11230
-
#7881 BMW-től? XD -
#7880 És ki a f*sznak van pénze ennyiért TV-t venni?! Én értem, h nem kell az első LCD-t megvenni, aminek nekimész a Tesco-ban, de ettől az agyam dobom el, mikor csak úgy durrogtatják h ilyen meg olyan képminőség meg hangminőség meg anyámkínja, aztán több 100ezer a cucc. Egy átlagember hol a f*szba engedhet meg magának ilyet??!! Sztem sokan (köztük én is) igen örülnének egy kis 70 centis "vacak" LCD-nek... -
#7879 És hány munkavállalóról húzod le a bőrt is, hogy a családod ezen nézhesse a legújabb akciófilmet? -
#7878 sztem meg szimplán egy beképzelt bunkó... -
#7877 Ja valaki meg biciglit,mint pl én -
#7876 Nem szánalmas konzum idiotizmus -
Dobronski #7875 Nekem iiiis :D -
#7874 OMG...ennyiért valaki autót vesz,nem egy szar TV-t:DDDD -
TDantes #7873 Nem érted , látom. Tudod, én soha az életbe nem mondanám másra, hogy szánalmas, mert egy FPS-ben, csak könnyű szinten tud játszani.
Ez itt különbség.
Ha kilátnál a beképzeltséged mögül, esetleg felfognád. -
#7872 Igazad van ez tökéletes választás Karácsonyra meglepem vele a családot. -
#7871 Jaja, tökre sírok most, hogy ezt mondtad. :D -
#7870 Ilyen spoiler nekem is kell!! -
Dobronski #7869 Valahol lol, valahol low. ;) -
#7868 Ennyi. Normál tévén meg nincsenek is színek, sőt, kép se. :D Ezt hívják konzum idiotizmusnak, igaz? -
#7867 Én is ugy halottam hogy a plazmának sokkal szebb képe van -
Dobronski #7866 Basszameg' te vagy a szánalmas -
#7865 LCD- felejtsétek el!!!
Most cseréltem le Plazmára és óriási a különbség,hihetettlen hogy elöjöttek a szinek -
#7864 Lol vagyok, vagy low? :D A három pont a mondatod végén rejtett iróniát sugallt, ezek szerint félreértettem, bocsesz. -
Dobronski #7863 -
#7862 Én pl. totál szánalom vagyok az FPS műfajban és ezt képes vagyok belátni és elfogadni. Nekem megy a megfelelő önértékelés és nem sértődöm meg azon, ha egy proFPS kocka kiröhög, miután látta, hogy milyen béna vagyok.
A másokról alkotott véleményem pedig az enyém és azt senki nem másítja meg és senki nem mondja meg, hogy kiről mit gondoljak. Szerintem a nyomvonalazás és a legkönnyebb fokozaton való játék szánalom. Ez az én véleményem. Nem tudsz ez ellen tenni. Felesleges is. -
#7861 Lehet 1 év meg akár 10év is.Nem is tudtam hogy itt jósok is vannak -
Coronita21 #7860 ha TV akkor csak a LED -
Dobronski #7859 De lol vagy, én is azt mondtam amit te.... -
#7858 Miért mi baja lessz 3 év mulva -
#7857 Aha, akkor ez már nem is tévé, mi? http://www.edigital.hu/LG_LCD_televizio/LG_42LF2510_LCD_televizio-p45608.html
U just kidding me... -
#7856 Miért is nem éri meg ilyen drága TV-t venni ha tellik rá az embernek nem vágom.Jó egy év mulva jönnek az ujabbak azt lemegyaz ára de ha mindig az ujabbra várna az ember soha nem venne semmitt -
BIZ0906 #7855 Plazmát meg dobhatok a kukába 3év múlva de ha neked megy a pazarlás akkor hajrá. -
TDantes #7854 Nem arról van szó. Hanem arról van szó, hogy nem te vagy az atyaúristen. Te is csak olyan ember vagy mint bárki más ezen az oldalon, a véleményed főleg ha így fejezed ki, tartsd meg magadnak!
Nem tudom mi jogon döntöd el, hogy ki a szánalmas meg ki nem! Mit képzelsz te magadról?
Amúgy ha érdekel, igen, én a legkönnyebb szinten játszom, és igen bekapcsolom még a nyomvonalat is. Viszont, ettől még nem leszek szánalmas.
Soha nem voltam jó, egy autós játékban sem, ez van. Az ember nem tökéletes, és attól hogy valamiben nem olyan jó mint te, még nem lesz mindjárt szánalmas.
Bizonyára , sok dolog van amihez te nem értesz, amihez nincs tehetséged, és bizonyára ilyen játékok is akadnak. Na most ha én valamiben jobb vagyok mint te, akkor már jogomban is áll azt mondani, hogy szánalmas vagy?!
Gondolom te minden számítógépes játékot a legnehezebb szinten játszol. Ha nem, akkor te is csak egy szánalmas vérláma vagy, nem igaz?
Különben , ez egy játék, aminek a lényege a szórakozás. Attól pedig megint csak nem lesz senki szánalmas, ha egy játékkal úgy játszik, hogy az számára szórakoztató legyen.
Kicsit elgondolkozhatnál, és magadba nézhetnél, már ha menni fog,a hatalmas beképzeltségedtől.
-
#7853 Ugyan úgy mint a betonarcú Colin McRae. Rezzenéstelen arccal veretett mindig, én azért szerettem meg mert vadállat módon vezetett. Szerintem ez a két versenyző egy kategória, már az én szempontjaim alapján. -
#7852 Pontosan 239400ft, nekem hál isten telik rá,ez alatt nem érdemes tévét venni,mert 1 rakás kaki.
http://www.elektroplaza.hu/panasonic_106_cm_kepatloju_full_hd_felbontasu_viera_plazma_televizio_(th_42py8p)/?referer=arukereso.hu -
#7851 Oszt ha kifizetted, mennyi lesz az a 239400Ft? Ennyiért tévét venni legalább olyan lámaság, mint nyomvonalat használni a versenyek alatt. :D (igen, jól szórakozom! :D :D :D) -
vzajcev #7850 "tudod sok a munkám" az sztem. nekünk is sok, max a pénz kevés -
#7849 Erröl van szó Panasonic TH-42PY8P 239.400 Ft,nekem még telik rá tudod sok a munkám. -
#7848 Ugy nem müxik,ezért kérdeztem meg -
#7847 Fúbázzz, legyőztél félelmetes intelligenciáddal. :D Mi van, vérláma módjára nyomvonal megjelenítést használsz és besértődtél, amiért nevén nevezem az ilyen játékost? :D Nem baj. ;) -
USAMEN POWER #7846
-
TDantes #7845 Ne legyél már ennyire nagyon okos! Szerintem ne szánalmasozz le senkit, mert az ilyen dumáktól, legfeljebb te leszel szánalmas! -
#7844 Mér', zöld csíkokkal szerinted jobb? Meg kéne ismerni a pályákat, az meg mán fárasztó, mi? Szerintem aki képes ezzel a nyomvonalas segítséggel játszani, az súrlódásmentesen esik bele a szánalom kategóriába. -
Dobronski #7843 Jah, úgy már tényleg valósághű, nem látsz ződ'csíkokat az úton... -
#7842 Irányvonal és HUD nélkül, szerintem így a legjobb.