11230
-
#10987 Ja igen.
Most már emlékszem, az én Shift könyvtáramban csak az "audio" van azok közül amik a mod könyvtárai között is találhatóak.
A másik kettő a "cameras" és a "tracks" nincs.
Ha ezt a hármat simán bemásolom akkor sem választhatok több nézet közül.
Egyébként frankó munka, de hogy lehet ezt működésre bírni?
Biztos én nézek el valamit....
De mit? -
#10986 Akkor még egyszer megnézem.
Köszi! -
#10985 pedig működik -
#10984 Jó lenne egy szerkesztés gomb.
Szóval : Talán, mintha ezt is néztem volna már egyszer és mintha! ez nekem SEM működött VOLNA valamiért! -
#10983 Talán, mintha ezt is néztem volna már egyszer és mintha! ez nekem nem működött. Talán.
De megnézem még egyszer.
-
#10982 -
#10981 jóbarátunk camera modja: camera mod -
#10980 Kamera mod -
#10979 www.nogripracing.com/details.php?filenr=30418]Kamera mod[/URL] -
#10978 Van olyan mod ami csak a kamera nézeteket bővíti?
Próbáltam az egyik modot, ami többek között azt is bővíti(real mod) de sajnos nekem valamiért nem komázza a dolgot.
Ez a nézet kellene nekem.
Sajnos a mentett állásokkal sem kompatibilis ez a real mod 2.0 valamiért, újra kezdeni meg nem nagyon akarnám. -
zoltang #10977 Valami nemhivatalos javítás...
Need for Speed Shift Community Patch 1.05 – Released (http://www.virtualr.net/) -
csicsiroli #10976 Sikerült köszi
-
#10975 Csinálj már egy parancsikont a shift.exe-ről, és írd be oda. -
csicsiroli #10974 A problémám ott van,hogy ha az asztalon lévő parancsikon tulajdonságaiba megyek,akkor a Cél az tök szürke és nem lehet rá klikkelni meg semmi! -
csicsiroli #10973 Köszi!!!!!!!!!!!!!!!! -
#10972 1)a PARANCSIKON(asztalon lévő) tulajdonságaiba ird be NE az EXE-be..
2)és a "-loose" elött kell egy space azaz üres szóköz! azaz " -loose" igy kell beirni a parancsikon elérési út után.
igy menni fog! sok sikert
Ryo21:nekem is csinált régen olyat..meg fog gyógyulni:)késöbb -
csicsiroli #10971 hali.Olyan problémám van hogy a -loose nem tom beírni a parancsikonhoz!!Mit csináljak?Gyári játék, mindent úgy csináltam ahogy le van írva.Előre is köszi -
RYO21 #10970 De. Végül betöltötte kb 10 perc után. -
#10969 Nem adtad hozzá a parancsikonhoz a -loose értéket -
RYO21 #10968 Az mennyire normális, hogy kicsomagolás után nem akarja betölteni a pályát csak loadingol? -
xxxpaulxxx #10967 minden a legfrissebb -
#10966 ha creckelt, akkor rossz a creck! Ha nem, akkor elavult lehet valami, pl dx vagy vga drover! -
xxxpaulxxx #10965 Hát nekem 1 gbos 4890em van és komolyan szó szerint így "ritmusosan" döcög:D Néhány pályánál zavaróan néhánynál alig észrevehetően... de érdekes, hogy az új nfsnél is ez van a patch után -
zoltang #10964 Nekem ATI 4850 van 10.10 Cat.-al és hiába volt meg a 60 feletti (vscyn be) fps-em időközönként akadt. Ha rendszergazdaként futtatom, akkor már jobb. De még így is nagyon kicsi "röccenést" érzek. Nálam is az Shift 1.0.2.0 verzió megy.
-
xxxpaulxxx #10963 Sajna semmi változás:S Pedig patch előtt jobb volt és elvileg a patch meg kellett volna oldja az ati-s akadást:S -
zoltang #10962 Nálam javított ezen, ha rendszergazda módban futtatom a játékot Vista alatt. Pedig az fps-em 35-60+ között van. -
xxxpaulxxx #10961 Sziasztok! Mióta felraktam a patchet azóta ritmusosan szaggat a játék... mitől lehet?:S -
#10960 -
balazsgigi #10959 Köszönöm!Majd még lehet kérdezek.Akkor maradok egyenlőre az overhaul-nál,az nekem nagyon bejön.Majd frissítem.A kormányérzékenységet levettem 40-re,így most faszán kanyarodik.Nem akarok megbántani senkit,de nekem nem eredeti a játék.Eddig ugye nem is jött be igazán,de ezek után nem is gondolkodok,hogy megvegyem-e.Igen,pont még azt kérdeztem volna,hogy freetrack-el megoldható-e.Kösz! -
#10958 kapsz válszt:)
1)a jobbra balra nézzésel nem lehet mit csinálni! egy megoldás van csak rá nem a billenytűzeten legyen, az a camera contoll progi1.4 és a TrackIR( vagy freetrack) használata, DE az működik tökéletesen sőt még előre hátra is tudsz dőlni!
2)overhault frissitést éredems felrakni!(javit, hozzáad stb) amúgy is kb 2 kattintás, nem lesz tőle rosszabb, ha erre voltál kiváncsi.
3) a fizika mondokat ne nagyon keverd! lehet kisérletezgetni, de inkább külön külön kipróbálni..sharp mod - sim handling, korábbi verziót próbáltam,de jó az is!. döntsd el melyik tetszik, profi az is!
az overhaul és sharp mod is kivan egészitve xboxDLC aztókra(ferkák és exotic), a több mod autót nemtudom hogy kezeli, szerintem azokat is szimesiti, de pl kormányszöget neked kell hozzáigazítan plszuba, amit a dlcknél megcsinál. -
balazsgigi #10957 Nekem az overhaul 1.2-es van fenn.Érdemes az 1.3-ra frissíteni?Remélem egyszer majd választ kapok a kérdéseimre. -
balazsgigi #10956 A balra-jobbra nézést nem lehet valahogy átállítani,hogy ne a billentyűzetről lehessen irányítani?Hanem mondjuk a kormány gombjai. -
balazsgigi #10955 Hali!Újramegpróbáltam a játékot.1.02-es patch,és feltettem az overhaul módot.Így most nagyon fasza.Azért 1-2 kanyart nem igazán sikerül bevennem.A beállításokat a leírtak alapján csináltam.Dfgt-vel,720-as beállítással.Esetleg érdemes még valamit feltenni?Esetleg ezt?Mehet az overhaul mellé?És azt jól sejtem,hogy pályát rakhatok be,viszont ha autót rakok be,azt már nem kalibrálja az overhaul mód? -
Szabi1991 #10954 ja tényleg a lényeg lemaradt, igen a matricázásra gondoltam :D -
RYO21 #10953 Milyenrendszer? Festésrendszer? Ha fosport lesz a shift 2 akkor valszeg nem olyan lesz mint a worldé. -
Szabi1991 #10952 remélem a Shift2-nek olyan rendszere lesz mint a World-nek, ez a mostani ultragáz :S
-
#10951 Awesome :) -
Szabi1991 #10950
-
RYO21 #10949 *aod = mod -
RYO21 #10948 Este: aod, de nagyon rossz, mert teljesen sötét van.
Carrera GT: alapból benne van a Shiftben.
Grafikai modok: foggalmam sincs, de tudok valakit aki tudhatja, hogy melyek vannak rajta.