11230
-
#7478 Üdv! Ez melyik autó?
-
#7477 Hát igen, amúgy az egy szép grafikával és meglepően alacsony gépigénnyel megáldott játék, de hát ...khm kb. alsós általános iskolásoknak való. :) -
#7476 Hát nemtom. Tier 2-ben van egy USA sorozat, ott először vettem egy camarot, aztán laguna secaban olyan hülyére vertek, hogy csak pislogtam. Vissza kellett mennem versenyt nyerni, hogy legyen cash ápgrédelni. Egyenesben úgy mentek el, mintha valami tdivel kergettem volna őket :DDDDDD -
#7475 igen? a sok hülye :D szedjék már elő a börnóút perödájszt aztán nézzük meg mi az az árkád... -
Dobronski #7474 Szeressük! -
#7473 Omen -
Dobronski #7472 Neked a neved nem Rajmund? -
Amúgy Padavan-tól kérdem: anélkül, hogy bárki pártján állnék, neked az a napi progid, h hazaérsz a melóból (feltételezem van) és családos ember létedre lefekvésig játszol illetve a fórumba írogatsz?! -
kraven81 #7470 A 2. szintben van 1 olyan csillagos feladat, hogy pörditsek ki 4 ellenfelet. Kb 8at pörditettem ki, de nem kaptam meg. mit jelent ez pontosan? köszi -
#7469 Hát igen ez a zene johohóó.:) -
zoluss #7468 Elég sok ilyen kommentet olvastam, itt is, meg külföldi fórumokon is. -
#7467 ki mondta hogy ez full árkád? a grid inkább az mint ez -
#7466 ennyi erővel tuningolni is tök felesleges, mert én pl gyári subaruval vertem halomra a jappó versenyeket. -
zoluss #7465 Felvettem egy visszajátszást a Hachival, azoknak akik szerint ez full árkád, és nem is kell ellenkormányozni:
AE86 móka
Tudom, hogy fos, mert nem értek a Vegashoz, a Frapset meg az istenért sem tudtam rábírni, hogy felvegye a hangot. -
#7464 Átépül vaddá, gombnyomásra. Szerintem értelmetlen, egyszerűbb venni ugyan annyiért egy tier3-4-es autót :D Én a 200sx-emet worksösítettem, annyival nem lett vadabb, mint amennyibe került. Driftelni mondjuk jó, mert tolja a seggét mint a disznó. Mondjuk én szépen lassan végigszenvedem az összes versenyt, tier 1-2-t kivégeztem, délelőtt álltam neki a 3-nak, szóval karrierben nem is mehetek még rendes versenyen works verdával.. -
#7463 Azért az fasza, hogy az egyik corvette versenynél el sem indul a kocsi:D
Viszont végre már nem fagy ki a játék:)jejeje Holnap amint hazaérek már nyomatom is neki...végre. -
#7462 Az ABS-t én is kénytelen voltam bekapcsolni, az nélkül nem tudom, nyernék e versenyszámokat... Nagyon meg kell válogatni a verdákat is, én pl. kerülöm a hátsókerék meghajtásúakat, egyszerűen borzalmasak, amit levágnak a pályákon. Jó kis 4x4-es verdákkal kell tolni, sokkal stabilabb járgányok, bár biztosan ez is vezetői alkat kérdése.
Amúgy mi a tapasztalatotok az átépítésekkel kapcsolatban? Érdemes rááldozni 350 k-t egy kis teljesítmény többletért? Meg ez hogy zajlik? Megnyomod a gombot és kész, vagy te variálhatod opció szinten a dolgokat? Azért kérdem, mert épp átépítés előtt állok de nem tudok dönteni, hogy ez most kell e nekem, vagy sem. 350k-t kér a program és alig növekszik a várható teljesítmény a grafikonokon. Kicsit sokallom a mester melóját. :) -
#7461 Egyébként nekem HD4870em van és megy rajta normálisan a Shift!(a warez shift) -
#7460 Kussmá. -
Dobronski #7459 Anyád. -
#7458 pff póse...pff -
CamelX #7457 Az áttételekkel kár is szenvedni, nekem valahogy fura, hogy a Porsche GT3-asomnál 5ösben magasabb sebesség elérésére vagyok képes mint 6osban. De ez más kocsiknál is szemet szúrt. A Bugattinál meg a 7es mintha csak dísznek lenne :DD -
CamelX #7456 Nekem meg a kiépített Skylie 2000 GT-R (classic forever :P) majdhogynem jobban teljesít, mint az ugyanúgy széttuningolt Murcielago :D mondjuk biztos beállítás és pálya kérdése, mert amíg a classic Skyline rally autó módjára kicsúszik a többi versenykocsi között, addig a Lambo-nál jóelőre fékezni kell hogy bevegye a kanyart 1 durvább pályán. Ez mondjuk még elég nagy hiba hogy nem lehet pálya szerint tuningolni a kocsikat ha már ilyen részletes. -
#7455 gyárilag kemények a gumik ezt mondta, de te is ezt írtad... pilledünk, pilledünk? -
#7454 Még mindig nem vágom, milyen gumik túl kemények :DDD
A sebváltóval nekem nincs gondom, nekem is automata, de csak ritkán érzem szarnak: egyszer-kétszer nem vált vissza, ha kanyarból kifelé elfogyott a lendület; ez elég kellemetlen. Az áttételeket nincs kedvem buzerálni, legfőképp a buzeránsan hosszú loading miatt nem akarok szenvedni vele. A végét szoktam lehúzni rövidebbre, illetve a nordon meg spaban hosszabbra..
Amúgy sokat javított a játékmeneten, hogy bekapcsoltam a stability controlt, meg az ABS-t. (PRO-n) Így nem annyira kínszenvedés menni az autókkal, de még mindig könnyedén keresztbe lehet állni a kanyarokban. Pont fasza. -
#7453 tegyed fel az AMD dual core optimizert -
#7452 AMD proci. :D -
#7451 Rosszul fejeztem ki magam, tehát úgy értettem, hogy túl kemények azok a gumik. A sebváltást kéne valahogy optimálissá tennem, de nem értek hozzá, az azonban biztos, hogy az automata nagyon lomhán nyomja. Én meg nem akarok váltogatni. -
#7450 Üdv Mindenkinek!
Még mindig nem indulllllllllllllll
Intro: OK (gyors, és jó a hang is), de a Töltésnél: Hiba !!!!!!
a Shift.exe hibát észlel !!!!!
( Nvidia 190.62, Athlon 64 3200+, 2Gb RAm, 1T HDD, ....
Mi a megoldás.
Köszönöm az infókat....:-) -
#7449 ???
Mi az, hogy mindenütt magasak? Én az alap (közép) beállításhoz képest sokkal puhább hátsó, és némileg puhább első kereket szoktam használni. Ami szerintem sokat számíthat, az a diffi különféle beállítása.. Mondjuk a futóművel is sokat lehet szöszölni. A hacsimat, amit csak poénból vettem, azt nagyon eltaláltam például.. :DDDD -
#7448 ha fizetne érte én is itt reklámoznám, de még nem keresett meg sajnos... meg lenne egy gépem amiben van nv csak hogy lássák hogy márkahű vagyok -
#7447 No. 4! -
#7446 Az nVidia fizetett hirdetését olvashatták.
pfff.... -
#7445 "Kérdésre a válasz: Alap" hogy nem -
#7444 Kocsi és pályafüggő szerintem, de pl. a guminyomások szinte mindenütt irreálisan magasak. -
#7443 hö höhöö nífószídszift
-
USAMEN POWER #7442 Kérdésre a válasz: Alap -
#7441 Szabi törölhetné ezt a sok ökörséget. -.-
Szívesen beszélgetnék például jó setupokról.. -
Dobronski #7440 JÓZSI A HEGYRŰL!!!!! -
#7439 na most kapd be a zenvidiádat azt' ígyál rá tejet nehogy fennakadjon