11230
  • Gabor_(HSF)
    Hát jót nem! Egyébbként neked fizetnek ezért valami?
  • GhostR1der
    én még offline sem. na ki nyert?
  • willy34
    Jót nevettetek rajtam fiúk(lányok).De azért nekem se minden fenékig tejfel.Online pl. nem tudok játszani, mivel a meglévő személyiségre azt írja ki:elavult a szervered.Próbáltam frissítést keresni hozzá a hivatalos oldalon,de semmi.
    Ha valakinek van vmi friss ötlete megköszönném!
    További jó játékot!
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is. Rühellem ezeket a menő szavakat.
  • Black Ghost
    A "király"-nál, már csak az jobb mikor azt mondják/írják hogy "vágod?", olyankor áll a szőr a hátamon. :D
  • Black Ghost
    Ő az a bizonyos tű a szénakazalban. :D
  • pxxl
    leglább van akinek tetszik :D ilyen is van
  • DJ RX7
    király!
  • willy34
    Király a game, király vagyok már én is!!
    NNa megnyertem Brands Hatcht.Egyébként nagyon király, hogy a gyorsversenyben szerezhető pontok, és pénz átmegy karrierbe.
    További jó szórakozást mkinek!!
  • Gabor_(HSF)
    amindenségitneki
  • pxxl
    nem mondok semmit, mert a végén megint nekem ugrik pár ember
  • willy34
    Király a játék!!
    Majdnem 4 nap alatt végigmentem rajta,kivéve az utolsó Brands Hatch futamot.
    Meg tudná mondani valaki, hogy mi kell ahhoz, hogy azt megnyerjem?
    Igaz, még csak a 21. sofőrszinten vagyok.Lehet, hogy ez a baj?
    Előre is köszi minden hozzászólást.
  • IMYke2.0.0.0
    No Intro Fix
  • pxxl
    ctrl-el gyorsan át lehet lépni a nyelvválasztót, auómatikusan magyart rak be, az intrókat meg asszem registryben ki lehet írtani. vayg talán az intró fájljait elpakolod onnan az is műxik. nemtom.
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: Nincs.
  • The Fugitive
    Hi!

arra van valami módszer, hogy az elején a nyelvválasztó képernyőt, meg az introt ne kelljen mindig végignézni?
    Esetleg úgy megcsinálni, hogy egyből a menübe lépjen a játék, tehát hogy a legutolsó mentést is alapból betöltse?

----------------
    Én attól kapok idegbajt, hogy Nordschleifén tiszta kört kell menni... Persze kvalifikáció nincs, berak 10-12. hely környékére, elöl két LP640... verekedd magad keresztül a mezőnyön úgy, hogy ŐK ne jöjjenek neked - mert ahogy észrevettem, ha közel mész el mellette, akkor ha Te nem, ő ráhúz a kocsidra... - és ha ez sikerülne, akkor érd utol a két lambot. Na aki ezt kitalálta, ahhoz lenne egy-két szavam.
  • arty
    uj driver, uj directx, patch a játékra
  • Lebowski
    sziasztok!
    most hirtelen nincs időm visszanézelődni, ezért a gyors és egyszerű válasz reményében azt szeretném kérdezni, hogy hova ment a játék, mivel reinstall után szeretném folytatni a már elkezdett 'karrier'-emet.. :)

előre is köszi!!!
  • METESTO
    HY,,,Valaki tudna arra megoldást mondani hogy mikor külsö nézetböl nézem a kocsit megjelenik egy kék kocka és vibrál mikor kanyarodok,,,,és ez csak külsö nézetnél van,,,,másnál meg rendesen ment ugyanerröl a dvdröl,,,hd4850 es kártyám van,,,,és xp alatt probáltam,,,valaki valami ötlet?THX
  • batihu
    Be kell kalibrálni a driverben, combined pedals legyen off. Illetve a játékban ki kell választani a kormányod tipusát, ha nincs benne, akkor beállítod fék-fékpedál nyom, gáz-gázpedál nyom!
  • CamelX
    Ez nem csak a Corvette-nél van? Milyen kormányod van? Kiválasztottad azt a listából? Combined pedals be van állítva?
  • Zeller01
    Hey,

asztat mondjátok meg legyetek szívesek, hogy kormánnyal játszanék, de nem lehet elindulni a startnál, mert nyomom a gázt felpörög, de nem teszi 1-be. ha manuálisan váltok esik a fordulat és visszarakja üresbe. illetve ha féket nyomom R-be teszi és megy hátra...
  • Gabor_(HSF)

• Gabor_(HSF)
    Annál van nehezebb is..
    Nekem csak egy versennyel gyült meg a bajom,arra sokat gyurtam,mégpedig "Lambóval 59mp belüli kört menni,már nemtom melyik pálya,de meghívásos az is
    A többit én kimondottan nevetségesen könnyűnek tartom,bármelyik szinten,de ugyan akkor gusztustalannak az AI-kat.mert akármilyen szépen előzől,a következő féktávon gond nélkül televág hátúlról..
    Ezaz egyik alaphibája,ennek a primitiv szar játéknak,persze van még bőven,de nem tartok ismét élménybeszámolót..
  • Gabor_(HSF)
    Csatlakozom...
    Én most játszom végig harmadszor,de csak azér,hogy minden 100%-on legyen.
    Még 1 kanyarom és egy kipörditésem hiányzik,de azért is megcsinálom,ha még 5 billentyűt kell szétvernem miatta,aztán "DELETE" és gyorsan elfelejtem,mert ennyire még egy játék sem mérgelt fel..
  • modelcar
    "hogy nemtudom ki mikor játszik"
  • modelcar
    Sziasztok

Amikor online játszok belépek az EA Messegerbe, megnézem a barátaimat hogy játszanak e.Játszanak,de nem "jelzi" őket.Az a "kis fej" nem fehér.Pedig játszanak.Néhány hete még nem csinálta ezt.Így eléggé zavar hogy ki mikor játszik,mert nem látom.

Tudtok segíteni?
  • Dante73
    Az az oka (nálam), hogy Tier2 közepéig, belső nézetben nem tűnik fel a fizika ... nem is tudom, mije. Odáig, valahogy sikerült elfedni a fizikai hiányosságokat. Onnan a sebesség nő, és a fizika érezhetően KEVÉSSÉ válik.

Akkor pedig, már hozzá teszi az ember azt is, amit addig hajlandó volt megbocsátani.
    Hozzáteszem, ha a fizikai motorhoz nem nyúlnak, csak alapból bekapcsolják az összes sebességet, (Úgy, hogy kikapcsolhatóak maradjanak!) akkor nem is lenne ez egy rossz játék. De így... hozzájön a teljes fantáziátlanság is... (Emlékszik még valaki az NFS Porsche havas, vagy sivatagos, erdős pályáira...?)

Ugyan kérem. Nincs ez sem átgondolva, sem megcsinálva, csak kinyomtatva, bedobozolva. Mert MUNKA az MEGINT nincs mögötte. Illetve alig. Mintha az első pár fázis kimaradt volna. Kigondolni, Megtervezni, Megcsinálni, (Ezek kimaradtak) bedobozolni, eladni. Na ezek megvannak...
  • arty
    ha fenn a peccs, lehet
  • erieskrisz
    hamachival lehet
  • gyupee
    offline lehet multizni? lanon vagyunk tolnánk nagyon :)
  • CamelX
    Nekem még mindig csak egy jó AI szedáló mod kéne ahhoz hogy 10/10 legyen a játék, addig csak 7/10. Többi részébe nem értem még mindig hogy miért kell belekötni. Ez egy kormánnyal játszható arcade játék végre. Bár bevallom új patchet még nem mertem kipróbálni :) majd pótolva lesz
  • arty
    tudod-e mi az a HYPE és hallottál-e már a gerillamarketingről?
  • berczely
    Hát én nem szidtam eddig hangosan de nekem nem az a baj hogy nem megy 120FPS-el hanem az hogy elég sokszor 12FPS megy!
  • Lacee86
    Megjelent a játék: általánosan pozitív vélemények voltak róla, végre egy jó NFS. Eltelt pár hét: hát, már nem is olyan jó, pár ember szidja mint a bokrot, mert h ATI kártyája van és nem megy neki 120 FPS-sel meg mittomén bla bla... Megint pár hét eltelt: már ott tartunk, h gány, meg szutyok meg kuka.
    Bazzeg, ez NOOOORMÁLIS??!!
  • Pukkandur
    A driftelős részt leszámítva nekem kimondottan tetszik. Hozzáteszem, hogy kormány nélkül sztem játszhatatlan illetve nem élvezetes. De a műszerfalas nézet, a hangok szuperek. Nekem az autó viselkedésével sincs semmi bajom, előnyére változott az előző nfs-ekhez képest. Nem egy vérbeli szimulátor, de szórakoztató és ez a lényeg, ugyanúgy kikapcsol mint a GRID. A szimulátorok (rfactor, GTR2, GTL, Race07, iRacing) után egy kis felüdülés. Ebbe nem kell sok időt beleölni, ha van egy szabad órám megyek pár kört, míg egy rfactor futamra készültem 3-4-szer 2-3 órát.
  • Fehercsoki
    SDKról vagy pályaszerkesztőről nincs hír?
  • SötétBarom
  • mester1987
    Sziasztok egy oylan problémám lenne hogy a játék kifagy nekem betöltéskor.
    Windows 7et használok, fenn van a legújabb NVIDIA driver is, de semmi
    Ha tud valaki segíteni írjon vagy ha valaki már járt így
  • pxxl
    csak hogy teljes legyen a repertoárom. eddig az összes nfst végigjátszottam