4553
-
#2889 Szerintem gecijó hangulata van. -
Szabi1991 #2888 szerintem nem a látványra gondolt, tényleg szép, meg sok autó van, és ezzel a pozitívumok végére is értünk.. :D -
Zoliz #2887 Mitől lenne SZAR? Szerintem meg az egyik legszebb NFS, a Shiftnél mindenképpen szebb, bár kevésbé élethú. Mielőtt fikázól, jó lenne ha indokolnád lelki szegénységedet. -
#2886 indok? -
Mozes #2885 Teljesen elkeserít, hogy 2010-ben képesek még ilyen szart csinálni.....egyik legszarabb játék amivel az utóbbi 5-10 évben játszottam. -
High end PC #2884 Elfogadom, megyek is a játékba :) -
#2883 Nálam is simán működik a CameraHack! EAstore LimitedEdition verzió!
UI: kezdeményeztem barát státuszt, elfogadod? -
xxxpaulxxx #2882 Találkozott már valaki olyan buggal, hogy mikor megkezdődik a verseny és megkapod az irányítást, abban a pillanatban egy iszonyat nagyot pördül az autó a levegőben?XD -
#2881 Ehhh...megfájdult a fejem ettől a játéktól...gáz... -
#2880 Senk ise mtudja mi lehet annak az oka, hogy verseny vagy free drive módban egyből kivág az asztalra exe hibával? -
High end PC #2879 Ezt a moddal csináltad?
-
#2878 nem, ezeket törölheted a "d3d9.dll"-el egyetemben...
ez mind a pakkban volt benne...
-
High end PC #2877 Légyszi vki nézze meg nekem, hogy alapból a játék könyvtárában ezen fájlok vmelyike megtalálható e...
effect.txt
key_codes.txt
enbseries.ini
köszi... -
High end PC #2876 :D
A megalománia nem engete, hogy ne szedjem le én is, majd kezeltetem :D -
#2875 nem is neked te "állat" :)
hanem akinek gyengébb gépe van akkor egy kicsit lehet dobni a grafon, de lehet egyénre szabni az ini-ben, de kell vele játszogatni ;) -
#2874 Valahogy be lehet rakni zenét a játékba? Néztem a mappáját de nem jutottam semmire ez ügyben..:-( -
High end PC #2873 Hát ettől csak szarabb lett a grafika, és még a belső kormánynézetet se engedi, törlős cucc. -
#2872 ha valakinek kell, a Burnout Paradise-hoz használtam az ENBSeries nevű graftuningot.
AA-t nem tudtam kisajtolni vele, de talán kicsit felettetni lehet...
ha kell valakinek innen leszedheti
Install:
- csak ki kell csomagolni a játék főkönyvtárába az exe mellé. Ha nem tetszik amit csinál, akkor meg csak törölni a fájlokat... ;)
-
#2871 1.Fake
2.az erőművet ne csekkoljuk mellé? -
#2870 Mié' van rajta?
Szar-fos yútjúb videón semmi értelmeset nem látni - csak a tetraéder kormányt tudtam észrevenni...
-
#2869 Kis off , élsimítást csekkoljátok benne :
-
#2868 Trackmania rulz :) -
#2867 Single-ben: nincs térkép, csak a minitérkép bal oldalon
Multiban (Autolog): van térkép.
-
Wanille #2866 Egy picit közelebb mész, és kész is a trackmania2 :D
Bár az mérföldekkel játszhatóbb lesz ennél... -
mobilosok #2865 Engem az érdekelne, hogy a térképet játék közben kilehet rakni nagyobba? -
High end PC #2864 A Porsche Unleashed meg még annál is 5 évvel öregebb rész, és mégis jobb a támogatottsága :) -
#2863 Mondjuk emelkedőn felfele le kéne fulladjon, de árkád az egész :) -
#2862 A Camera Hack nem elég?
-
#2861 Biztosan így van. Csak engem nagyon meglepett :)
-
#2860 Azért jó pár év eltelt a Most Wanted óta - törvényszerű, hogy jobb legyen a támogatottsága egy mai NFS-nek...
-
Szabi1991 #2859 naja, jól belehet állítani a gombokat stb, 180fokon egész jól is lehet irányítani, de kib*aszott idegesítő hogy nincs belsőnézet.. remélem lesz vmi pecs amivel lesz normális belsőnézet (legalább a kmóra meg a fordulatszámmérő működjön, kéz se kell a kormányra).. -
High end PC #2858 Jéézusom, kitűnően irányítható kormánnyal (főleg kormánynézetből), ezt a játékot én már billentyűvel nem fogom játszani, ezért plusz pont a Criterion-nak :DDDD -
#2857 Persze, mivel a kuplung gondolom automata (persze hogy az, hisz gyárilag még a manuális váltó sincs benne9 így 1esben rákuplungol és elindul alapjáraton :D -
High end PC #2856 Azzta !
Én még csak most próbáltam ki a játékot kormánnyal! (2 nap után)
A legtöbb árkád szerű autós játékot billentyűvel tolom, mert avval jobban tudom irányítani, de ez a nap pozitív meglepetése, hogy ez a játék kitűnően irányítható kormánnyal is, kitűnő analóg irányításra!!!
Épp tegnap volt itt egy tag, aki Most Wanted párti volt, hát kérem szépen, ez a játék mennyivel jobban irányítható kormánnyal, mint a Most Wanted?
Hihetetlen,
most belső nézet + kormány, és a játékélmény megint felszökött, már csak a manuális váltó hack-et kell belőnie vkinek, szerintem pár nap, és viszonylag rendben lesz egy ideig a játék számomra, aztán a kocsik belsejének kidolgozásának minőségét javíthatnák majd pár hónapon belül vmilyen modderek. -
janihunk #2855 Sziasztok azt esetleg lehet tudni hogy az első patch mikor jön? Sajna laggol a game van hogy 10másodpercekre megáll és csak tölt a vinyó folyamatosan. Vagy erre van megoldás? Egyébként 30fps csak ez a töltés kikészít vagy nemtom micsinál olyankor. -
bruna #2854 kösz kösz -
#2853 Nem tettem üresbe.
Sík terepen, gáz nyomása nélkül az autó hallhatóan nyikorgó kerekekkel megindul, és 13-15 km/h-s sebességgel gurul - emelkedőn fel és le egyaránt. :)
-
#2852 Egyetlen verzióban sincs manuális váltó.
A TOCAEdit oldalon megtalálhatók a módosítások.
-
#2851 Ja még nem próbáltam se a camhacket se a manuális váltót szóval a kérdés csak akkor áll fent ha egyáltalán van üres a játékban. -
#2850 "A manuális váltó bugos: amikor megállsz, az autó kifarol és magától elindul,"
Üresbe tetted?:D