11230
  • Dobronski
    Haver elhozta a Logitech Momo Force feedback-es kormány+pedálját, de lenne egy gondom... a menüben vagy a fék, vagy a bedált ha nem nyomom, akkor fel vagy le lépeget... Driver is van fent.
  • Digitman
    Nem szeretnék ezzel többet foglalkozni, csak ennyi:
    "Nem kicsit hülyeség, ez az állítás..."
    Legalább annyira hülyeség, mint az ellenkezőjét állítani.
  • erieskrisz
    Nem jön senki lanozni emberek??
  • USAMEN POWER
    "Igazából csak arra szerettem volna kitérni, hogy nem kell azonnal nekiesni és elküldeni melegebb éghajlatra valakit," ---> Ki küldött el kit ?
  • direwolf
    Már megbocsáss, de ahogy írtam korábban azért nvidián is akad probléma rendesen összerakott gépen is. Fiam gépén még nem sikerült elindítanom (GF9600GT), az enyémen megy (AMD4850).
    És most ha lehet ne menjünk bele, hogy mennyire tudok oprendszert istallni, stb.
  • erieskrisz
    hamachin szoktuk tolni és király
  • Digitman
    Ebben teljes mértékben egyetértek, hogy nézőpont kérdése. Igazából csak arra szerettem volna kitérni, hogy nem kell azonnal nekiesni és elküldeni melegebb éghajlatra valakit, mert ez a véleménye, akkor amikor még a szakemberek sem tudnak dűlőre jutni. De nem is mondok többet, ez a SHIFT topik, és ha jól tudom az előbbi témára van külön topik.
  • VRSDM
    ez csak nézőpont kérdése.
    érvek és ellenérvek
    nemrég egy konferencián meg épp arról beszéltek hogy a pc-ben van az örök jövő játékok tekintetében.
    a konzol jó bohóckodni
    de komoly játékra csak a pc.
  • modelcar
    Valaki játszott már online?
  • modelcar
  • Digitman
    OFF
    Ha tudod olvasd el a PcGuru 9. számát. Érdekes cikk van benne arról, hogy ki öli meg a PC-s játékokat, itt olvashatsz a MS-ről is. Persze ez csak egy ember véleménye, de azért van benne valami. Nem azt mondom, hogy csak az MS hibáztatható, de jó kis cikk. Egyébként mostanában pont az a jellemző, hogy az MS sorban éri el a fejlesztőknél, hogy csak "XBOX exclusive" legyen egy-egy game, tehát annyira a PC játékfejlesztésben nem vesz részt.
  • Willi Betz
    Egy kis Maserati MC12

És az új kedvenc:)

• USAMEN POWER
    Jaja a PC ipar egyik meghatározó cégének a célja az, hogy a pc felhasználókat, a konzolok irányába tereljék... Szerintem ebben a mondatban nem kicsi ellentétek feszülnek. Microsoft meg nem hiszem hogy maga alatt vágja a fát egy ekkora fa.zsággal, ami a #8185 -ös hszben van... :D Jobb dolguk is van annál.
  • Dante73
    Tegnap néztem öcskös boxán. Az az emberke, aki rajtnál mögöttünk tartja a zászlót, szó szerint a kocsiban állt, majd onnan sétált ki 2 mp-el a rajt előtt. Ha ez a térítés.... Akkor grat nekik hozzá. Ez sajnos NFS. szigorú határidő, amikor ki KELL adni a játékot, akár készen van, akár nincs. Ebből még hiányoznak az utolsó simítások. De, hozzáteszem, alapvetésben igazad van, még ha ennél a játéknál nem is (csak) ez a helyzet.
  • bertino
    ja, jogos.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt azért beláthatod, hogy a MS-nek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy egy(!) játékszoftvernek keresztbe tegyen: Windows 7 problémákkal, annak mindennemű support-jával, és a driverekkel, frissítésekkel van - szerintem! - elfoglalva, s bőven akad még egyéb más dolga.
  • bertino
    nem olyan nagy hülyeség az, ne izgulj.
  • USAMEN POWER
    "Szerintem a Microfos keze van benne a dologban, azért hogy a PC-sek térjenek át konzolra." ---> Nem kicsit hülyeség, ez az állítás...
  • VRSDM
    up to date = naprakész
  • attila46
    mi az a up-2 date driver??
  • attila46
    Ezt légyszives fejtsd ki bövebben,mert nekem fent van a PyysX,
    és magas felbontásnál mindig van valami hiba,1600-1280 vagy mi,ablakosban ,alacsonyabb felbontásban viszont nincs,,,mi a szar ez??
  • IMYke2.0.0.0
    nVidiákon csak akkor fut szarul, ha a PC gazdája nem igyekszik rendesen futtatni a játékot - nem tesz fel up-2-date drivert és/vagy PhysX-et.
    Egyébként pedig, sajnos, klasszissal jobban fut GF-okon.
  • IMYke2.0.0.0
    Részben félek, hogy igazad lesz - másrészt, szerintem, a NFS ne akarjon több lenni (nagyon), mint ami úgy a Porsche-t bezárólag volt: szórakoztató játékszoftver azoknak, kicsit "vezetgetni" szeretnének a PC-jükön.
  • RYO21
    De NVidiákon is szarul fut nem? Szerintem a Microfos keze van benne a dologban, azért hogy a PC-sek térjenek át konzolra.
  • Alexease
    Ezert irtam multor, hogy ez a resz vagy nagyon bukta lesz vagy nagyon nyero;) De mivel az NFS "tarsadalom" 95%-a konzolos es/vagy arkados, es mivel az NFS "brand" eddig elsosorban a hangulatos, egyszeru, latvanyos szorakoztatasrol szolt, igy valszeg a kovetkezo resznel, ha marad ez az engine, akkor megjobban arkadositaniuk kell, vagy vissza kell terni az elozo rendszerhez:)
  • IMYke2.0.0.0

Természetesen, érthető és helytálló a hasonlat, illetve a most tapasztaltak megvilágítása, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a "Need For Speed" SOSEM volt szimulátor - s ha így nézzük, akkor bizony több, mint furcsa a csúszkálás, a minden kanyarban, még 100-nál is sivákoló gumik hangja, és a folyamatosan kitörő far érzése azoknak, akik csak "nídforszípdezni" akarnak...
  • barmi
    Próbáltam teljesen szűz win7 alatt is és ott is detto ezt az eredményt produkálta... Ja, és az xp-m sem régi! Sp3 fent, összes elérhető frissítés fent, videokártya, directx, visualc++ és fizix mind mind legújabb, legfrissebb, az xp-m talán 1-2 hónapja let felpakolva. Nem az oprendszer a hibás hanem a feljesztők akiknek a bankszámláját felpumpálta a nvidia stexel hogy ők legyenek a f@szagyerekek ...
  • Alexease
    Ketto teljesen egyforma gepen is durva kulonbsegek lehetnek sebessegben (fps), mert sokmindentol fugg: felhasznalo, felbontas, elsimitasok, rendszer, rendszerkarbantartas, hatterben futo programok, periferiak stb.
    Tobbszor lattam mar ugynolyan gepet negyed annyival menni es folyamatosan fagyni:)
  • Falkon
    Anno ez volt a GTA4-el is.
  • Shep
    Hát szerintem a hiba nálad van. Lehet nem ártana kicsit rendbe vágni a winfost.
  • Shep
    Figyelj attól, hogy neked jól, megy még nem túl erős egy olyan konfig a mai hardware piacon, az én gépem is majdnem ez a kategória mégis jól megy rajta minden, de ettől még középszint alja a gépem.
  • IMYke2.0.0.0
    Párszor már leírtuk a "nem-összeesküvés-elmélet" tényt: nVidia-ra van kitalálva a játék.
  • Falkon
    Nekem ezen a gépen : menüben kb 70 fps.
  • Alexease
    Amugy ez az "ossze-vissza csuszkalas" eleg realtiv, attol fuggoen, kinek mi az igenye, elvarasa a jatekkal szemben:)

Ha egy szimhez vagy valosaghoz viszonyitom, akkor meg PRO mod-ban, visszavett tapadasokkal is jobban tapad, fogja az autot mint kellene, mert LE-tol fuggetlenul, mindengyik eloszor keresztbe all, betapad es driftelni akar;)

Persze, ha az elozo full arkad NFS-reszekhez hasonlitunk, akkor valoban csuszkal, mert azokban eleg volt a 3 gomb, es igazabol nem is kanyarodott, hanem savot- vagy inkabb sinpart valtott mint egy villamos:D
  • TaRka0107
    Az túlzás lenne hogy gyengének számít! Nekem a procim ennél is szarabb és maxon tolom! Igaz hogy HD4870 van mellette meg 3gb ram, de a ramok azok már tényleg szarok! Mondjuk nekem 2.91GHz-en fut és hűtöm ventillátorral!:D
  • Alexease
    A PhysX-nek semi koze az auto mozgashoz es a "csuszkalashoz" (gumifizika):) Csak az esetleges efekteket szamoltatjak vele, pl. zaszlo lobogasok, object utkozes-fizika stb.
  • EK1TEP
    Megnyugodhatsz HD4850, 4GB RAM, 6000+ és menüben ugyan így 20FPS-em van :D
  • barmi
    basszus, ne viccelj már hogy egy ilyen game alacsony/közepes beállításokkal 1024*768 felbontáson 20 fps... naneeeee...
  • Shep
    Hát azért az a gép ma már inkább gyengének, mint sem közepesnek számít, leginkább a proci gyér benne.
  • Shep
    SPOILER LEHET!!!!!

Tegnap megnyertem a World Tourt is és hát azért vártam volna egy bejátszást, vagy valamit, nem csak ez a rádiós "Ez az haver megcsináltad!!" szöveget.