Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó bocsi... csak olyan stílusban írtad, mintha úgy gondolnád, hogy csak a te véleményed számít és akkor már ki se próbálja más, mert úgy is szar😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ti amúgy észrevettétek már,hogy éjszaka villog az égbolt? Vagy csak nálam fordul elõ.
Elsõnek azt hittem,hogy villámlás akar lenni,de rájöttem,hogy nem az. ATi kártyám van,tuningolva nincs. Érdekes...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
LOL képt! 😄

All hail the double x!

Koridor
Kéne egy kis segitség.
Csak az autok szinesek, a háttér a fekete-szürke, nem látom az utat se.

IMYke2.0.0.0
Még két nap sem kellett: a hivatalos megjelenés napján már letölthetõvé vált az "Unlimited Edition" tartalmat feloldó ügyesség.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
inkább a tenisz 😄

All hail the double x!

Focis játék? Nemá... <#lama> dolog. Kinek kell olyan? Jó hogy nem tenisz játék.

samsung123
Eszméletlen videó<#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Prince23
😄

na megyek multizni. XD

pxxl
pfúúú minnyá' eret vágok <#idiota><#nevetes1>

All hail the double x!

Prince23
A Multi miatt szerintem érdemes megvenni. csak ugye ha most veszed meg, te már nem kapsz Fifát...:S

pxxl
ha ilyen grafikája lenne, vagy csak ilyen izgalmas lenne, mint ez a trailer, már venném is meg 😊 jó lett ez a kis film 😊

All hail the double x!

Prince23
Kb ilyen hangulata van a multipalyernek, hogy a SP résznek miért nincs meg ez a feeling, gõzöm sincs :S

Prince23
Diezel
Hááát gyerekek... itt untam meg..... nem értem miért kellett ennyi indokolatlan mennyiségû sz*ros k*baszott idegesítõ idõmérõ sz*rt belerakni (mindegyiknek más a neve), a 3/4-ed játék idõmérõs küldikbõl áll. Ráadásul ez a 2 mp-es büntetés.... nemtom valaki a Corvettes rendõrös "gyors reagálásos" idõmérõs fost tudta hozni aranyra? abszoult elkerülhetetlen minden kanyarban a kerítésnek csapódás pedig már majd az ujjam kitört.... ahelyett hogy élvezném hogy üldözök versenyautókat meg versenyezek ellenfelek ellen, mindig csak Tesztvezetés, Gyors reagálás, Idõmérés, Harc az idõvel, Idõgép, Sprint idõ, Idõjárás <#idiota>......

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

IMYke2.0.0.0
Részemrõl mindenképp.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
éééés itt a vége 😊

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Egyrészt: aláírásom.
Másrészt: úgy sejtem, nem olvastad el az elsõ, ebben a témában íródott hozzászólásomat - közöltem, hogy az ITT, EBBEN A TOPIKBAN, valamint más, angol nyelvû helyeken leírt JÁTÉKOSOK véleményét, írásait olvastam, és rögzítettem listára.
S természetesen, ahogy Te is nagy bölcsen véleményt alkotsz másról, másokról úgy, hogy nem ismered a tényeket, a személyt, úgy alkottam én is MAGÁNVÉLEMÉNYT, és vontam le tendenciózus következtetést arról, amit - hozzá teszem: szerencsére - nem magamnak kellett megtapasztalnom, csalódottan átélnem.

Szóval, nem kellene osztogatnod a fölényes beszólásokat.

pxxl
hát nem én nyertem 😞 brühühü

All hail the double x!

Az, hogy nyomatod itt egyfolytába a szubjektív véleményed... mikor láthatod, hogy megoszlanak az érzések a játékkal kapcsolatban... inkább írd azt, hogy SZERINTED szar... mert pl SZERINTEM jó... nem a legjobb, de úgy, hogy nem vettem meg egy panaszom nem lehet, szerintem neked se😊

IMYke2.0.0.0
Hát, a játék mély, tartalmas történetérõl, hibátlan játékmenetérõl , tökéletes grafikájáról, és széleskörû testreszabhatóságáról, a minden vezérlõhardvert azonnal és hibátlanul felismerõ konfigról, a lebilincselõ és hosszú távra lekötõ autómegszerzési létráról nem beszélhetünk...
😊

Segítek: irónia...

user2009
nem, megvárom még befagy 😄 egész jól elchatelgetünk itt 😄

pxxl
tudod hol vannak a cölöpök? 😄

All hail the double x!

user2009
ó, én tudok vízen is menni 😄

user2009
kipróbálom, köszönöm a tanácsot

pxxl
jah ahol volt út 😄

All hail the double x!

user2009
az irányításra értettem, hogy arra megyek amerre akarok

pxxl
usb-n csatalkoznak <#vigyor5>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Semmi 😊
Vezérlõ mindkettõ.

Mi köze a joystickoknak a gamepadokhoz?

IMYke2.0.0.0
Hát, rohadtul marketing-szagú sorok halmaza - elég volt belefutni egy-egy bekezdésbe.

Rakd fel a Shiftet, at volt a legjobb az újkori NFS-ek közül.

A MW csak egy a sokból.

"de a játék élvezhetõ volt, tudtál menni az autóval (ráadásul arra, amerre te akartál)"

Ebben is tudsz. Amikor a térképet nézed,akkor J CTRL-t nyomsz és mehetsz is freerideba.
A többivel egyetértek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

user2009
a most wanted sem volt egy túl nagy élmény térkép szempontjából, de a játék élvezhetõ volt, tudtál menni az autóval (ráadásul arra, amerre te akartál), volt elmosódás (nem kicsit), ha esett az esõ, nem hogy azt láttad, hogy esik, még esõcseppek is jöttek a "kamerára", nagyon jól meg lett csinálva. írta itt valaki a lassítást. igen, az kár, hogy kimaradt, amellett, hogy szép volt, tényleg hasznos is egyben az útzárak miatt. ez meg, hogy mint versenyzõ dobáljam a szögesdrótot... gáz! én vezetni akarok, és a kézifék, meg a nitro mellé nem kell más. lassan ott tartunk, hogy az autós játékokat is 20 billentyûvel kell játszani?! én is letöröltem a játékot, visszatettem a most wanted-et inkább, azzal még játszani is lehet. bár, sajnos már vagy ötödször fogom kijátszani, mert mindig csak jönnek és jönnek az újabb NFS-ek, de mindig csak szarabbak és szarabbak. 😞 ennek a játéknak amúgy Need For Speed - Majd az autód tudja 2010-nak kéne lennie, mert hát valljuk be, túl sok közünk nincs az irányításhoz sok esetben.

IMYke2.0.0.0
Miért kell puffogtatnod, konkrétumok nélkül?
Inkább írd le, mi az ami "baromság" szerinted...

jön az a patch nemsoká😊

samsung123
beszarok..az egyik versenyen amikor az idõjárás esõs(esõfelhõ három cseppel ikon) nem esik az esõ de hangja van! DE mikor lehjtottam a földútra arra 100m szakaszra megjöttek az esõ csíkok, utána eltüntek<#confused>

azóta se láttam se elötte se utána...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

de basszus ha azt mondják h támogatja a dual actiont akkor támogassa, meg a kormányokat is 😄 de ez 1 javítható dolog és remélem hamarosan javítják is és kiradírozom a fekete pontot :]

[HUN]FaTaL
Azt hogy nem két állapot van (full gáz - nincs gáz, full fék - nincs fék, kanyarodásnál ugyanez) hanem vannak köztes állapotok.

http://goo.gl/gd6Zi5

Waczkor
Mert míg billentyûzeten nem lehet se gázt,se féket,se kormányzást adagolni,addig gamepadnél lehet.
Bill-en vagy full gázt adsz,fékezel,jobbra,balra mész vagy nem.Nincs köztes állapot.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Rage47
az mit jelent?
Rage47
neked nem hiszek😊
TothLaci

TothLaci
Nos sikerült letesztelnem a játékot.... Hát... mit is mondjak... Nem rossz, de amint bejön az újabb, lehet, hogy felejtõsebb lesz, mint a klasszikus HP.

De reméljük, hogy ezentúl csak jobb lesz.
The Protector
😊Jah.Mert nekem 1600x1200ban fut a game,21 colos monitoron és eléggé récés távolról az útzár h meglássam h hol lehet átbújni.De 90%ban a legszélén is át tudsz osonni,kivétel ha nem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
a sima pc-s joy-ok nagy szarok úgy általában.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Krisztiam
hát jah konzol biztos jó, de pc-n... 😞

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

BoneDragon
Hmm, rájöttem mi hiányzik. Az idõlassítás jól jönne útzár elõtt 😊 Legalábbis látványos lenne.

leszedtem a dll-t bemásoltam a system32be ahogy kell de továbbra is hiányolja úgyhogy kapja be a játék 😄 akkor állítgathatom minden egyes indításkor ezt a szar gamepadot, vagy amíg nem javítja ezt az ea tolom a dirt 2õt 😄 már mikor mondták h nem lesz pc-s demo már akkor tudtam h leszarják ezt a játékot pc-n, olyan is lett :/