11230
-
#7558 Nem lenne egyszerűbb te katasztrófagyerek hogy a kurva space az????
Az h leírod h SPACE az mindössze 5karakter.Beírod a hülyeséged és választ nem adsz.Mellesleg ő is ott bassza el h nem váltogatja az irányítókat mert a buzi ea kb 4.nek tette be a bill beállításait. -
zoluss #7557 Ennyire nem látok bele, hogy átalakította, vagy tök újat írt, de a pali tud valamit, ezt az RBR után el kell neki ismerni. És van egy félkész saját szimje is, teljesen önálló motoron. Szerintem modolással szép dolgokat ki lehet majd hozni a shiftből. Az rFactornak szerintem a fő gyengéje a gumifizika, mintha hiányolná a kúszást, csak tapadás és csúszás állapotok lennének benne. Azért a Shiftnél szerintem meg volt kötve a kezük, hogy ne büntessen a fizika (bár a pattogás miatt azt teszi). Szerintem ebben a motorban más paraméterekkel még sok lehetőség van. Na, jó éjt, nekem reggel meló. -
#7556 Jah amúgy télleg ez az Eero Plitulainen alakította át az rFactorból nyúlt gumifájlokat. Eero for president :D -
#7555 a játékot már valaki, hát mondjuk úgy végig vitte? tehát teljesítette az összes tier-t, meg a tier 4 utáni dolgot is? a kérdés az akar lenni, hogy van valamiféle vége? vagy legyúrjuk az NFS world nem tudom mit és kész? mert eddig nekem eléggé céltalannak tűnik a játék, egy kis verseny, kis hotlap, egy kis drift, néha egy knockout, esetleg egy időmérő, és kb ennyi. a tier-eket meg tényleg hamar ellehet érni, tier2-nek,-3-nak szerintem a fele sincs megcsinálva, de már tier4-en vagyok. -
#7554 Azért hasonlít nagyon a gMotorra, mert egész egyszerűen az. És ez a Blimey!-nak köszönhető. Amúgy az is le van írva, hogy ez a játék felülemelkedik az árkádon és a szimulátorok világába csöppenünk vele :D . Hát azért lehet arcon tenyerelném aki ezt beírta wikire és még el is fogadták. -
USAMEN POWER #7553 Én is csodálkoztam ezen... Youtubeon mikor a Supra veri a Lambot, ott is nagyobbat lök a nitró... -
zoluss #7552 Az SCI a kiadó volt, a fejlesztő a Warthog. A fizikai fejlesztő Eero Piitulainen volt, aki az SMS-hez csapódott, és félbehagyta saját készítésű, Drivers Republic / RaceCom névre hallgató saját szimulátorát. A leírások szerint ő a felelős a shift gumimodelljéért. A fizika többi része pedig állítólag kísértetiesen hasonít a gMotorra (rFactor, GTR, GTL...), ezt azok írták, akik ki tudták tömöríteni a shift fájljait.
Link: Shift Wikipedia
-
#7551 Jó hát gondolom, h nem lesz tőle repülő a kocsi, ahogy eddig csinálták, de ennél kicsit nagyobb löketre számítanék. :) -
Richardix #7550 Köszi, ez segített :)
@Lacee86
Igen csak itt nem úgy van a nitró mint a régebbi részekben. Kicsit besegít a gyorsításban, de nem túl sokat. -
#7549 alapból space-en van a nitró -
#7548 mostmár (hál istennek) nem az a hipertérugrás szerű baromság a nitró. kicsit dob az autó teljesítményén csak. -
#7547 Én úgy tudtam a gumifizikát egykori SimBinesek csinálták. Az RBR-t az SCI interactive csinálta (ugyanazok akik a Carmageddont :D). -
USAMEN POWER #7546 A pattogást szerintem a merev felfüggesztés esetleg a kemény gumi okozhatja... Rugó beállítás legyen egy picit puhább. -
Richardix #7545 az ültetésre már gondoltam, föl is toltam magasra, a rugókat emglesem -
zoluss #7544 Szerintem azért nem kell annyira ellenkormányozni, mert az első kerék is kúszik/sodródik a kanyarban, míg az rFactorban drift közben szinte mindig teljes tapadás van az első kereken, ezért azoknak folyamatosan menetirányba kell állni, különben megpördülsz. Shiftben is jó párszor megpördültem, ha elcsesztem valamit. Szerintem próbáld ki, csak motor tuning, és egy kis állítgatás saját ízlésre. Szerintem majdnem olyan jó, mint a Supra MkIV az rFactorban. Nem mondom, hogy 100% sim, de 80 simán. Egyébként számomra az rFactor modoknak talán 10%-ánál tűnik reálisnak a gumifizika, mint pl. a supra, vagy a historix. Egyébként meg LFS-ben sem nehezebb a drift, mint a shiftben, és ott sem kell annyira vadul ellenkormányozni. -
#7543 Már rég meg akartam kérdezni: a nitró az ér vmit egyáltalán? Hiába nyomom, nem veszek észre gyakorlatilag semmit, csak azt, h a palack ikonon jelzi h fogy. Vagy vmit nem jól csinálok? -
#7542 Ne ültesd le annyira, és állítsd magasabbra a rugókat (angolul ride height, meg spring height asszem) -
#7541 Akkor nem véletlen, hogy enyhén (nagyon enyhén) RBR szerűnek éreztem? Eddig nem mertem mondani, nehogy égjek -
Richardix #7540 Jóvanna, csak nemtom mért kell egyből lehurrogni... lehet én vok mutáns, de én elmondtam volna mit érdemes növelni/csökkenteni. Most mondjuk a csúszkálással nincs gondom, ellenben minden 2. kanyarban a gumifalban kötök ki mert a kocsi úgy pattog mint a nikkelbolha. remélem ezúttal nem kérek lehetetlent azzal h megkérdem, mivel tudnám csökkenteni ezt a pattogást, mert nem, nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. -
zoluss #7539 Nem gázolsz a lelkembe, de az említettekből mindegyikkel játszottam többet-kevesebbet. Igazából rFactor és RBR párti vagyok, és ha igaz, akkor a shift motorja is a gMotorhoz erősen hasonló, csak saját gumifizikát használ. Ezt az RBR egyik fejlesztője készítette, bár tuning gumiknál erősen érezhető, hogy igen barátságosra vannak hangolva. -
#7538 Ez egy igazi NFS fan kérdés.
Az opciók menüben ott van. -
#7537 Azt hogy át lehet építeni! Ha feltuningoltad maxra akkor ha azt megnyomod, jópézé még jobb lesz:D Egybként most beszéltünk róla! -
RYO21 #7536 Autóvásárlásnál mit jelent az a W? -
#7535 Hello
Meg tudná vki mondani, hogy a billentyűzeten melyik a nitró gomb? xD -
#7534 Az endurance versenyeket ugye valami súlyos elmebeteg programozta le? Az még hagyján, hogy a startnál eszméletlen roncsderbi veszi kezdetét - profi versenyeken? mi van?????? - de ahogy a gép szétcsalja magát az már nevetségesen szánalmasan pofátlan cigány dolog. Spa: Körönként kapok 10-12 mp-t egy szénné tunnigolt laborghinivel miközben a pályát ismerem, mint a tenyeremet, tehát tépek rajta ezerrel. Volt valami ovál verseny, ott az első két helyezett a 27. körben kört adott nekem, én az 5. voltam ekkor. EZ MI????? Ezek tényleg elmebetegek, ha ezt komolyan gondolják. -
#7533 Talán menj be a garázsba , fejlesztés vedd meg hozzá az összes cuccot és akkor enged indulni , mert nem gyári lesz a kocsid. -
Renomen #7532 köszönöm, leköteleztél! :) -
#7531 először is olyan verda kell amit át lehet majd építeni. azt hiszem W ikon van mellette. aztán minden tuninglehetőséget ráraksz, és utána plusz sok pénzé nyomsz egy bekszpészt, és akkro lesz épített autód. -
#7530 Miért néznénk hülyének? Átépített autók azok amit ha teljesen feltuningoltál, látni fogsz a fejlesztés menüpontban alul egy backspace jelet amit ha megnyomsz még jobban feltuningolja! DE ezt csak azokkal az autókkal csinálhatod amelyikeknél a neve mellett W alakú jel van! -
Renomen #7529 Hi! A játékban az Épített autók zártkörű versenyén csak épített autókkal lehet versenyezni ugyebár... kérdésem jön: hogyan lesz épített egy autó? van jópár autóm mindenféle, de egyik sem felel meg a kritériumnak! Lehet hülyének nézni nyugodtan ha megérdemlem :) De valaki homályosítson fel ezzel kapcsolatban! Köszi -
USAMEN POWER #7528 Ráadásul a szakszavakat is elemzi neked, Pl.: Alul, és túlkormányzás stb...
Én egy Nissan 350z -t úgy beállítottam a TIPP segítségével, hogy az eddig elvesztett összes versenyt megnyertem, és tényleg olyan lett az irányítása, amilyen szerettem volna hogy legyen... -
#7527 biztos azt várja, hogy A értékét állítsd 5-re... Egy árkád játékkal nem birkóztok meg :D -
#7526 mit akarsz ennél többet? elmondja, hogy pl ha emeled a guminyomást mi lesz, ha csökkented mi lesz, mindenre elmondja, hogy hogyan fog megváltozni az autó viselkedése. ennél többet nem tudunk segíteni. a többi a te dolgod. -
#7525 -.-
Teljesen világos, ráadásul magyarul van feliratozva. Ha fogyatékkal élsz, akkor bocsánat. Ellenkező esetben: -.- -
Richardix #7524 ezt én kb egy "oldd meg magad"-nak veszem... kösz -.- -
kraven81 #7523 Müxik valakinek hamachival? Mert én nem találom a Hostot tesommal probaltuk de nem megy
-
#7522 Ez a lökhárító nézet annyira életszerűtlen! Amúgy oda írhattad volna hogy a vége az érdekes!:D -
#7521 Menüben van ilyen, hogy tipp, és a faszi elmondja mi fog történni, ha buzerálod a slidert -.- -
Richardix #7520 kössz a tippet -.- -
USAMEN POWER #7519 TIPP ! Használd !