11230
  • zsotesz
    Az ikonon még ajánlott bepipálni a futtatás rendszergazdaként opciót is.
    Crackelni meg fölösleges. Tedd be a dvd-t, aztán indítsd a játékot.
  • attila2323
    Zöldeknek.
  • tajthy95
    Tőrés? Én vagyok ennyire hülye, vagy télleg rosszul írtad?
  • Szabi1991
    ott akadtunk el hogy eredeti játékot miért töröd. mert valószínű a tőrés nem jó hozzá..
  • tajthy95
    bpeti72: tuskóban nem veszek! A Pro Street vírusos volt!
    Lacee86: akkor teszem be, amikor kéri! -.-

De nem cseszegetést kértem, tudom, hogy nem vágom túlzottan ezt a témát! De ha nem tudtok segíteni, akkor azt mondjátok! Ha meg tudtok, akkor azt!
  • Szabi1991
    vagy legalább Mini Image.. :DDD
  • barmi
  • Lacee86
    Jóbarát, eredeti játékot mióta kell szted crackelni? Ha kéri, h tedd be a DVD-t, akkor tedd be baszki.
  • bpeti72
    Ráadásul 11500ért? a tuskóban 9000.
  • Tomo15
  • tajthy95
    Felraktam egy patch-et is, de a helyzet ugyan az maradt (nem is lepődök meg rajta)!
  • tajthy95
    Mert azt kérte, hogy rakjam be a CD-t! Ergó, crackelni kell!
  • Jacek
    Es mert crackelted az eredeti jatekod?
  • tajthy95
    Feltettem, crackeltem! Azt nem mondta, hogy patch-et is kell hozzá szedni! XD
  • Lacee86
    De akkor most mit csináltál vele? Feltetted, és ennyi? Vagy patch-re gondoltál crack helyett?
  • tajthy95
    "Egyikre sem volt hibám"

helyett:

"Egyikre sem volt panaszom" (mondom nem tudok írni! XD)
  • tajthy95
    Jóvan, most keltem! XDXD

Piacon a f*szt! 11.500-ért vettem egy helyi LEGÁLIS, HIVATALOS játékokat áruló cég boltjában! Onnan van a CoD2, CoD4, NFS Pro Street, GTA 4, és ez is! Egyikre sem volt hibám, hibátlanul fut mind! De ez...

Szal tudtok segíteni, vagy nem?
  • RYO21
    Lehet hogy a piacon vette.
  • Lacee86
    "Megvettem a gamet, feltelepítettem, rátettem a crack-et" WTF?!
  • tajthy95
    Sziasztok!

Megvettem a gamet, feltelepítettem, rátettem a crack-et, de mikor el akarom indítani, kiírja, hogy hibát észlelt leáll stb. és nem tudom elindítani!

Nem tudom számít-e, de WinVistám van! De a leírások alapján futni kéne Vistán is! Egy másik játéknál (ami szintén ezt csinálta) már vki javasolta, hogy a .exe-n jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatibilitás pont alatt állítsam át Win98-ra, és úgy tényleg működött (amin nagyon meglepődtem)! De ez sehogy sem akar működni!

Valaki tudna segíteni? Köszönöm!
  • attila2323
    Indídd el a jótékot, ctrl+alt+del, shift jobbklikk, affinitás és pipálj ki minden procit. Sokaknak segített.
  • Jana32
    Szevasztok! Elolvastam jópár előző hsz-t, és kiderült számomra, hogy csak nem verték át a fejem... ugyanis most vettem egy xfx 4890-et, és hát nem úgy fut a game, mint ahogy szeretném.. néha úgy beszaggat, mint a kutya... úgy volt, hogy kidobom a kukába, de aztán észrevettem, hogy ugyanolyan fos 800*600-as felbontáson minimum beállítással, mint 1680*1050-es maximálison. Most komolyan a játékot baszták el ennyire??? És akkor ezek szerint nincs még semmi megoldás rá?
  • DarkSector
    Dirt 2 Gameplay HD
    Nézzétek a videó közepétől kb azt a zöld színű verdát!!! WOW
  • DarkSector
    Én már tapasztalatból mondom hogy 2x szebb ettől...és nem a shift a csúnya...:D
  • attila2323
    Nem is ezért teszem hisz fullon megy az összes simítással alacsony árnyékkal. A Dirtről meg most láttam vidid na ott lesz grafika.
  • Laci82
    Tudod mi fix?
    Ezekért a trutymó bugos sz...ért nem érdemes gépet újítani.
    Imádkozom,hogy a Dirt 2 jó legyen.
    Tavaly ott volt a Grid de idén eddig talán csak a Race On volt jó..
  • attila2323
    Tudjátok mi az ATI FIX?

Az, hogy eladom a 4850-emet és FIX, hogy ATI Radeon 5770-et veszek.
  • [HUN]FaTaL
    Végre valami, amiben egyetértünk. :)
  • bgabor
    Igen, egyre inkább ez tűnik a megfelelő megoldásnak.
  • bgabor
    ATI Fix= fix, ami az ATI bugokat javítja.

Az EA-tól várjuk, nem az ATI-tól, hiszen nem az ATI csinálta a játékot.
    Az, hogy az EA az ATIra mutogat a probléma kapcsán(ezzel is elismerve, hogy az ATI probléma igenis létezik), az az EA-t minősíti.
  • Laci82
    Mondtam már ,erre a játékra egy megoldás van...uninstall és még a registryből is kitörölni minden nyomát.
    Ez egy fos,az ea suarik a pc-sek fejére,lásd a fifa 10-et is.
  • arty
    csomo embernek nvidia kártyával el sem indult, ne viccelj már lécc :) naja, ők nem vergődnek itt azóta, mint mi (atisok) :D
  • [HUN]FaTaL
    Pedig voltak vagyások, kilépések nv karival is.

Milyen ATI Fixet akartok? Az EA dolga javítani, nem az ATIé.

Behalok, hogy a játékokban lévő hibákra már a VGA gyártóktól várják a javítást. :D

GTA4nél is ez volt, mindenki drivert várt mint a messiást, pedig csak a játék volt elbaszva.
  • arty
    "igenis TÉNYKÉRDÉS, hogy 10 sirámból 8 mögött ATI tulaj van"

szimplán nem igaz

"ha a parkolóőrt meg lehet vesztegetni, akkor a parkolóőr a genya"

mindketten genyák: a vesztegető és a megvesztegetett parkolóőr is

ugyanmár ;)
  • bgabor
    Megjelenés után két hétig követtem a topicot, várva a sosem megérkező ATI fixet, és egy embert se láttam akinek eredeti játékkal, nvidia karival ne ment volna.
  • [HUN]FaTaL
    Nézd meg hogy megjelenéskor mennyi nvidias probléma is volt. :)
  • bgabor
    Képzeld, én se vagyok egyik oldal fanja se, ez világosan kiderülhetett a téma elején a #9116-os hozzászólásomból. Ennek ellenére a hunfatalhoz hasonló állatoknak mégis sikerült ATI-Nvidia flémet csinálni belőle.

Hát gratula, azt tudom mondani.
  • bgabor
    Aha, erőltesd csak meg a memóriádat vagy olvass vissza néhány oldalt, és nézd meg, hány embernek volt eddig panasza a játékkal kapcsolatban ATI kártyával, mióta megjelent a cucc. Ja, hogy az ilyen tartalmú hozzászólások száma 30 fölött van? Akkor ez azt jelenti, hogy te beszélsz faszágokat, tehát te égsz.

• Dante73
    Elsőként is, elnézést, amiért tévedtem tegnap, és nem nyílt a PhysX. Ez valóban marhaság nV részéről.

Másodszor pedig; SCDA nálam ment 8800Gts/320-ason, Vista alatt. Nem tudom, lehet az volt a gond, hogy a sok okos XP-t akar használni dx10,es, sokmagos géphez, aztán sírdogál a fórumokon, hogy miért... MIÉRT!!
    Persze az is lehet, hogy szerencsém volt, ki tudja. (ezt most nem szarkasztikusan értem)
    Az viszont, akár tetszik az ATI fanoknak, akár nem, igenis TÉNYKÉRDÉS, hogy 10 sirámból 8 mögött ATI tulaj van. Aki pedig ezért az nV-t okolja, összeesküvés elméleteket gyárt, azt tiszteltetem. Ugyanis, ha a parkolóőrt meg lehet vesztegetni, akkor a parkolóőr a genya, HA a rendőrt meg lehet vesztegetni, ha a politikust meg lehet vesztegetni, stb akkor a vesztegetett a genya, ha a játékgyártót meg lehet vesztegetni, akkor az esetleges vesztegető a genya, mert csak.... Ugyanmár!
  • [HUN]FaTaL
    Ennél nagyobb faszságot is régen olvastam. Szerintem inkább fejezd be, mert magadat égeted. :D