11230
-
#9293 üdv a klubban -
Vér Istvánka #9292 és még csak annyit tennék hozzá, hogy a családjukat is le kén lőni az összes utódjaikat beleértve
meg még a felmenőiket is ki kéne ásni és a hullájukat is kinyírni mégegyszer -
Vér Istvánka #9291 bele kéne a fejlesztőket lőni a Dunába, vagy a hozzájuk legközelebb lévő tetszőleges folyóba
még ezt a pofátlan csalást amit ez a játék művel a saját javára
persze az eddigi enefosok ugyanezt csinálták, úgyhogy nem tudom mit vártam
de legalább jobban példát vehettek volna a Racedriver grid-ről, ha már úgyis azt másolták
ott érdekes módon meg tudták oldani, hogy nehéz is legyen, de ne legyen teljesen lehetetlen a győzelem
a meghívásos versenyek között a londoni aston martin verseny nehéz AI mellett egyszerűen nyerhetetlen
az "ugyanolyan" autók közül érdekes módon az enyémen kívül az összes többi hihetetlen kanyaríveken hihetetlen sebességekre képes
tegye fel a kezét akinek sikerült, és árulja el hogy lehetséges győzni
röhej az is, hogy közepes AI mellett pedig olyan debilek az ellenfelek, hogy már az 1. kör közepén az első vagyok és a végéig rájuk verek egy csomót
kicsit jobban beállíthatták volna ezeket az AI nehézségi fokozatokat -
#9290 Ez egy letölthető skin,csak kell hozzá egy bff tools,amit én nem nagyon tudok használni,pedig betenném a játékba ezt a festést. -
#9289 WOOOOW nagyon komoly! -
#9288 -
tmisi #9287 Czky:
Ebben igazad lehet, mert ha sokan megveszik, akkor azt fogja az EA hinni, hogy jól sikerült és a következő NFS-t basznak majd megírni normálisra.
Vér Istvánka: (hú de jó név )
Na ilyet már én is mondtam már párszor nem csak a shiftnél (legutóbb a Fuelnél). Volt egy műsor nemrég a Discovery Worldon, Halálgépek címmel, amibe mindenféle ókori-középkori kivégző és kínzóeszközöket mutattak be. Na az emlegetett fejlesztőket oda kívántam volna ezekbe a masinákba. -
#9286 Szerintem a megvétel sem megoldás.
Nem egy helyen olvastam, hogy arról panaszkodtak, hogy kifizettek érte x összeget, erre állandóan kilép. :) -
#9285 ennél sokkal "jobb" a 8as alakú pályán 30 kört menni :) -
#9284 a tuning menüben állísd a szárnyakat végesebsségre meg guminyomást növelni stb...igy kicsit nő az esélyed -
Vér Istvánka #9283 KIA AZ AZ ELVETEMÜLT BAROM AKI OLYAT TALÁL KI HOGY EGY 400M-ES KÖRPÁLYÁN UGYANOLYAN AUTÓKBAN VERSENYEZVEÿ8 KÖR ALATT VEREKEDD MAGAD AZ ELSŐ HELYRE A 7. helyrőlRŐL??!!!
hard fokozaton lehetetlen
akkor már persze a játék "kicsit" csal is a saját javára
csak azt látod, hogy ha valaki nem csúszik ki szemernyit sem csökken a távolság a közted és az előtted lévő között még akkor sem ha végig nyomod a tökéletes kanyarokat
ezt csak azért csinálták, hogy az embernek elfüstöljön az agya
-
tmisi #9282 Megveszed.
Mondjuk én sem vettem meg, mégsem lép ki. -
#9281 Van már valami megoldás az állandó kilépésre?
Valahogy herótom van 5x elindítani, mire játszani is tudok.
-
#9280 Masnal is elofordult, hogy a jatek demoja nem indult el, hanem kiirta a windows, hogy hibat eszlelt es leallt? Mert nekem ezt csinalja. Ha a demo nem indul el, akkor mi lesz a teljes jatekkal? -
#9279 menj lassabban :) -
Jossua #9278 de azt irták rola vhol h a kamerakép is megváltozik amigy állitgattam a vezetésen is visszább irta vki h a holteret állitsuk 15-20 a kormámyérzékenységet : 0 a fék-gáz : 25-30ra de hát igy is lemegy az utrol a verda .... -
Szabi1991 #9277 hangokat hogy lehet kiexportálni ? :D -
#9276 Az nem csodaszer - mellette NEKED még be kell állítani normálisan az irányítást [vezérlőd] is!
-
Jossua #9275 emberek az irányitással mit lehetne kezdeni egyszerűen szar.. 80al már kicsuszik az autó pfff... felraktam azt a real mod2.0-at de nem látok változást. Miben kéne változnia ?valaki leirná h kell azt feltenni thx ! -
#9274 Mégis honnan tudjuk, nem ismerünk mindenkit. :D -
#9273 Ki lessz ma fennt online? -
csoli31 #9272 Ezt hívják maniac nehézségnek! Ennek köszönhetően lesz a legrealisztikusabb a vezetési élmény. -
#9271 aham nekem is volt már ilyen. asszem esc, vagy pause, és közben nyomgattam a num 2-4-6-8-at eszetlenül, és helyreállat kb 2x fordult elő velem ez -
#9270 Valakinél volt már ilyen? Egyik percről lett a másikra ilyen, kicsit nehéz így vezetni, de az szerintem megis látszik, belső nézetben meg nemis tudtam hogy oldalra is lehet nézni
-
Jossua #9269 Srácok valaki segitene h az a real mod 2.0 cuccot hogy kell felrakni csak be kell másolni a pakfilesbe és annyi ? tényleg javitja az utfekvést? én felraktam de semmi változást nem látok -
#9268 http://winportal.net/?id=1040 -
#9267 Baja nem lesz már utána néztem hogy mi is ez. Úgy is nemsokára újra rakom a rendszert. -
#9266 Már most hazavágtad a géped, reinstall lesz. (legalábbis a korábbi xp/dx10 marhaságok után az jött, ezt konkrétan nemismerem) -
#9265 1. XP+DX10 eleve fail, semmi nem történik ettől a szartól mivel nincs WDDM az XPben és nem is lesz. Néhány érték átírásán és a rendszer összebaszásán kívül semmi nem történik.
2. Shift eleve DX9 tehát tökmindegy mit csinálsz, semmi köze nem lesz a DX10hez Vista/7 alatt sem. -
#9264 Le is mentettem szépen, majd otthon végignézem kényelmesen. -
Szabi1991 #9263 -
#9262 köszi -
#9261 Mivel jómagam nem próbáltam ki ezt a WinXP Dx10-et, így nem tapasztaltam... elképzeléseim vannak.
Például, előfordulhat, hogy egyes játékok közlik, hogy nem találnak DirectX verziót / azt támogató hardvert... stb.
De az is lehet, hogy mázlid van, és örök életedben tökéletesen fog menni minden, míg át nem térsz Windows Vista/Seven vonalra...
-
#9260 Mi baja lehet? -
#9259 Te géped... engem nem zavar...
-
#9258 Semmi baja minden normálisan megy. -
#9257 Elárulom: az egész mindössze ezen értékek átírásáról szól, plusz néhány *.dll bemásolásáról... Attól nem lesz jobb a játék és a rendszer sem.
Sőt!
A helyedben azonnal tenném újra a DirectX 9-est.
-
#9256 Pedig nekem jobb lett. Néztem utána Everest el és ott is mutatja hogy Mező Érték
DirectX 4.10.0.5512 (DirectX 10)
-
#9255 ráadásul egy 6.5 megás fájl dx10es grafikát csinál a játéknak. hát hogyne :) -
#9254 lol DX-10.-xp.rar sokat elárul :) dx10+xp eleve fail...