20
  • Tetsuo
    Ha meztelen lanyok lennenek a riporterek v riportalanyok jobban hire menne..
  • kjasfhasdfasd
    Műholdon is van, ha jól emlékszem, de ott nincs magyar felirat. (Vagy legalábbis amikor én néztem még nem volt)
  • valamit
    vehetnének át a hírcsatornák meg a különböző magazin műsorok az adásukból és akkor többen tisztában lennének azzal, hogy ez létezik és talán maguktól is keresnék aztán
  • MerlinW
    Franciául pofáznak. Nem szeretem...:)
  • Nikolaosz
    Talán azért is alig kíváncsiak rá mer eddig elég kevés ember hallott róla. pl én is most
  • Vorpal
    Lehet hogy az uniókhoz értenek de hogy a webmarketinghez nem az fix - egy újabb projekt amire el lehet különíteni 5 milliárdot.

Ennyi pénzből támogatni lehetne regionális TVk létrehozását lásd. BBC és az ehhez kapcsolódó webportálok fejlesztését, megint csak BBC - mindezt minden nyelven - igy egymásnak generálnák a látogatottságot.

Az EU nak nincs megfelelő médiája! - ez szégyen és ezen bukik meg az egész - döcög, nyekereg - mert az emberek ugy érzik nem részei az egységnek.

Talán ha Mo. sem a pinológusait küldené el EP székekbe ez nem igy nézne ki.

SzépNapot
  • polarka
    Esetleg, ha a Miro-ban megtalálnám, akkor néznék néhány részt. De most azért, h találjak néhány érdekes részt nem fogom rendszeresen böngészni az oldalukat. Ha valaki esetleg megtalálta miroban, vagy el tudja mondani hogyan vegyem fel, az elmondhatja. Megköszönném...
  • balage187
    Ez engem is erdekel, kar, hogy most hallok rola eloszor. :)
  • ziipp
    Belehallgattam. Nem rossz.

Köcsög franciák persze nem bírnak angolul beszélni. Jó, feliratozva volt, de akkor is.
  • ziipp
    Személy szerint úgy érzem, hogy az EU parlamentben, meg különféle bizottságokban azt csinálnak, amit akarnak. Távol van tőlem, semmilyen behatással nem vagy rájuk, akár a szemem előtt tiporhatják el a magyar gazdaságot, nem tehetek semmit. Gondolom, ezzel sok ember így van, talán ez is az oka lehet az alacsony nézettségnek, meg reklámozni sem reklámozták agyon.
  • xNoodlex
    A youngEurope résznél éppen arról van szó, hogy a tehenek hogy "fingják", illetve "böfögik" szét a környezetünket. Egyébként ez tényleg érdekes. :D
  • dez
    Lehet, nem is nagyon akarják, hogy nézzék, és ez most az ürügy, hogy leállítsák, aztán később majd erre hivatkozzanak...?
  • balee66
    Hát erről én sem tudtam...
  • KOXX
    Valaki egyáltalán tudott ennek a létezéséről? Így ne csodálkozzanak, hogy nem nézi senki...
  • tarBubbles
    most ő kitalálta, elterjed, és majd lesz. imádom ezeket a helyes író embereket.
  • Gerygrey
    Én sem hallottam róla, pedig például a magyar parlamenti közvetítést is szoktam nézni neten hétfőnként.
  • Bith
    Én sem hallottam eddig róla.
  • Yv@n
    Szünetekben adjanak egy kis jóféle poreszt. Egyből ugrik majd a nézettség.
  • RecoPhile
    erröl már egyszer cikkeztek

én kb. 1hétig láttogatam ezt az oldalt, érdekes volt hallgatni, hogy miröl tanácskoztak, de engem egyenlöre nem köt le.
  • Teppik Amon
    nem is hallottam róla hogy ilyesmi létezik! Kis reklám nem ártana neki (mint pl ez a cikk ;)
    magamtól az életben nem találtam volna oda