Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nem, az is árkád, még véletlenül sem közelit a valósághoz...és de, a szimulátorokban lehet igazán zúzni..peace
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
eleinte ahogy az elvárható az aláírásomban lévõ konfigtól, gond nélkül futott a game, most meg ahogy haladok elõre, egyre többször akadozik ( felbontástól, grafikai részletességtõl függetlenül )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Csaby
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All hail the double x!
All hail the double x!
Amúgy Padavan-tól kérdem: anélkül, hogy bárki pártján állnék, neked az a napi progid, h hazaérsz a melóból (feltételezem van) és családos ember létedre lefekvésig játszol illetve a fórumba írogatsz?!
All hail the double x!
AE86 móka
Tudom, hogy fos, mert nem értek a Vegashoz, a Frapset meg az istenért sem tudtam rábírni, hogy felvegye a hangot.
Viszont végre már nem fagy ki a játék😊jejeje Holnap amint hazaérek már nyomatom is neki...végre.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Amúgy mi a tapasztalatotok az átépítésekkel kapcsolatban? Érdemes rááldozni 350 k-t egy kis teljesítmény többletért? Meg ez hogy zajlik? Megnyomod a gombot és kész, vagy te variálhatod opció szinten a dolgokat? Azért kérdem, mert épp átépítés elõtt állok de nem tudok dönteni, hogy ez most kell e nekem, vagy sem. 350k-t kér a program és alig növekszik a várható teljesítmény a grafikonokon. Kicsit sokallom a mester melóját. 😊
http://f1game.hu
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
All hail the double x!
A sebváltóval nekem nincs gondom, nekem is automata, de csak ritkán érzem szarnak: egyszer-kétszer nem vált vissza, ha kanyarból kifelé elfogyott a lendület; ez elég kellemetlen. Az áttételeket nincs kedvem buzerálni, legfõképp a buzeránsan hosszú loading miatt nem akarok szenvedni vele. A végét szoktam lehúzni rövidebbre, illetve a nordon meg spaban hosszabbra..
Amúgy sokat javított a játékmeneten, hogy bekapcsoltam a stability controlt, meg az ABS-t. (PRO-n) Így nem annyira kínszenvedés menni az autókkal, de még mindig könnyedén keresztbe lehet állni a kanyarokban. Pont fasza.
http://f1game.hu
Még mindig nem indulllllllllllllll <#confused>#confused>
Intro: OK (gyors, és jó a hang is), de a Töltésnél: Hiba !!!!!!
a Shift.exe hibát észlel !!!!! <#falbav>#falbav>
( Nvidia 190.62, Athlon 64 3200+, 2Gb RAm, 1T HDD, ....
Mi a megoldás. <#nezze>#nezze>
Köszönöm az infókat....:-)
Üdv Mindenkinek!
Mi az, hogy mindenütt magasak? Én az alap (közép) beállításhoz képest sokkal puhább hátsó, és némileg puhább elsõ kereket szoktam használni. Ami szerintem sokat számíthat, az a diffi különféle beállítása.. Mondjuk a futómûvel is sokat lehet szöszölni. A hacsimat, amit csak poénból vettem, azt nagyon eltaláltam például.. 😄DDD