11230
  • blackcalibra
    Ja igen.
    Most már emlékszem, az én Shift könyvtáramban csak az "audio" van azok közül amik a mod könyvtárai között is találhatóak.
    A másik kettő a "cameras" és a "tracks" nincs.
    Ha ezt a hármat simán bemásolom akkor sem választhatok több nézet közül.
    Egyébként frankó munka, de hogy lehet ezt működésre bírni?
    Biztos én nézek el valamit....
    De mit?
  • blackcalibra
    Akkor még egyszer megnézem.
    Köszi!
  • samsung123
    pedig működik
  • blackcalibra
    Jó lenne egy szerkesztés gomb.
    Szóval : Talán, mintha ezt is néztem volna már egyszer és mintha! ez nekem SEM működött VOLNA valamiért!
  • blackcalibra
    Talán, mintha ezt is néztem volna már egyszer és mintha! ez nekem nem működött. Talán.
    De megnézem még egyszer.

• samsung123
  • samsung123
    jóbarátunk camera modja: camera mod
  • L OuiSe
    Kamera mod
  • L OuiSe
    www.nogripracing.com/details.php?filenr=30418]Kamera mod[/URL]
  • blackcalibra
    Van olyan mod ami csak a kamera nézeteket bővíti?
    Próbáltam az egyik modot, ami többek között azt is bővíti(real mod) de sajnos nekem valamiért nem komázza a dolgot.
    Ez a nézet kellene nekem.
    Sajnos a mentett állásokkal sem kompatibilis ez a real mod 2.0 valamiért, újra kezdeni meg nem nagyon akarnám.
  • zoltang
    Valami nemhivatalos javítás...

Need for Speed Shift Community Patch 1.05 – Released (http://www.virtualr.net/)
  • csicsiroli
    Sikerült köszi
  • macleody
    Csinálj már egy parancsikont a shift.exe-ről, és írd be oda.
  • csicsiroli
    A problémám ott van,hogy ha az asztalon lévő parancsikon tulajdonságaiba megyek,akkor a Cél az tök szürke és nem lehet rá klikkelni meg semmi!
  • csicsiroli
    Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
  • samsung123
    1)a PARANCSIKON(asztalon lévő) tulajdonságaiba ird be NE az EXE-be..
    2)és a "-loose" elött kell egy space azaz üres szóköz! azaz " -loose" igy kell beirni a parancsikon elérési út után.
    igy menni fog! sok sikert

Ryo21:nekem is csinált régen olyat..meg fog gyógyulni:)késöbb
  • csicsiroli
    hali.Olyan problémám van hogy a -loose nem tom beírni a parancsikonhoz!!Mit csináljak?Gyári játék, mindent úgy csináltam ahogy le van írva.Előre is köszi
  • RYO21
    De. Végül betöltötte kb 10 perc után.
  • L OuiSe
    Nem adtad hozzá a parancsikonhoz a -loose értéket
  • RYO21
    Az mennyire normális, hogy kicsomagolás után nem akarja betölteni a pályát csak loadingol?
  • xxxpaulxxx
    minden a legfrissebb
  • darki81
    ha creckelt, akkor rossz a creck! Ha nem, akkor elavult lehet valami, pl dx vagy vga drover!
  • xxxpaulxxx
    Hát nekem 1 gbos 4890em van és komolyan szó szerint így "ritmusosan" döcög:D Néhány pályánál zavaróan néhánynál alig észrevehetően... de érdekes, hogy az új nfsnél is ez van a patch után
  • zoltang
    Nekem ATI 4850 van 10.10 Cat.-al és hiába volt meg a 60 feletti (vscyn be) fps-em időközönként akadt. Ha rendszergazdaként futtatom, akkor már jobb. De még így is nagyon kicsi "röccenést" érzek. Nálam is az Shift 1.0.2.0 verzió megy.
  • xxxpaulxxx
    Sajna semmi változás:S Pedig patch előtt jobb volt és elvileg a patch meg kellett volna oldja az ati-s akadást:S
  • zoltang
    Nálam javított ezen, ha rendszergazda módban futtatom a játékot Vista alatt. Pedig az fps-em 35-60+ között van.
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok! Mióta felraktam a patchet azóta ritmusosan szaggat a játék... mitől lehet?:S
  • samsung123
  • balazsgigi
    Köszönöm!Majd még lehet kérdezek.Akkor maradok egyenlőre az overhaul-nál,az nekem nagyon bejön.Majd frissítem.A kormányérzékenységet levettem 40-re,így most faszán kanyarodik.Nem akarok megbántani senkit,de nekem nem eredeti a játék.Eddig ugye nem is jött be igazán,de ezek után nem is gondolkodok,hogy megvegyem-e.Igen,pont még azt kérdeztem volna,hogy freetrack-el megoldható-e.Kösz!
  • samsung123
    kapsz válszt:)

1)a jobbra balra nézzésel nem lehet mit csinálni! egy megoldás van csak rá nem a billenytűzeten legyen, az a camera contoll progi1.4 és a TrackIR( vagy freetrack) használata, DE az működik tökéletesen sőt még előre hátra is tudsz dőlni!

2)overhault frissitést éredems felrakni!(javit, hozzáad stb) amúgy is kb 2 kattintás, nem lesz tőle rosszabb, ha erre voltál kiváncsi.

3) a fizika mondokat ne nagyon keverd! lehet kisérletezgetni, de inkább külön külön kipróbálni..sharp mod - sim handling, korábbi verziót próbáltam,de jó az is!. döntsd el melyik tetszik, profi az is!

az overhaul és sharp mod is kivan egészitve xboxDLC aztókra(ferkák és exotic), a több mod autót nemtudom hogy kezeli, szerintem azokat is szimesiti, de pl kormányszöget neked kell hozzáigazítan plszuba, amit a dlcknél megcsinál.
  • balazsgigi
    Nekem az overhaul 1.2-es van fenn.Érdemes az 1.3-ra frissíteni?Remélem egyszer majd választ kapok a kérdéseimre.
  • balazsgigi
    A balra-jobbra nézést nem lehet valahogy átállítani,hogy ne a billentyűzetről lehessen irányítani?Hanem mondjuk a kormány gombjai.
  • balazsgigi
    Hali!Újramegpróbáltam a játékot.1.02-es patch,és feltettem az overhaul módot.Így most nagyon fasza.Azért 1-2 kanyart nem igazán sikerül bevennem.A beállításokat a leírtak alapján csináltam.Dfgt-vel,720-as beállítással.Esetleg érdemes még valamit feltenni?Esetleg ezt?Mehet az overhaul mellé?És azt jól sejtem,hogy pályát rakhatok be,viszont ha autót rakok be,azt már nem kalibrálja az overhaul mód?
  • Szabi1991
    ja tényleg a lényeg lemaradt, igen a matricázásra gondoltam :D
  • RYO21
    Milyenrendszer? Festésrendszer? Ha fosport lesz a shift 2 akkor valszeg nem olyan lesz mint a worldé.
  • Szabi1991
    remélem a Shift2-nek olyan rendszere lesz mint a World-nek, ez a mostani ultragáz :S
  • [HUN]FaTaL
    Awesome :)
  • Szabi1991

• RYO21
    *aod = mod
  • RYO21
    Este: aod, de nagyon rossz, mert teljesen sötét van.
    Carrera GT: alapból benne van a Shiftben.
    Grafikai modok: foggalmam sincs, de tudok valakit aki tudhatja, hogy melyek vannak rajta.