11230
  • Richardix
    valaki leírná milyen tuning beállításokkal tudnám csökkenteni a csúszkálást? próbáltam belőni, de naon nem sikerült :S
  • Sirch
    Nem is tudtam, hogy Pro fokozaton megnehezítik a versenyeket parkoló autók kerülgetésével.
  • SötétBarom
    Ez elég mókás..
  • SötétBarom
    Mindenhol megszereztem az összes csillagot -.- (volt ahol csak 5/6 lett..).
  • bosco05 #7514
  • padavanHUN
    Áhh, köszi.
  • pxxl
    le van írva a makrókba :)

• padavanHUN
    Na gyerekek, itt a bugvideó:

http://www.youtube.com/watch?v=OMKIgXUwQ6g&feature=player_profilepage

(bocs, nem tudom, hogyna kell ide beágyazni)
  • pxxl
    sztem itt is el van baltázva, túl könnyen lehet megnyitni a tier-eket...
  • padavanHUN
    :o Azt meg hogy?
  • SötétBarom
    LoL a két első tier kiakasztása után már nyomhatnám az NFS World Tourt :D
  • padavanHUN
    Nem.

ON: Shift hibát akartok? Na, kitől mástól kapnátok meg ezt, mint tőlem? Kb. fél órán belül hozom a videót a Shiftben talált legdurvább hibáról. ;) De tényleg, még jó, hogy működött a Fraps. Csak lestem, hogy akkor most ez mitől lett olyan, amilyen, remélem, többször nem jön elő, mert így elég tét nélküli lenne a verseny. :D Szóval kb. fél óra és videó!

Amúgy beléptem a négyes osztályba, még nem indultam el benne, mert ránézésre is fosatós (:D), meg van egy 1.2 millás király verda, arra akarom összegubizni a pénzt a még nem letudott hármas típusú versenyeken. Nagyon érdekelnek az endurance futamok, azokat élvezni
    fogom.

Még egy kis érdekesség: (legalábbis számomra) Úgy értem el a négyes szintre, hogy egyetlen darab drift versenyen nem indultam el. :D Remélem, a teljes játék során ki tudom hagyni azt a - nekem - baromságot.

Tehát hamarosan bugvideó padvantól. ;)
  • Dobronski
  • Falkon
    + Camaro SS , Bmw 135i , Bmw E46.
  • Falkon
    Én az RS4-et szeretem , full tuninggal.
    És semmi spoiler , simán gyári.
    310 km/h a vége.
  • pxxl
    S2000, Silvia, Subaru, RS4, Camaro, Murciélago, Zonda R
  • JuanG
    érdekes, hogy akerék alig fordul mégis megfogja az autót a megpördüléstől...egy rendes szimulátorban azért ezt komolyabban is lehet csinálni:

AE86 SuperCar - Nordschleife
  • modelcar
  • modelcar
    Nektek mik a kedvenc autóitok?
    Szerintetek melyikeket érdemes megvenni?
  • kraven81
    Csak quick race-ben tudod használni carrierben nem
  • BaliBoy
    A gazdaság politikájába az is beletartozik. Az más dolog, hogy elsősorban a hitelek miatt csődölt be. Ettől függetlenül az is hozzájárult.
  • domy75
    Sziasztok, bocs a láma kérdésért de nem tudom, hogy hol nyitom meg azokat az autókat amiket győzelmekért nyertem (pl. 20. szinten az Audi R8 LSM). A garázsba nem kerül, megvenni nem tudom.
  • obe
    .."mert egyszerűen nem lehetne bennük rendesen zúzni. Mondjuk a Colin McRae-t szeretem, pedig abban (gondolom én) már jobban közelítenek az autók a valósághoz"...

nem, az is árkád, még véletlenül sem közelit a valósághoz...és de, a szimulátorokban lehet igazán zúzni..peace
  • pxxl
    pont a CM inkább a Richard Burns Rally...
  • pxxl
  • Lacee86
    Nekem nemhogy nincs jogsim, életemben nem ültem még autó volánjánál sem, de azért azt vhogy sejtem, h nem így viselkednek a kocsik 200-nál a kanyarban, mint ebben a játékban. :) Lehet h vki élvezi az igazi szimulátorokat, de nekem sztem dögunalmasak lennének, mert egyszerűen nem lehetne bennük rendesen zúzni. Mondjuk a Colin McRae-t szeretem, pedig abban (gondolom én) már jobban közelítenek az autók a valósághoz, nem igen lehet kanyargós pályán olyan nagyon száguldozni. De az kicsit más, annál a feeling kárpótol.
  • pxxl
    You are welcome!
  • eZo
    kénytelen vagyok valami javítás megjelenéséig félretenni a játékot ...

eleinte ahogy az elvárható az aláírásomban lévő konfigtól, gond nélkül futott a game, most meg ahogy haladok előre, egyre többször akadozik ( felbontástól, grafikai részletességtől függetlenül )

• bosco05 #7490
    Nem kötekedésképpen, csak éppen benéztem ebbe a topicba, de nyomj egy pár órát az alábbiakkal: GTR2, GTL, rFactor, Race07, LFS, iRacing, Arca SR, RBR. Ezek szimulátorok. Az NFS Shift egy árkád játék. Igaz nem olyan Sci-fi mint az eddigi NFS-ek, de még mindíg olyan messze van a szimulátortól mint Makó Jeruzsálemtől. Bocs ha valakinek a lelkébe gázolok, de jobb ha ezt még azelőtt tudjátok meg, mielőtt fater rönójával fára csavarodtok...
  • csaba90
    szevasztok! Nekem annyi lenne a problémám hogy mikor elindíto ma játékot nincs kép és a monitor ledje villog :S próbáltam már újrarakni directy-et is cserélni videokari drivert is de semmi ugyanaz :S a választ előre is köszönöm!
  • SötétBarom
    Thank you, captian obvious. -.-
  • pxxl
    ne kevejük a szezont a fazonnal. ez nem szimulátor.
  • SötétBarom
    GRID, TOCA3, SCAR, többik mondanak még :D
  • Fehercsoki
    Milyen ehez hasonló autó szimulátorok vannak még?
  • kraven81
    köszi
  • pxxl
    maradj a páylán kipördítés után, különben nem érvényes. am meg szard le idegesítő hülyeség szvsz...
  • pxxl
    zonra R-t vegyél állat cucc :D
  • kraven81
    A 2. szintben van 1 olyan csillagos feladat, hogy pörditsek ki 4 ellenfelet. Kb 8at pörditettem ki, de nem kaptam meg. Mit kell csinálni itt pontosan?
  • Willi Betz
    Zonda F
  • ntex
    sztem Pagani Zonda