a fax™-om a kézifékes megoldással"
Egyáltalán nem használok kéziféket. Elég egy röpke fékezés kanyarban, már csúszik is, utánna kigyorsítás és repesztés -
Blum #2819 Én észrevettem mégegy apró bug-ot is.
Ha olyan eseményen veszek részt,ahol van egy másik ellenfél is,akkor van egy olyan dolog,hogy amikor a szélárnyékában mész,akkor kapsz nitrót.
Igenám,de amikor már mellette vagyok jó 10m-rel,meg mögötte vagy 100-al még akkor is írja,hogy "szélárnyékban" és kapom a nitrót. Érdekes. -
High end PC #2818 Az más tészta, mikor az alagútba hajtasz, az a moden kocsik szürkületkapcsolóját hivatott szimulálni. A mi kocsink is automatikusan felkapcsolja a világítást alagútban a valóságban, vagy mikor besötétedik. -
#2817 Nekem 'B'-re van állítva a fényszóró, és mégis automatikusan kapcsolja alagutakban (is).
-
barmi #2816 na bazz, ennyi eszem is csak nekem lehet ! thx ! -
#2815 Tele van a fax™-om a kézifékes megoldással, a kanyarodással, és az ütközések utáni AZONNAL más irányba helyezéssel 180+ km/h-s sebességgel!
Fákk Criterion!
S azzal is, hogy a freerideban megtett 180+ km-emet nem rögzíti.
-
#2814 -
High end PC #2813 Alapból a felfele nyilra van állítva a fényszóró, így mikor te pluszban a gázt is a felfele nyílra állítod, megnyomásra a fényszórót is kapcsolja. Állítsd át a fényszórót is más bill-re.
De akár elektonikai meghibásodás is lehet a Posche-ban -
barmi #2812 frírájdban miért kapcsolgatja le és fel a fényszórómat magától? :::
-
belcure #2811 Asus gyártotta, 4850HD -
High end PC #2810 Nekem Limited Edition van, és minden gond nélkül működött elsőre, hogy emiatt van e, passz, nekem meg a manuális váltó nem működött, pedig az is US only, én most várok egy EU-s manuál váltó hack-re.