11230
-
Dns5000 #7598 erdekes, nekem pont win7 64 alatt megy jobban, nem lassul be és alt-tabot nem igazan szereti -
#7597 egyenlőre semmi. pecset kell várni. sok embernél fagy :S de addig sem idegesíted magad a 4-es szinttel. elég idegesítő az MI ott -.- -
scott280 #7596 Sziasztok!
Olyan probléma merült fel, hogy kb 3-4 kör után, mikor töltődik be a pálya, csutkára fagy... Ezt mind ezidáig megoldottam resettel. De most a uccsó tierbe, 10 pálya van egy helyen, és igy meg nem lehet megcsinálni
Van valakinek ötlete, vagy esetleg valakinek ugyan ez hiba? (Patchet próbáltam; semmi :( ) -
brasco84 #7595 áhh értem, nekem is ezt írta ki, azthittem lesz hozzá. de most pl az M3-am jobb mint az SLR Mclaren :) -
#7594 jaja, erre nekem sem sikerült rájönni :/ -
barmi #7593 csak azt nem tudom hogy miért nem szélesvásznú mikor szélesvászú -
#7592 4es szinten nincs fejlesztés. ki is írja, hogy ehehz az autóhoz nincs elérhető fejlesztés. -
brasco84 #7591 hali. a 4. szintű fejlesztés mikortól elérhető? a kocsim már egy ideje 4. szintű, de még nem tudok semmit tuningolni rajta. -
#7590 ez pont az volt.. Endurance-ot énsem többet az 100 :D -
#7589 ezt a pályát de rühellem :S PS-ben jobb volt sztem.
de ezzel a technikával talán nekivágok a 10 körös versenynek :D -
#7588 kezdek belejönni
-
#7587 Bazzeg tegnap megcsináltam pár Kitartás versenyt tier 3-ban...van egy 8-as alakú pálya, 30 körrel. Na az inkább hasonlít egy roncsderbi versenyre. Baromi idegesítő. Már vagy 15 mp előny, erre ahol keresztezi egymást a pálya, ott pafffff oldalról egy mocsok. persze fogallmad sincs, hogy most jó irányba indulsz-e el vagy feleslegesen mész fél kört újra. a végére már "mecsbox" állapotba került az autó...de nyertem soha többet ilyen versenyt. -
barmi #7586 PhysX ... -
#7585 a demoban ezt már én is megtapasztaltam, nem kell előzni át lehet menni mindenkin :DDD -
barmi #7584 Az OFF-ba betettem úgy is de a legutobbival teljesen azonos lett :))
UI: majd a házigazda kitakariccsa :Ð -
#7583 már csak az fmt=22-t kéne utánaírni, és hd-ben is indulna :D De sztem ne itt szórakozzunk. Ha jól rémlik van az off részlegben ilyesmi próbatopik :D -
barmi #7582 Talán így :) ::
-
#7581 Egyébkén EA szerint ez szimulátor szerintem max az első kocsit birta volnba farba vágni azt irány a roncstelep. Meg ez milyen fizika hogy átmész a kocsi allat ezt hogy lehetett igy elbaszni nem értem ezt hogy képzelték a fejlesztök -
#7580 kicsivel nagyobb, de elvileg emmég' mindig nem az igazádni :D -
#7579 érdekes kialakítású autód van -
barmi #7578 És így? ::
-
#7577 egy txt-be lefirkantanád nekem pontosan ezt beágyazási a kódot amit beírtál? :)
Köszi. -
barmi #7576 nabakker :) Ugyanakkora lett ::: pedig nagyobbnak kellene lennie -
barmi #7575 Hamá' HD akkó inkább ígye' :::
-
#7574 thx :D -
#7573 Tess
-
#7572 erre valakinek ötlete?
Legújabb Nvidia, hivatalos driver, DX-et meg elméletileg feltette a játék....
-
#7571 kormánnyal játszol? -
#7570 NFS shift hit & run HD by me xD
Sajna beágyazni énsem tom:) -
#7569 Nekem ez volt a megoldás -
potyi21 #7568 hellotok! 4 gepen probaltam de mindegyiken kifagy nfs exe ,hibat eszelt hibaval!,mar probaltam sok crekkel,de semmi sem jo! mi kell ennek?ez ugy elvan baszva ahogy van! 4 kulonboo gepen majdnem ugyanott kilep akkor mni a hiba? hat perszehogy a szar játek! valaki tud erre megeoldast? win7/32/64/Xpsp3 -tesztgepeken probaltam! -
#7567 Le is mentettem a videót :)))))
-
#7566 Biztos volt már szó róla, de most nem igazán találom hiába lapozgatok... szóval az a probléma, hogy nvidia vgan win7-el, legújabb driverekkel az első csík végigfut, és fekete képernyő, nem jön be a nyelvválasztás. Peccs nélkül, és peccsel se.
Van erre valami megoldás? -
#7565 Az indulás pillanatában:
...és továbbra is...
Asszem valami lemaradt a kocsiru'... -
#7564 Van arra megoldás hogy 1280×1024-t is full screen-en vigye?
Menüben csak az 1600×900 ill. 1650×1050-t engedi, a többit csak ablakban. Újabban le le megyeget 30 fps alá, főleg kanyarokban és rohadt zavaró. -
-
#7562 Sztem csak sztrájkolnak mint a MÁVosok:) -
#7561 Na kösz, legalább megnyugodtam, hogy nem lámaság, hanem setupolás kérdése. Majd matekozok a beállításokkal, hátha eltalálok valamit.Bár az iracingról beszélsz, most kapcsolok. Más valai, aki Shift-el tolja és túl van egy-két endurance agyvérzés-faktoron? -
#7560 iracingben ovalon és is simán kört kapok 20 kör alatt, ovalon hiába hiszed azt hogy jól mész, ha nincs jól beállitva a verdád és lassú köröket mész ez van. a Spa-i nagy hátrányodról nem tudok nyilatkozni, igy látatlanba :) -
#7559 Hát a motort meg nem ők csinálták, mint ahogy te is írtad. gMotor úgyanúgy mint rF-ben. A gumifájl is tök egyezik, semmivel se több vagy kevesebb. Úgyanaz az a véleményem erről, mint amit rF topicba is írt valaki. A játék egyetlen pozitívuma, hogy megmutatta, hogy a gMotor is tud ilyen szép lenni ha foglalkoznak vele. Minden más kuka ebből a gamemből, de azt el kell ismerni, hogy küllemre tényleg nagyon gyönyörű lett. Az rF gumifizikájával szerintem semmi gond nincs, lehet gyenge modokat próbáltál. Fizikai előrelépést gMotornál az Arca fejlesztői értek el véleményem szerint. Amúgy RBR előtt tényleg le a kalappal és a csávó szimulátorát is figyelemmel fogom követni ezentúl, de az NFS az NFS marad, amíg világ a világ :) . Egyáltalán nem baj ha van egy jó árkád játék is a piacon, sőt kell is, csak miért akarják elhitetni a néppel, hogy ez a valóság. Ezt az egy dolgot nem értem. Aztán majd a szülők szedhetik le a fára feltekeredett gyerekeiket, mert a számítógépen 150-el beveszi a 60 fokos kanyart. Ez itt a gond nem más :) . Tök jó tök szép tök nehéz, de rohadtul nem valós.