Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam a gamet, minden szép, jó, és gyors, mindaddig míg az elsõ tesztkörnél mikor berak a bmw-be, vagy 2 másodpercet gurulok, és kilép a játék, "shift.exe mûködése leállt" címmel. Már a létezõ mindent próbáltam, kivéve video kártya frissítést mert macerás(radeon mobility hd2600).A játékot bõven bírja a gép, és vistára van rakva. Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni, hogy lehetne mûködõképessé tenni, azt nagyon megköszönném! Üdv.
Szoba: NFS.Shift
Jelszó: shift
<#wink>#wink>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
ez a való életben is fun.
lovin it.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De akkor is kevés.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szerintem is nagyon jó a játék.
Grafika gyönyörû , irányíthatóság is fasza , sok változatos kocsik.
Mondjuk sajnálom hogy nincs benne Merci, csak 1 darab van.
Kormánnyal játszok és a drift szörnyû. Lehet a kormány szar , nincs jól beállítva.
Holnap kipróbálom billel.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
semmi
Látom nagy divat lett az NFS 1-2. részével dobálózni.
Mekkora fizika, micsoda élethû játékmenet júúúúj
igazából az összes nfs egy árkéd csirkeség volt. De én ennek örülök, hisz az undercover kivételével az összeset élveztem. Imádtam az nfs 3 szerpentinezõs feelingjét, az UG éjszakai attack hangulatát, a carbon kanyonversenyeit, a msot wanted naplementés színeit, ezekhez mind fasza soundtrack-ek etc <#gonosz1>#gonosz1>
A PS-sel minden eddigi nfs-nél többet nyomtam, a Shift-et pedig szintén imádom, anna kellenére hogy csak elhitetik velem az igazi fizika meglétét.
Vannak néha odaverõs autós játékok (pl. GRID), de az NFS sorozat volt az amit mindig is a legjobban élveztem.
Elhiszem hogy fasza dolog a szimulátor, de ha arra vágyom, kimegyek az alpokba, vagy leruccanok Hungaroring nyílt napra a verdámmal.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
http://f1game.hu
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Utóbbi két napban jobban beleástam magam a játékba és kijelenthetem: Akármilyen rohadt nehéz a Pro fokozat, akármennyire túlkormányzottak alapesetben az autók, magasan ez a legjobb NFS rész. A kocsikat meglepõ hatékonysággal lehet megszelídíteni némi guminyomás csökkentéssel, és egyéb finomhangolással. Aki nem hajlandó pár percet foglalkozni a kocsik beállításaival az megérdemli a sorsát és tényleg menjen gridezni, az való nekije. 😉
Amúgy ez as Pro nehézség sem olyan rémes most már, hogy belerázódtam, a gép néha nagyon hülye tud lenni, már ami a íveket és féktávokat illeti. Nagyon meg lehet szopatni a páros versenyeken is. A gyorskörös futamok meg kb. faék nehézségüek, ha van egy kis esze és némi ügyesége a játékosnak.
Flém: A Grid ehhez képest papírcsákó bazeg. 😄
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
kapcsold ki vagy 1-es😄😄😄:
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mirror's Edge
Burnout Paradise Ultimate
The Sims 3
Dead Space
Spore
sorolhatnám, ezek nem gyenge minõségek 😊 jó a börnouttal szemben vannak fenntartásaim, de sztem jó kis árkád lett
All hail the double x!
Nem lett ez olyan rossz!Carbon,Pro Street,Undercover szerintem sokkal de sokkal kakibb ennél!
Ezt érdemes kipróbálni!
Locna: 100% hogy Mobility Radeon. Ez van ráírva a Laptopra, meg az Everest is ezt írja ki.
All hail the double x!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Tudtam, hogy valahonnan ismerõs a kép, LOL
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Vagy az emberek átba... verése? 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Addig: <#ejnye1>#ejnye1>