Need for Speed: Shift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Forza.
#8904: Okés, meglesem majd. 😊 TDUba szeretnék 1-2 hangot átpakolászni (pl. RS4) 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Jobb szeretném, ha nem kellene még buherálni semmit, hanem Ctrl + c, Ctrl + v és exe indít.
NFS Shift Simulation SK MOD V2.6
This mod makes NFS Shift more sim-like:
* Realistic Grip and physics !
* Improved physics tick rate !
* Correct center of gravity !
* Fixed Stupid AI !
* Removed all blur !
* Removed Bloom ! (thnx to yodastar which released the file for each track)
* Fixed G25 Controller ! (no more steer LAG !!!) and good direct ffb feeling
* Correct kerbstone feeling now ! (not just rumble)
* Correct Forcefeedback from Front Wheels
* Better Feeling of the car
* Correct steering ! although ingame graphics wont show enaf turn
* No Repacking
Important: This mod requires an unpacked version of NFS Shift. Use the NFS Shift Unpacker and start the game with the -loose parameter.
link
All hail the double x!
Avirat akkor töröltem le, mikor a saját frissen fordított exémre közölte, hogy vírusos. 😄
Más: A játékból ki lehet valahogy szedni az autók hangjait? Odáig eljutottam, hogy kicsomagoltam a bff-eket, meg az abban lévõ fájlokat, így kaptam wavokat. De ezeket a wavokat semmi nem játsza le, nem tudom konvertálni. 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Egyáltalán nem nehéz, a kanyaroknál kell figyelni hogy ne pördülj ki, meg valamivel több súlya van az autónak, mint TDU non HC -ban, de inkább ahhoz hasonlít. Különösebb tudást, nem igényel a game.
All hail the double x!
a hift meg elvileg nem rally és mégis...
Forza.
Autós játékok terén, részemrõl viszi majd a pálmát.
Nem tudom miért hiszi azt minden idióta fejlesztõ, hogy aki valósághûbb fizikát akar, az zárt pályán szeretne versenyezni.. :|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyik se jelez semmit.
Habár nálam az rFactor, tegnap uninstall sorsra jutott, nem mondom hogy rossz game, de ez az erõltetett pályaautózás nálam nem bejövõs. Shift se rossz, de nekem inkább kéne egy Pro Street 2, vagy egy Underground 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én egy kis helpet szeretnék kérni,hamachival szeretnék haverommal játszani,de nem megy.Win 764bitrõl vagyok,metrika beállítva 10-es értékre,hálózati sorrendben elsõ a hamachi,1.0.3.0át használok,shift természetesen peccselve van.
A kérdésem az hogy mi hiányzik még,hogy menjen?Az embereket a szobában látom,haveromat is,beletudok túrni is a gépébe,pingelés is megy faszán,de játékon belül nem talál semmit...
Elõre is köszönöm a segítséget!!!!!
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó mondjuj kézivel elég jókat lehet menni, de az csak lendületbõl csúszás, nem drift.
semmi
-bffCompliter
-bffInject
-bffUnpack,
-bfiModUninstall,
-Injector(parancssoros)
-Repack(parancssoros)
-és még van benne :2 readme + 2 dll (😄))
Alexease köszi a segítséget !
- Csinalj egy F:\UNPACK konyvtart
- Ebbe csomagold ki a VinylThumbs.bff file-t
- Az UNPACK konyvtaron belul, hozz letre egy VinylThumbs nevu konyvatrt (F:\UNPACK\VinylThumbs) es ebbe masold bele a kicsomagold file-okat.
- Modositsd
- Az UNPACK konyvtarban futasd a repack.exe-t
repack.exe VinylThumbs VinylThumbs.bff VinylThumbs_New.bff
A VinylThumbs_New.bff-t termeszetesen nevezd at VinylThumbs.bff-ra hogy a program tudja hasznalni.
Én amúgy a levonókat akartam szerkezteni (vagyis szerkeztettem is) de most itt a repack.exe -nél megbuktam!:S. Most konkrétan mit kell írni ha elíndítottam a repack.exe -t ? én pl ezt írtam :
Repack F:\textures (<-ide csomagoltam ki a VinylThumbs.bff -et) F:\VinylThumbs.bff (<-ide tettem az eredeti bff filet (mert sokat kellett volna írni ha az eredeti elérési utat adom meg 😄)) F:\VinylThumbs_új (<- ez meg az új bff amibe visszacsomagolja a file-okat .) és utána nyomtam 1 entert akkor kijött a progiból és nem történt semmi :S ! Meg amúgy ez az új bff az most magától megcsinálja a progi vagy csinálni kell 1 filet amit átírok .bff re ?
lécci segíts ! elõre is köszi :Csabi
Próbálkoztam a beállításokban de nem sikerült.
Más játékokkal nincs gond.
Valaki tudna segíteni?
sokszor megfagy, mikor a versenybõl a menübe lép vissza, meg csak akkor indúl a játék, ha újraindítom a gépet. ???
Pl. az 50km/h-s tempo olyan a programokban, mint amikor igazabol az ember csusztatott kuplunggal araszolgat😊 Az 60-100km/h meg olyan, mint amikor a biciklivel megyek a forgalomban😊
- a tapadasokat vettem vissza 120%-rol 100%-ra (Pro MOD)
- az AI agresszivitasat 110%-rol 70%-ra
- kemenyitettem az FFB-ket
- a gumi slipcurve reszeket csereltem ki a megfelelo GTR2/RACE gumikra (az eredeti SHIFT-ben, ugyanazt a gumigorbet hasznalja minden autohoz, lenyegtelen hogy elso- vagy hatsokerekes, vagy hogy 100LE-s utcai, 500LE-s GTR vagy 1000LE-s Bugatti😄
Sajnos a tobbihez mar sokkal jobban bele kellene piszkalni, amire nincs idom es ami mar nem erdekel, nem eri meg:
- a gumikat teljesen at kellene irkalni, mert a curve reszeken kivul, a tobi beallitas is arkados (melegedessel, kopassal, deformalodassal kapcsolatos dolgok). Mondjuk ugy, hogy ki van kapcsolva, nem szamolja😊
- az alapokat is modositottak (alapbol drift/keresztbe all/csavarodik stb.), amit ne vagy nehez modositani.
De igazabol ertelmetlen az egesz, mert ha meg is lehetne csinalni szimesebbre, attol meg a jatekmenet, az AI arkados marad, azt is ujra kellene irni😊 Meg lehet csinalni, de kinek van ahoz kedve, ideje, turelme?!😊
Persze, jo lenne online, de akkor mar inkabb RACE es tarsai. Nem ennyire "szep", nincs ennyi effekt es latvany (ami itt mar kicsit tulzas is), de nem kell piszkalni, alapbol hasznalhato, es van benne idojaras, eso, ha valakinek az kellene😊
Forza.
Ha a peccs megdobja a teljesítményt is, akkor leszek nagyon heppi.
amugy megnéztem most, realmod2.0-val máshogy fals: valóban kevésbé hajlamos az elsõkerekes(!) civicem driftelni (néha azért beáll 😄 ), ám ennek arányában lett sinauto a játékból 😞 igy már kicsuszni az aszfalton kb lehetetlen, sosem vszik el a tapadás ...
de tény, élvezhetõbb árkád lett belõle 😄 szvsz ezen nem fog semmi házi mod segiteni, el van cseszve alpjaiban és durván 😞
Forza.