11230
  • mo rémálma
    Ezt vhogy nagyon rosszul tudod:D
  • ChuckyHUN
    "Az NFS mindig is az illegális autóversenyzésről és a kocsik tuningolásáról volt híres."

NFS 1-2-3-4 semmi tuning, max elenyésző... kevésbé illegális versenyzés, mint utcai móka...
    NFS 5, itt már volt tuning valamelyest de az illegalitás itt is megkérdőjelezhető...
    NFS 6 tuning 0 illegál már alakul de az igazi illegalitás
    UG1-2 tuningolos illegálos utcaibetyáros
    Most wanted szintén elfogadható
    carbon egyfos
    pro street nagykirályság (Y)
    undercover 10 percig volt a gépemen, carbon szintű szarság

Shift : Igazán fasza lenne G25el, szép graf, meg satöbbi, csak kurva fagyás
  • Dobronski
  • arty
    "Az NFS mindig is az illegális autóversenyzésről és a kocsik tuningolásáról volt híres."

:DDDDDD

(mást nem is írnék erre)
  • pxxl
    jajam...

#8323: valszeg az ATI kártya miatt is...thx EA&SMS
  • Steve1988
    Miért lehet az, hogy 800*600 minden minimumon sem akar menni a game?? Ennyire gyenge lenne a gépem? :) A GRID közel max beállításokkal fut zökkenőmentesen...
  • Micsu
    pont az underground vonaltól kezdett az egész elkorcsosulni, porsche még jó volt osz cső
  • pxxl
    azért mert neked az nfs a zándergránd-al kezdődött, attól még nem ez a profilja a játéknak. ez csak a szakadt F&F filmek hatása volt. a nép megboldodult pár évre, tunying mindenre, aztán abból élt meg az nfs, de köze nem volt ehhez elötte...gondókoggyá' aztán beszélj hülyeséget
  • pxxl

hát pont hogy nem...
  • c115
    ..és elnézést az elírásokért kicsit gyengélkedik a csuklóm mert nemrégiben tört el.
  • c115
    Üdv mindenkinek. hát szerintem egyszerűen siralmas. Komolyan mondom sírva fakdtam a gameplay videótól... Nem értem, a Pro Streettől kezdve csak szar NFS -ek jöttek ki. Az NFS mindig is az illegális autóversenyzésről és a kocsik tuningolásáról volt híres.Erre idedobnak egy ilyet ahol lassan már a gumikat sem lehet lecserélni. Nem értem mire jó ez... Igen autóversenynek az de közel nem adja vissza a jó régi UG2 , Most Wanted vagy Carbon os hangulatot ahol még kedvünkre mászkalhattunk kíhívva úton útfélen valakit. Sajnos mára ez meghalt az NFS ben.Grafikailag egyre jobb a játékl de élényileg egyre rosszabb. Sokkal élethűbb igaz mint eddig bármelyik rész de akkor sem adja vissza az NFS hangulatot. Majdnem úgy éreztem magam mint a Forma 1 ben mikor ezt néztem. Végrére is szerintem a Pro Streettől leáldozott az NFS nek ... legalábbis ezzel a Shift el ezt bizonyították. Bízzunk benne talán a következő rész visszatér a jó öreg megszokott illegális,tuningolós stílushoz.

Üdv.
  • USAMEN POWER
    Ez volt a helyzet az NFS Carbonnal is...
    Végül kiderült hogy: "Ekstrak - Induction Kit"
  • IMYke2.0.0.0
    Az tuti nem soundtrack hanem a játék menüzenéje.
  • Ariakus
    Azt az ambient-szerű menü zenét nem lehet valahonnan megszerezni?
  • Lacee86
    Sztem is uncsi kissé, pedig nekem még csak most nyílt meg a 4. szint. Túl kevés versenyfajta van benne, úgy érzem. Nekem pl. a drag és a speedtrap race hiányzik belőle +vmi újat is igazán ki lehetne találni. A driftet nagyon szerettem eddig, de ebben nem élvezetes sajnos.
  • Gabor_(HSF)
    Nem hinném,hogy mondandóm lényege a helyesírás szabályai lennének.
    Viszont annyiban helyesbítenem kell önmagam,hogy ezt a gammát,nem küldtem ki 100%-ra,hiába nyomtam le 2x is az 50 es szintet,kb 30 csillagom,hiányzik ami javarészt a kanyarmester-ből fakad,de már annyira felhergelt,hogy nemis igen szenvedek vele..Talán meg kell nyugudnom,de billel az igy eléggé lehetetlennek tünő feladat..
    Mondjuk az is igaz,a TDU-t is csak 99%-ig lehetett vinni,de az bug volt...
  • Zinaj
    Beallitom a kisebb felbontást kiirja, h inditsam game-t ujra.megteszem, de semmi se valtozik!miert lehet ez ?:S
  • pxxl

• DJ Skyline
    kalózöbölben is úszkál már a cucc. :) (aki esetleg torrentezik inkább)
  • pxxl
    én sem 18-19k-val... :D majdnem 3 óra. inkább torrent :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, mittomén :)
    Én nem onnan szedném...
  • pxxl
    vagy inkább a szürke Скачать бесплатно az a free a zöld az a prémium cucc
  • IMYke2.0.0.0
    Need For Speed - Shift [Soundtrack 2009]
    ================================================
    2009 - Soundtracks - MP3, 256 kbit (VBR) 44,1kHz, Joint Stereo - 190 MB

1. Buraka Som Sistema feat. Pongolove – "Kalemba (Wegue-Wegue)"
    2. Chase And Status feat. Plan B – "Pieces"
    3. Deadmau5 – "Ghosts N Stuff "
    4. Eagles Of Death Metal – "Anything 'Cept the Truth"
    5. Fort Knox 5 feat. Asheru – "Insight (The Nextmen Remix)"
    6. Gallows – "I Dread The Night"
    7. In Case Of Fire – "This Time We Stand"
    8. Jamal – "Pull Up"
    9. Kanye West – "Paranoid (Part 2)"
    10. Kasabian – "Underdog"
    11. The King Blues – "The Streets Are Ours"
    12. Mala Rodriguez – "Te Convierto"
    13. Mando Diao – "Mean Street"
    14. MSTRKRFT feat. E-40 – "Click Click"
    15. N.A.S.A. – "Whachadoin? Feat. Spank Rock, MIA, Santigold and Nick Zinner"
    16.The Prodigy – "Run With The Wolves"
    17. The Qemists feat Mike Patton – "Lost Weekend"
    18. Regular John – "Transmitter"
    19. Rootbeer – "Under Control"
    20. Shinichi Osawa – "Electro 411 (Lies In Disguise Mix)"
    21. Spoon Harris & Obernik – "Baditude"
    22. TOKIO feat. Druga Rika – "Dogonim"
    23. Twisted Wheel – "Oh What Have You Done"
    24. Two Fingers feat. Sway – "High Life"

INNEN
    vagy INNEN (zöld Szkacsaty)

• pxxl
    zsír ez a pálya

• USAMEN POWER
    Majd írok mikor csinálom a szobát, de most tdu -ban gurulok...
  • pxxl
    pazzeg kettőt kell legörgetni

• Nathan66
    én megyek. hányas hamachi kell hozzá?
  • pxxl
    "autó menüjében" látvány -> matrica. vagy mi
  • USAMEN POWER
    Lanon nem jön valaki gurulni ? Csinálok szobát ha van jelentkező !
  • IMYke2.0.0.0
    Azért, mert jobb, mint az elmúlt évek NFS-ei, még nem érdemli ki a 90%-ot.
    Közel sem.
  • dani71
    ?
  • dani71
    hogyan lehet felrakni azokat a matricákat amiket a soffőrpontokért kaptam
  • zoltang
    NFS Shift - ahogy én láttam /www.hsw.hu/
  • IMYke2.0.0.0
    Értékelés és kép:
  • Maxtreme
    No tegnap este a végére értem.
    Rövid összefoglaló tőlem.

Ami tetszett:
    - Igényes megvalósítás. Mindenképp nagy fejlődés az utóbbi évek NFS részeihez képest
    - Nagyon korrekt gépigény (tudom. Sok embernél gond van vele, főleg ATi tulajoknál. De mivel művelt semmiféle fura anomáliát a játék, nem írom a rovására
    - Szép grafika. Nincs teleffektezve hdr-el meg minden sz*rral, de szerintem jelen esetben nem is baj. Ez így jó ahogy van
    - Tökéletesen kidolgozott belső nézet
    - Megfelelő hosszúság

Ami nem:
    - A driftet nagyon szokni kell
    - Billentyűzetről nehéz irányítani
    - Kevés pálya és autó
    - Egy idő után nagyon egysíkúvá és unalmassá válik az egész. Komolyan mondom még 1 játékra sem untam rá ennyire mint erre. A world tourt már cska muszájból nyomtam le. Mondom itt már nem kap unistallt...

Összeségében azt kell mondjam, nem taglózott le a játék. Tény hogy látszik a belefektetett sok munka, de valami még is hiányzik (talán a változatosság, nem tudom)
    A hasonló stílust képviselő GRID nekem mérföldekkel jobban tetszett. Ráadásul azzal még végigvitel után is elversenyezgettem. Ezzel biztos nem fogok :) Inkább várjuk a Dirt2-t.

Nálam ez csak 75%

Ez pedig az utolsó autó amit megvettem :)

További jó játékot mindenkinek :)
  • tmisi
    Ez a játék ilyen, nem valós versenyzés, ahol mindenki szabályosan megy, meg büntit kapnak, ha csak megpiccentik az ellenfelet. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy az erőszakos versenyzést /agresszió/ is pontozza a játék. Én úgy vagyok vele, ha ők lökdösnek, én visszalökök, mostmár egész jól megtanultam kormánnyal kézben tartani a kocsit és nem egyszer én jövök ki győztesen a meccsből. A 4.szintbe érezhető a durvulás, de ott már csúcsverdákkal kell menni 300 fölött /Pl. Pagani Zonda/, és ha ott egy picit is meglöknek, már repülök is a falnak. Viszont még a 3. szinten is van elég kimaradt verseny, egyelőre azokat csinálom.
    Mellesleg ez a megpöccintem a másikat effektus a Toca 3-ban is megvolt, néha még a GRID-ben is előfordult.
  • arty
    (gt5-ben "már" törnek)
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, az idegesség beszél belőle... régi motoros.
    S egyet tudok mindenben érteni vele - engem is rohadtul idegesít a játék összecsapottsága. Még úgyis, hogy már nem faltól-falig játszok vele, hiszen - úgy-ahogy - vezethető lett gamepad-del és billentyűzettel is... [bocsi szimulátor rajongók!]

• direwolf
    Hát igen, nagyjából igazad van. Azért megkérdezhetem hányas vagy/voltál helyesírásból?
  • Gabor_(HSF)
    Hát igen! ez a game viszi a prímet,legalább is abban,hogyan kell teljesen elqrni,egy rengeteg jó 5lettel megálmodott valamit...
    Szóval:autós játékban,ennyi hibát én még nem láttam,pedig ami az elmúlt 10 évben megjelent,azt én végig játszottam..
    Igazság szerint nem akartam ide beírni,de annyira felkurt agyilag,hogy nem tudom megállni..
    A legjobb példa,hogyan lehet hazavágni valamit,ami alapjaiban,még nagyon jó is lehetne..
    recept:adj 5-10 hájas,hamburgerzabáló,zsiros seggü,200 kilós hájpacni amcsinak a kezébe,egy jól megtervezett játékot,csinálnak rá olyan fizikát,amit a föld még nem hordott a hátán..
    Persze,ha valakik,még TV-ben se láttak autót,versenygépről,meg még nem is hallotak,igy nem is lehet csodálkozni a végeredményen..
    Igazság az,hogy nem is az irányithatattlansága,vágott haza,mert egy idő után,mikor már tudsz fejleszteni,ez némileg korrigálható..
    A tuningnál kezdődött ell..,aztán hogy minden verde tök egyforma,csak a km számláló mutat külömbséget,de még a 2 kerekü meg az összhajtásosnál sincs diferencia..
    De a kaput a nehézségi szintek tették be,amit úgy oldottak meg,hogy sokkal vezethetettlenné tették az autót,az ellenfelek,meg csak arra mennek,hogy kilökjenek..
    Tehát a vicc,az annyira enyhe kifejezés,hogy ,az már sértő..
    Tulajdonképpen,még több ezernyi probléma van vele,de a Háború és Béke tarltalma ehez képest egy egyszerű kis ,közmondás lenne..
    Nálam ez a game, az ovi szintet se üti meg és azért fogalmaztam ilyen finoman,mert nem akartam a lelkébe taposni senkinek sem....
    Azért jó szorakozást hozzá,már akit ez szorakoztat és nem idegesít.....