Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És kíváncsi lennék én arra a nyakonvágásra kispofám, tartok tõle, hogy ahhoz lábujjhegyre kellene állnod, vagy nekem letérdelnem, hogy beleadd mind a negyven kilódat... 😄
http://f1game.hu
meg mitõl függ az a tiszta kör csillag?
Azzal meg, ha olyan éktelen baromságokat beszél, mint a #7022-ben tette, nemigen fog tiszteletet ébreszteni bárkiben is, legyen akár száz éves is.
De miért jó? Tönkremegy a CD/DVD?
You\'ll Never Walk Alone
ha csak a patchet linkelted volna be az még oké is lenne...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nagy mákja van hogy ez egy fórum, mert a valóségban jól nyakonvágnák a hülyéjét amikor elkezd mesélni arról hogy mások hogyan "lámáskodnak elhanyagolt, minden szarral televágott fos rendszeren".
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Szóval szerinted ha neked gond nélkül fut a cucc és negyvenen jelzik hogy nekik kilépked meg bugos, az azt jelenti hogy az õ gépük szar, meg rosszul karbantartott?
Olvass vissza néhány oldalt kisköcsög, és számold össze hányan írták be eddig hogy "a shift.exe hibát észlelt ezért leáll" szöveggel az asztalra dobja õket a játék.
Szóval igen, nagyon úgy néz ki hogy erõsen szar a játék programozása. És nem, neked nem a kurvajól karbantartott géped miatt fut simán.
Mert nekem csak úgy megy.
semmi
Ha valaki tud angolul, akkor itt megtalálja a megoldást a véletlen kilépésekre:
http://www.gamingnewslink.com/2009/09/20/fixing-need-for-speed-shift-pc-errors-crashes-freezes-other-problems/
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Még jó hogy nem jön be az NFS, ha egy teljesen másik végletet kedvelsz, attól még nem lesz egy játék szar.
Valaki meg tudja mondani: Miért nem indul el????????????
Install ok, Intro OK, Töltés: Hibát észlel, s vége, pedig még elsem kezdtem. <#lookaround>#lookaround>
A korábbi NFS-k jól játszhatók, de ez miért nem????? <#heureka>#heureka>
Ez van: Need.For.Speed.Shift-DVD5
Ötlet: Küszönöm :::::Gábriel <#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek!
Nekem kicsit csalódás az új NFS... bár sokat nem is vártam tõle.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
máris nem lesz annyira unalmas...inkább olyan szenvedõs style.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Valahol írták egy idegen oldalon, hogy törüljük a graphicskonfig.xml-t a profil könyvtárbõl és próbáljuk alap grafikai beállításon nyomni. Meg kikapcsoltam a win aero témáját is és azóta nem lép ki.
Kár, hogy unalmas a game... 😞 1 napja játszok vele, de már semmi kihívást nem érzek benne...
http://f1game.hu
Ég és föld. Szerintem.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pedig, a Pro fokozat alatt 20-50%-al jobban tapadnak a gumik, es Drift mod-ban erre meg rajon +40% tapadas es eleve 60 fokos szog alatt anti-spin van beallitva (nem engedi kiforgatni az autot). Ilyen mennyisegu egyszerusetesek mellett is latszik, hogy billel valoban maceras lehet😉
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7