Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játszottam vele egy kicsit, de csak freedrive módban! Karriert még nem kezdtem, mert annyira fáj a kezem basszus. <#szomoru1> Tetszett, készítettem pár képet. <#smile>

RaST
Irjon valaki egy Cd kulcsot ha lehetséges <#miaz>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

akkor majd este leszedem ezt a dll-t (azt se tudom mi ez bár már máskor is kellett vmihez dll)
de aza vicc h a dokumentumokban a játék mappájában megnyitottam a beállításokat és ott is szépen rendben van, tiszta dili :]
na de ha ez globál baj ahogy látom javítják majd az ea-s fiúk biztos :] addig használom ezt a progit, köszönöm a segítséged :]

IMYke2.0.0.0
Neked is: úgy ahogy van elqrták az egészet, nem kicsit, nagyon!

Reménykedj(ünk), hogy lesz hamarosan egy jó nagy kövér Patch az egész mizériára, amit mindeddig tárgyaltunk.
Bõven volna mit kijavítani!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen, csak ez a megoldás létezik (eddig) - vagy X-BoX360 kontroller.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok! Én is irányítási problémákkal küzdök csak nekem a kormányomat (logitech momo racing) kell minden belépésnél kalibrálni. Ezzel a gonddal még együtt tudnék élni de sajnos a force feedback egyáltalán nem megy és így hogy nem ad semmi visszajelzést elég nehéz és élvezhetetlen az irányítása. Más játékokkal tökéletesen mûködik. Ha tudtok valami infót légyszi világosítsatok fel. köszi
Krisztiam
igen, más nem nagyon van 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
hát nem azért, de ilyet csinálni 2010-ben.. pfff
én átadnám a jogot a codemastersnek, jobb lenne ha õk csinálnák..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

még vagyok, félkor megyek csak :]
megnéztem gyorsan azt az x360as emut v mit, bemásoltam majd elindítottam, megcsinálta a 2 fájlt de msvcr100.dll-t hiányol indításkor (nem tudom mi ez) de annak a listájában nincs is dual action gamepad
vagy nem tudom melyik kommentre gondolsz, ezt láttam gyorskeresés után :] ez az 1 megoldás van?

IMYke2.0.0.0
Google - 5 mp - Car List

Prince23
Amúgy Lexus van benne?

DarkSector
elég gagyi játék lett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Mégis vissza kellene olvasnod.

bocs h nem olvasok vissza de indulás elõtt vagyok, logi dual action gamepadom van és elsõ indításnál beállítottam a gombokat majd miután újra beléptem a játékba megõrült és ha azt mondom neki h menjen le akkor fel megy ha le nincs reakció, balra nem is mûködik a joy csak jobbra, versenyben nem kanyarodik egyáltalán az autó....de csak a joy hülyül meg a rendes gombok mûködnek pl az ok v vissza gomb, ha bemegyek a beállításokhoz akkor azt látom h billre ugrott vissza (bár ettõl függetlenül a joy-on kívül minden mûködik a gamepaddal is), visszateszem a dual actionra és ott minden beállítás úgy van ahogy én azt beállítottam elõzõleg, ha csak az irányokat állítom be újra ugyanolyan marad, csak ha visszavonom az egészet és elölrõl beállítok mindent akkor lesz jó (persze csak kilépésig)
erre van megoldás? elõre is köszi

grafikát kb csak felbontás szinten lehet állítani ??

Én igen.Igaz a sün változattal de teccik 😄.Persze a nagyobb kategoriák zúzosabbak de nekem bejött a Subaru

#2459 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
és amikor leraksz egy szögesdrótot? belemegy a rendõr pl, megy a videjó, az autód meg a fal felé 😄 de rühellem ezt a videózást -.- nem lehet kikapcsolni?

All hail the double x!

Prince23
Legalább a multi sokkal élvezetesebb. 4v4-ben kurva jó meccseket megyünk. A Multi már megér 9 pontot.

Diezel
nekem az is külön gyöngyszem amikor 300-al megyek, megnyomom a szpészt (kézifék gombocska) és 2 másodperc alatt megállok 0-ra (azóta a nitrót rákalibrálom a szpészre - persze minden belépésnél) és a kéziféket meg valami akármilyen betûre, nehogy véletlen megnyomjam <#vigyor2>

de mondjuk az sem piskóta hogy a szél süvítése miatt nem hallom a motorhangot <#wilting>

ja igen és csak én tapasztalom hogy: mondjuk átmegyek egy rendõr blokádon, jön az ultra menõ, ûber látványos videó, ahogy papírrepülõként hullanak szét elõttem a rendõrautók, majd mikor visszakapom az irányítást, az autóm épp egy elkerülhetetlen összecsókolózás felé halad az útszéli korláttal/drótkerítéssel/házfallal

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

IMYke2.0.0.0
Hehe: ehhez képest a CDGalaxison:

"A játék most bevezetõ áron kapható, november 25-ig. Ezt követõen az internetes ára 8.990 Ft lesz."

Ezek nem olvasnak semmit.

IMYke2.0.0.0
Olyan érzésem van, hogy nem véletlenül adták mellé a FIFA 2010-t!
Valamit tudtak...
Hamarabb lesz ez a játék 3.990 Ft-os, majd 1.990 Ft-os, mint azt bárki hitte volna ezelõtt egy héttel.

Az is érdekes ebbe a játékba hogy,mikor belerohanok egy rendõrségi útzárba,jön egy videó hogy ütközés,utána megyek tovább,mért nem lehetelt úgy meg csinálni mint a most wandedbe,hogy keményem áttörök rajta,meg verseny közbe,megjelenek a zsaruk,és csak verseny végéig maradnak,a most wandedbe úgy volt, ha jól emlékszem hogy megnyereted a versenyt, utána még le kelet rázni a rendõröket,és akkor jött az izgalom.
Nem sokk versenyt csináltam meg,de szerintem nem is fogok, a forgalom gyér,a pálya nagy de nekem unalmas mûanyag,hiányoznak a kamionok stb,a kézifék dísznek van használhatatlan,a kocsit idegen erõk vezetik,pár kocsival mentem de nem érzem különbséget,meg a lóerõket, a térkép az nem sokat ér benne,meg a grafikát kár hogy fixre csinálták,az elõzõ részekbe lehetett külön a kocsit, a város részletességét állítani, forgalmat stb,itt meg csak az árnyékot meg felbontást találtam.

pxxl
itt is tudsz szabadon menni 😊

All hail the double x!

CalebJoe
Nagyon hasonlít Burnout-ra (nem is csoda hiszen Criterion) csak ott szabadon mész a városba ja és a törések zúzások miatt nekem az még mindig jobban bejön, de azért ez sem rossz.
pxxl
már ezek is elfajzottak 😞 kár érte...

All hail the double x!

Muttley
Pici OFF:

Essssssztet meg mostan tanááátam:

Nagyon ON:

Just do it :)

Muttley
SeanJRRussel
Nekem egy orosz warez van még csak crack se kellett hozzá és a beállítások is megmaradnak...
Ha meg eredeti a gémed elég szar h nem jegyzi meg.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Akkor meg minek próbáltad ki ezt?

A burnout pedig igenis jó, remekül lehet vele szórakozni, igazi játéktermi zúzós árkád kikapcsolódás, ahogy ez is, nem is készült másnak. Persze lehet egyfolytában fikázni mindent, de valahogy az összkép mégis jobban tetszik mint pl. a TDU2 bétánál ahol a fizika olyan szinten van elbaszva hogy élvezhetetlen tõle az egész játék.

Billentyû problémák: Indítsátok rendszergazda módban a játékot, ha win7/vista van és a program filesba telepítettétek. Ha nem ez a helyzet akkor nem tudom.

http://goo.gl/gd6Zi5

BoneDragon
Na kicsit jobban megnéztem a grafikát. Vannak pályák ahol tényleg nagyon szép a játék, de a többsége elég...textúra szegény! Esküszöm néha olyan érzésem van, mintha a most wanteddel játszanék csak más pályán és más kocsival... Valami nincs rendben a grafikával. Jöhetne már valami patch 😊

Sziasztok!

Valakinek sikerült már megoldani miért indul állandóan billentyû-irányítással,ha újra kezdem?

Beteg vagy😄😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

pxxl
fõleg h az impreza az egyik uccsó verda a sorban amit ki lehet nyitni 😄 bár biztos vannak kockák és ár megvan nekik 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0

Muttley
én máááá most besz.rtam <#idiota>
vki kagylózza mán meg a gammában, hogy pl. egy Sukáru Intarziánál vagy egy Nisszán Szkájlájn-nál van-e lefújószelep hang, amikor elveszed a gázt-ot 😊
aki nem tudja, mi a f.szom az a lefújószelep
az keressen hutyutyu, vagy hááá-pci hangokat gázelvételkor 😉

Burnout Paradise-t naphosszat toltam... ízlések és pofonok

pxxl
mikor autót választasz, és "ráugrik" a kamera, akkor qva jók a hangok, verseny közben is hallani h más-más hang, de inkább a szél süvít, vagy akkorát villámlik, hogy beszarsz ( hol a villám? hol az esõ?) ha az autólistás hangok lennének verseny alatt, sokkal jobb lenne 😊

hutyutyut meg nem hallottam még 😊

All hail the double x!

Muttley
jó-jó, halk a motorhang 😊
De legalább autónként más és más?
Közelíti a valós autó hangokat?

Tényleg:

Van-e Turbos autóknál BOV hang?
ala
hu-tyu-tyu
vagy
ffffffff-cissssssssssssssz

Prince23
Én meg már rájöttem, hogy a Fék és a kézifék feleslegesen van bent a játékba. Motorfékkel oldom meg a kanyarbevételt általában😄 meg intenzív kormányozással

samsung123
sztereón is hoki...

az elsõ kézifékemen és is besirtam....kb kiszámolom, hogy hol kellene kézizni hogy pont be essek a kanyarba..erre kb 40m-re megálok elötte 1mp belül...<#wow3>
Azóta nem kézizek, nem rombolom tovább az illuzióimat.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

pxxl
azért elötte próbáld ki a kéziféket, nehogy meglepi legyen, hogy be sem fog ekkora sebességnél, és csak kicsit leül a segge a verdának 😄 vagy eltéped a bovdent 😄 jah és ne dobfékkel akarj kézifékes fordulót csinálni xD

All hail the double x!

Prince23
Állytsd sztereóra addig.
nálam , ha már a kéziféket felhoztad:

láttam az elsõ hajtû kanyart, na mondom kézi fékkel beveszem (nagy volt a sebesség) erre rögtön leblokkált és keresztbe fordult az autó xd

Na ott elsírtam magam gondolatomban XD ekkora foss árkád szar😄
Mondjuk azt még nem próbáltam nagy sebeséggel a valóságban, hogy hogy veszi be kézifékkel az éles kanyart. van egy tippem: árokba borulnék azonnal 😄 de mondom nem tudom és nem is fogom kipróbálni xd

Pluskast
Kb 10 percig bírtam ki, hogy játszak vele. Silány egy termék.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

samsung123
a fizikával(amit hangsúlyozok jó lenne alapjába véve, lásd alább) nem a 7-17 évéseket hanem 7-7 évesekt célozták meg😊

A fizika mitõl rosz:
-amutómata ellenkomány
-a kézifék irreális, ennyire irrálisat még nem láttam. ha kanyarban 200-al kisodródnék csak egy ki kézi és be is vettem 90%ban. az autót megállítja 300-ról 2m-en (F1 példát vehetne róla)
-ha drifetel egy kanyarba nem sodródik tovább a kanyar pereme felé, azonnal tudsz kanyarodni.

Pedig az alap irányítása egész jó, ha megpróbálok kézifék és driftelés nélkül vezetni, (csak versenyen kivül mert amúgy lemaradok) ami elég bonya mert segíteni akar mindig a játék (ez is jó a segitségektõl lesz nehéz) igy kellemes autó fizikát tapasztaltam, sûrû fékezésekkel és finom (adagolt analóg) kanyarodásokkal az iven..dehát sajnaos a játék alapból nem ezt támogatja! hanem az õrült szálguldozást 200-al beesni a kanyarba és padlófékkel vagy padlógázzal és persze 450% elfordított kormánnyal vezetni...

UI: azt hittem nálam nincsenek motorhangok a játékban, hogy nálam a hiba 5.1 miatt pedig mindent kipróbáltam ( stereóra átrakva stb..), most olvasom sokaknak(mindekinek) ez a gondja, AZ MI? hogy nem hallani az autó hangját? jaaaaa igy érthetõ miért nincs berakva manuális váltó bazz...de kérem az autó motorhangja a lényeg egy autós játékban! remélem nagyon gyorsan orvosolják ezt (mert ha nagyon fülelek egész jó lenne)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Totti5
Börnáut széria egy legenda. A Paradise nem lett olyan jó mint az elõzõek, viszont az azelõtti részek klasszikusok és nagyon jók!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Én meg pont ellenkezõ véleményem vagyok e téren. Nem tudnak gyártani autós játékot 😄 Burnout is egy raklapkaki volt.

IMYke2.0.0.0
Igen - az a legendás "catch up"...

Az hogy Criterion az miért negatívum? Kurvajó autós játékokat csináltak eddig is...

Prince23
Nekem volt egy olyan estem, ahol a rajtnál sikerült karambolba vezetni az ileltõt (pont párbajnál). 5.4 másodperces elõnyt csináltam, közbe levéágtam szándékosan az utakat. és erre mi van? fél perc alatt feljött és megelõzött. Na ez meg mi a WTF? (magamba gondolom, még most is elborzongok😄)

IMYke2.0.0.0
"az ellenség az elején csal gõzerõvel, utána a célegyenes elõtt lelassul" - igen, mások már leírták itt.