11230
  • Marci0115
    hogyha már csak az utolso 3 verseny van akkor nemlehet visszamenni valahogy azokhoz a versenyekhez amit nem vittem még végig? nem a meghivásos versenyekre gondolok
  • SötétBarom
    Mivan, frusztrált vagy? :DDD
  • TaRka0107
    Teljesen igazad van! A cigányok kapják a pénzt a sok gyerek után és nem kell fizetni semmi adót nekik! Ezen még én is fel szokta húzni magam! Nekem meg kell venni a tankönyvet 25000ért az osztály 3/4ének meg nem! Meg csodálkoznak hogy nincs pénze az országnak! Csökkenteni kellene a politikusok fizetését meg azokét akik havonta vehetnének új autót a fizetésből!
  • Pretorian
    Erotikus chat stúdiót viszek egy barátommal.
  • erieskrisz
    Adhatnál 1-2 tanácsot
  • Pretorian
    Igaz. Én a sirámkodás helyett inkább olyasvalamibe kezdtem, ami kurvajó pénzt hoz, és minél szarabb az ország gazdasága, én annál jobban élek, mert juróban meg dollárban jön a pénz. A bejött zsetont viszont itthon költöm el, úgyhogy azért valamilyen mértékben hozzájárulok az ország gazdasági fejlődéséhez, bár a GDP-t nyilván nem én fogom fellenditeni lol.
  • Alexease
    Igazabol csak megpiszkaltam a progit, vissza/bekapcsoltam a toreseket (kerekleszakadas, deffekt, motor, valto stb.), visszavettem 120%-rol (PRO fokozat!) a tapadast stb.;)

Ebbol is latszik, hogy ha Pro fokozatban ennyit ratoltak, mennyi lehet alacsonyabb beallitasokon:) Foleg Drift modokban, ahol meg +40%-ot ratol, es 60 fokos az anti-kipordulesi beallitas:)))
  • Stockbauer33 #7995
    .Utolag a gyerköchöz is
  • Alexease

• werkfilm
    adok neked egy tábla belga csokit ha mutatsz egy topicot ahol épp nem beugatsz valakinek
  • padavanHUN
    Legkönnyebb fokozaton, összes segítséggel is ilyen sokáig tartott?
  • pxxl

• CamelX
    Úgy látom még neten is utánkövet az AI :D meglátták mekkora szimulátor mester vagy IP alapján és küldtek pár mexikói bérmunkást hogy kilazítsák a kerék rögzítését az egyenlő esélyek fényében :D
  • SzocsA
    lapos a kerék
  • padavanHUN
    Ja értem, azok a milliók akik szarul vagy nehezen élnek, azok élhetetlenek, mert egyébként ez itt a Kánaán és kurvajól megy az országnak, egyszerűen lendületben van itt minden, aki pedig meg van szorulva az magának köszönheti. Na takarodjál ezzel a szemét mocsok szemellenzős, kirekesztő, a valóságot figyelembe nem vevő dumával jó? És ez a normális hangnem azokkal szemben, akiknek van pofájuk leírni azt, hogy ebben az országban mindenki számára adott a viszonylagos - ??? feketeafrikához viszonyítasz, igaz? - jólét. Nem adott. Emberek többsége tengődik hónapról hónapra, igen, másodállással, kurvasok melóval és lemondással és iskolai végzettségekkel, és nem jutnak sehová, akármennyit dolgoznak, ugyanis mind a ég ahol dolgoznak, mind az állam kizsákmányolja őket. Kár itt agitálni, a valóság téged 1000%-
    ban cáfol meg. Lassan ott tartasz, hogy átlagembernek nem gond a félmillás hdtv megvásárlása, kezeltesd magad ha ennek töredékét komolyan gondolod, ugyanis a valóságérzékelésed legalábbis nem
    működőképes.
    és a linkeken mit is kell leszedni vagy csinálni vagy mi?
    bocs de ilyen láma vajok :$
  • Black Ghost
    Normálisabb hangnemben ha lehet.

Néha ki kellene mozdulni otthonról, és egy kicsit körül nézni, talán látnál valami újat is. Ha valahol hát nálatok lehet pénz keresni, a fém és az építő ipar területén ténykedem, rengeteg olyan embert ismerek akik kétkezi munkából élnek (kőművesek, lakatosok, ácsok, hegesztők,) mind becsületesen él és jól él. Nem gond egy LCD, külföldi nyaralás, jobb kocsi, csak hát ők tudtak alkalmazkodni is. Ha változtak az idők hát változtak ők is, plusz órák, másodállás, új szakmák, nyelvtanulás, és már meg is van viszonylagos jólét. Persze nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, de nagyon sokan nem is nagyon akarnak élni vele.
    Egyszerűbb otthon sírni, topikokban nagyokat írni arctalanul és kormányokat szidni (amúgy ha választani lehet akkor inkább a jobb), mint tenni valamit azért hogy előrébb juss.

bocs az off-ért.
  • macleody
    Ja. És a hülye átlag magyar polgár meg hagyja ezt. Köztük én is.
  • padavanHUN
  • USAMEN POWER
    "Na de ez NFS topik....!" ->> Nem kell menekülni a tények elől. Már kialakult egy vegyes téma itt, egy kis NFS, egy kis ez, meg az, stb...
    Hozzászóltam a témához, elsiklik mellettem hogy mi a topik címe, ahogy itt a legtöbb ember mellett is. Másrészt amíg ebben az országban az emberek többsége hajtja az igát egész nap a kevés pénzéért, ráadásul azt is keményen megadóztatják, addig nem beszélhetünk jólétről. Igen van aki jól él, a cigányok, az egyébb felsőbb réteg, az olyan vállalkozok akik kb. megfingatják az alkalmazottaikat, és a parlamenti dolgozok. Az átlag magyar polgár az nem ! És ezen van a hangsúly !
  • TaRka0107
    Hát, igen, aki gürizik egész nap attól levonják a fizetése felét stb stb! Na de ez NFS topik....!
  • USAMEN POWER
    Na épp ez az ! Hogy nem az átlagember él jól ! Ez az egyetlen probléma !
  • TaRka0107
    Én nem akarok beleszólni, de miért baj ha valakinek 200k-s TV-je van? Világ válság van de attól még valaki élhet jól! Ha nem így értetted akkor elnézésedet kérem!
  • Nathan66
    2es böl RS4
  • Alexease

• pxxl
    sztem evo 9 jobb, meg a subaru is kegyetlenül hasít.
  • darki81
    leg!jobb!kocsi a 2-esből :)
  • pxxl
    NFS World Tour*
  • pxxl
    TIPP

NFA World TOur-on NE induljatok 4-es szintű autóval, mert csak az idegrendszereteket bassza szét a játék. Érdemesebb alacsonyabb kategóriábal indulni. Én pl a full tunyingos Nissan GT-R SpecV-vel vertem rommá az első szériában mindenkit. De persze ha valaki mazohista akkro zuzza 4-es autókkal
  • padavanHUN
    Becsületes fizetésből félmillás tévé rövid időn belül? Ja, te az a fajta vagy, aki a geci mostani kormánya uralma alatt márpedig be akarja bizonyítani, hogy nagy a jólét? :D Ha igen, akkor befejeztük a beszélgetést, rosszindulatú hazug elmebetegekkel nem szívesen tárgyalgatok.
  • Black Ghost
    és mi van azokkal akik simán megdolgoztak érte?
  • padavanHUN
    Magyarországon? Nem, nem csak ez a kettő. Ott van még a hülye csóró is, aki részletekbe vágja magát egy ilyen szar miatt. Ott van a sok patkány korrupt politikus is, akiknek szintén nem gond a dolog és ott vannak azok, akik nagyobb összeget örököltek-nyertek. Komolyabb spórolás nélkül, egyben kifizetve márpedig nem vesznek ebben az országban félmillás tévét az átlagemberek, amikor a gázszámla kifizetése a központi téma néhány százezer családnál. És ugye ezt a technikát nem a magyar piacra gyártják, a mienknél szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban jóval kisebb kihívás beszerezni egy ilyen kis csodát.
  • padavanHUN
    Hát srácok... Tudom, hogy néha szinte fanboy módjára védtem a Shiftet mindenki mással szemben, de néha még engem is az egekig felbasz azért.

Még mindig azt mondom, hogy ez a valaha megjelent legjobb árkád játék, magasan a Grid és minden más felett, de azért ez a cím részemről is meglehetősen ingatag, mégpedig egyetlen okból, ez pedig az AI.

Valami embertelen, hogy a gépi pilóták hogyan viselkednek a pályákon, egy pályaversenyen egyszerűen megengedhetetlen az a habitus, amit a programozók itt lemodelleztek. Ezek az örökös roncsderbik, ez a értelem gyenge felfogás, miszerint az összes pilótának egyetlen ellenfele van, az pedig a játékos - nos, ez szánalom. Nem az a céljuk, hogy valamelyik fair körülmények között első legyen, hanem az, hogy engem, a játékost megakadályozzanak abban, hogy az első mögé kerüljek, gyakorlatilag a hátvéd szerepét játsszák Addig lökdösnek, állnak előtted keresztbe, amíg alig marad valami esélyed a győzelemre - sőt, nigen sokszor azt a csipetnyi esélyt is teljesen elveszik a játékostól.

Egy igazi pályaversenyen ennek a viselkedésmódnak a tizedéért nem csak a versenyből tiltanák ki a pilótát, de onnantól kezdve hogy szándékos ütközéseket produkál, élete hátralevő részében legfeljebb babakocsit vezethetne. De versenyeken biztosan nem indulhatna. Szóval ez nálam ma is keményen kiverte a biztosítékot, most már annyira, hogy szó szerint belefájdult a fejem. Szörnyű az Ai pilóták viselkedés, ha valami ebben a potenciálisan remek játékban tökéletesen irreális, akkor ez az.

És szánalmasnak tartom, hogy a programozók csak ilyen AI megírásával képesek kvázi ellenfeleket teremteni, mert ugye az látszik, hogy még a legnehezebb fokozaton sem verhetetlen a gép - mármint normál, fair versenyben - ami itt azért igen-igen ritka.

Nagyon sajnálom ezt, mert amúgy a Shift az egyik legjobb játék a kategóriájában, de ez a rendkívül fontos összetevő hihetetlenül lerontja a játékélményt. Ez a brutálisan játszó, teljesen unfair, elmebeteg AI totálisan tönkre vágja a játékélményt. Már alig várom, hogy befejezzem a játékot, ilyen sem volt még autós cucc esetében, szeretnék túl lenni rajta. Ha ez meg van, akkor már könnyebben fogom fel, hiszen a legfőbb cél meglett, utána is játszok vele, de sokkal szabadabban. Így azonban ez a fajta frusztrációs tényező nyugodtan nevezhető a NFS-történelem legpofátlanabb és legelvetemültebb AI-jának és ez sokat ront az összképen.

Na, csak ennyit akartam leírni, ezt most ki kellett adnom magamból, mert keményen felbaszott az utóbbi néhány verseny.
  • Black Ghost
    aha.....
    Tehát kétféle ember vehet drága LCD-t:

- komoly bűnöző
    - patkány vállalkozó

Hogy ezek mennyien lehetnek, hisz egy egész iparág nekik dolgozik. :)
  • Dobronski
    Tudnátok mondani egy jóféle level 1-es meg 2-es autót mondani? Vagy mindet, csak nem akarom elkölteni apénzem. Még csak lvl1-es vagyok. Mármint a meccseknélk.
    kösz
  • gepetto86
    szaisztok.
    szerintetek mi lehet a probléma ha a kormányom fordítva rezeg mint kellene.A rezgést ki se tudom kapcsolni a játékban.
    Ez alatt azt értem hogy amikor az úton vagyok rezeg amikor a füvön akkor nem.A többi játéknál teljesen tökéletesen működik.Elöre is köszi a segítséget.
  • pxxl
    sőt csont ugyanaz
  • pxxl
    még 1-2 link kb ugyanaz ahogy látom...

link1
    link2
  • pxxl
    sok oldalon ezt ajánlják:
    LINK

többet enmt udok róla...
  • norbi56
    Ekkora faszságot el is ment a kedvem tőle hogy ilyet csinál ha az nvidia áll a háttérben:@