11230
-
#8043 Én kipróbáltam az NFS Shiftet kormánnyal ugy kb 10 perc múlva jól van nekem ebből elég volt ! Inkább maradok a gamepadnál azzal sokkal könnyebb ! -
#8042 Tény, hogy igazi szimulátorokkal SOHA sem játszottam - nincs kormányom, időm.
Ezért is hittem, hogy talán ezzel jobban el lehet lenni, de látom tévedtem.
Azért próbálkozom.
-
#8041 csapasd egy kicsit gtr-el vagy lfs-el és pikkpakk megszokod mennyivel illik kanyarodni.
az hogy az nfs-be egy csigalassúnak fog tűnni ne foglalkozz vele, mert még úgy is gyorsabb leszel köridő szempontjából. -
#8040 Ez elszomorító. :(
Megnézem akkor otthon azokat a nyomásokat - és valóban, sasolni fogom a sebességet is.
Köszi!
-
#8039 sziasztok S4 el nyomom most még az elején, de tuning -nál nem engedi max ra rakni a leszorító erőt, meg a rugóknál a merevséget. Volt valakinek hasonló vagy tudtok erre valamit köszi. -
#8038 :D Jól van srác, ezt ebből leszűrted. Ügyes vagy, menjél ebédelni. (megsúgom: csak a kritikus részek vannak benne a videóban, amikortól már gáz van, szóval talán ne játsszad itt a oktalan tanárbácsit, mert elég röhejes) -
#8037 nem értem ez alapján a videó alapján a legutóbbi " az ai csak engem gyikkol " posztodat.
az videó összes bevágott részében össze vissza mész a pályán és te hibázol.
közel se jó sebességgel / íven autózol, féktávokat össze vissza veszed.
ergó ne csodálkozz ha belédjönnek. -
#8036 A BMW M3 E92-t mikor lehet átalakításra küdeni?:D
Már megvan benne minden tuning -
#8035 Ja, es meg hogy mennyire egyszerusitve van a program:)
UGYANAZOKAT a gumi gorbe beallitasokat hasznalja MINDEN autohoz, lenyegtelen hogy utcai, GT, slick vagy eso gumi, es azis, hogy 100LE-s Civic vagy 1000 LE-s Buggatti:) -
#8034 - Nezd meg mennyivel (km/h) mesz, es mennyivel akarod bevenni a kanyart. A sebessegerzet csaloka, lehet hogy 2-3x annyival mesz, mint amivel be lehetne venni a kanyart:) Ne az elozo reszekhez viszonyits.
- A kontroller miatt, lehet hogy durvan tulkormanyzod, valszeg magaelott tolja a tulfordult gumikat.
- Probald meg feljebb allitani a tapadasokat, de valszeg a "mindenhol befordulos" autohoz, a gumikat kellene piszkalni (Lateralis gorbek es a gumik oldaltartasa). ~40 gumi file;) -
#8033 Egy kis kóstoló arról, mi folyik a pályán a Shiftben:
http://www.youtube.com/watch?v=_4b_HXw8d5I
-
EK1TEP #8032 Engem is ez tud felbaszni!
-
#8031 Nekem nem "doboztologatás" kell, hanem az, hogy ne kapjak idegzsábát, amikor a normálisan beállított - testreszabás, tuning - irányítás és autó mellett az egész mindig a korlát felé húz, mindig kacsázik, és kanyarban sivákolva repül ki, mert a fékek - lapos gumik ellenére is - csúsznak, nem reagál a kormányra.
-
#8030 Nem, ezt a ket file-t csak be kell masolni (az eredeti ketto elozetes archivalasa mellett:P). -
#8029 Abban nem nagyon tudok segiteni;) En eppen az ellenkezojevel probalkoztam, hogy ne legyen enntire durva a tapadas, ilyen szar az innercia es ne akarjon minden auto automatan driftelni:)
Sajnos, nem sajnos (ki mit szeret), ez a resz szim engine-re epult, amit megprobaltak a vegtelensegig lebutitani, amit ugy-ahogy sikerult is. De olyan szintu gagyi sinautozast nehez osszehozni vele, mint az elozo NFS reszek.
Pl. Drift modokban hiaba van a tapadas majd' 200%-on (kulon gumikkal, fizikai beallitasokkal), hiaba nem engedi 60 fok alatt az autokat megforogni, so'se lesz az az arkados erzes mint az elozo reszekben.
Ha megbukik a program, lehet hogy visszallnak majd a sinautos-doboztologatasra, es akkor a kovetkezo reszben ismet lehet 3 gombbal, kontrollerrel "normalisan" hasznalni. -
RYO21 #8028 ehhez ki kell expandolni a shiftet? -
#8027 Húúúú!
Az irányíthatóságon lehet valamit javítani, hogy ne takonyverseny legyen - gamepad-del?
-
#8026 Es akkor itt van tesztnek, 2 kisebb modositas:)
A Pro fokozat tapadasa 120%-rol vissza 100%-ra, az osszes gumi file-ban uj SlipCurve-ek, meghibasodasok es egyeb toresek bekapcsolasa (defekt, kerekleszakadas stb.), AI agresszivitas 110%-rol 90%-ra.
- PHYSICSBOOTFLOW_v1.zip
- PHYSICSMENU_v1.zip -
#8025 Köszönöm szépen, a leírást különösen!
-
#8024 NEM az en munkassagom, en csak tovabb piszkaltam es hasznalom:))
NFS SHIFT BFF EXPAND (NFS_SHIFT_BFF_Expand.zip):
- quickbms.exe elindit
- nfdshift.bms kivalasztas
- xxxx.bff kivalasztas
- konyvtarmegadas (lenyegtelen, helyben csomagolja alkonyvarakal), de a kicsomagolt tartalmat, erdemes a BFF-fel azonos nevu konyvtarba masolni!
NFS SHIFT BFF REPACK (NFS_SHIFT_BFF_Repack.rar)
- Repack.exe AAA BBB CCC
Pl. a BOOTFLOW.BFF viszacsomagolasa:
AAA: BOOTFLOW (az alkonyvtar, ahol a BOOTFLOW.BFF talalhato kibontva)
BBB: BOOTFLOW.BFF (az eredeti BFF file)
CCC: BOOTFLOW_NEW.BFF (az uj BFF amibe becsomagoljuk a valtoztatott file-okat).
1. ISI (GTL/GTR2/rFactor) engine, aki ismeri, tudja mit hol talal, mi mit jelent stb., az egeszet ujraszerveztek es XML alapokra helyeztek.
2. A regi es uj BFF pack file-tartalomnak meg kell egyeznie! -
#8023 Köszönöm srácok!
-
#8022 Menüben kikapcsolod az Automatikus mentést, és amikor a tuningban
C-vel alapálapotba hozod a kocsit, manuálisan mentesz egyet a Beállítások-Mentés/Betöltés menüben. -
#8021 Beállítások legalsó menüpontja, automentést kilehet kapcsolni, és alatta van a kézi mentés. -
#8020 Amúgy nyugodtan lehet eladni a kocsikat, mert itt ugyan annyiért adható el, mint amennyiért vettük.Nem úgy, mint a korábbi részekben, hogy féláron lehetett üzletelni. -
#8019 Akkor hogy is van ez a manuális mentés dolog?
-
#8018 Köszi!
Ilyesmit értettem én is a minimál angolommal, és működik a dolog.
Bizonyíték, nem ígéret:)
-
Szabi1991 #8017 RF-ben is buta az AI.. mégis sokan RF-eznek.. ;) -
#8015 Angol:
My car won’t move from the Start Line!!!!!!
There is a workaround for this: if you are experiencing the issue in the Ford GT VS Viper SRT10 race then go into your garage and return any of your cars that you have tuned usin g the Advanced Tuning options back to their default states. Once you have done this turn off advanced tuning and perform a manual save. You should then be able to use the Viper in the invitational event. If you have bought either the Corvette or Viper and they fail to start then reset the advanced tuning options you have applied to that vehicle to default, then turn off advanced tuning and then perform a manual save.
We will find a better solution ASAP!
Magyar(abbul):
Az autóm nem indul el a startvonaltól!
Van megoldás rá. Ha ez tapasztalod a Ford GT vs Dodge viper SRT10 verseny esetében, akkor lépj a Garázsba, majd ott válassz ki bármilyen, "Haladó Tuning" beállításokkal felfejlesztett autót, amit majd vissza kell állítanod alapallpotra.
Amikor mindezt megtetted, készíts manuális mentést (?).
Ezután a Viper-t meghívásos versenyen használhatod.
Ha Corvette-et, vagy Viper-t vettél és nem indul a startnál, akkor az adott autónál állítsd vissza az alapértékeket, majd kapcsold ki a Haladó Tuning-ot, és utána készíts manuális mentést (?).
Amint lehetséges, jobb megoldást is találunk.
Mi az a manuális mentés? A játék automatikus mentést alkalmaz.
-
#8014 Most találtam az EA FAQ-ban, ezzel elvileg elindul a Corvette.Fordítsd már le légyszives Imyke ezt. :)
My car won’t move from the Start Line!!!!!!
There is a workaround for this: if you are experiencing the issue in the Ford GT VS Viper SRT10 race then go into your garage and return any of your cars that you have tuned usin g the Advanced Tuning options back to their default states. Once you have done this turn off advanced tuning and perform a manual save. You should then be able to use the Viper in the invitational event. If you have bought either the Corvette or Viper and they fail to start then reset the advanced tuning options you have applied to that vehicle to default, then turn off advanced tuning and then perform a manual save.
We will find a better solution ASAP!
-
#8013 Félek, hogy tényleg csak csorgatni fogjuk a nyálunk, használni nem, amit ő tud... :(
-
#8012 Nem érez az arc -
Richardix #8011 #7988-nak ment -
Richardix #8010 "Ja értem, azok a milliók akik szarul vagy nehezen élnek, azok élhetetlenek, mert egyébként ez itt a Kánaán és kurvajól megy az országnak, egyszerűen lendületben van itt minden, aki pedig meg van szorulva az magának köszönheti"
Ezen jót nevettem... te, aki szerint akinek nem megy a Shift az csak láma, magának köszönheti, most pont fordítva érvelsz. Most a kiadó (kormány) a bűnös h nem megy a cucc (rossz az életszínvonal) a legtöbbeknek... ez... ez jó :P -
#8009 Az isten áldjon meg munkásságodért!
Nem akarod közkinccsé tenni az egészet?
Esetleg a módszert/progit?
Hagy ne kelljen nyálcsorgatva olvasni miket vittél végbe ezzel a béta játékkal, miközben mi sínylődünk...
-
#8008 Tudom, hogy most nem idevág, de mikor még nem jött ki a Shift írták a tesztekben, gogy gagyi lett a karrier mód. ...hát nekem jobban tetszik mint akármelyik más játéké. Egy dolog van ami nagyon idegesít, az MI-k viselkedése, de ez már ki volt tárgyalva. -
#8007 Mert ez a Tibi bácsié:)))
Uhh az egyik kép dupla. szori -
#8006 Mér' nem fehér alapon piros pöttyök? Olyan lenne, mint a túró rudi. -
#8005 Füvezik az aszfalt...
Fesék fröccs.
Tibi bácsi verdája
-
#8004 Porsche 997 GT3 RSR-ről is jöhet egy kép :) -
#8003 8-9-es gombokkal váltogatsz a szintek között, vagy nemtom mire gondolsz.