Need for Speed: Hot Pursuit

Oldal 1 / 92Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
lol

"Nulla tenaci invia est via"

Tolhatod.
Szabi
ha megbeszéljük, hogy mikor leszünk fent, akkor játszom a játékkal 😄

SZABl

Játszik még valaki a játékkal? Írjátok meg a neveteket privátban, hogy felvehesselek benneteket friendnek.

RoboKutya78
De annak a nevét használja úgy hogy ha az gázos akkor gondod lesz.
bár most nem vagyok ebben biztos😊 régen aktiváltam.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

van már EA accountom, szóval akkor nem annak a userneve lesz alapból?

RoboKutya78
azt hiszem az elsõ névmegadás a karakterneved is egyben
nekem le kellett hoznom a csillagokat is hogy originen kijavítsák

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
késöbb is de a neveddel vigyázz mert azt nem lehet javítani.

Steamen 5 ojró.

Elsõ indításnál lehet csak kameraképet csinálni? Vagy lehet késõbb is majd?

Jól remélted 😄

Még a Dead Space 3-at sem aktiváltam, úgyhogy azt is odaadhatom valakinek. 😄

Szabi
egy hete egy ezresért volt 😄

remélem 1$os kulcsokat adnál cserébe 😄D

Van itt olyas valaki aki már megunta az accounját? <#nevetes1>

És van olyas valaki akit érdekelne csere is? Van pár nem aktivált origin-es játékom, ha érdekel valakit egy csere eredeti NFS Hot Pursuitra, akkor azzal szívesen cserélnék. <#worship>

Érdeklõdni privátban! 😄

"Itten Legális dolgokról folyik az eszmecsere." Elég ritkán, de ja .. 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RoboKutya78
máá megbocsáss ott van baromi nagy betûkkel hogy off warez ne hogy ledumálj már innen.Én legyek megsértve.
Gondolom pixxel nem ezen beírások sokasága miatt szépítette a fórumot.Itten Legális dolgokról folyik az eszmecsere.

Nem kéne ilyeneket írkálni.
RoboKutya78
off warez amíg olvasni se tudsz senki nem fog itt erre válaszolni.!! eredeti game topik...

Sziasztok.

2012-esNFS Mostwantedet Hogy kell telepíteni.Addig tudom hogy bele teszem a daemoon toolsba.
kanyesz07
kivittem, minden kész... kicsit kezd unalmas lenni. 5let mit cisnáljak bennE?

Ready To Rock!&#8482;

Üdv.Azt szeetném kédezni,mitöl van az,hogy néha beszaggat a Játék?Nem Gép hiba,mert mindenkinek erõs Gépe van.Jah,és eredeti

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Thx, már belebonyolódtam 😄
Szabi
szerintem kettõ, de trainer-el is fel lehet oldani 😄

Akkor 1 DLC benne is van a játékban alapból vagy fel kell külön oldani?
Szabi
a pálya listát linkelted, de írja is hogy a lambok és porschék nincsenek átkonvertálva, az elsõ dlc-s járgányokat feloldo fájlt rakta be csak a módba, amik alapból is a játékba vannak és minimális memória turkálással elõhozhatóak (limitált Viper, nyitott Bentley stbstb) 😄

Dede, írja is, hogy azok leírásai nincsenek benne a játékba. nálam is egy autó leírása helyett csak számok jelentek meg.
Szabi
nincsenek is ebbe a módba új autók <#fejvakaras>

Port of DLC event packs to PC. Beta available!

Én kipróbáltam, de új eseményeket nem találtam (természetesen régi mentéssel), viszont az új autókat megtaláltam benne, de elvileg le vannak cserélve. Régen játszottam vele, így nem tûnt fel melyiket cserélhették le.
Gabisan666
koszonom a gyos valaszodat!Meg egy kerdes: elvezheto a multi? Marmint nem csalnak ezerrel?

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

RoboKutya78
Ez EA fejlesztés és nem valami kistsílû játékfejlesztõtõl származó játék aminek a szervereit a saját pincéjükben üzemeltetik.
Szerintem amíg lesz rá igénye a játékosoknak lesz szerver is nehogy már kb ha jól emlékszem 3 éves játékról legyen szó és kapuzárásuk legyen.

Gabisan666
Hi All!
Most keszulok megvenni a jatekot a CD Galaxysban,az lenne a kerdesem,hogy a multi resze meddig fog menni(hany evig?)Mikor fogjak leallitani a szervereket??A Split Second szervere mar pl. nem elerheto.
Ezert is erdekel a tema.

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Tarpi
Mai napon az Origien 5€ a HP, a BFBC2...

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Hi!
Megvettem Steamen, beállítottam, hogy magyar legyen, de angol marad.
Nem tudjátok miért?
Elõre is köszi,

Üdv
Szabi
2ezer ft-ért már lehet a neten origin kódot venni..

Hello.
Valaki tudna küldeni egy linket ahonnan le lehet tölteni a cracket a need for speed hot pursuithoz?
Hali!
Valaki szerint ezt lelehetne azt kb. 6.5 GB fájl méretet lelehet csökkenteni kisebbre mondjuk a felére??
Oké, minden tiszta 😄
Látom, shift1-hez sincs pc dlc..de fórumon láttam,volt valami törés,de már nem él a link. Majd googleba rákeresek, hátha van arra valami megoldás. Na,befejeztem az értetlenkedést(jelenleg 😄 )!

Hm, ezt írtam :
Kérdezném, hogy dlc nem jelent meg pc-re? Ha találok tört verziót, attól neten még tolhatom(a játék eredeti)?
Erre ezt felelted:
ha eredeti a játék akkor regizd be originre és töltheted legálisan is 😄
Ezért csináltam az egész hajcihõt 😄

Link lemaradt:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=egpfoavayazmoa3jx3k3.jpg

Hát ez kész...beraktam a játékba. Jobb katt és nincs ott a dlc.
Mi a búbánatot csinálok rosszul?

Éljen 😄 Tyû, végre beírhatom az összes eredeti játékom 😛 Köszi (meghajol)

Megvan a probléma! Nem originen vettem a játékot, hanem boltban, ezért nem szerepel a kliensben. Most töltöm a Shif2 dlc-t, ez szerepel benne, mert originrõl töltöm. Már értem pontosan, mirõl írtál Szabi(kép,jobb klikk). Szóval, akkor az lenne a kérdésem, hogy valaki valami más megoldást tud? Vagy valaki e-mailben elküldené nekem a dlc-t?

Legjobb tudomásom szerint PC-re nem jött ki a DLC, ezért nem találod.

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

fery02
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Igazából kicsit homályos is most nekem ez a történet.
Ha az Origin kliensed tartalmából egy képmentést tudnál mutatni, lehet többet tudnánk segíteni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Feladom. Undercovertõl Runig minden javítást, dlc-t találok,(nfs oldalakat is beleértve) de HP-t nem. Azért köszi a segítséget!

Már megvásárlás után aktiváltam. Mutatja is a profilomban, hogy játszottam vele. Érdekes, több játékot nem mutat a profilomnál és hozzáadni se tudom. 😞 Hol találom originen belül a letöltést? Rámegyek az extrák/dlc, de ott nem adja fel, még csak véletlenül sem.

fery02
Nem jelent meg semmi DLC se száradjon le valamijük.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kérdezném, hogy dlc nem jelent meg pc-re? Ha találok tört verziót, attól neten még tolhatom(a játék eredeti)?

GT3 RS ütõs kép lett.
Nini, ki van ott SpecV-vel?! 😄

Project D|Rare Car Collector|

Jó képek, fõleg a Super Snake-es jön be <#eljen>

Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.

Köszönöm a segítséget!

RoboKutya78
C:\Users\?????\Pictures\Criterion Games\Need for Speed(TM) Hot Pursuit

Oldal 1 / 92Következő →