Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄D

Cindas
ez asszem egy FAIL.

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Hát ennek a játéknak az irányitása katasztrófális, az elején még lazán megy minden, aztán kezdenek a kocsik kezelhetetlenné vállni, logitech kormánnyal tolom de sehogy se birom beállitani hogy jó legyen, egyszerûen nem lehet érezni az autót, valamit nagyon elbasztak ebbe szerintem a force feedback környékén.. Bármelyik másik autós játékba jobb kormánnyal, pl GRID-et jól be lehetett lõni..
Driftelésrõl meg ne is beszéljünk, tartsd az úton a verdát! Az viszont tényleg jó hogy megpróbáltak most valami mást létrehozni ami sikerült is, nagyon szép lett, meg minden, de néha csak ideges lesz tõle az ember, kicsit lemész az útról fél óra mig visszatalálsz és az egész mezõny elmegy melletted. :@

Még szép hogy kamu... 😄D Nem is kellett sokat keresni xD

Nem értem hogy egyesek miért akarnak ilyen szinten felvágni a másik elött... 😄D

IMYke2.0.0.0
Valaki korábban azt ajánlotta, hogy szinte mindent vegyünk le 0-ra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacee86
Hali! Vki tudna mondani vmi jó érzékenységbeállítást, hogy mi hány % ? Gamepaddal játszom, és drifthez kellene. Ez a versenyfajta volt az eddigi részekben a kedvencem, de most olyan szinten nem megy, h hihetetlen... Már az induláskor, mikor tök egyenes az út, kicsúszik oldalra a kocsi mint a sz@r.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

maffioso
mekkora kamu vagy bazki...😄 netrõl leszedsz egy képet meghdrezed és aszondod igy nézki😄vicc
amugy a nissan gtr átépitve vmi eszméletlen brutális

\"If in doubt, flat out!\"

GP2100
Dühösebb pillanataimban már mondogattam, hogy ez a játék inkább gumilabda szimulátor és nem autó. Erre itt ez a videó... <#idiota>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

IMYke2.0.0.0
Ismert bug.
#6642 és fölötte ezekrõl van szó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
ugye, errõl beszélek, nagyon idegesítõ, hgoy az elsõ kanyarig nem lehet eljutni <#boxer>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Úristen... UG+Shift?

Lowrider ? 😄DD

Azért mert teljesen ki van kapcsolva az árnyékolás. Bár én is minden játékban az árnyékokat veszem le elõször, mert sokat szokott dobni a teljeítményen, itt érdemes legalább low-on hagyni, mert elég hülyén néz ki árnyék nélkül, mintha nem is az úton menne.

erieskrisz
WTF

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

GP2100

Van ez a Corvette verseny ami az agyamra megy, mert az autó meg sem mozdul, olyan mintha valami láthatatlan fal lenne elõtte... Ez ismert bug, vagy csak én szívok vele? Sry ha volt már róla szó, de most nem olvasnám végig ezt a közel 7k hsz-t.
Btw kezdhetnének valamit a lökdösõdõ Ai-val és a pattogó autókkal egy patchben, mert nem túl szórakoztató amikor 10x kell újrakezdeni egy versenyt, hogy ne lökjenek ki az 1. kanyarban, és utána meg elpattog a p1cs4'b4 a versenyfutómûves autó a gyors szakaszokon...<#falbav>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

pxxl
lol <#idiota>

All hail the double x!

pxxl
ha nem alpha <#idiota>

All hail the double x!

pxxl
jah rájttem már hogy bétát akartam mondani, csak lusta voltam javítani magam 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ez alapján azt kell mondjam: ez a játék béta állapotú.

BaliBoy
Mert a demóval sem készültek el idõben.

Egyébként a demó alapján soha nem végeznek már javítást, mivel legtöbbször akkor adják már ki amikor a korongok sorozat gyártása is elkezdõdik. A demó ma már csak reklám célt szolgál.
A beta verziók amik alapján javításokat szoktak végezni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

HKS
bírja csak valamiért bugos nálam és összevissza ugrál ezért kapcsoltam ki

pxxl
"a lényeg h az árához képest jó teljesítményt adjon" akkor mégsem olyan mind1 😊

All hail the double x!

Csabesz6
Na itt lehet a kutya elásva😊
Nem törõdtem vele, csak lett háromdééé jeee <#idiota>NFS4 HS,+ gef. 240MX asszem, az vót a jó világ😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pxxl
jah tényleg nincs árnyék. azért ilyen fura

All hail the double x!

Lacee86
Nyugi, az én 8500 GT-met is szidják, mint a bokrot, ehhez képest még eddig minden játékot vitt, amit kipróbáltam. 😊 Amúgy nem olyan régóta kicsit tüzetesebben szoktam nézegetni a VGA-kat meg a teszteket. Most pl. Ati-t vennék valószínûleg. Nekem igazából tökmind1, h Ati vagy nVidia, a lényeg h az árához képest jó teljesítményt adjon.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Jó, csak nem mindegy mennyiért... és nem véletlenül raktak bele nvidiát...😊 mert drágább.
tenkenorman
azért ilyen fura a járgányod mert nincsen semmi árnyék. legalább lowon legyen ha bírja a vasad.

http://www.tenke.hu

Csabesz6
Pusztán megszokásból, mert nem érdekel különösebben a pc világ.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
persze, tel.szám?😊)))))))))

HKS
hehe pedig nem 😄

erieskrisz
Én összes nfs-t külsõ nézetbõl játszottam de ezt csak belsõ nézetböl tolom mert külsõ nézet valami hihetettlen szar lett

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

IMYke2.0.0.0
Értem én. Preferálod az nVidia-t.

Csabesz6
nem érted, hogy lesz@rom?nem vagyok pc matyi, menjen a játék, aztán szevasz.Nem érdekelnek a száraz adatok.Legyen elérhetõ áron és kész.Amúgy nem vagyok semmilyen párti, csak mióta gépem van mindig geforce-ot tettek bele, így alakult.Ez csak ilyen habitus nálam, mint másnál a pepsi vagy a coca-cola...(ugyanaz a szar mindkettõ, mégis válogat a nép)
9600gt-m van, 512mb, mondták hogy szar.ok. pes2010 megy rajta, lfs megy(😄), gtr2 megy, grid megy, gta4 megy, shift megy(nem mintha sokat tolnám...).
peace😊

pxxl
ez a második kép annyira fake-nek néz ki, mintha fotosoppal lenne odarakva a bömös <#zavart1>

All hail the double x!

HKS
Jelenlegi járgányom 😊

pxxl
azt sem értem minek adtak ki demó-t a megjelenés után <#szomoru1>

All hail the double x!

Ja, csak kár, hogy mától nem nagyon engednek a demóval játszani.
Barny
Na most kiprobaltam mas kameraallasokat es ha hatulrol nezem akkor bizony latom ezt a kamu fizikat,mintha szappannal lenne bekenve az aszfalt de aztan mikor kell megis tapad<#idiota><#idiota>
de kulonben nagyon elvezheto igy ha belso kamera nezetet valasztjuk,szerintem<#eljen>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

pxxl
pont az ilynek miatt kellene a demo, jönnének a visszajelzések, aztán utána még lehet reszelni rajta...

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
"What about more precise car eligablity? I've noticed the cpu using AWD cars like the TT Quattro and Evo IX on a drift race. If the cpu can use those I want to be able to use them too."

IMYke2.0.0.0
"I would like to see:
- A "Super" Pro mode. Basically let this physics engine breath!
- Mechanical damage. Engine breakdowns/failures, suspension, tyres etc etc. You get rewarded for exchanging paint, but you get no side effects. More physical damage would be nice but failures etc would be awesome.
- LAN Play
- Fine tuning of Force Feeback (strength, engine feel etc etc). It feels too weak. Nicely balanced but too weak.
- NIGHT racing!
- Weather/rain would be awesome"

A LOW fps-re is kitalálhatnának valamit.. mondjuk egy PhysX kapcsolót a menübe!!!!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

pxxl
mondjuk ez tényleg nagyon bosszantó! nem értem miért hagyták ki <#zavart2>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, szinte az egész topikot be lehetne linkelni...

"I think this year EA games have said that NFS will be the best... then do it the best..
-better damage..(true driving expirience? o really?) TOTALED (like in Pro Street)
-graphic optimization for Nvidia cards and ATi (a lot of bugs on ATi)
-there is a some delay in controlls (0.5 sec maybe...Wheels,GamePads etc..)"

Na, má megint a netes játékkal foglalkoznak amikor még aszigül is dugig van javítanivalóval... <#duhos2><#levele>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

pxxl
jaja. meg rajtnál a nagy szurkolósereg (5-6 ember max) egyszerre ugyanúgy csápol <#nyes>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
"Issues/Annoyances
- The tuning sliders and the sliders for choosing the color are not precisely moveable. Make them slower or give us mouse support.
- No freecam in showroom, color-room or upgrade-room"

Már itt is szóvá lett téve - Maxtreme által, azt hiszem...

"Rajol"<#szomoru1>
IMYke2.0.0.0
Én olyat is észrevettem - nem vicc! - hogy egy fényképész NEM az autót fényképezi, hanem a mögötte lévõ levegõt!

Szerintem tényleg figyel az EA!!! Még tegnap a demót engedte, de már ma nem. Ha kihúzom a netet, akkor szimplán nem válaszol (örökre, ilyenkor altefnégy). Bedugva a net, akkor meg csak kilép...