Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a pics@ van már??? Ekkora lehet a baj hogy ilyen sok idõ kell a javításhoz vagy ennyire leszarják a júzereket az EA-s droidok??

Ati is csípkedhetné már magát! Õ sem adott ki semmitse még mindig....

<#boxer><#duhos2><#levele>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

frango
Ja meg az az EA download manager az mi? Mit csinál?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Maxtreme
ez bizony így van. Én is mikor kiszedtem a gépbõl az amúgy alapból sem kis termetû 8800GT-t, és kibontottam a GTX260-at, elkezdtem azon gondolkodni hogy am inap hova is tettem a vasfûrészt <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Rohadt PhysX-et lõné ki egy patch belõle... akkor nem lenne taknyon csúszás az egész játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gennyes tussssssss 😮 Én rá szavazok :F

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

frango
A lényeg, hogy minnél hamarabb jöjjön a Shift patch. Már kéne brummogni a verdákkal...

IMYke2.0.0.0
Mondom, nem emlékszem többre... 😊
Talán az UT-k közül volt egy?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
S ott a pont!
Ami engem emellett rohadtul idegesít: a méretek!
Lassan plusz házat, tápot kell venni az újabb és újabb VGA generációk mellé!
Sõt, lassan a VGA egy komplett számítógép lesz... 😞

Maxtreme
pedig van még :-)

IMYke2.0.0.0
Hát, megvallom emberesen, rossz az emlékezõképességem - de legalábbis kopik -, de eddig csak EGYETLEN játék intro-i között véltem felfedezni ATI-t: Tribes: Vengeance

frango
Mondjuk arra is figyelhetnének , hogy ne 1000wattokat zabáljanak a cuccok.

Komolyan, még tegnap toltam hehe
pxxl
"szavazz bazz vagy szétb_szom a büdös pofád. szavazáá" <#worship><#idiota><#idiota>

All hail the double x!

arty
a dx11 nudli penetrácioja mellett a dx9 változat ugyan olyan szép és gyors lesz még jóideig ... 😊

(pláne ha az nv-s gt300 nem képes teljesíteni és a fejlesztõk mellett továbbra is ott ül az nv-s kollega, hogy segitse GT barátra pofozni a kódot :/ ATInál rá kéne már jönni, hogy a parasztnak vakítás kell, meg logo a játék elejére, mert azt érti, nem a ph! grafikonjait és elemzéseit... )

Forza.

frango
Nem véletlen😊Amikor két szar közül kell választani😊 Erre nagyon jo példa az egyik szósz park rész.A tus és a szendvics😊Na az van itt is😊
csak halkan jegyeztem meg....

Maxtreme
na itt sem lesz kép úgy érzem <#idiota>

Maxtreme
az s3 meg beállna konkurenciának (vagy visszatérne az XGI xD) <#idiota>

Faszom, töltés közben miért dob ki asztalra?
frango
És az milyen jó lenne ha összefogna a két név és együtt csinálnák a kártyákat. Asszem lennének árak😊

Két éve vettem a Geforce 8600 GT -t, és nem érezem magam átverve. 😊 Mai napig rendesen kiszolgál, persze egy krájzisz nem megy el már full graffon, de háth azt ki nem szarja le azzal nem játszok. Shift 1024x768 ban elég szépen elfut, (és még jópár játék) a monitoromhoz se kell nagyobb felbontás, és ez nekem bõven elég. Egyik hsz-emben írtam ha majd az új gamek 50 % -a (amivel játszok) nem indul el full graffon, majd akk veszek újat, a két cég üzleti hátterétõl mentesen....

IMYke2.0.0.0
Dehogy! Egyszerûen elbeszélgetünk errõl-arról.
Nincs itt hiba.
Közben meg az Electronic Art-os képviselõk itt lesnek minket...
...Kanadában meg dörzsölik a kezüket 😊

Sajnos kell, mert a világban sok a hülye 😊 pl. MO. 2x megválasztották az M.... nem megyek bele, mertban lesz 😄
pxxl
én spec rühellem a focit, de ebbe most ne menjünk bele. elég egy forradalom is 😄

All hail the double x!

Maxtreme
alap <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Hát ez a baj! 😊
A keresztények is azt hitték, hogy jót tesznek a világgal, ha lerohanják Jeruzsálemet... lásd, azóta is szívjuk 😊

Willi Betz
Most akkor nekem megkéne sértõdnöm az olvasottak után,mivel nekem Nvidiam van!?<#wilting>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

IMYke2.0.0.0
Jó is az nekünk. Sebaj, nekünk jó lesz a DX11 arra a pár játékra is - ugye minden nV-s azzal jön, hogy "miért is a DX 10.1 ha semmi sem használja?" -, közben meg az nV-s gyerekek lesnek majd a benchmarkokra, és talán a sokszor átnevezett GF-kütyük egyikébe belopnak "véletlenül" egy újabb feature-t is...

frango
Ha már téríteni kell az régen rossz😊))))

Most egy kicsit összeomlott a winfosom hehe. Adj még egy kis idõt a hibaelhárításra 😉
OFF:
Áhh tegnap loki-fradi meccs... bealáztuk a fradit 😄
arty
"focihoz és a vgakártyákhoz mindenki ért" 😉)

Forza.

frango
Na teszt linkeket!! Legalább valami értelmes dolgot is olvasgathatok.

IMYke2.0.0.0
A(z ATI) forradalom keresztes vitézei lovon járõröznek a világban, és térítik az embereket...
<#ravasz1>

Maxtreme
hol a fraps-es fps számmal ellátott kép a 8xaa-val ? :p

Mindegy, had vegyék, majd mi veszünk ATI-t jóárusítva'. <#hehe> <#pacsit>
Maxtreme
.......lassan mint 1 focimeccs vazze xD....

pxxl
had ne kelljen már teszteket linkelni...miért ragaszkodtok ennyire ahhoz hogy jobb az nv mikor NEM jobb. és még drágább is.

All hail the double x!

Én senkit se akartam meggyõzni, egyik hozzászólásomban se írtam hogy melyiket pártolom, csak szánalmas ez a vita. Erre akartam rávilágítani.

frango
Legközelebb tudni fogom hogy ezt a témát véletlenül sem érintem😊 Hát már itt a forradalom ugylátom...😊)))))

arty
Köszönöm az informáciot. Kicsit korai volt akkor itt hörögnöm az EA-ra vagy az nvidiára.

Büntetésem: hülyét csináltam magamból a shiftes "közösség" elõtt 😉

bocs, EA, bocs nvidia! 😉)

Forza.

Maxtreme
Véleményem szerint az NV egyetlen igazán gázas korszaka az az FX-ekkel köszöntött be. na ott tényleg voltak problémák, nem kevés. (driver csalások, ramaty képminõség, elbaxott dx9 support, sokat fogyasztott, hangos volt a hûtés stb..)
No és ATiék igazán ebben az idõszakban robbantak be. Egészen addig.. hát.. 😊
De ha már itt tartunk, én a 2xxx sorozatról sem vélekedek másképp mind az fx-ekrõl. Nincs normális AA support (csak shader based AA, amit kb semmi nem használ. Eiatt a játéok sebessége kb 5-ére csökken az élsimítás bekapcsolásától. )sokat zabálnak, hangosak stb...

Szal mind2 cégnek voltak jó, és igazán rossz pillanatai 😊
Pl nv-ék anno a gef6-al nagyot alkottak. ATiék akkoriban még sokáig az sm2b-s Xxxx szériát nyomták.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, - SZERINTEM! - most éppenséggel nem ATI-fröcsögés folyik, hanem a publikussá vált, és minden olvasni, látni képes ember által észlelhetõ, vagy az elmúlt évek megélésével leszûrhetõ tendencia összefoglalása.
Ha az nVidia nem lenne olyan, amilyen, akkor az AMD-ATI sem lenne kényszerítve arra, hogy 2x jobb kártyákat adjon alacsonyabb áron...
De, azért ugye nem baj, ha látjuk, hogy a GeForce-sokat jól átverik?

frango
Én az egyéni felhasználásról szoltam. Arról, hogy árban, használhatóságban egy átlag játékosnak melyik felel meg inkább. Melyikkel van kevesebb probléma és a JÁTÉKOK, hogy futnak. Driver frissítés szemponból stb.

pxxl
valakinek a fejlõdéssel is foglalkoznia kell 😊 majd lenyúlja az nv aztán "mi is megcsinjáltuk"... 😄

All hail the double x!

pxxl
mire számítottatok? meg akarjátok gyõzi az embert hogy a szar a jobb. lol...erre nincs más válasz, csak a sok hsz ami bizonyítja hogy az nv csaló, lefizetõ, fejlõdést visszafogó cég. ennek ellenére erõsködnik az nv csapat, hogy pedig milyen jó. hát akkor legyen nektek jó. aztán olvassatok teszteket, és még mindig legyen jó. 😊

All hail the double x!

Így van, ha az ATI is a faszát verné, mint a zenvidia, akkor õk is dolgozhatnának a driveren, és dolgozni is fognak, csak egy kicsit késve a DX11 miatt...
arty
(nekem volt nvidiám, 8800gt, majd utána 9600gt, azzal is volt drivergondom - ahogyan a 4850-essel is van most. érdekes, hogy egyik esetben sem játékban jelentkezett a probléma, hanem "házimozis" esetek voltak. a teljesitménye mindegyiknek megfelelõ volt!)

Forza.

#6457 -es hozzászólásomban ugye milyen igazam volt ? 😊)) Sejtettem hogy ez lesz.

IMYke2.0.0.0
Ahogy írtam, saját gépembe...
Nem voltam elég részletes, de akkor kifejtem: számos GeForce-os (még anno, az elsõ ilyen kártyáktól - GeForce 256, GF2, GF3, GF4) géppel volt dolgom az elmúlt 12 év alatt.
Láttam mindent, amit látnom kellett velük kapcsolatban - kezdve a driver mizériától , egészen a 3D Mark csalásokon át, a TV-klónozási problémákat, a beígért fejlesztések felsõ kategóriába helyezését stb.
Sok olyan gép elõtt ültem, - és a gazdájának magyaráztam, hogy mennyire "jó" a gépben lévõ hardver -, melyre azt mondták , hogy hát ezt ajánlották a boltban, mert ez a legerõsebb... s közben egy karakterében megegyezõ VGA alázta azt, megerõltetés nélkül... 9xxx-es sorozat és késõbb X-sorozat.

pxxl
vagy az nv adta a drivert és megmondták hogy na erre lehet építeni a játékot...

All hail the double x!