Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZAR a játék (már bocsánat)
Próbálkoztam a beállításokban de nem sikerült.
Valaki tudna segíteni?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
mi a baj elindítom a játékot betölt és fekete képernyõ l
légyszi segítsetek megcsinálni
bocs ha már adtatok rá választ és nemtaláltam
akkor is segítsetek légyszi köszi
császtok
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Top 13 Hottest Sports Cars of 2008
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rohadtúl kellhet nekik a pénz, de most már nagyon nagy pofont adtak annak a bizonyos sz...r-nak.<#szomoru2>#szomoru2>
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
semmi
GMO - Shift videó (69,1 Mb - wmv)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Elindítom a gamet minden OK, rámeek h Start Carrier, elindul a videó és amint vége kidob a játékból.
Valaki esetleg segíteni??
"NFS Shift, hagyd el a házat, most!"
Per Aspera Ad Inferi.
Battlelog: Purga5
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
emmmbertelen tényleg én még ilyen neméreztem kb évek alatt hogy percenként belebaszném a controllert a monitorba
Kormánnyal meg,semmi gond se lehet vele,annak ellenére,hogy sz@r,szinte gyerekjáték...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
De ez amit ír róla ez a tápos csibe! végig se tudtam olvasni<#idiota>#idiota>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Az átépítés melyik kocsiknál lehetséges?
Vettem egy nissan gtr35öt és egy gallardot is,minden fejlesztést megcsináltam de nem engedi átépíteni és így nem lehet a versenyezni az átépített versenyeken.Hol lehet átépíteni vagy melyik gombbal lehet?
én is azzal szoktam ha nincs win7...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ALEXEASE! Tudnál segíteni abban, hogy hogyan lehetne csökkenteni a számomra meglehetõsen eltúlzott "fej mozgás" effektet? Hosszabb távon rosszul leszek tõle. 😊
Elõre is kösz a segítséget.
Üdv
Srácok az a gond, hogy:
Ráklikk kétszer az ikonra töltõkarika Win7 alatt.
Eltûnik a karika, nincs hibaüzi, de nincs ott a futó folyamatok között a shift. Megint ugyanez ha ráklikkelek....
És ezt el lehetne játszani egész nap....
A GTA IV-t se tudtam mûködésre bírni...
CFG az aláírásban
A segítségeket elõre is kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Egyszer beszúrtam egy Shiftes videót, itt van meg1x, ezt meg a TDU -hoz csináltam pár napja, és szerintem elég jó minõségü mindegyik. A Shiftes videóban, kevesebb az fps a kelleténél, de ez nem a konvertálás hibája. Természetesen lehet ezeknél sokkal jobb minõségben is videót konvertálni, de ahhoz magasabb felbontáson kellett volna felvegyek a frapsal...
Azt szeretném kérdezni,hogy letöltöttem az NFS Shift-et feltelepítettem elindítom a játékot és a teszt kör elkezdésénél kilép a játékból. Mi lehet a gond? Ha valaki tudna segíteni megköszönném!!! Kösz elõre is<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
All hail the double x!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ