11230
-
Richardix #7518 valaki leírná milyen tuning beállításokkal tudnám csökkenteni a csúszkálást? próbáltam belőni, de naon nem sikerült :S -
#7517 Nem is tudtam, hogy Pro fokozaton megnehezítik a versenyeket parkoló autók kerülgetésével. -
#7516 Ez elég mókás.. -
#7515 Mindenhol megszereztem az összes csillagot -.- (volt ahol csak 5/6 lett..). -
#7514 -
#7513 Áhh, köszi. -
#7512 le van írva a makrókba :)
-
#7511 Na gyerekek, itt a bugvideó:
http://www.youtube.com/watch?v=OMKIgXUwQ6g&feature=player_profilepage
(bocs, nem tudom, hogyna kell ide beágyazni) -
#7510 sztem itt is el van baltázva, túl könnyen lehet megnyitni a tier-eket... -
#7509 :o Azt meg hogy? -
#7508 LoL a két első tier kiakasztása után már nyomhatnám az NFS World Tourt :D -
#7507 Nem.
ON: Shift hibát akartok? Na, kitől mástól kapnátok meg ezt, mint tőlem? Kb. fél órán belül hozom a videót a Shiftben talált legdurvább hibáról. ;) De tényleg, még jó, hogy működött a Fraps. Csak lestem, hogy akkor most ez mitől lett olyan, amilyen, remélem, többször nem jön elő, mert így elég tét nélküli lenne a verseny. :D Szóval kb. fél óra és videó!
Amúgy beléptem a négyes osztályba, még nem indultam el benne, mert ránézésre is fosatós (:D), meg van egy 1.2 millás király verda, arra akarom összegubizni a pénzt a még nem letudott hármas típusú versenyeken. Nagyon érdekelnek az endurance futamok, azokat élvezni
fogom.
Még egy kis érdekesség: (legalábbis számomra) Úgy értem el a négyes szintre, hogy egyetlen darab drift versenyen nem indultam el. :D Remélem, a teljes játék során ki tudom hagyni azt a - nekem - baromságot.
Tehát hamarosan bugvideó padvantól. ;) -
Dobronski #7506 -
#7505 + Camaro SS , Bmw 135i , Bmw E46. -
#7504 Én az RS4-et szeretem , full tuninggal.
És semmi spoiler , simán gyári.
310 km/h a vége. -
#7503 S2000, Silvia, Subaru, RS4, Camaro, Murciélago, Zonda R -
#7502 érdekes, hogy akerék alig fordul mégis megfogja az autót a megpördüléstől...egy rendes szimulátorban azért ezt komolyabban is lehet csinálni:
AE86 SuperCar - Nordschleife -
#7501 -
#7500 Nektek mik a kedvenc autóitok?
Szerintetek melyikeket érdemes megvenni? -
kraven81 #7499 Csak quick race-ben tudod használni carrierben nem
-
#7498 A gazdaság politikájába az is beletartozik. Az más dolog, hogy elsősorban a hitelek miatt csődölt be. Ettől függetlenül az is hozzájárult. -
domy75 #7497 Sziasztok, bocs a láma kérdésért de nem tudom, hogy hol nyitom meg azokat az autókat amiket győzelmekért nyertem (pl. 20. szinten az Audi R8 LSM). A garázsba nem kerül, megvenni nem tudom. -
obe #7496 .."mert egyszerűen nem lehetne bennük rendesen zúzni. Mondjuk a Colin McRae-t szeretem, pedig abban (gondolom én) már jobban közelítenek az autók a valósághoz"...
nem, az is árkád, még véletlenül sem közelit a valósághoz...és de, a szimulátorokban lehet igazán zúzni..peace
-
#7495 pont a CM inkább a Richard Burns Rally... -
#7494 -
#7493 Nekem nemhogy nincs jogsim, életemben nem ültem még autó volánjánál sem, de azért azt vhogy sejtem, h nem így viselkednek a kocsik 200-nál a kanyarban, mint ebben a játékban. :) Lehet h vki élvezi az igazi szimulátorokat, de nekem sztem dögunalmasak lennének, mert egyszerűen nem lehetne bennük rendesen zúzni. Mondjuk a Colin McRae-t szeretem, pedig abban (gondolom én) már jobban közelítenek az autók a valósághoz, nem igen lehet kanyargós pályán olyan nagyon száguldozni. De az kicsit más, annál a feeling kárpótol. -
#7492 You are welcome! -
#7491 kénytelen vagyok valami javítás megjelenéséig félretenni a játékot ...
eleinte ahogy az elvárható az aláírásomban lévő konfigtól, gond nélkül futott a game, most meg ahogy haladok előre, egyre többször akadozik ( felbontástól, grafikai részletességtől függetlenül )
-
#7490 Nem kötekedésképpen, csak éppen benéztem ebbe a topicba, de nyomj egy pár órát az alábbiakkal: GTR2, GTL, rFactor, Race07, LFS, iRacing, Arca SR, RBR. Ezek szimulátorok. Az NFS Shift egy árkád játék. Igaz nem olyan Sci-fi mint az eddigi NFS-ek, de még mindíg olyan messze van a szimulátortól mint Makó Jeruzsálemtől. Bocs ha valakinek a lelkébe gázolok, de jobb ha ezt még azelőtt tudjátok meg, mielőtt fater rönójával fára csavarodtok... -
#7489 szevasztok! Nekem annyi lenne a problémám hogy mikor elindíto ma játékot nincs kép és a monitor ledje villog :S próbáltam már újrarakni directy-et is cserélni videokari drivert is de semmi ugyanaz :S a választ előre is köszönöm! -
#7488 Thank you, captian obvious. -.- -
#7487 ne kevejük a szezont a fazonnal. ez nem szimulátor. -
#7486 GRID, TOCA3, SCAR, többik mondanak még :D -
#7485 Milyen ehez hasonló autó szimulátorok vannak még? -
kraven81 #7484 köszi -
#7483 maradj a páylán kipördítés után, különben nem érvényes. am meg szard le idegesítő hülyeség szvsz... -
#7482 zonra R-t vegyél állat cucc :D -
kraven81 #7481 A 2. szintben van 1 olyan csillagos feladat, hogy pörditsek ki 4 ellenfelet. Kb 8at pörditettem ki, de nem kaptam meg. Mit kell csinálni itt pontosan? -
#7480 Zonda F -
ntex #7479 sztem Pagani Zonda