11230
-
Dobronski #8248 Gran Turismo -
Szabi1991 #8247 gt5 abszolút veri minden téren.. ez tény.. de gt5 nem lesz pc-n tudtommal.. :/ -
RYO21 #8246 Mingyá gyünnek a pléh-stésön Fanok! -
RYO21 #8245 LOL?
-
Szabi1991 #8244 de a kérdés a dirtre vonatkozott.. :DD -
#8243 A fos szint le lehet csökkenteni..meg ki is kapcsonlni ugyhogy ez a probléma megoldva.. -
#8242 a belső nézetbe és a kocsik kidolgozásában a Shift nyer a grid elött...de a táj jobb sokkal élettelibb és kidolgozottabb a gridben, de a shiftben több a pálya és minden kocsival mehetsz rajta...szerintem 1:1, a grid mellett szól a több FPS...de a gidet már szarrá nyomtam ugyhogy most nálam a Shift jön be egyenlőre. -
RYO21 #8241 Hát a shift, a Dirt már eléggé régi játék. És a dirt-ben FOS szine van mindennek. -
#8240 En mint kivulallo kerdeznem hogy melyik szebb szerintetek, a shift vagy a dirt? -
#8239 A Forza modeljeivel nincs is gond, láttuk videón, hogy készülnek, profi munka. Ingame viszont szerintem iszonyat tré az egész, és mind a shader-ek miatt, mert azokat nagyon elb@szták Forzánál. -
Dobronski #8238 Amúgy 8xaa mellett miért tűnik recésnek a játék? De nem csak ez. Szar monitor? Egy régi crt -
Dobronski #8237 Bocs, csak gyors voltam. Minnyá' beszerelem, és megnézem. Köszi! -
RYO21 #8236 De szart sem ér a Forza és a GT5 mert nem jön ki PC-re. -
#8235 (lehet hogy az valami régebbi kép és azóta javult a tükröződés/csillogás/mittoménmi) -
#8234 az aktiv pécés játékosoknak hány %-a használ vistát?
ezeknek a juzereknek hány százaléka játszik NFS-el?
ebből a maradékból hányan vennék meg pécére a játékot?
csak mert kétezer emberért nem fognak plusz kétmilliót befektetni egy szebb NFS-be ... -
#8233 Eddig még nem láttam szépen lőtt ingém képet belőle. Valami útközben elvész, vagy a teknikával van a gond, mert Hdtévémen aláz mindent amit eddig láttam. -
#8232 jogos :D
(de továbbra is fenntartom, hogy az egy brutál előnytelenül lőtt kép a forzából, ennyire nem randa :D ) -
#8231 Ismét elsiklottál a lényeg felett.
A PC 2 "generációval" a konzol előtt jár. És ez nem látszik, csak minimálisan. Itt lényegtelen, hogy a munka trehány-e, hiszen eleve azt sem használják, ami van. Úgyhogy, amit írsz, abszolúte lényegtelen részletkérdés, amellett, hogy tökéletesen igaz...
dx10, 10.1, 11 alatt könnyebb összehozni a mesterhármast, (grafika, AI fizika) mégis, a dx9 a menő... Na vajon miért? (Crysisról annyit- korán jött, nem ismerték a fejlesztői környezetet igazán, stb, így az FPS-t már nem igazán sikerült belőni. Mondjuk, azért nagyságrenddel még így is optimalizáltabb, mint a GTA4... És a fizika, kinézet, stb mind jobb, még ha a játékmenet nem is...) -
#8230 a fizika meg olyan dolog hogy a pécés szimek dx8as gépeken suhannak szó szerint, de még az sem kötelező, dx7en is kiválóan mennek mégis aztmondják hogy űber fizika... a gondok akkor jönnek amikor az űber grafot és a fizikát kellene összeoptimalizálni, no ott elfogy a tudás és jön a low fps, de nem azért mert nem lehet, hanem mert rossz a koncepció és szar a grafikai motor -
#8229 " Igaz, egy NFS-t ki venne meg konzolra, ha valóban dx11 kinézettel"
nem kell ahhoz DX11, csak idő és pénz és szakértelem... GT, Forza
pécén mindent erőből akartok megoldani, de ez nem megy nem ez a járható út, lásd az optimalizálatlan Crysis -
#8228 Nissan
-
#8227 Hogyne akarna, csak éppen előbb lehúz minden bőrt, amit lehet. (Eleve önellentmondás, PC-hez oprendszert, arra játékokat, és konzolt készíteni.)
Egy VALÓS példa, hogy jobban értsd.
Biogal cég 10 éve kiadta az új gyomorfekély elleni gyógyszerét, az Ulcerant. A kutatás folyt tovább természetesen, és csodák-csodája; találtak is egy nagyságrenddel jobb gyógyszert. Olyat, ami állítólag működik is. Viszont 12-15 év a gyógyszeriparban a szabadalmi idő. Rengeteg másik cég is megvette tőlük a receptet, ami után díjat fizet. Így szerinted piacon van az a gyógyszer, ami a betegnek is jó lenne, vagy kivárják a szabadalmi időt, hogy a kassza addig is ketyegjen? Segítek. Kivárják. 7-8 éve létezik GYÓGYSZER a gyomorfekélyre, de nem kapjuk meg, mert nem éri meg anyagilag...
Hasonló van a játékiparban is; Exkluzívok, timed-exkluzívok segítségéével lehúznak minden bőrt az aktuális konzolról-konzolból, aztán megint jöhet a következő, ugrásszerű fejlődés. Csak példaként; Mai napig nincs hasonló kinézetű játék, sem PC-n, sem konzolon, mint a sokat szidott Crysis. Pedig, kis optimalizációval, a mai PC-k igen nagy százaléka, röhögve futtatná az ehhez hasonló grafikával, AI-val, fizikával rendelkező játékokat... Ellenben PC-n sem vagyunk a közelében sem, hát még konzolon.
Konzol megjelenése után 1-2 évig gyűjt az user, hogy elérje a konzol grafikát a gépe, aztán várja a következő generációt, hogy javuljon, javulhasson (ne csak látszólag) a játék minősége.
Továbbmegyek. dx10, 10.1, 11... Parasztvakítás egyenlőre mind. Egy dx9-es motor, némi dx10-11 effekttel felvértezve, mikor egyik sem az effektekről szól. Szánalmas, ami a PC iparban jelenleg fejlődés címszóval "működik". Igaz, egy NFS-t ki venne meg konzolra, ha valóban dx11 kinézettel, fizikával működne PC-n? Pedig létezik, elérhető, mégis, egy dx9-es motor "dübörög" alatta. Ennyit a "fejlődésről".... -
#8226 Szerintem a táj élethűbb a Forzaban, Shiftben a blurral próbáltak operálni, viszont a kocsik szerintem pofásabbak a Shiftben, de hát ugye kinek mi. -
#8225 Forza autója 10szer több poligon és profizmus... a többiről nem is beszélve. Az NFS mellette rusnya, de az NFS is pofás, kár a kettőt hasonlítani nem egy kategória. Forza szim ami mögött bődületes pénz van, az NFS pedig árkéd, ami tele van hibával, bakival és messze messze nem olyan profizmussal készült mint a Forza, de ennek elenére egy kiváló játék, imádom, csak mást élményt nyújt.
Az autóban álló hölgyemény nekem 2szer jött elő 1 féle autónál egy pályán, de restart után már a helyén állt ő is, amúgy más buggal nem találkoztam benne xboxon. -
EK1TEP #8224 Hmm ráklikkelsz a képre és akkor beadja nagyban is
-
#8223 ez a 320x200as képekről igy egyből lejött neked? -
Szabi1991 #8222 menet közbe mást nagyon nem is nézek.. :D
elmosódás miatt tájból úgyis alig látni vmit.. -
EK1TEP #8221 Az autó is nem kicsit szebb a Shift-ben! -
#8220 csak a belső nézet szebb -
#8219 jé,szebb a nfs -
EK1TEP #8218 Forza 3 vs. NFS Shift
-
#8217 Köszi :) -
#8216 "de komoly játékra csak a pc."
nem kicsit paradoxon a "komoly játék" :)
(amellett, hogy a szövegkörnyezet is orbitális baromságokat tartalmaz) -
#8215 Es Ok 55%-ra tettek az AI aggressziojat en maradtam 90%-on (110-rol). Azert megmaradjon az arkad-gyilok jellege:) -
#8214 Visszaveszi normalra a tapadast (legalabbis amit en csinaltam, abban Pro Mod-ban 120%-rol vissza allitottam 100%-ra). -
#8213 A Grip mod micsoda? -
#8212 Jaj ne már, a fejlesztések mindig is PC-n folynak(-tak), a konzolok csak ideig óráig tudnak lépést tartani a játékok fejlődési ütemével és egy idő után már butítani kell hozzá a game-ket, vagy 2-3 évent újabb fejlettebb konzolokat kell kiadniuk, ami viszont gazdaságilag nem kifizetődő.
Ez olyan lenne mintha MS szándékosan nem akarna fejlődni. -
#8211 Ez ertelmetlen: "a menüben vagy a fék, vagy a bedált ha nem nyomom, akkor fel vagy le lépeget..."
Talan Combined-en van a pedalallitas kapcsold ki es/vag tedd Separated-re (driverben). -
#8210 Egy mod -
#8209 érdekes, akkor miért csinálnak ilyeneket hogy DX11?