11230
  • barmi
    Az fps-t nézd wazz.. ::

És ez csak a menü... a verseny kökemény 13-14-el indul.. LOOOL

Valami qrvára beqr neki (PhysX-re gynaxom)
    [vagy ennyire szar lenne a gépem?]
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, használja - az autó általa csúszkál össze-vissza, mindenhol...
    Meg, elméletileg, az ütközéseket is az számolja.
  • barmi
    Talán azért mert fizixel qrva szarul fut !*!+"'!
  • RYO21
    De minek physx kikapcsoló mód? Szerintem a játék nem is használj a physix-et-
  • dani71
    hogyan lehet azokat a matricákat feltenni amiket megkaptam?
    a sofőrprofil pontokért
  • barmi
    PhysX kikapcsoló mod van e már? (Sokat amúgy sem ér ezért nem értem miért nem lehet kikapcsolni valahogy a pichába...)
  • Szabi1991
    bal-al is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Zanza válaszok:

Attelee: Tegnap összeszedtem minden türelmemet, állítgattam vagy húsz percig, majd futottam két gyors kört és teszteltem, majd megint állítgattam.
    Többek között, a topikban használt, linkelt és leírt módosításokat is figyelembe vettem, és igyekeztem kicsit a saját szájízemre, kezelési módomra belőni - természetesen. Ja, és legfontosabb, hogy egy Mazda RX-8 (1. szinten) a sdzenvedő alany :)
    Így, már tegnap simán lefutottam - kezdetben jó árkádos módjára, törve-zúzva a járművet - 9 kört a Nordschleifén.
    Ma este majd megint gyakorlok kicsit.

Alexease: Köszönöm a Speed DOF kikapcsolást!

KraZ: Hú, ezt nem tudtam - este kipróba! Köszi a tanácsért [jobb CTRL]!

35 múltam (1 hónappal).
  • frango
    Tudom, de ki kellett kapcsolnom mert az miatt fagyott a játék.
  • EK1TEP
    Ez így nagyon randa hogy nincs árnyék!
  • frango
    Reggel ennyire "kreatív" voltam...

• Jacek
    hat igen:D itt is ez van fol kell boritani egy szeriat megnezni annak miylen az alja:)
  • shumika
    lenne egy kérdésem. nehéz megszerezni az e36-ost?
  • KraZ
    Tudtátok,hogy ha a nyelvválasztásnál jobb ctrl-t nyomtok akkor magyar lesz a játék?
  • SötétBarom
    Vagy monolithmeghajtású. :o
  • Szabi1991
    vagy mivel ez a versenytuningos verzió, egy nagy darab szénszál az alja, hogy kisebb legyen a légellenállás és nagyobb legyen a leszorító erő a hátsó difuzoron... -.-
  • erieskrisz
    Sziasztok emberek mikor vagytok hamachin me zuznám le arcotokat
  • erieskrisz
    De megvan csak csont fekete
  • Alexease
    Van 6-7 felni meret, 25-30 fele felni tipussal, 25-30 gumitipus, meg kulonfele szelessegek;) Jo persze, valszeg a 15-os felnibol skalazgattak a 17-est, de akkoris meg kellett csinalni:DDDD
  • Alexease
    Megneztem meg 1 palyat is, ~5000 file-bol all;) Azt meg egyszeruen csak megnyitni, vegiggorgetni es becsukni sem egyszeru feladat es nem keves ido, nem hogy lemodellezni, megfesteni stb.:)))))))) Es van ~20 palya, ~50 nyomvonallal:)
  • SötétBarom
    Miért modelleztek le 3200db felnit meg 2500 gumit és 110 féket?
  • Alexease
    Mikor fejlesztettel utoljara jatekot?! Vagy barmi olyat, ami aprolekos es sokaig tart?

Csak nehany szamadat:
    - 110 db fek tipust modelleztek le
    - 2500 db gumit
    - 3200 db kereket/felnit

70 auto van, azokhoz egyenkent:
    - 1000-1500 shader file
    - 100-150 textura
    - 250-350 3D model

De meg vannak palyak, hangok, scriptek, UI, GUI, zene, film stb.:)
  • Brundle1
    Akkor csináld meg ha olyan könnyű és ennyire zavar :P
  • EK1TEP
    Ez mondjuk csak azt mondja el a fejlesztőkről hogy még ehez is lusták voltak!Egy szaros textúrát odahúzni amin egy alváz látható!Nagyon nehéz!
  • Brundle1
    Attól nem rosszabb a játék hogy ha esetleg vmelyik autó felborul és egy pillanatra látod az alját..tök fölösleges szinte soha nem azt nézed,ebbe tényleg nem kéne belekötni :P
  • pxxl
    mer' tehetségtelen vagy
  • SötétBarom
    Nekem még pl nem sikerült :D
  • pxxl
    trailerben mindent lehet
  • EK1TEP
    Igen?
    Akkor a trailerben miért repül a kocsi össze vissza előtted a pályán meg borulás stb?Gondolták hogy áh a felhasználók úgysem borulnak majd fel benne...
  • pxxl
    jah felesleges
  • Brundle1
    A játék 99,99%-ában nem látod,szerintem érthető,hogy nem dolgozták ki.Amúgy jók a képek !
  • pxxl
    hát nemnagyon. amúgy sem látni sűrűn
  • shumika
    a kocsinak nincs megrajzolva az alja?
  • pxxl
    csak úgy mert sajt...

• attila46
    Valaki legyen szives adjon ,egy tökéletes kormánybeállitást..............holtjáték stb...

köszi
  • Brundle1
    Nem a phisics-el van vmi talán?
  • Brundle1
    Hey én egy szóval sem mondtam hogy szar a rendszered ,csak hogy abban van a hiba.De szerintem vmi apróság miatt nem indul.(amit persze nehéz kinyomozni) Pl nekem 2 játék nem indúlt csak mert a monitort átalakítóval dugtam be a vga-ba.Ki gondolná hogy emiatt vmi nem indul,átdugtam és mentek.
  • direwolf
    Nem nyert, MINDEN driver friss, ropogós. Soha nem fagy a gép, és MINDEN más tökéletesen megy.
  • direwolf
    Nem kap konzolt, a szgépen legalább megtanulja használni is a gépet a játék mellett.
    És mit értesz azon, hogy szar a rendszerem? 30-40 játék kifogástalanul fut rajta, köztük ilyenek, mint a GTA4, és igen, a Grid is
    Nem a rendszer szar, hidd el.
  • USAMEN POWER
    Mellékesen elhiszem hogy nagy feeling hogy az SG -n nyitott, összes NFS topikban te vagy a góré, de akkor már rende is kéne tartani...

Ne érts félre, nem a topikod kell, én nem űzök ipart a házigazdáskodásból...