Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt kell mondani egye(n)lõre.. abba kössön vki bele 😊
pxxl

All hail the double x!

OMG, de mit ír ki? 😄DDDDD asdasdasdasdasdasd
frango
Na felraktam a demót. Mindegyik kocsival toltam két kört full grafon és fut mint az álom. Egyenlöre...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

pxxl
milllen hibajelntés?

All hail the double x!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miért küld hibajelentést amikor el akarom indítani.<#szomoru1><#szomoru1><#confused><#confused><#conf><#conf>
Mr Spock
Sziasztok!

Logitech MOMO Force Feedback-es kormányom van és a fékpedál hülyén viselkedik a SHIFT alatt. Úgy érzékeli, mintha folyamatosan nyomva lenne, a menükben állandóan lefelé megy a kurzor. Valaki találkozott hasonló problémával?

-muszáj-

A warez ügyeket --> I T T lehet kitárgyalni! <#wave><#nezze>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

pxxl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6JHH-XSKV-MJ5M-8MJR-NRLD

All hail the double x!

ugye megnezted a crack mappäd az install lemezen?...ott figyel egy kulcsgenerätor a mappäban
Micsoda??? Nehogymár azt is nekem kelljen.... LooL

XTHB: cd kúcs: NEWAR-EZOJJ-ÁMERT-ELVIS-ZAZAS-VA <#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

XTHB
hello meg tudná valaki mondani mi a cd kulcsa mert nem nagyon találok hozzá sehol <#szomoru1>
kössz

Arsenal Örökké

Meg egy kicsit puhábbra kell állítani a hátsó keréknyomást, ezáltal a hátulja egy kicsivel jobban fog tapadni!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ovatosan a gazzal, meg vegyel 4kerékhajtásu kocsit az picivel stabilab

May the force serve you well!

pxxl
fékezzé 😄

All hail the double x!

Amikor el akarom indítani utána rögtön ki ír egy hibajelentést.ha valaki megtudná mondani, hogy mi lehet a baj azt nagyon megköszönném.<#confused><#confused><#confused><#confused>
sziasztok. miért van az h irányíthatatlanok a kocsik? bármiet veszek mind ki pörül a kanyarokban. emiatt nem is haladok 😞 van erre megoldás?

De milyen lol, inkább mindig forgatni kéne a fejét, amerre fordulsz az autóval...
pxxl
azért eltartott egy ideig mire újra egy új képet csinált 😄

All hail the double x!

logitech force ex kormánynál a nézelõdést nem lehet beállítani?
pxxl
<#ejnye1><#ejnye1>

All hail the double x!

adikakk
hy
gurultam egy kicsit

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

bazdme a gépemen még a Crysis is jobban fut mint ez f@s
még sose találkoztam ilyen lassú autóverseny enginnel, bár lehet olyan komoly fizika van benne hogy megfekteti a gépem (bár nem hinném, elég gagyinak tûnik az egész game)

szal lassú a játék mint a tetû (legalábbis még nem volt olyan játék ami ilyen lassan futna leszámítva a Gothic 3-at anno)
pxxl
numpadon lehet nézelõdni. 2-4-6-8... használhatatlan...

All hail the double x!

hy!!!
billentyüvel nem rossz csak tudni kell játszani<#eplus2>

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

frango
Na leszedem meglátjuk mi lesz. 2009.09.18 Alpha demo😊))

a kocsiban csak én nem tudok körbenézni?
Be se tölti a map-ot. <#hehe>
Lacee86
Hát én gamepaddal tolom, de billentyûvel is ugyanolyan szar sajnos.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

pxxl
kis HDR feeling nem ártana a játéknak, csak így meg kicsit olyan nem valódi.

All hail the double x!

frango
A demo is kidobál?

pxxl
max újrakezded más verdákkal...

All hail the double x!

Willi Betz
Jó ez a BMW is😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Azon gondolkozok, hogy folytassam e a játékot vagy ne ? Mert ha kitolom, és utána jön a patch a sok újítással akkor én nagyon mérges leszek...

pxxl
kifotosopoljuk vazzeee <#idiota>

All hail the double x!

Az nem elég. 😊 Accountom nekem is van, viszont kell eredeti cd key is. 😊

Ezért szar hogy a garázsban való nézelõdést kiszedték !!!

IMYke2.0.0.0
Értem, bocsánat. <#wave>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az igaz, hogy a feliratok ott maradnak... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
most komolyan kell EA account hogy készítsek pár képet? <#idiota>

IMYke, ismerem, használom én is, csak gondoltam megnézem milyen a fotó mód

Visszajátszást sry...

Tök mind1 ki mit használ, a zavaró feliratok ott maradnak...
Én a felvételt szoktam megállítani egy jó helyzetben, ha van idõm egy jó képre...

IMYke2.0.0.0
Én a helyedben FRAPS-et használnék.

Szerintem nagyon jó a drift ! Egyedül a Nissan Silviásnál szoptam, a többi mint a karikacsapás...
Egyszer kell úgy érkezni a kanyarba, hogy elkapd az ívet, és onnantól csak a gázt kell nyomni, és a kormányzással tartani a driftet. Másrészt én is billel tolom.

pxxl
a kérdésben ott a válasz. 😊

All hail the double x!

DJ Skyline
fotó módban miért nem enged fotózni? megnyomom az entert (snapshot), erre EA accountról magyaráz nekem. :|

Willi Betz
Elég fura a Lexus LF-A bele:S

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Lacee86
Megtaláltam a hozzászólást (#6166). Úgy csináltam, ahogy írta, de nem igazán érzek különbséget. Sajnos egy fos g*ci a drift ebben, kegyetlenül el lett b*szva. Undergroundban meg Carbonban pedig milyen jókat drifteltem. Nagyon kár érte.<#rinya>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Driftelni tényleg reménytelen, legalábbis billenytûzettel.
Menyomom a gázt és a hátulja elindul valamerre és már keresztben is állsz.
Ez probléma sima játéban is a 350Z-t feltuningoltam 650LEre. Hát nem gyerekjáték egyenesben tartani.
Analóg gázal jobb a helyzet?

May the force serve you well!