Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZABl
"Nulla tenaci invia est via"
bár most nem vagyok ebben biztos😊 régen aktiváltam.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
nekem le kellett hoznom a csillagokat is hogy originen kijavítsák
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Elsõ indításnál lehet csak kameraképet csinálni? Vagy lehet késõbb is majd?
Még a Dead Space 3-at sem aktiváltam, úgyhogy azt is odaadhatom valakinek. 😄
remélem 1$os kulcsokat adnál cserébe 😄D
És van olyas valaki akit érdekelne csere is? Van pár nem aktivált origin-es játékom, ha érdekel valakit egy csere eredeti NFS Hot Pursuitra, akkor azzal szívesen cserélnék. <#worship>#worship>
Érdeklõdni privátban! 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Gondolom pixxel nem ezen beírások sokasága miatt szépítette a fórumot.Itten Legális dolgokról folyik az eszmecsere.
2012-esNFS Mostwantedet Hogy kell telepíteni.Addig tudom hogy bele teszem a daemoon toolsba.
Ready To Rock!™
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Port of DLC event packs to PC. Beta available!
Én kipróbáltam, de új eseményeket nem találtam (természetesen régi mentéssel), viszont az új autókat megtaláltam benne, de elvileg le vannak cserélve. Régen játszottam vele, így nem tûnt fel melyiket cserélhették le.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
Szerintem amíg lesz rá igénye a játékosoknak lesz szerver is nehogy már kb ha jól emlékszem 3 éves játékról legyen szó és kapuzárásuk legyen.
Most keszulok megvenni a jatekot a CD Galaxysban,az lenne a kerdesem,hogy a multi resze meddig fog menni(hany evig?)Mikor fogjak leallitani a szervereket??A Split Second szervere mar pl. nem elerheto.
Ezert is erdekel a tema.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Megvettem Steamen, beállítottam, hogy magyar legyen, de angol marad.
Nem tudjátok miért?
Elõre is köszi,
Üdv
Valaki tudna küldeni egy linket ahonnan le lehet tölteni a cracket a need for speed hot pursuithoz?
Valaki szerint ezt lelehetne azt kb. 6.5 GB fájl méretet lelehet csökkenteni kisebbre mondjuk a felére??
Látom, shift1-hez sincs pc dlc..de fórumon láttam,volt valami törés,de már nem él a link. Majd googleba rákeresek, hátha van arra valami megoldás. Na,befejeztem az értetlenkedést(jelenleg 😄 )!
Kérdezném, hogy dlc nem jelent meg pc-re? Ha találok tört verziót, attól neten még tolhatom(a játék eredeti)?
Erre ezt felelted:
ha eredeti a játék akkor regizd be originre és töltheted legálisan is 😄
Ezért csináltam az egész hajcihõt 😄
http://www.kephost.com/view3.php?filename=egpfoavayazmoa3jx3k3.jpg
Mi a búbánatot csinálok rosszul?
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
Ha az Origin kliensed tartalmából egy képmentést tudnál mutatni, lehet többet tudnánk segíteni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nini, ki van ott SpecV-vel?! 😄
Project D|Rare Car Collector|
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.