11230
-
#11027 valami tippet tudnátok mondani driftre?
Nincs kormányom, nem is tervezek venni, de az első driftes versenyen (370Z) nem bírok driftelni egy értelmeset. Bőven lemaradok mindenkitől pontszámban. -
#11026 Hát ha eszedbe jutna és leírnád marhára örülnék.
Cseszi a csőröm ez a "overhaul" mod és enélkül nem tudom kipróbálni. -
#11025 Nekem is ez volt a baj, de sajnos már nem emlékszem mit csináltam :S -
Szabi1991 #11024 megvannak a DLC pályák is, gyors versenyben elérhetőek :) -
#11023 ezekben az áthekkelt dlc-kben csak a kocsik vannak benne vagy az új versenyek is? -
#11022 2. Lépés:
Töltsd le ezt a fájlt és csomagold ki a tömörített mappa tartalmát a Shift mappájába, majd indítsd el a shiftunpackpc.bat fájlt (ha Vista vagy Win7 van a gépeden rendszergazdaként indítsd!), majd várd meg, amíg befejezi (30-60 perc körül). Ezt a lépést főleg akkor kell megtenned, ha az úgynevezett becsomagolt Shift verziód van.
Nos, nálam egy felugró fekete ablakba azt írja:
A megadott nevet <quickbms> a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
Na mit nem csinálok jól? -
#11021 na király hogy bekerült a banner alá a kiegészitők telepitése! csak lássák is meg... -
Szabi1991 #11020 #10895 -
#11019 századjára is belinkelem
részletes leirás magyarul, a modokról -
#11018 ezt nem értem, FFB-es verzió? ezek szerint 2 kormányod van? vagy hogy érted kikapcsold FFB nem szaggat és bekapcsoltal igen? -
#11017 Hát ez a kicsomagolás nem akar menni.
Ha jól értelmezem a felsorolt minialkalmazások valamelyikével kell kicsomagolni, csak azt nem értem hogy hogyan? -
#11016 A fájl méretétől és a gép sebességétől függ hogy mennyi idő alatt bontja ki.
Mekkora a fájl mérete? -
#11015 Csak egy Genius SpeedWheel pro 5 vibration.A force feedback nélküli verzioval jol ment viszont a force feedback-esel nem tudom miért szaggat.Esetleg tudod a megoldást? -
#11014 Sziasztok!!MOD-okat és a Ferreris dlc-t szeretném kipróbálni már utánna is néztem leszedtem mindent ami kell addig jutottam hogy unpackol éppen csak annyi lenne a kérdésem hogy ez kb mennyi idő még végez mert nekem lassan 3 óra hosszája szöszöl vele!!!Köszi előre is....... -
#11013 milyen kormány? -
#11012 egyszerű a telepitése és érthető! lépésekre van szedve sőt még a mappákat amiket be kell másolni a játék főkönyvtárába azok is ugy vannak elnevezve amilyen sorrendben kell bemásolni, meg a readme fáljt olvasd el minden mappápan van hozzá!
Ui: a játékot elötte ki kell csomagolni, ha nem lenne! az is egyszerű kicsomagolas -
#11011 Meg tudná nekem valaki mondani,hogy ha force force feedback-es kormánnyal játszom a játékot akkor teljesen beszaggat?Eddig sosem csinálta ezt,viszont most már játszhatatlan így a játék!Miért van ez?
Előre is köszönöm a segítséget. -
#11010 Leszedtem mindkettőt, köszönöm!
Mintha az overhaul egy kicsit komolyabb lenne, de ennél fogva összetettebb is.
Jól jönne egy kis segítség hogy ezt hogyan integráljam a játékba.
Ezt szedtem le. -
#11009 az overhaul vagy sharp mod -
#11008 Urak, felraknám újra a játékot.
Elmondanátok hogy milyen modokat kell feltenni az élethűbb irányíthatósághoz? -
#11007 Bocs!
Csak azét kérdeztem, mert pl. A TDU vagy a FIFA 10 esetében nem lehet... -
#11006 DE IGEN!
Legközelebb ellenőrizd le hogy lehet e, és csak utánna írj -
#11005 De akkor nem is tudsz ONLINE gamelni! -
Alphin24 #11004 Köszi mostmár jó :) -
#11003 ja hogy nem eredeti? akkor rossz a creck! (az élsimitásnak köze nincs) ez a peccs kell--> SHIFTPCPATCHV1.02_OTHER itt tudsz crecket hozzá.
(nekem eredeti, de megcreckeltem nekelljen cd-t rakosgatni) -
Alphin24 #11002 Hmm... Mostmár nem azt csinálja hanem ha leveszem 8X-os élsimításról 4-esre vagy az alá akkor egyszer csak kidob azzal az üzenettel hogy a SHIFT.exe működése leáll :S.... Pedig az 1.01-es patchet is feltettem
-
#11001 Hát a videokártyád az jó, az esti modtól lehet ilyesmi, de gondolom alap a játék. A bnőm gépére egyszer feltettem, ott is ilyen volt, de neki elég gyenge a gépe, azért volt fekete az ég, vagy elavult volt a driver. Ha az uj drivert feltetted, remélem elötte leszedted a régit. Ezt szerintem video valami lehet -
Alphin24 #11000 Hello Az lenne a gondom hogy a játékban az ég full fekete :S
A grafika hiába van alacsony vagy magas grafikán ugyanúgy olyan marad.
Driverfrissítést is csináltam már, a videókarim ATI Radeon HD5650 directX11 -
#10999 nah, ezt lehet hogy kilessz majd próbálva -
Szabi1991 #10998 huh, van már Prototype Lemans Mod is :O
-
Szabi1991 #10997 pár gagyi képecske :D
-
Szabi1991 #10996 -
#10995 1.2 patch a legfrissebb?
ez a patch új kocsikat ad???
ezért szólt az üzenet???
Már értem is! -
#10994 aha -
#10993 Sziasztok! most tolom először a játékot.(most kaptam) Amikor mennék a játék ONLINE részéhez (nekem már volt EA fiókom, létrehoztam a Hot Pursuit
gameben) és azt mondja hogy "a játékszerverek a kompatibilisek ezzel a verzióval."
Ezt most úgy érti hogy le kell töltenem a legfrissebb patchot? -
#10992 ha bemásoltad a helyére a crecket, és felülirtad a fájlt, akkor nyomj rá egy jobb egeret, és küldés-asztali parancsikon létrehozása. Ha nemjó, akkor rossz a creck -
Gót #10991 Heello! Valaki tudna nekem segiteni az lenne a baj mivel meg kezdo vagyok hogy amikor a crackot bemasolom a jatek fokonyvtarba akkor el szeretnem inditani az asztalon levo ikonrol amit kidobott a telepites utan es rakattintok aztan kifeketedik a monitor haromnegyede es 3 masodperc mulva eltunik a feketeseg es semmi ha valaki tudna segiteni? -
Szabi1991 #10990 576nál a shift ma akciósan 3999Ft, 2hete még 1990 volt :D -
#10989 Kösz, de a leírásban a 2. lépésben lévő link ahhoz a bizonyos fájlhoz már nem él......
Mi a program neve? -
#10988 Nem csomagoltad ki a játékot az a baj.Itt megtalálod mit hogyan.