Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Logitech MOMO Force Feedback-es kormányom van és a fékpedál hülyén viselkedik a SHIFT alatt. Úgy érzékeli, mintha folyamatosan nyomva lenne, a menükben állandóan lefelé megy a kurzor. Valaki találkozott hasonló problémával?
-muszáj-
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
XTHB: cd kúcs: NEWAR-EZOJJ-ÁMERT-ELVIS-ZAZAS-VA <#idiota>#idiota>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
kössz
Arsenal Örökké
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
May the force serve you well!
gurultam egy kicsit

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
még sose találkoztam ilyen lassú autóverseny enginnel, bár lehet olyan komoly fizika van benne hogy megfekteti a gépem (bár nem hinném, elég gagyinak tûnik az egész game)
szal lassú a játék mint a tetû (legalábbis még nem volt olyan játék ami ilyen lassan futna leszámítva a Gothic 3-at anno)
billentyüvel nem rossz csak tudni kell játszani<#eplus2>#eplus2>
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

All hail the double x!
Ezért szar hogy a garázsban való nézelõdést kiszedték !!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
IMYke, ismerem, használom én is, csak gondoltam megnézem milyen a fotó mód
Én a felvételt szoktam megállítani egy jó helyzetben, ha van idõm egy jó képre...
Egyszer kell úgy érkezni a kanyarba, hogy elkapd az ívet, és onnantól csak a gázt kell nyomni, és a kormányzással tartani a driftet. Másrészt én is billel tolom.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Menyomom a gázt és a hátulja elindul valamerre és már keresztben is állsz.
Ez probléma sima játéban is a 350Z-t feltuningoltam 650LEre. Hát nem gyerekjáték egyenesben tartani.
Analóg gázal jobb a helyzet?
May the force serve you well!