11230
-
barmi #8168 Az fps-t nézd wazz.. ::
És ez csak a menü... a verseny kökemény 13-14-el indul.. LOOOL
Valami qrvára beqr neki (PhysX-re gynaxom)
[vagy ennyire szar lenne a gépem?] -
#8167 Sajnos, használja - az autó általa csúszkál össze-vissza, mindenhol...
Meg, elméletileg, az ütközéseket is az számolja.
-
barmi #8166 Talán azért mert fizixel qrva szarul fut !*!+"'! -
RYO21 #8165 De minek physx kikapcsoló mód? Szerintem a játék nem is használj a physix-et- -
#8164 hogyan lehet azokat a matricákat feltenni amiket megkaptam?
a sofőrprofil pontokért -
barmi #8163 PhysX kikapcsoló mod van e már? (Sokat amúgy sem ér ezért nem értem miért nem lehet kikapcsolni valahogy a pichába...) -
Szabi1991 #8162 bal-al is :D -
#8161 Zanza válaszok:
Attelee: Tegnap összeszedtem minden türelmemet, állítgattam vagy húsz percig, majd futottam két gyors kört és teszteltem, majd megint állítgattam.
Többek között, a topikban használt, linkelt és leírt módosításokat is figyelembe vettem, és igyekeztem kicsit a saját szájízemre, kezelési módomra belőni - természetesen. Ja, és legfontosabb, hogy egy Mazda RX-8 (1. szinten) a sdzenvedő alany :)
Így, már tegnap simán lefutottam - kezdetben jó árkádos módjára, törve-zúzva a járművet - 9 kört a Nordschleifén.
Ma este majd megint gyakorlok kicsit.
Alexease: Köszönöm a Speed DOF kikapcsolást!
KraZ: Hú, ezt nem tudtam - este kipróba! Köszi a tanácsért [jobb CTRL]!
35 múltam (1 hónappal).
-
#8160 Tudom, de ki kellett kapcsolnom mert az miatt fagyott a játék. -
EK1TEP #8159 Ez így nagyon randa hogy nincs árnyék! -
#8158 Reggel ennyire "kreatív" voltam...
-
#8157 hat igen:D itt is ez van fol kell boritani egy szeriat megnezni annak miylen az alja:)
-
shumika #8156 lenne egy kérdésem. nehéz megszerezni az e36-ost? -
#8155 Tudtátok,hogy ha a nyelvválasztásnál jobb ctrl-t nyomtok akkor magyar lesz a játék? -
#8154 Vagy monolithmeghajtású. :o -
Szabi1991 #8153 vagy mivel ez a versenytuningos verzió, egy nagy darab szénszál az alja, hogy kisebb legyen a légellenállás és nagyobb legyen a leszorító erő a hátsó difuzoron... -.- -
#8152 Sziasztok emberek mikor vagytok hamachin me zuznám le arcotokat -
#8151 De megvan csak csont fekete -
#8150 Van 6-7 felni meret, 25-30 fele felni tipussal, 25-30 gumitipus, meg kulonfele szelessegek;) Jo persze, valszeg a 15-os felnibol skalazgattak a 17-est, de akkoris meg kellett csinalni:DDDD -
#8149 Megneztem meg 1 palyat is, ~5000 file-bol all;) Azt meg egyszeruen csak megnyitni, vegiggorgetni es becsukni sem egyszeru feladat es nem keves ido, nem hogy lemodellezni, megfesteni stb.:)))))))) Es van ~20 palya, ~50 nyomvonallal:) -
#8148 Miért modelleztek le 3200db felnit meg 2500 gumit és 110 féket? -
#8147 Mikor fejlesztettel utoljara jatekot?! Vagy barmi olyat, ami aprolekos es sokaig tart?
Csak nehany szamadat:
- 110 db fek tipust modelleztek le
- 2500 db gumit
- 3200 db kereket/felnit
70 auto van, azokhoz egyenkent:
- 1000-1500 shader file
- 100-150 textura
- 250-350 3D model
De meg vannak palyak, hangok, scriptek, UI, GUI, zene, film stb.:) -
Brundle1 #8146 Akkor csináld meg ha olyan könnyű és ennyire zavar :P -
EK1TEP #8145 Ez mondjuk csak azt mondja el a fejlesztőkről hogy még ehez is lusták voltak!Egy szaros textúrát odahúzni amin egy alváz látható!Nagyon nehéz! -
Brundle1 #8144 Attól nem rosszabb a játék hogy ha esetleg vmelyik autó felborul és egy pillanatra látod az alját..tök fölösleges szinte soha nem azt nézed,ebbe tényleg nem kéne belekötni :P -
#8143 mer' tehetségtelen vagy -
#8142 Nekem még pl nem sikerült :D -
#8141 trailerben mindent lehet -
EK1TEP #8140 Igen?
Akkor a trailerben miért repül a kocsi össze vissza előtted a pályán meg borulás stb?Gondolták hogy áh a felhasználók úgysem borulnak majd fel benne... -
#8139 jah felesleges -
Brundle1 #8138 A játék 99,99%-ában nem látod,szerintem érthető,hogy nem dolgozták ki.Amúgy jók a képek ! -
#8137 hát nemnagyon. amúgy sem látni sűrűn -
shumika #8136 a kocsinak nincs megrajzolva az alja? -
#8135 csak úgy mert sajt...
-
attila46 #8134 Valaki legyen szives adjon ,egy tökéletes kormánybeállitást..............holtjáték stb...
köszi -
Brundle1 #8133 Nem a phisics-el van vmi talán? -
Brundle1 #8132 Hey én egy szóval sem mondtam hogy szar a rendszered ,csak hogy abban van a hiba.De szerintem vmi apróság miatt nem indul.(amit persze nehéz kinyomozni) Pl nekem 2 játék nem indúlt csak mert a monitort átalakítóval dugtam be a vga-ba.Ki gondolná hogy emiatt vmi nem indul,átdugtam és mentek. -
#8131 Nem nyert, MINDEN driver friss, ropogós. Soha nem fagy a gép, és MINDEN más tökéletesen megy. -
#8130 Nem kap konzolt, a szgépen legalább megtanulja használni is a gépet a játék mellett.
És mit értesz azon, hogy szar a rendszerem? 30-40 játék kifogástalanul fut rajta, köztük ilyenek, mint a GTA4, és igen, a Grid is
Nem a rendszer szar, hidd el. -
USAMEN POWER #8129 Mellékesen elhiszem hogy nagy feeling hogy az SG -n nyitott, összes NFS topikban te vagy a góré, de akkor már rende is kéne tartani...
Ne érts félre, nem a topikod kell, én nem űzök ipart a házigazdáskodásból...