Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
OMG na ezzel kirobbantottad a harmadik világháborút...<#idiota>

"Futhatna rendesen mindenkinél, ha NV karival tolnák/nem ócska szar elcseszett, amatõr módjára rendszer alatt." no comment -.-

All hail the double x!

padavanHUN
Bruttó vagy nettó? Tekintettel a gazdasági világválságra ez nem mindegy! 😄

http://f1game.hu

padavanHUN
Számomra hibamentes a játék, mert nem ATI-m van, hanem NV-m. <#eplus2> Nekem hibamentes a játék és számomra mindenki hülye, akinél nem fut rendesen. Vagy azért, mert ATI-s és ezért rábaszott (😄), vagy nem ATI-s de tényleg láma. Futhatna rendesen mindenkinél, ha NV karival tolnák/nem ócska szar elcseszett, amatõr módjára rendszer alatt. <#duhos2>

Remélem, most megpukkadsz. <#worship>

bowari
jah és leszedtem,visszaraktam,mentést is töröltem,xml fájlt is,registrybõl is kipalltam,újraraktam,új karrier és akkor is kaki

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

pxxl
eladnám a konfigom így ahogy van, NFS Shift ready állapotban...<#idiota><#eplus2> irányár 230.000 Ft <#nyes><#hehe> csak egyben vihetõ.

All hail the double x!

bowari
Egyszerûen nekem nem festi le olyan színre az autókat amilyenre szeretném..Találkozott vki már ilyen problémával?Még mielött lámáznátok,a festés folyamatát vágom,hogy hogyan kell,mûködött is eleinte,de aztán most már jó ideje az van,hogy pl veszek egy Golfot,ami alapból piros,na most én ezt beviszem a festésbe,ott nyomok egy entert,és mindegy milyen színen van az a kis karika,fekete lesz az autó,és bármire nyomok,csak itt ott lesz színes az alap marad a fekete,színpárosítást mindent próbáltam...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

padavanHUN
BIZO906, mondtam, hogy hülye vagy! <#taps>

Bazzeg, ATI videókártyákon nem vagy alig megy a játék(5 fps)! Sokaknak el se indul vele. Olyan nehéz felfogni számodra, hogy ez nagyon nem jó így? Hogy ez távolról se nevezhetõ hibamentes futásnak?

Hányszor, hány embernek kell még elmondania, hogy felfogd végre?

Mi van, te se vagy elég értelmes hozzá hogy megértsd hogy az hogy neked simán megy a játék, még nem jelenti azt hogy másnak ne lehetnének gondjai vele?

pxxl
<#idiota><#hehe><#ejnye1><#nevetes1>

All hail the double x!

pxxl
megnézem majd 😊 de ehhez meg kell a "peccs" ugye?

All hail the double x!

padavanHUN
Azért megy neked hibamentesen, mert hülye vagy. 😉

pxxl
vagy = fagy

All hail the double x!

pxxl
nálam sincs semmi gáz. totál random hogy kinek milyen konfigon vagy, vagy kevés az fps-e. szerencsések vagyunk ennyi 😊

All hail the double x!

Bár lehet, hogy csak a 5xxx széria bétája
bowari
Minden kipróbálok,meglesem ezt is akkor...nálam is hiába van 50-60fps ha nincs körülöttem másik autó,akkor sem olyan folyamatos vhogy mint kellene

Hát valami béta driver. a 9.9ben 8.65van ez 8.66 hátha
bowari
Mi ez?

Mi a franc bajotok van ezzel a kiszott játékkal? Rossz cracket használtok vagy mi? Hogy lehet, hogy nekem patch ide vagy oda semmi gáz nincs?
Mi az a probléma amit én "szerencsére" elkerültem?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Valaki próbálta már ezt? http://download1.msi.com/files/downloads/dvr_exe/ATI_8.66RC7_Win7_Vista.zip
AdaKiller
nekem elszáll az exe hibaüzivel, patchel és anélkül is :S

Steam Nick: adakiller

beirom utoljara, remelem nem offoljatok le azonnal.
hamachi 1.0.1.5: NFS.Shift
pw: shift
gyertek lanolni, jo moka. elmeletileg kint lesz a hamachi cim a banner alatt is.
pxxl
poén az hogy még így is jobb az ati a legtöbb játékban hogy pénzelik a fejlesztõket ati ellenesre <#mf1>

All hail the double x!

Arra azért kiváncsi lennék hogy mennyi suskát utalt a nvidia az ea nagyfejkapitánynak meg a fejlesztõdroidoknak hogy ennyire hidegen hagyja õket az atis társadalom rinyamûsora... Pedig már nincs a nyomi nvidia logó sem a játék elején és mégis megy a f@sszopás... OMG Az egér meg a lan volt a legfontosabb javítani való tényleg ... <#szomoru1><#szomoru2><#nemtudom><#duhos2>

<#lama> ea

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Azért én lemerném fogadni hogy az Xbox, ás a Sony külön pénzeli a játékgyártókat, még szép hogy 2x esen jól járnak, mert még ott van amit te is említettél. Úgyhogy éljen a warez, egy EA -hoz hasonló multi cég nem fog beleroppanni.

Lacee86
Hát, igen lényegesen olcsóbbnak kéne lennie, h megvegyem az ilyet. 😊 Nem szeretem a reklámokat, fõleg h manapság bugyutábbnál bugyutábbakat látni...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

zoliii
Sziasztok! Mikor a Fotó módban csinálok képeket, azt hova menti le?
Én a D:\-re telepítettem a játékot, de a képeket nem találtam meg 😞

blackcalibra
De egy fõellenfél nem is lehet ráncos a szája körül, meg milyen lenne már ha táskásak lennének a szemei. Adtak magukra na.
Fehercsoki
Patchbõl EUsat vagy amerikaisat szedjem le?EUst felraktam de megnéztem az exe verzióját 1.0 maradt és nemis változott semmi.Aztán semelyik patchet sem tudtam újra felrakni.Most installálom újra.

Ez elfogadható lenne, de sajnos nem ez a gyakorlat. A gyakorlat az hogy telenyomják reklámmal, majd 12.000 Ft-ért árulják a játékot. Aztán megveszed, feltelepíted, és kiderül hogy szart se ér az egész.

Nem véletlenül virágzik a warez. Elhiheted hogy a kutya se vacakolna a warez verzióval ha 2000 Ft lenne egy új játék. És abszolút meg tudom érteni azokat, akik játékvásárlás elõtt kipróbálják a warez verziót, hogy megtudják, mire is költenek majd el egy kissebb vagyont.

Fõleg az ilyen jó arcok esetében, mint az EA, aki még demót se ad ki, csak hetekkel a full verzuó boltokbakerülése után. Sok játékból egyáltalán nem készül demo.

Persze hogy a játékgyártók a konzolt favorizálják, hiszen ott a warez lehetõségek sokkal behatároltabbak. Ott könnyebb rásózni az emberekre a szart, és hát ugyebár az átlag konzolos arc nem éppen az eszérõl híres.

pxxl
én meg úgy vagyok vele, hogyha pl töltés közben van 1-2 reklám, amitõl talán még a töltési idõ is megnõ 5mp-el, DE ennek fejében lényegsen olcsóbban adják a játékot, akkor én megvenném reklámostól a cuccost.

All hail the double x!

padavanHUN
Nem maffia jellegû, népirtás jellegû...

Én örülök neki hogy nem terjedtek el túlzottan a játékiparban.
Rühellem a reklámokat, a tévében sem vagyok hajlandó megnézni egyet sem.

Nyilvánvalóan nem az adópolitikájukba roppant bele a gazdaságuk, miért csinálsz úgy, mintha köze lenne a kettõnek egymáshoz?

A magyarországi adópolitika pedig a maga 40-50%-os adóival pedig bizony erõsen maffiajellegû.

padavanHUN
Tényleg? És megitták a levét ennek az állítólagos válság okozói, vagy csak maga az állam és a munkavállalók érzik ezt meg, a legfõbb bûnösök - pl. a bankok - pedig számolatlanul kapják a tõlünk ellopott konszolidációt? Ki itta meg a levét ennek a válságnak? A kisember, akinek a zsebébõl még több pénzt lopnak ki. Ki roppant akkor meg? A kisember. A fõbûnösök pedig röhögnek és élik tovább az életüket, még több vagyonnal, összelopott javakkal. Hagyjuk már ezt a gazdasági válságot, ami csak arra volt jó, hogy világszerte még több pénzt emeljenek át a magánszektorba ezek a tetves tolvajok!

A szociális alapú politika pedig legalábbis kívánatos lenne, de persze ahhoz erõs állam kéne és... áhh, ez teljesen off itt, szóval inkább hagyjuk is.

The Protector
Marha faszán mutatott a spliter cell double agent xbox verziójában a fögazemberek hadiszállásán a falakon lógó bekeretezett NIVEA krémreklámok meg a vitrinbe elhelyezett NIVEA szépségkozmetikumok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
De nem tudod érted-e... nem csak olyan játékokban jelennének meg reklámok, melyekben ELEVE erre adott a felület, lehetõség , hanem MINDEN játékban - arcade, tycoon, rpg, kaland, akció, sakk stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BaliBoy
Bele is roppant a gazdaságuk... Jah, meg a teljes világgazdaság. Ezt azért vedd számításba amikor az amerikai gazdaságot, szociális politikát élteted.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

[HUN]FaTaL
Hát olyan nem kell. 😄 De a játék közbeni falakon lévõ reklámok, pl. a GTAban óriási reklámfelületek vannak, nem tudom miért nem használták ki - szerintem egyáltalán nem zavaróak.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Valamit félreértesz - NEM a játék történetébe illõ, (plakátok, italok, könyvek stb.) hanem a töltés, mentés, nem aktív használat közben látható reklámokra gondolok.
Egyszóval, a ZAVARÓ reklámokra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

padavanHUN
😄DD Csak "polgár"pukkasztásból írtam ám be. Amúgy tényleg egyre élvezetesebb ez a karrier mód, fõleg az 1 vs 1 versenyek, ott lehet alakítani szépen. Kár, hogy nem volt bekapcsolva a Fraps, olyan zúzások vannak néha, hogy ihaj. Ellenszenves irrealitással gyorsuló ellenfél,elhúz vagy két és fél mp-re, de persze a kanyart neki is be kell vennie. Ekkor jön a pada torpedó, fék nélkül megcélzom a kanyarodó verdát, telibe kapom, jó esetben többet bucskázva redukálódik le az ellenfél és nyered a versenyt. 😊 Ez ellen nincs ellenszere az AI-nek, de hát ha egyszer csal, akkor ne kelljen már szórakoznom vele. Persze vannak becsületesen megszerzett 1 vs 1 gyõzelmek is, azok azért édesebbek.

pxxl
ahh dejó neked, én meg dolgozok. na mind1 megyek ELSZÍVOK egy cigit, mert Dobronski arra buzított fel. kabbe jó'van, most miattad megyek cigizni <#idiota>

All hail the double x!

The Protector
Megpofozlak ha legközelebb ilyen lassan megyünk.Ezt komolyan mondomXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

padavanHUN
Ahh, de jót versenyeztem most a Gridnél sokkal jobb Shift-el és egyetlen hibajelenség sem ütötte fel a fejét! 😉

frango
Van pl aki azt mondja, hogy a töltési idõ is lecsökkent. Most nem tudom, hogy bepróbáljam e a patchet... Ugyanis nekem hazavágta a daemon toolst a játék.
Azt ha megint elba.z valamit...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

azt nem mondta hogy mit szivjatok el, mit okoskodsz, te vagy az anyja, vagy mi?..nem kell itt erkölcscsöszt jätszanod, senki nem kert meg rä..szänalmas vagy
[HUN]FaTaL
CSben is vannak reklámok a falakon és még senkit sem hallottam akit zavart volna. Szerintem pl. egy autós játék sokkal életszerûbb lenne, ha a házakon reklámok lennének. TDUban vannak is, a saját reklámjaik és ott sem zavaró.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Mármint a törléssel kapcsolatban...

Mindegy. Már a nevébõl is leszürheted, hogy egy öreg életúnt faszfej.
IMYke2.0.0.0
Bizony.