11230
-
#9253 ezt nehogy feltegye valaki! -
#9252 DX10el sokkal jobb akinek olyan a kártyája szedje le nekem segített. http://www.4shared.com/get/103369181/38b6b6e3/DX-10-xp.html;jsessionid=85AA86E5A519636B661B7FB9913B8AF4.dc116 -
MORO67 #9251 Sziasztok segitenétek.Van egy olyan gondom hogy feltelepitettem a játékot beállitok mindent és mikor betöltené a pályát lefagy alul a betöltö karika megáll és semmit nem csinál.Ha ujrainditom akkor betölti a pályát végignyomom ahogy kezdené betölteni a következöt megint lefagy.
Tud valaki valami megoldást nagyon megköszönném. -
Csabszi1970 #9250 Igazából lehet lovagolni a szavakon, de nem ez a fő kérdés, felőlem lehet élő és nem élő is. A lényeg az lenne, hogy hogy tudnék hamachin keresztül játszani a haverokkal? Vagy van e más alternatíva rá? Ebben kérnék segítséget.
Megköszönném, ha lenne, aki segítene! -
RYO21 #9249 Lehet úgy hoyg leygenek CPU ellenfelek is. -
#9248 (gta4-ben a cpu magjainak száma a szűk keresztmetszet, 4770 simán elég hozzá - persze nem maxos minőséghez, de irta is h "közepes minőségen")
mindenesetre a gta4 mellé mehet a shift is a dicsőségfalra :D -
BBencze #9247 Mert multiba nem élő emberekkel játszol? -
Csabszi1970 #9246 Sziasztok, tudna segíteni valaki abban, hogy hogy lehetne lanon játszani a need for speed shifttel, mert jó lenne élő eberekkel tolni a játékot.
Előre is köszi a hozzá értöknek. -
#9245 Üdv!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de hogy lehet átépíteni egy kocsit?
Vannak olyan tuningolási részek ahova az van írva átépítés szükséges, de hogy leeht azt végrehajtani???
Kösz! -
#9244 A CPU nem sokat segít ezen (sem). A VGA is elég szűk.
-
#9243 3 magos procija van, simán mehet nála élvezhetően (kétmagoson megy 17-25fps-t, 3-4 magoson simán 30-40) -
#9242 Én is játszottam Doom 3-al 20 FPS-sel... :)
Vigyázzunk, mert megint jönnek majd az 1000 FPS-mániákusok...
Nekik üzenem ezt a cikket...
-
#9241 Szerencsére úgy nőttem fel, hogy szar gépem volt mindig, így simán eljátszom bármit 20 fps környékén :PP
Emlékszem anno volt egy haverom, aki kb 5fps-el tolta a GTA3-t, de annyira leesett tőle az álla, hogy nem zavarta :DD Én meg a deusexet nyomtam valami nagyon lepukkant masinán, ott sem volt meg a stabil 20.. Életem legjobb játéka. :D -
#9240 Csak ámítsd magad... -
Laci82 #9239 A GTA IV igen is jó 64 bites win 7 alatt a 1.0.3.0 patchel az én konfigomon meg se akad és jól néz ki még közepes grafikával is. -
#9238 Shift-ből eltávolították az automata pilótát?? XD -
#9237 -
Bagoly81 #9236 jobbra-balra kisnyil -
JencyJasko #9235 hello,
legyszi irjatok mar le, h h kell driftelni mert nekem az nagyon nem megy, eddig ez az elso nfs amibe nemtok -
#9234 nekem sem volt semmi, de itt voltam az elejétől, és minden 5. hsz az volt hogy nem megy, fekete képernyő stb... -
High end PC #9233 Nekem megjelenéstől kezdve semmi hibája nem volt a játéknak, szakít, mint a rakéta. -
#9232 :DDDDDD
Nem unod még itt a sugárban hányást?? :DDD
Sok hülyegyerek hogy pattog, hogy valami szar, ha nem bírja a gépe :D
GTA:IV világbüntető, ez meg csak simán fasza. -
#9231 nem randomra megy vagy nem megy, hanem nincs olyan konfig amire azt mondom hogy na ezem egy, azon nem megy. majd kiderül, ha felraktad. -
#9230 Ez nekem új, h randomra vagy megy vagy nem. Eddig azért volt csak a sirám, h a PhysX miatt ATI kártyákon szarul megy. Most meg már tovább van kreálva azzal a történet, h szarul optimalizált. Mi lesz a következő fokozat a mesében? -
#9229 miért túlzás? mert randomra vagy megy vagy nem? attól függetlenül hogy milyen konfigon játszaná az ember? mennyi siránkozás volt itt hogy nem megy nem megy. valakinél meg gyengébb gépen megy. egyszóval szar. de már az ánderkover is szarul volt optimalizálva. -
#9228 nem mondtam -
#9227 Nálam annyi ez a játék, hogyha unom az LFS-t meg a nK pro-t akkor előveszem ezt, de azért a Real MOD 2.0b-vel egész tűrhető belső nézetben. Egyszer tettem ki külsőre és majdnem uninstall lett belőle. Tényleg olyan mint egy nyerges vontató, csak még pattog is. -
#9226 Sajnos, én már kiírtam:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
RYO21 #9225 Nálam tökéletesen fut, de szerintem még annyit se ér hogy ráírjam egy üres DVD-re. -
#9224 S ha belegondolok, hogy még elő is akartam rendelni... arról lecsúsztam, de magamban eldöntöttem, hogy boltban megveszem, de szerencsére naponta [több órányit] fórumozok, és sikerült időben ráeszmélnem, mekkora trágyalé...
-
barmi #9223 "ennyi erővel a GTA IV a megatrágyadomb ilyen téren."
Hát igen, az is! Jól mondod! -
#9222 Hát azért az túlzás h trágyadomb, ennyi erővel a GTA IV a megatrágyadomb ilyen téren. De az biztos, h semmilyen játékot nem vennék meg eredetiben anélkül, h a warez verziót ki ne próbálnám, hacsak nem vmi überatomzsír gépem van, ami a GTA IV-et is megeszi reggelire. -
BIZ0906 #9221 Azt nem mond, hogy neked nem egy :S -
#9220 Nos, elnézve a "nick" nevét... és ismerve az önelnevezési szokásokat, az a bizonyos 95 erősen valószínű, hogy a születési évét jelöli... a többi már mindennemű előítélettől nem mentes kijelentés lenne részemről...
-
#9219 na és te ezért adtál ki 12000 ft-ot :) a warezt legalább kipróbáltad? amekkora trágyadomb ez a játék optimalizálás terén (is) nem árt elötte meggyőződni arról, hogy működik a konfigon... -
tajthy95 #9218 zsotesz: eredeti exe, rendszergazda, win98 komp.
Így elértem azt, hogy bejöjjön egy teljes képernyős fekete semmi, de a játék nem indul el ugyan úgy! A Fraps jelez 60 fps-t, de nem indul el!
Na mindegy, köszönöm a segítséget! Majd még próbálkozok haveromnál, más fórumokon stb!
Sziasztok! -
#9217 ULTRAGIGAMEGA FAIL -
zsotesz #9216 eredeti exe-t visszamásoltad? -
zsotesz #9215 configod milyen? -
tajthy95 #9214 zsotesz: sajnos így sem működik! Annyi változott, hogy rendszergazdaként megkérdezte, hogy biztosan el akarom-e indítani, de aztán ugyanúgy lekapcsolt! Próbáltam még elindítani 640x480-as felbontásban, így egy pillanatra azt hittem, hogy elindul, mert megjelent a fekete helye, de aztán ez is besz*rt!