11230
-
Szabi1991 #7922 ritkán írok ide, mert általában nincs mit.. :D -
Dobronski #7921 Az úgy nem menő... és egyébként is, fárasztja az agyad... -
#7920 A patchtől jobban megy ATI-s karikon a játék? -
#7919 nah néha téged is látni? :) -
barmi #7918 detto -
#7917 :DDDDD -
Szabi1991 #7916 akár vissza lehetne "kanyarodni" a topik témájához.. :D -
#7915 Hát aki nézi a tv-t, az lehet h nem, de mi van azzal, aki be is kapcsolja? -
#7913 Jó, a panelproli az egy gyűjtőfogalom, nyilván nem azok tartoznak bele, akik panelban laknak, de amúgy értelmes emberek. Aki tévét néz, az alapvetően nem lehet teljesen értelmes lény. -
EK1TEP #7912 Mikor jön már valami cucc az ATi lassúságra?
Nálam még mindig 20fps azt csókolom!Így nem is tudok vele játszani! -
#7911 "suli melet is dolgoztam"
Azt látjuk. :D (bocs, de ez magas laszti volt!) -
#7910 Köszi:DDD Panelban lakom:S Viszont az autóval keresem a pénzt:) -
#7909 nekem van sok mindenem de sokat dolgoztam már 15 éves korom ota vmit dolgozok
suli melet is dolgoztam
-
#7908 :DDDD
Ez a nap hozzászólása. Nekünk van tévénk, ilyen nyócvanezres szar, de nem nézem, mert csak reklámok mennek rajta és a panelproliknak való műsorok. Kocsim nincs és nem is lesz, mert BP-re nevetséges lenne kocsival közlekedni no és a lehúzós adók miatt sem rentábilis, ha nem a verdával keresi az ember a pénzét. Szóval én is kajak száni vagyok. :( -
#7907 nah nekem meg nincs se tv-m se biciklim, busszal járok, és a pc-n nézem a tv-t. szánalom... :(
volt egy autóm de tk-ra törtem. szánalom... :( -
#7906 ...és 20 év után lesz egy tévém, amin nézhetem a kiváló tévéműsorokat és a megfizethetetlen HD-filmeket? De jó nekem! Aki évekig képes spórolni egy szaros tévére, az nem komplett. Igazából meg is érdemli. -
#7905 Egész jó -
#7904 Hmmm...Én inkább maradok egy veterán autónál:) -
#7903 nekem ienem van és imádom
http://www.testbike.hu/list2.php?pid=3298
-
#7902 Megteheted csak itthon 20 évet kell dolgozni hogy legyen valamid,míg máshol elég 3-5 év. -
#7901 én babusgatom :D mint ha a gyerekem lenne :D -
Dobronski #7900 Haveromnak is az van... csak nem tartja rendbe, és széthullik... -
#7899 Nyugdíj elött ajánlom mindenkinek aki megteheti ebbe az országba,olcsobb mint 1 kocsi 1 éves fentartása és bárhova elmegyek vele 200-300 km-es körzetbe. -
#7898 nekem wtp -
Dobronski #7897 Nekem csak egy Haro F2-m
De imádom! -
#7896 Ennek normális bringa formája van:) Én meg benyeltem mint kacsa a nokedlit az öreg szöveget:D -
#7895 Majdnem
http://www.canga.hu/?p=productsMore&iProduct=1095&sName=Merida-2009--Merida-UMF-Freddy-2 -
USAMEN POWER #7894 Ebben az országban szerintem sokan nem azon gondolkoznak hogy bassza meg a kék az nem teljesen kék, a piros nem teljesen piros, (stb...) a tévében... Beérik azzal ami van ! -
#7893 Tejeskávé:D De nem ezüst. -
Szabi1991 #7892 milyen színű is az asztrád ? -
#7891 Ja ez ilyen kézzel tekerős? -
#7890 Bringán:D Hát az igaz,hogy undorító ezüst színe van (Gyűlölöm az ezüst színt) -
#7889 Nembaj majd 35-40 évesen már talán te is megengedheted magadnak hogy vegyél 1 jó tv-t. -
#7888 Nekem már ilyen kell mert öreg vagyok a tekeréshez -
#7887 Fogaggyunk, hogy a színek nem jönnek ki rajta rendesen! -
#7886 Nekem aztán mondhatod,biciklikhez szart se értek:DDD Nekem csak egy egyszerű 25ezres bringám van. Célra megfelel,hogy tekerjek vele. -
#7885 Meridától Merida UMF Freddy 2 ilyenem van -
#7884 Egy átlagember sehogy. Max a komoly bűnözők és a velük egy szinten levő "vállalkozók" akik a dolgozóiknak lófaszt sem fizetnek, ők meg tollasodnak csodásan és verik magukat a patkányságukra. -
#7883 az is tök szánalmas látod -
#7882 De, értem, csak hát ugye leszarom. :D És milyen szép is, hogy az emberek különböznek egymástól, há'nem? ;)