Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- LAN
- egér
Ami tény: minden más csak a képzelet szüleménye.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ja meg ezzel az uj patchel szüntek a fagyások vagy változatlan a helyzet?
Egyik torrent oldalon olvastam, hogy van akinek a patchel megszüntek a problémák.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Másfelõl meg a vitákért igenis te felelsz... ha valaki benyõg valami szart máris leállsz vele vitatkozni.. ahelyett h azt tennéd amit kéne: le se szarni. nem, te mindenkivel vitatkozol, aztán meg jössz azzal õk kezdték... de te meg folytatod...
All hail the double x!
Csak hülyültem, de mindegy. <#gonosz3>#gonosz3>
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

All hail the double x!
Meg Budapesten is látni elég sok üvöltû hangu verdával járkáló, másokra veszélyes nagyarcot. Habár a legtöbbjük verdája csak sufnituning...
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
ha nem is megoldani, de mérsékelni fogja a jelenlegi problémákat
az h a probléma megoldása újabb problémát szül, már más hatásköre lesz. ez viszi az embereket elõrébb 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
S hiába jönnének "ad hacks" és "ad cracks" cuccok... mindig újabb és újabb reklámok, netán ONLINE reklámok jönnének (jó kis mailware-ekkel, trójaikkal)...
Szóval, eszükbe ne jusson!
Így szaros játékokhoz - még Single Player-hez is! - internet kell, a qrva anyujukat!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
1.Fizetésedbõl levont bér.
2.Minden egyes áruért amit veszel, fizetsz.
3.Lakás adó, luxus adó, kötelezó biztosítás...
4.Cigányok ellopják amid van.
Nem is lenne baj, hogy adóztatnak, DE NE ENNYIT! Amerikában (tudom, unalmas, mindig ezzel jönnek) 10% az adó, és szépen be is fizetik, de nem 25-35-50%! És persze ott nem 40 ezer forintot keresnek napi 10 órában. (Anyukám barátnõje varrónõ...)
mondjuk egy ilyen játék simán szerezhetne magának szponzorokat (shell v bridgestone...)
az autón látható matricák amúgy valós cégeket takarnak? én csak a momo-t ismertem fel, mert olyan kormányom van 😊
de más játék is, egy fps-ben simán lehetne (mondjuk a betöltés alatt v szanaszét a falakon amerre mész) egy rágó vagy üdítõital reklém
sajnos ezt még senki nem ismerte fel, pedig sztem óriási lehetõségek vannak ebben
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Bocs az OFF-ért.
<#hehe>#hehe>

Nem is olyan régen (80-as és90-es évek eleje) agyba fõbe másoltuk a bakelit lemezeket kazettára. Vagy a rádióból vettünk fel zenéket. Másoltuk a mûsoros videókazikat. Aztán fejlõdött a másolásvédelem, viszont mégjobban fejlõdött ezek kijátszása. Most pedig lopásnak hívjuk.
A legtöbb országban az átlagmelós apuci kb egy órás munkabérébõl megveszi fiacskájának kedvenc játékát. Nálunk kb 2 napos munkabér.
Nem beszélve arról hogy egy audio cd 4-5000ft.
Na de nem offolok tovább 😊
ON
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
vissza kellene hozni a cserekereskedelmet 😄 adok 2 kenyeret a shift-ért. (annyit ér is)
All hail the double x!