11230
-
#7962 Igen ezt én sem értem nekem sem indult el-.- -
#7961 hali!
nekem az lenne a gondom a játékkal hogy valami olyasmit ir ki hogy gond van az appcompact.txt -vel
a gépem sztem igencsak elég hozzá
intel core 2 duo legerősebb
nvidia geeforce 1024 megás videókártya
asus p5ql pro alaplap.
ha valakinek van valami ötlelete kérem segítsen -
#7960 csak quick race-ben elérhetőek. -
#7959 Sziasztok!
Van egy M3 E92-m,és majd szeretném átépteni.Már megvettem bele minden tuningot(2. szintű,3.szintű stb.)de nem írja ki az átépítést.Csak később lehet átépíteni?(jelenleg 12 a sofőrszintem) -
#7958 /Nürburgring rulZ:P/ -
#7957 Hali. Csináltam nektek egy háttérképet. Használjátok egészséggel XD
[+] Nagyítás -
USAMEN POWER #7956 Elvitte a bank ! -
SzocsA #7955 hol vannak azok a kocsik amiket nyertem? -
#7954 van igen. -
#7953 rocket mod? -
#7952 Kicsit beszikrázott a Hero Car
-
#7951 Szeretnénk összehozni hamachin egy 8 as versenyt , kéne még pár ember!
1.0.1.5 ös hamachi kell és patchelt játék
Ide várjuk az embereket:
Szoba: nfssgame
Jelszó: drift -
#7950 hi. van slr mclaren a gameben? -
#7949 Én is munkavállaló vagyok ugyhogy a munkáltatóról szoktam elég rendesen és ha kiváncsi vagy hogyan,hát kellet hozzá 1 pár papír,meg jó pár év. -
#7948 Pályárol kimenni nem szép dolog -
#7947 Nekem is ez a kedvencem! -
#7946 a szerelők nem dolgoznak ingyen :D nesze neked realitás -
USAMEN POWER #7945 Aztakúrva és tényleg bele lehet halni !!!
Letolsz egy sima gyors racinget 0 ellenféllel, és kb. 20-40 ezret perkál a gép, csak a semmiért ! -
SzocsA #7944 az átépítéshez mé + ba kér lóvét nem elég hogy minden szart bele kell pakolni a kocsiba
ott a skyline 2 szintű tuningcsomag bent van belepakolom a 3ast + a többi fejlesztés és még elkér 250 000 dollárt az átépítéshez -
#7943 na kész a videjo a kedvenc kocsimról :P http://www.youtube.com/watch?v=HyOuxmfRFH0&feature=channel_page ha vkit érdekell _:) -
#7942 Miért? Az NCIS, Numb3rs meg ezek elég jók. -
#7941 Á kész, képtelen vagyok billel irányítani ezeket a gyors kocsikat. -
USAMEN POWER #7940 Nekem is ezek jönnek be, a Discovery összes verzióját szeretem, National, Spektrum, Travel Channel, néha Animal Planet... RTL klub, TV2 és a társai valóban az agymosásról szólnak... Ha valaki Pl.: egy Mónika sót végignéz, az szerintem egy idióta ! -
#7939 nem, de ezt is elmonduk - nem baszogatás ként mondom - hogy a pecs LAN és EGÉR támogatást ad. -
#7938 És a kérdésemet meg mindenki leszarja... -
#7937 szted? -
#7936 budapest tv szintű fost nem kell nézni aztán kész. meg a sok idióta zene csatornát -.-
én szoktam nézi meséket is ha olyan kedvem van. és akkor mivan... -
#7935 Hát ez egy ilyen hely, az elején én is leírtam vagy 5x, hogy a K-Pad gombokkal lehet körbenézni, meg a szpész a nitró :) Mondjuk gondolom azóta is megkérdezték páran :) -
#7934 de ezt kb 10x mondtuk el 2 nap alatt... -
#7933 TV téma, ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy a TV agymosás. Egyáltalán nem az csak a megfelelő műsorokat kell nézni. Sport, dokumentum/ismeret terjesztő film, és némi film sem árt. Nem a TV a hibás, hanem az aki mindent megnéz benne, tudni kell szelektálni, én pl. csak a focit F1-et meg pár sorozatot nézek, ja meg Vágót, meg az m1-en szoktak lenni jó kis dokumentum filmek, a 3 földi adóból csak ennyire futja, mondjuk több nem is nagyon hiányzik, NFL-t megnézem a neten, néha jó lenne egy kis diszkóveri, de hát ha nincs akkor nincs. -
#7932 minden tutningot tegyél fel egy kocsira aztán alul fel fogja ajánlani, hogy a BCKSPACE megnyomásával átalakíthatod 325 000 dolcsiért. -
#7931 vagyis épített autót? -
#7930 hogy a fracba lehet hard workers autót csinálni?mert a 4. szinten kéne
-
#7929 Discovery, National nekem is jöhet minden mennyiségben, ismeret terjesztő, második világháború. Ilyenek. Bár én technikai sport szerető ember vagyok, ezeket bármikor megnézem. -
#7928 én pl iyleneket sem nézek. lehet nálam van a baj, de dicovery leginkább, aztán egy kis comedy central, ha éppen nincs más, vagy helyszinelők bnőmmel, mert szereti, énis nézegetem. ettől nem lesz valaki komoyltalan, vagy szánalmas.
"Ez is egy divatfelfogás mostanság. "Aki tv-t néz, az komolytalan"" jah ez a menő -.- -
#7927 hogy a fracba lehet hard workers autót csinálni? -
#7926 lambo murci :) -
#7925 De még hogy mennyit lehet butulni a tv előtt mikor az ember megnézi a WTCC, a WRC összefoglalót. Tiszta agymosás.......
Ez is egy divatfelfogás mostanság. "Aki tv-t néz, az komolytalan"
Jól hangzik, mert egy pár idióta kitalálta ezt, és sikk ezt "vallani". -
#7924 Á hetetlen, volt egy jól vezethető corvettem, felturbóztam átépítettem erre kaptam egy szar korcsolyát. Na mondjatok valami olyan kocsit ami átépítés után sem csúszkál össze vissza, hanem normálisan úton tartható. -
#7923 pedig lett volna mit moderálni tegnap asszem...
monnyonle