Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Elsõnek azt hittem,hogy villámlás akar lenni,de rájöttem,hogy nem az. ATi kártyám van,tuningolva nincs. Érdekes...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
All hail the double x!
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Másrészt: úgy sejtem, nem olvastad el az elsõ, ebben a témában íródott hozzászólásomat - közöltem, hogy az ITT, EBBEN A TOPIKBAN, valamint más, angol nyelvû helyeken leírt JÁTÉKOSOK véleményét, írásait olvastam, és rögzítettem listára.
S természetesen, ahogy Te is nagy bölcsen véleményt alkotsz másról, másokról
Szóval, nem kellene osztogatnod a fölényes beszólásokat.
😊
Segítek: irónia...
Vezérlõ mindkettõ.
A MW csak egy a sokból.
Ebben is tudsz. Amikor a térképet nézed,akkor J CTRL-t nyomsz és mehetsz is freerideba.
A többivel egyetértek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Inkább írd le, mi az ami "baromság" szerinted...
azóta se láttam se elötte se utána...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
http://goo.gl/gd6Zi5
Bill-en vagy full gázt adsz,fékezel,jobbra,balra mész vagy nem.Nincs köztes állapot.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
De reméljük, hogy ezentúl csak jobb lesz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus