Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batihu
Próbáltad már?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

arty
[HUN]FaTaL
😄

#8904: Okés, meglesem majd. 😊 TDUba szeretnék 1-2 hangot átpakolászni (pl. RS4) 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
nemtom. jah a wav-ra akartam írni valami okosságot, aztán mégsem, sé úgy maradt <#nyes>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
A wav64 sem rendelkezik a wav headerjével... a SF pedig kezeli.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
Még nem, meg az audacityt sem, azt is ajánlották. De TCMDben F3-mal belenézve a fájl headerje sem wavnak tûnik.

[HUN]FaTaL
És ezt miért az én HSZ-emre linkeled?

pxxl
<#taps><#hehe><#idiota>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Hát ezen a játékon Gandalf, a Fehér se tudna segíteni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
hogy én mennyire utálok "tesztelni" játék helyett... de köszi azért, ma meglesem, ugy sem birom ki, annyira szeretném, ha egyszercsak jó játékká változna 😄

Forza.

pxxl
<#nyes><#hehe>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ez konkrétan nekem nem segít - tömörítse ki a játékot az, akinek 2 anyja van... <#hehe>
Jobb szeretném, ha nem kellene még buherálni semmit, hanem Ctrl + c, Ctrl + v és exe indít.

pxxl
a sok síró pityogónak, hátha nem látták még...

NFS Shift Simulation SK MOD V2.6

This mod makes NFS Shift more sim-like:

* Realistic Grip and physics !
* Improved physics tick rate !
* Correct center of gravity !
* Fixed Stupid AI !
* Removed all blur !
* Removed Bloom ! (thnx to yodastar which released the file for each track)
* Fixed G25 Controller ! (no more steer LAG !!!) and good direct ffb feeling
* Correct kerbstone feeling now ! (not just rumble)
* Correct Forcefeedback from Front Wheels
* Better Feeling of the car
* Correct steering ! although ingame graphics wont show enaf turn
* No Repacking

Important: This mod requires an unpacked version of NFS Shift. Use the NFS Shift Unpacker and start the game with the -loose parameter.

link

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Sony SoundForge-dzsal próbáltad már?

Nem azért írtam amit írtam, hogy egyesek elkezdjenek pattogni. Spontán vélemény, saját tapasztalat, és leírtam hogy nem az én mûfajom az rFactor, mert unalmas... részemrõl ennyi.

Ismerõs a wav, de nem hinném hogy az a windows audio vocal. 😄 Ha az, akk lehetne konvertálni.

[HUN]FaTaL
Nekem tiltva van a reklám, csak FF topicban írta valaki, hogy sipákol a NOD, Kaspersky, Avast.

Avirat akkor töröltem le, mikor a saját frissen fordított exémre közölte, hogy vírusos. 😄

Más: A játékból ki lehet valahogy szedni az autók hangjait? Odáig eljutottam, hogy kicsomagoltam a bff-eket, meg az abban lévõ fájlokat, így kaptam wavokat. De ezeket a wavokat semmi nem játsza le, nem tudom konvertálni. 😄

batihu
Az rFactornak nem az AI elleni verseny a lényege, hanem az online egymás elleni csaták, amiben az egyik legjobb! Én nem igen hasonlítanám a TDU-hoz, mert az egy arcade valami... <#falbav>A különösebb tudás ott jön elõ, amikor az F1 GP79-el versenyzel (Ha próbáltad egyáltalán)<#vigyor>, az AI-t megvered, az online játékostársadtól pedig kapsz körönként 5 másodpercet. Egyébként nem nehéz, ha minden segítséged be van kapcsolva! <#banplz>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Csak hasonlítottam... Nem tom mit vagytok elszállva attól a játéktól.
Egyáltalán nem nehéz, a kanyaroknál kell figyelni hogy ne pördülj ki, meg valamivel több súlya van az autónak, mint TDU non HC -ban, de inkább ahhoz hasonlít. Különösebb tudást, nem igényel a game.

pxxl
miii? tdu non HC = egy szimulátorral? <#idiota> mennyit ittál ma reggel?

All hail the double x!

A real mod 2-ben milyen a törés?

arty
arra céloztam, hogy a valóságban a pályakocsik nem driftelve veszik a kanyart, az inkább a rallyra jellemzõ 😉

a hift meg elvileg nem rally és mégis...

Forza.

"de nekem inkább kéne egy Pro Street 2, vagy egy Underground 3" ---> Érzem hogy mikor kijön a World Online, és csoportosan menekülünk majd a zsernyákok elõl, az lesz a nemsemmi !!!

Autós játékok terén, részemrõl viszi majd a pálmát.

SötétBarom
Én behugyoznék örömemben, ha valaki csinálna egy szimes utcai autós cuccot.

Nem tudom miért hiszi azt minden idióta fejlesztõ, hogy aki valósághûbb fizikát akar, az zárt pályán szeretne versenyezni.. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nekem egy spyware scanner van benyomva, és az Avira.
Egyik se jelez semmit.

rFactorral játszottam valamennyit, szerintem egyáltalán nem nehéz, olyan mint a TDU non HC mód, csak a kanyarok elött nagyobb féktávot kell venni, és ha erõs gázzal esel be, kipördülsz. Kb. ennyi.
Habár nálam az rFactor, tegnap uninstall sorsra jutott, nem mondom hogy rossz game, de ez az erõltetett pályaautózás nálam nem bejövõs. Shift se rossz, de nekem inkább kéne egy Pro Street 2, vagy egy Underground 3

Ilyen a tiedé is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HTTP-szûrõ fájl http://b-i-o-v.ru:8080/index.php JS/Exploit.Agent.ANR trójai kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve. A program kártevõt észlelt, amikor a következõ alkalmazás a webhez próbált hozzáférni.

bowari
Üdv mindenkinek!
Én egy kis helpet szeretnék kérni,hamachival szeretnék haverommal játszani,de nem megy.Win 764bitrõl vagyok,metrika beállítva 10-es értékre,hálózati sorrendben elsõ a hamachi,1.0.3.0át használok,shift természetesen peccselve van.
A kérdésem az hogy mi hiányzik még,hogy menjen?Az embereket a szobában látom,haveromat is,beletudok túrni is a gépébe,pingelés is megy faszán,de játékon belül nem talál semmit...

Elõre is köszönöm a segítséget!!!!!

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

[HUN]FaTaL
Nem, csak, aki nem szûri a reklámokat. 😄

Valamelyik reklám vírusos.

igen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy mindenkinek vírust jelez az oldalon a vírus írtó ?
Nem , nem elsõ kerekesekkel akarok driftelni, hanem bármelyik autóval pl.: Lotus exige vagy akár a bugatty-val 😄
attila2323
Elsõ kerekessel is akarsz driftelni? 😄
Jó mondjuj kézivel elég jókat lehet menni, de az csak lendületbõl csúszás, nem drift.

semmi

Amúgy alexease hogy lehetne olyan modot csinálni a shift-hez hogy az összes autóval lehessen driftelni ?😄
oh yeahhhh sikerült 😄DD (igaz nem is a repack.exe-vel 😄D ) letöltöttem 1 másik repack.exe-t és az teljesen 1szerû 😄 abba csak be kell tallózni a kibontott bff file-okat tartarlmazó mappát , az eredeti bff file-t és az új bff filet xD (de hogy az a módszer amit te muttatál az mért nem sikerült azt még most se tudom :S) am ha kell valakinek ez az egyszerû repack (😄) akkor itt a link : bff tools ja be kell regelni ha le akarod tölteni 😄 (amúgy ez nem csak repack.exe -t tartalmaz 😄 van még benne :
-bffCompliter
-bffInject
-bffUnpack,
-bfiModUninstall,
-Injector(parancssoros)
-Repack(parancssoros)
-és még van benne :2 readme + 2 dll (😄))
Alexease köszi a segítséget !
ha segítenél akkor itt az msn címem hogy fel tudjam veled venni a kapcsolatot : [email protected]
lehet hogy én vok a béna de 1szerûen nem sikerül :SSS áhhh (de am csak 14 éves vok) de ha még fent vagy az oldalon akkor segíthetnél máshogy is 😄D pl van 1 olyan progi hogy :TeamViwer és azzal irányítani tudod a gépemet és ha ráérsz akkor segítenél a TeamViweren keresztül 😄 ???
kössz a segítséget😄 meg is csinálom amit leírtál😄 !
Alexease
Bonyolultabb leirni, mint megcsinalni😊)

- Csinalj egy F:\UNPACK konyvtart
- Ebbe csomagold ki a VinylThumbs.bff file-t
- Az UNPACK konyvtaron belul, hozz letre egy VinylThumbs nevu konyvatrt (F:\UNPACK\VinylThumbs) es ebbe masold bele a kicsomagold file-okat.
- Modositsd
- Az UNPACK konyvtarban futasd a repack.exe-t

repack.exe VinylThumbs VinylThumbs.bff VinylThumbs_New.bff

A VinylThumbs_New.bff-t termeszetesen nevezd at VinylThumbs.bff-ra hogy a program tudja hasznalni.
Alexease plzz segíts a bff visszacsomagolásban !mert én nem tudok rájönni hogy hogy kell ! :SS Próbáltam már többször de nem sikerült :S nem értem hogy mit csinálok rosszul!?! :S
Én amúgy a levonókat akartam szerkezteni (vagyis szerkeztettem is) de most itt a repack.exe -nél megbuktam!:S. Most konkrétan mit kell írni ha elíndítottam a repack.exe -t ? én pl ezt írtam :
Repack F:\textures (<-ide csomagoltam ki a VinylThumbs.bff -et) F:\VinylThumbs.bff (<-ide tettem az eredeti bff filet (mert sokat kellett volna írni ha az eredeti elérési utat adom meg 😄)) F:\VinylThumbs_új (<- ez meg az új bff amibe visszacsomagolja a file-okat .) és utána nyomtam 1 entert akkor kijött a progiból és nem történt semmi :S ! Meg amúgy ez az új bff az most magától megcsinálja a progi vagy csinálni kell 1 filet amit átírok .bff re ?
lécci segíts ! elõre is köszi :Csabi
Logitech Rumblepad 2 controllert nem ismeri fel.
Próbálkoztam a beállításokban de nem sikerült.
Más játékokkal nincs gond.
Valaki tudna segíteni?
mi a hiba?

sokszor megfagy, mikor a versenybõl a menübe lép vissza, meg csak akkor indúl a játék, ha újraindítom a gépet. ???
Alexease
Ez meg a masik fele😊 En is ezt szoktam mondani, mielott panaszkodnak, nezzenek le a kilometer orara😊) De nem csak itt, a szimekben is. Altalaban a sebessegerzet eleg rossz a programokban (ami logikus, a megjelenites miatt), igy sokszor a 2x annyi is lassunak tunik😉
Pl. az 50km/h-s tempo olyan a programokban, mint amikor igazabol az ember csusztatott kuplunggal araszolgat😊 Az 60-100km/h meg olyan, mint amikor a biciklivel megyek a forgalomban😊
Alexease
Az enyemben:
- a tapadasokat vettem vissza 120%-rol 100%-ra (Pro MOD)
- az AI agresszivitasat 110%-rol 70%-ra
- kemenyitettem az FFB-ket
- a gumi slipcurve reszeket csereltem ki a megfelelo GTR2/RACE gumikra (az eredeti SHIFT-ben, ugyanazt a gumigorbet hasznalja minden autohoz, lenyegtelen hogy elso- vagy hatsokerekes, vagy hogy 100LE-s utcai, 500LE-s GTR vagy 1000LE-s Bugatti😄

Sajnos a tobbihez mar sokkal jobban bele kellene piszkalni, amire nincs idom es ami mar nem erdekel, nem eri meg:
- a gumikat teljesen at kellene irkalni, mert a curve reszeken kivul, a tobi beallitas is arkados (melegedessel, kopassal, deformalodassal kapcsolatos dolgok). Mondjuk ugy, hogy ki van kapcsolva, nem szamolja😊
- az alapokat is modositottak (alapbol drift/keresztbe all/csavarodik stb.), amit ne vagy nehez modositani.

De igazabol ertelmetlen az egesz, mert ha meg is lehetne csinalni szimesebbre, attol meg a jatekmenet, az AI arkados marad, azt is ujra kellene irni😊 Meg lehet csinalni, de kinek van ahoz kedve, ideje, turelme?!😊

Persze, jo lenne online, de akkor mar inkabb RACE es tarsai. Nem ennyire "szep", nincs ennyi effekt es latvany (ami itt mar kicsit tulzas is), de nem kell piszkalni, alapbol hasznalhato, es van benne idojaras, eso, ha valakinek az kellene😊
Jacek
mint a valosagban?😊)) megneznem hogyha annyival megprobalnal benvenni egy kanyart mint itt a jatekban😊)) siras lenne a vege😄

arty
nna, ez sem rossz - jobban csuszik a kocsi, mint az eredetiben, de ez is hajlamos driftelni engedni az elsõkerekes civicemmel 😄 (pedig én csak kanyarodni szeretnék, mint a valóságban és/vagy _bármelyik_ másik autosjátékban 😄 )

Forza.

Dante73
Köszi!

http://www.freetvmaci.info/

SötétBarom
Sztem kurva jó, én nagyon élvezem így. A GRID is sínautózás volt, azt is szerettem. Nekem már bõven elég, ha egy játékban nem lehet padlógázzal bevenni egy kanyart, és meg lehet pördülni 😄 Egy gamepaddal a kezemben nem sírok vérszimért, ez tökéletes 😊

Ha a peccs megdobja a teljesítményt is, akkor leszek nagyon heppi.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom

arty
az már macera 😊)

amugy megnéztem most, realmod2.0-val máshogy fals: valóban kevésbé hajlamos az elsõkerekes(!) civicem driftelni (néha azért beáll 😄 ), ám ennek arányában lett sinauto a játékból 😞 igy már kicsuszni az aszfalton kb lehetetlen, sosem vszik el a tapadás ...

de tény, élvezhetõbb árkád lett belõle 😄 szvsz ezen nem fog semmi házi mod segiteni, el van cseszve alpjaiban és durván 😞

Forza.