Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbálnám, hátha segít valamit.
http://www.freetvmaci.info/
Nekem a Real MOD 2.0-ban az tetszik a leginkább, hogy visszavett a kocsi a pattogásból, és nem annyira kezelhetetlen, mint amúgy (hacsival 180 körül már nem tudtam útonmaradni az alap gémben). Nem mellesleg pedig megszüntette a kanyarban driftelést. :]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És akkor arról nem is beszéltem, hogy az AI nem sima Shitet, hanem TimeShiftet játszik, ugyanis ha nagy a hátránya, az "izgalom kedvéért" ugrik egyet az idõben elõre, lökdös, leszorít, stb.
Nem kell ehhez hozzáértõnek lenni. Látszik anélkül is.
NFSSHIFT_Pakfiles_V3.zip
De erzesre, mukodesre, FFB-re, gumikra probald ki az "evoluciot": GTL - GTR2 - RACE/RACE07 - GTR:Evo.
Bar a GTR2 utan szetvaltak (SimBin/Blimey!) de a RACE/GTR:E fejelsztesi resz nagyon hasonlo a SHIFT-tel. Foleg gumikra, FFB-erzesre. Probalj ki egy ugyan olyan autot GTR:Evo-ban es SHIFT-ben. Persze, elotte SHIFT-ben erdemes visszavenni a tapadasokat 120%-rol 100%-ra es minimalis gumi-tunning (vagy Real MOD 2.0 vagy az en 3.0-as Pack-om).
A GTR:Evo-ban is kicsit drfitesek lettek az autok erzesre😊
Valami hozzáértõ tisztázhatná a kérdést..
Szóval jobban jártunk volna, ha nem módosítgatják a motort, csak aláteszik, és a "tömegek" kedvéért a full segítség be van kapcsolva alapból.
De mig azoknal elsodlegesen szim-re es kormanyra optimalizaltak es abbol kellett butitani, addig itt (SHIFT) gombokra, kontrollerre, full arkadra.
Mar teljesen szetpiszklatam a SHIFT-et, es minden centijeben ott a segitseg funkcio, hiaba Pro MOD, akkoris😊
Pl. Drift: alapban is sok a segitseg, de ahogy Drift-verseny van es/vagy drift-auto, meg Pro-ban is azonnal bekapcsolja a plusz dolgokat:
- nagyobb tapadas,
- nagyobb kormanyszog,
- kipordules-gatlas bizonyos elfordulasig,
- stb.😊
Dante73: szted a GTR nehezebb full segítségekkel? miközben ott az AI nem lök ki ??
Forza.
De sajnos nincs friss engine (legalabbis nem tudok rola😛) ami a mostani vagy a kovetkezo hardware-ekre keszulne (tobb mag/processzor, 64bit stb.). Amelyek mostanaban futnak (iR, LFS, ISI, nKP, VGP3 stb.) mind-mind 5-8 eves cuccok, folyamatosan piszkalgatva.
Az ISI-t most piszkalgatjak (rF2/rFP), de felo, hogy legnagyobb reszt, csak funkciokban igazitjak hozza, a mar megjelent "RACE-enginehez", hogy azok mar "integralva" legyenek. ketlem, hogy uj "pMotor-t" kapna😊))
Bizonyos tekintetben azok az "ISI játékok" még könnyebbek is a segítségekkel!
Forza.
Az meg milyen Porsche?!?!
Amúgy most lett elegem a játékból. 8mp-el vezetek, pont azt néztem, mennyi az elõnyöm, mikor a 8-as szám átváltott 4-esre. Úgyhogy, azt hiszem, ennek uninstall lesz a vége.
virtualr.net-en van egy video, ahol rfactorral hasonlitják, iszonyat mennyire látszik, hogy folyamatosan driftelve kanyarodik a kocsi - rfactorban meg max néha kitör a segge, amit korrigál! mérföldekkel jobb az rf, nagy kár, h nem dobták át "azt" ebbe, az uj graf motor alá 😞
Forza.
a kormány és a pedálok érzékenyre vannak állítva, ez alap. a porche-m elsõ kerék meghajtású, de a kanyarokban a hátulja mindig elindul, így csúszik és sokat kell korrigálnom, mit állítsak át, h stabilabb legyen a kanyarokban?????
Azert kell esetleg atnevezgetni GRID.EXE-re, mert az ATI meg nem keszult el a szokasos jatek-specifikus driverevel, es igy talan at lehet verni, hogy mashogy mukodjon;D
hozzánemértés? mégis mirõl beszélsz? mért kellene _nekem_ átnevezgetnem az EXE-t? mért nem jött ki az 1.0 is azokkal az ATI-s "optimalizáciokkal", amikrõl Bell beszél? (ismerve az nvidia hozzáállását a dolgokhoz)
Lejáratásból sosem elég, ha valami megérdemli. Az EA és az nvidia (az iexplorer is) pedig nagyonis rászolgált.
Forza.
"I’ve heard that renaming the exe to grid.exe helps a fair bit on ATI cards"
Kezd uncsi lenni a folyamatos MS, nVidia, iExplorer stb. lejaratasa a divat es a hozzanemertes miatt...
tiszta bullshit az egész, de:
"We’ve worked hard to add additional optimisations for ATI cards with success. This will be coming in a future patch. In the mean time, using a profile from other games helps. I’ve heard that renaming the exe to grid.exe helps a fair bit on ATI cards."
Anyád. Jó hír legalább, hogy az nv csak 1-2 honapnyi hegemoniát vásárolt magának, utána pecselhetik ATI-ra is 😞
Forza.
Mit kellene csinálnom hogy a kormány ne remegjen egyfolytában?A töltésnél is rezeg a füvön viszont nem.Nem valami nagy szám a kormányom (Genius Twin Wheel F1)de még egyik játéknál sem tapasztaltam ilyet.Nem tudna valaki segítnei hogy mit csináljak vele?Elõre is köszi.
Még egy kérdés. A tuningolt porscemon a gázpedált érzékenyre állítottam, viszont még így is megcsúszok vele a kanyarban. Mit kellene állítanom még rajta?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
egy kérdés: mit érdemes átállítani a kocsin, h minnél jobb legyen a driftben? milyen beállításokat mire érdemes változtatni?
köszi
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A notebookomra felraktam a poén kedvéért (asus f5sl, T3200 2ghz, 2gb ddr2-667, mobility hd3470) ott prudkálta az itt leírtakat. Bemutatkozó verseny után kidobás és hasonlók. 😄 Nem foglalkozom vele, mert amúgyis rohadtkevés az FPS, az asztalin viszont megy rendesen.
http://goo.gl/gd6Zi5
De ez a fizikai engine mar 7-10 eves (leszamitva a piszkalgatast), ha komolyabb gumi-, tores-, utkozes-, ffb-, aero-, kornyezeti fizika lenne alatta, sokkal tobbet zabalna a procibol. Bar igy is sokat eszik, az rF/GTR/RACE-hez kepest, ezzel a grafikaval, talan negyed-otod annyi fps-t produkal (igaz, nem mericskeltem, nalam megy max-on rendesen, eddig egyetlen hiba, fagyas nem volt).
na ha ezután a simbim nem ezzel a graffal adja ki pl gtr3-at(vagy valamit) bekphatják(és amit az utóbi idõben csinálnak az undoritó rókabõrözés pl race on)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
amugy meg szinte mindenben egyetértek Alexease-vel😊
Need for Speed Shift – No Bloom Mod Released??
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
árkád vagy szimulátor?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Tippek?
Azt csinálja, hogy nem csinál semmit😄
Szal ráklikkelek tölt abbahaggya és eltûnik a folyamatok közül😄
Nincs hibaüzi nemtom mi a baja áhhh..
idegesít...
Plz segítsetek...😄
1000 köszi
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál